Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πείτε μου καμια γνώμη μήπως και καταλήξω!

malecon

Recommended Posts

Έχουν περάσει 10 μήνες και ακόμα να αποφασίσω τι θα κάνω. Ένα απόγευμα του Οκτώβρη μπήκαν κλεφτες στο σπίτι. Πήραν 2-3 κοσμήματα :rolleyes: όμως ένα από αυτά ήταν ο βαφτιστικός σταυρός της κόρης μου :evil::evil::evil:

Ένας πολύ όμορφος σταυρός, ακόμα και για εμένα που έχω πολύ περίεργο γουστο με τα κοσμήματα, που τον είχαν διαλέξει πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα και που μου θύμιζε ένα σημαντικό γεγονός

Η πρώτη σκέψη μου ήταν να τον αντικαταστήσω με έναν ίδιο. Μάλιστα κανα 2 μήνες μετά οι γονείς μου μου έδωσαν και χρήματα για να το κάνω. Όμως περνώντας ο καιρός έχω αρχίσει και το σκέφτομαι και διαφορετικά....

Τι να κάνω? Να πάρω έναν άλλο σταυρό, που μπορεί να είναι ίδιος, παρόμοιος ή εντελώς διαφορετικός, που όμως δεν θα είναι ο βαφτιστικός της?

Να της πάρω ένα άλλο κόσμημα?

Να καταθέσω τα χρήματα στον λογαριασμό της?

Να τα επιστρέψω στον πατέρα μου?

Διαφημίσεις

Κάτι παρόμοιο μας απασχόλησε πρόσφατα. Ο σύζυγος σε ένα από τα μπάνια, έχασε τη βέρα του & είχαμε τις ίδιες απορίες. Όποια & αν αγοράζαμε δε θα ήταν η "ευλογημένη" του γάμου (τέλος πάντων) & δεν ξέραμε αν έπρεπε να πάρουμε την ίδια ή ένα άλλο σχέδιο που ίσως του άρεσε πιο πολύ.

Αν είχες σκοπό να φορέσεις στη μικρή το σταυρό της κάποια στιγμή, νομίζω πως θα πρέπει να τον αντικαταστήσεις. Αν βρεις τον ίδιο, ακόμη καλύτερα. Αν πάλι θα τον είχες στο κουτί, μέσα σε κάποιο ντουλάπι (όπως εγώ με το δικό μου σταυρό), επέστρεψε τα χρήματα στο μπαμπά σου ή κατόπιν συνεννόησης μαζί του, βάλ'τα σε λογαριασμό της μικρής. Έτσι, αν ζητήσει η ίδια το σταυρό της μεγαλώνοντας, θα έχει την ευκαιρία να το διαλέξει μόνη της (αφού χάθηκε ο βαφτιστικός, οποιοσδήποτε άλλος είναι αντικαταστάτης).

αααχχχχ....

μπήκαν πριν λίγες μέρες στο σπίτι της κουμπάρας μου ενω έλειπε σε διακοπές και συνέβη το ίδιο...στεναχωρήθηκα για τον σταυρό του παιδιού γιατί τον είχα διαλέξει με πολύ αγάπη και σκέφτηκα να τον αντικαταστήσω κι εγω..όμως όπως είπε η max θα είναι αντικατάσταση κι όχι ο ίδιος που διαβάστηκε στο μυστήριο...είμαι και άνεργη τώρα οπότε θα προτιμήσω όταν μεγαλώσει ακόμα λίγο ο βαφτησιμιός μου να τον πάρω να διαλέξει μόνος του να είναι κάτι που θα φορέσει.

Καλύτερα βάλε τα χρήματα σε λογαριασμό κι όταν εκείνη θελήσει ας πάρει κάτι του γούστου της.

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Μπορείς να της πάρεις έναν σταυρό και να τον πας στην εκκλησία να τον "διαβάσει" ο παπάς.Το ίδιο μπορείς να κανεις και με τη βέρα.Την ευλογία απο την εκκλησία θα την έχουν..

BmA2p2.png

Όπως και να το κάνεις,ο σταυρός δε θα είναι ο ίδιος,ακόμη κι αν τον αντικαταστήσεις με έναν ίδιο.Να ανοίξεις ένα λογαριασμό και να βάλεις του παιδιού εκεί τα χρήματα.Όχι μόνο αυτά,αλλά και όσα τις δώσουν από'δω και πέρα :wink:

[/url]

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...