Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έχω έναν παπαγάλο!!!

amarylis

Recommended Posts

...είναι το στόμα του μεγάλο του αρέσει να μιλάει ποτέ δεν σταματάει να μιλάει...τί λέει, τί λέει??ότι λέω λέει....!! :):lol: αυτό γράφτηκε για τον μικρό μου σίγουρα!!παιδιά δεν μπορώ να πω τίποτα...ότι και να ακούσει το λέει!..προχτές ξέφυγε στην μάνα μου η λέξη πουτ....α και το σκατένιο είπε στην αρχή ΤΑΝΑ και την ανακούφισή μου ότι δεν το άκουσε καλά διέκοψε η επόμενη ολοκληρωμένη λέξη πουτ...!! :shock::?:shock:

500 χρώματα άλλαξε η μάνα μου!!δεν τους ξεφεύγει τίποτα!

εσάς τί κακό ή χαριτωμένο έχει πει?

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

ενα θα σου πω για να καταλαβεις ειμαστε μεσα στο αυτοκινητο κ κορναρει ο αντρας μου στον μπροστινο κ ακουμε απο πισω να λεει η μικρη ΜΑΛ.....Α

μειναμε, εγω επαθα 10εγκεφαλκια κ 3εμφραγματα εχει συνδιασει το παιδακι την κορνα με το βρισιμο.

Αλλο σηκηνικο εχουμε παει σε ενα φιλικο σπιτι κ το αλλο παιδακι της επερνε ολα τα παιχνιδια,πλεον εμφανως η δικια μου νευριασμενη αφου της πηρε κ το τελαιτευο παιχνιδι αρχισε να τον κυνηγαει κ να του φωναζει ελα δω πουσ....

ειχαν πεσει ολοι κατω κ γελαγαν κ εγω ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει,δεν εχω ιδεα που το ακουσε ,η μαλλον εχω απο τον αντρα μου που μιλαει στο τηλ κ δεν μπορει να καταλαβει οτι οταν μιλαμε μπροστα το παιδι μιλαμε πιο κοσμια.Οταν λεει τετοιες λεξεις δεν της δινουμε καμια σημασια οποτε της ξεχανει μετα απο λιγο κ ευελπιστω να μην εχουμε θεμα

Εμενα λεει γαμωτο και γαμωτη μου και ολα αυτα χαρη στη δικη μας απροσεξια. Μαλιστα εχει πιασει και τη σωστη χρηση και το λεει οταν θυμωσει, οταν της πεσει κατι κατω κτλ. Προσπαθησαμε να μην το ξαναπουμε μπροστα της αλλα δυστυχως μας ξεφευγει καμια φορα. Δεν την μαλωσα ποτε, δεν φταιει το μωρο γι' αυτο αλλα εχω προειδοποιησει ολους να μην γελανε οταν το λεει ωστε να μην παιρνει θαρρος και το επαναλαμβανει για να γελανε αλλα τζιφος. Οσο και να αδιαφορησαμε το εχει εμπεδωσει καλα. Μαλιστα τις προαλλες οπως ημασταν στ' αμαξι πεταχτηκε ενας και μας εκλεισε το δρομο. Λεει ο αντρας μου: Παρε εναν καραγκιοζη! και πεταγεται η κορη μου και συμπληρωνει θυμωμενη: Γαμωτο!!

