Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

το μωρο δεν εχει κατεβει ακομα...

Recommended Posts

Fasolaki μην ανησυχείς καθόλου είτε κατέβει είτε δεν κατέβει το μωράκι σου θα γεννηθεί μια χαρά. Και εμένα το μωρό μου ήταν πολύ ψηλά, αλλά μιλάμε για ΠΟΛΥ, αφού η γιατρός μου είχε πει ότι σε λίγο θα έβγαινε από το στόμα.

Μου είπε λοιπόν να περπατάω πολύ και να κάνω ζουζουνιές με τον άντρα μου (εκείνος, βέβαια, ούτε να το φανταστεί δεν ήθελε). Αλλιώς θα έμπαινα με πρόκληση τοκετού και ίσως να κάναμε καισαρική.

Άρχισα λοιπόν να περπατάω πολύ να πηγαίνω για ψώνια (τέλεια) αλλά κάθε περίπου πέντε λεπτά σταματούσα και ξεκουραζόμουνα. Μετά άρχισα το γενικό στο σπίτι αφού ήμουν σίγουρη ότι θα καταλήξω με καισαρική και σκεφτόμουν ότι με την τομή δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

Ξαναπήγα στην γιατρό αλλά δεν είδε καμία βελτίωση και τότε κλείσαμε ραντεβού σε τρείς ημέρες για πρόκληση τοκετού και πιθανότατα καισαρική.

Μπήκα ένα βράδυ πριν στην κλινική για nst και για να μου βάλουν κάποιο κολπικό υπόθετο να μαλακώσει ο τράχηλος και το πρωί στις 8 θα μου έβαζαν τεχνητούς πόνους. Μια ώρα χρειάστηκε να ενεργήσει το υπόθετο και μόλις μαλάκωσε ο τράχηλος το μωρό άρχισε να κατεβαίνει .

Γέννησα φυσιολογικότατα και πολύ γρήγορα, αφού φαντάσου δεν είχαμε προλάβει να ειδοποιήσουμε κανέναν, ήμουν μόνη με τον άντρα μου.

Η γιατρός μου είπε ότι βοήθησαν πολύ οι δουλειές και το περπάτημα, παρόλο που δεν φαινόταν να είμαι έτοιμη τελικά είχα κάνει καλή δουλειά.

Όλα θα πάνε καλά!

Σου εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και το αγγελούδι σου!

an1cA8h0g411210Mjg1ZGx6fDg3NjY3bGRhfE15IHN3ZWV0IEVsbGkgaXM.gif

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια κι εμενα ειναι ψηλα αλλα το περπατημα και μονο που το σκεφτομαι "αντε γεια". Ειδικα που ξαναπιασε ζεστη το περπατημα με μαρανε κι αλλωστε με ποια παπουτσια, τι νομιζετε οτι μου κανει?

Δε ξερω, αν πλησιασω πολυ την τελικη ΠΗΤ μπορει να το σκεφτω, ακομα παντως οχι.......

Χριστινα

φασολατσιιιιιιιιιιιιιιιι μας κανει λαχταρες οι μπουμπου? :P:P τα ποδια στον ομο και περπατημα :) Ετσι την κατευασα εγω την κυρια που ειχε στρογγυλοκατσει κατω απο το μπιζι :P:P δυο μερες πριν γεννησω εκανα 5 χλμ καθε μερα (μετρημενα ε :P:P ) Βοηθαει και στο να εχεις ενα ευκολο τοκετο...εγω στην αρχη κουραζομουνα αλλα συνεχιζα και μετα ημουνα οκ :):) Μη μου αγχωνεσε :)

Η ωρα η καλη :) Μακια :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Βρε κοριτσια κι εμενα ειναι ψηλα αλλα το περπατημα και μονο που το σκεφτομαι "αντε γεια". Ειδικα που ξαναπιασε ζεστη το περπατημα με μαρανε

Εριξα περπατημα σε αυτο μωρο....το τελευταιο δεκαημερο πριν τον τοκετο εκοβα χιλιομετρα

:arrow: Ποιος θελει να παω στην τραπεζα???