Θελει προσοχη δυστυχως αλλα νομιζω πως καποια πραγματα δεν μπορουμε να τα αποφυγουμε. Τελοσπαντων για το "γαμωτο" μικρο το κακο. Ετσι κι αλλιως αναποφευκτο ειναι σε λιγα χρονια να το εχει στην ημερησια διαταξη. Εθνικη λεξη γαρ... :lol: Για χοντρες λεξεις θα στενοχωριομουν αλλα προσεχουμε πολυ. Σημασια εχει να μην γελασεις οταν τα λεει και να αδιαφορησεις. Εκνευριζομαι καμια φορα με γονεις που φροντιζουν να "εμπλουτισουν" τοιουτοτροπως το λεξιλογιο των παιδιων τους, γελανε οταν τ' ακουνε, το πιτσιρικι που δεν ξερει τι λεει το θεωρει πολυ αστειο και το επαναλαμβανει αλλα οι ιδιοι αυτοι γονεις ερχονται μετα απο λιγο καιρο να μαλωσουν τα παιδια για κατι που αποτελεσε εξ' αρχης δικο τους κατορθωμα.

Εγω το εχω πολυ προβλημα. Ο συζυγος δεν μπορει να κρατησει το στομα του κλειστο. Βριζει στο αυτοκινητο και στο τηλεφωνο σιγουρα. Βαλε και κανενα ματς στην τηλεοραση. Βαλε καμια πλακιτσα με αυτον που θαναι στο σπιτι. Δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω εχουμε μαλωσει τοσες φορες γιαυτο. Και ακομα ειναι 7 μηνων και δεν καταλαβαινει απο τωρα αρχισα να αγχωνομαι. Δεν ξερω τι να κανω ρε γαμ@#$#....!

Καλά τι μου λέτε τώρα, εγώ έχω τον top παπαγάλο, δεν υπάρχει λέξη που μόλις της ακούσει την καταγράφει στο σκληρό!!!!

Βέβαια προσπαθούμε να μην εκτροχιαζόμαστε όταν είμαστε μπροστά της, αλλά μολίς μπει στο αμάξι, πριν προλάβει να μιλήσει ο πατέρας της, αρχίζει που πας ρε μπάρμπα, θα κατέβω κάτω (διοτί ο μπαμπάς μας το έχει είναι 1,85 οπότε δεν φοβάται να κατέβει από το αμάξι, αντιθέτως εγώ η καημένη δεν μιλάω λόγω του 1,52)

Μιλάμε ακατάπαυστα και όχι μόνο μιλάει σε άλλους μιλάει και μόνη της και εξηγεί τι κάνει. "-Εγώ ανεβω τα σκαλιά τώρα.., -Εγώ πάω στο παππού μου το κρεβάτι του... κ.ο.κ."

Βέβαια για τις κακες κουβεντες ξέρω ότι με την ζωή που κάνουμε δύσκολα να τις αποβάλλουμε, αλλά είναι καλό σιγά σιγά να αρχίζουμε να τις περιορίζουμε, τι λέτε :lol::lol::?:

Διαφημίσεις

Δεν ξερω τι να κανω ρε γαμ@#$#....!

κι εσυ δεν πας πισω :lol::lol::lol::lol::lol:

Μην ανησυχεις, οταν ο αντρας σου ακουσει το μικρο να εκστομιζει το πρωτο μαργαριταρι θα του ερθει ταμπλας και θα μαζευτει απο μονος του!

κι εσυ δεν πας πισω :lol::lol::lol::lol::lol:

Μην ανησυχεις, οταν ο αντρας σου ακουσει το μικρο να εκστομιζει το πρωτο μαργαριταρι θα του ερθει ταμπλας και θα μαζευτει απο μονος του!

Σε αυτο ελπιζω και εγω.....

Τουλαχιστον οχι μπροστα της!!! :lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ το έχω πολύ άγχος και προσπαθώ να συμμορφώσω το στόμα του αλλά πολύ περισσότερο του άντρα μου! αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτε! από χρόνια του λέω να προσεχεί... για τα ανήψια μας, για παιδιά φίλων που είναι μπροστά... τίιιιιιιιιιιποτε! Αφηρημένα το κάνει... αλλά το κακό γίνεται!

Ο μικρός μας ακόμη δεν έχει αρχίσει να μιλάει κανονικά... για να σας πω καμια ατάκα... αλλά έχω ένα χαριτομένο που έμαθα από μια φίλη!

Το κοριτσάκι της πάει παιδικό και συμπαθεί ένα αγοράκι τόσο που λέει πως θέλει να τον παντρευτεί! Και τί θα τον κάνεις αμα τον πάρεις λέει η μάνα της... Ε, θα τον αγκαλιάζω... θα τον φιλάω... και θα τον γαμίζω λέει η μικρή με πονηρό βλέμα! κάγκελο η μάνα! καλέ τί λέξη είναι αυτή; πρώτη φορά την ακούω... της λέει με τρεμάμενη φωνή! από που βγαίνει;;; συνεχίζει! και της λέει η μικρή "από το γάμος"!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

καλά και εγώ δεν πάω πίσω...η γνωστή μου ατάκα: γαμώτ' το κέρατό μου (όταν κάνω κάποια ζημιά) άλλα προσπαθώ και περιορίζω τις γλωσσικές μου εξορμήσεις!ο μπαμπάς μας ευτυχώς δεν βρίζει εννοώ δεν μιλάει με τους φίλους του έτσι κλπ..αλλά όταν βλέπουμε μπάλα!!!!άστα βράστα...προσπαθούμε να απουσιάζουμε! :lol::lol: εδώ μία φορά του είπα:

Πρόσεχε βρε μπορστά στο παιδί και μου έβαλε και χέρι....αφού το ξέρεις όταν βλέπω ποδόσφαιρο θέλω να εκφράζομαι! θυμάμαι ένα βράδι που κοιμόταν ο μικρός και...χτυπιώταν και έβριζε χαμηλόφωνα...πολύ γέλιο κορίτσια!!εκεί να τον δείτε!! :lol::lol:

Όταντα μικρά σας κάνουν ζημιούλα πώς αντιδράτε?εγώ πχ. αν για αρχή, κατά λάθος πάντα, ρίξει το μπολάκι με τα πατατάκια του(κορν φλέικς :lol: ) κάτω, λέω δεν πειράζει, αν στη συνέχεια όμως εκσφεντονίσει τον χυμό γιατί του κάνει εντύπωση που δεν τσουλάει όπως η μπάλα :roll: εκεί αρχίζω να μετράω μέχρι το 10, 20, 30.....

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Το κοριτσάκι της πάει παιδικό και συμπαθεί ένα αγοράκι τόσο που λέει πως θέλει να τον παντρευτεί! Και τί θα τον κάνεις αμα τον πάρεις λέει η μάνα της... Ε, θα τον αγκαλιάζω... θα τον φιλάω... και θα τον γαμίζω λέει η μικρή με πονηρό βλέμα! κάγκελο η μάνα! καλέ τί λέξη είναι αυτή; πρώτη φορά την ακούω... της λέει με τρεμάμενη φωνή! από που βγαίνει;;; συνεχίζει! και της λέει η μικρή "από το γάμος"!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

αχχχχ κ εμεις γι αυτο μαλλωνουμε. λεει λεει λεει....εχει και φαντασια ο καλοχαρος μου και φτιαχνει και συνθετες βρισιες.

αν δεν ειχα παιδι και το εβλεπα απο την απεξω θα εριχνα πολυ γελιο!

μιλαμε ο ανθρωπος φτιαχνει ποιημα με βρισιες και το τραγουδαει! ετσι χωρις λογο! :shock::evil:

θα παθετε πλακα αν τον ακουσετε! προχωραει και λεει τα δικα του.

βλεπω κ τη δικια μου απο πισω σαν παπακι-παπαγαλακι να σιγονταρει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

υγ αυτο το γαμιζω το εχει πει και μια γαλλιδα (η θεια μου) οταν παντρευοταν τον θειο μου!!! :lol::lol::lol::lol:

βλεπω κ τη δικια μου απο πισω σαν παπακι-παπαγαλακι να σιγονταρει.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά αυτή η σκηνή έχει πολύ γέλιο..!

γενικώς δεν έχει πλάκα που αντιγράφουν την κάθε μας κίνηση?

Ο μπαμπάς μας πχ. όταν μιλάει στο τηλ. έχει το συνήθειο να κόβει δρομολόγια μέσα στο σπίτι, ε από πίσω και ο μικρός με το τηλ. του να λέει τα δικά του..μόνο το χέρι από την τσέπη του λείπει! :lol::lol:

Το πιο καλό ήταν μία μέρα που καθόμασταν και παίζαμε..

τον βλέπω να βάζει το λουράκι από το παγουρίνο του στον ώμο και να με πλησιάζει με το ύφος ετοιμάσου έρχομαι για φιλί! :lol: έρχεται με φιλάει και μου λέει: Γειάααααα!και φεύγει..μετά από λίγ οτο ξανάκανε..έπειτα το συνδίασα ότι αντέγραψε την πρωινή μου κίνηση!Αφού ετοιμαστώ βάζω την τσάντα μου στον ώμο τον φιλάω και του λέω Γειά σου αγάπη μου, παώ δουλειά θα γυρίσω το απόγευμα να παίξουμε!Τα σκατουλιάρικα τί παρατηρούν..πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί!και ας κάνουν ότι δεν βλέπουν :wink:

Έκτοτε συχνά κάνει αυτό το παιχνίδι μίμησης και τον ρωτάω και εγώ, πάς δουλειά?γειά σου αγάπη μου!μην μιλήσω για τις κατσαρόλες..είναι η αδυναμία μας να μαγειρεύουμε όπως η μαμά..ώρες ώρες σκέφτομαι γιατί τα κουζινικά παιχνίδια να είναι μόνο για κορίτσια?Άντρες σεφ δεν υπάρχουν?? :roll:

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

μην μιλήσω για τις κατσαρόλες..είναι η αδυναμία μας να μαγειρεύουμε όπως η μαμά..ώρες ώρες σκέφτομαι γιατί τα κουζινικά παιχνίδια να είναι μόνο για κορίτσια?Άντρες σεφ δεν υπάρχουν?? :roll:
Αυτά λέω κι εγώ... αλλά ο μπαμπάς μας... ούτε να το ακούσει!! τανκς μου λέει θα του πάρω!! και τρογώμαστε γιατί δε θέλω με τίποτε πολεμικά παιχνίδια! :lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

μην μιλήσω για τις κατσαρόλες..είναι η αδυναμία μας να μαγειρεύουμε όπως η μαμά..ώρες ώρες σκέφτομαι γιατί τα κουζινικά παιχνίδια να είναι μόνο για κορίτσια?Άντρες σεφ δεν υπάρχουν?? :roll:
Αυτά λέω κι εγώ... αλλά ο μπαμπάς μας... ούτε να το ακούσει!! τανκς μου λέει θα του πάρω!! και τρογώμαστε γιατί δε θέλω με τίποτε πολεμικά παιχνίδια! :lol::lol::lol:

μια από τα ίδια όσον αφορά στις κατσαρόλες..στα πολεμικά παιχνίδια ευτυχώς συμφωνούμε και οι 2,δεν τα θέλουμε!

5qfMp3.pngM5Bvp3.png

Διαφημίσεις

Εκνευριζομαι καμια φορα με γονεις που φροντιζουν να "εμπλουτισουν" τοιουτοτροπως το λεξιλογιο των παιδιων τους, γελανε οταν τ' ακουνε, το πιτσιρικι που δεν ξερει τι λεει το θεωρει πολυ αστειο και το επαναλαμβανει αλλα οι ιδιοι αυτοι γονεις ερχονται μετα απο λιγο καιρο να μαλωσουν τα παιδια για κατι που αποτελεσε εξ' αρχης δικο τους κατορθωμα.

Αυτό ακριβώς...

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...