:arrow: Στο ταχυδρομειο

:arrow: Παμε Carrefour για χαζολογημα(ειχε και δροσια εκει)

Με το καλο!! :P

4

Κορίτσια κι εγώ την Θεοδώρα μου ψηλά την είχα .. παρόλο που μου είχε πεί η γιατρός μου ότι είχε πάρει θέση είχε κάνει και τη στροφή 45 μοιρών (!) ήταν όμως ψηλά την ώρα που πήγα να γενήσω ..

Με αρπάζει η μαία (καλή της ώρα όπου και να ναι η κα. Καμβίση!) απο πάνω απο την κοιλιά και το χέρι της φτάνει μέχρι τη σπονδυλική μου στήλη! Αρχίζει που λέτε τις μαλάξεις όποτε είχα σύσπαση με αποτέλεσμα να "πέσει" η μικρή και να γενήσω σε 20 λεπτά!! 11.30 το βράδυ έφτασα στο μαιευτήριο 12 με έπιασαν οι πόνοι 12.20 είχα τη ζωή μου αγκαλιά!

Μην αγχώνεστε .. όλα καλά θα πάνε!!

Α .. και περπάτημα δεν είχα ρίξει πολύ .. διότι όποτε έβγαινα για περπάτημα γύρναγα με μπόλικες τσάντες και με καθόλου ευρώ στο πορτοφόλι .. αν καταλάβατε τι ενοάω.. :P:P:wink::wink::wink::D:D:D:D

Υ.Γ. πάντως είχα ψωνίσει κάτι πολύ ωραία ρουχαλάκια και μια πολύ ωραία τσάντα!! Μιέχεχεχε :wink::wink:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Διαφημίσεις

• 4 χρόνια μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΓΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:-(ΣΤΙΣ 24-1-13 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 10ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΕ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΜΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΠΤ!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 24-1-13 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ . . ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ.. ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ??????ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙ???????????[

Κορίτσια καλησπέρα! Εϊδα το θέμα και δεν μπόρεσα να μην γραψω... Και στα δυο μου παιδια δεν είχε κατένει το μωρό, περπάτησα, δούλεψα κανονικά, ότι θέλεις έκανα, αλλά μωρό στην σωστή θεση δεν μπήκε. Η πρώτη μου γέννα μάλιστα εξελίχθηκε ως εξης: Λόγω του ότι ο γιατρός ήταν πολύ υπερ του φυσιολογικού τοκετού, περιμέναμεεεεεε. Μπήκαμε στον δέκατο και είπε να μου κάνει τεχνητους πονους. Κανουμε εισαγωγη, τεχνητοι πόνοι... δεν κατέβαινε με τίποτα και με εστειλε σπιτι μου για να μου ερθουν οι πόνοι κανονικά. Μετά από ακόμα μια εβδομάδα (!!!) που δεν έγινε τίποτα αποφάσισε να με ξαναβάλει για τεχνητούς πόνους.... και πάλι τίποτα. Οποτε όπως καταλαβαίνετε κάναμε πια καισαρική και ηρεμήσαμε :P Εφ' όσον διαλέξατε τον κατάλληλο γιατρό ηρεμήστε, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν λεω να μην προσπαθήσετε για το καλύτερο, αλλα εμπιστευθείτε τον γιατρό σας και χαλαρώστε. Μακάρι να γεννήσετε φυσιολογικά αλλα μην ξεχνάτε ότι και η καισαρική έχει σώσει περιπτώσεις σαν την δική μου. Ευτυχως που δεν ήταν 60 χρόνια πριν!!!

5jhbau3mn.png

v0cb8riwy.png

Η συνυφαδα μου δεν κουνιοταν απο το σπιτι,δεν εβγαινε καν και τις τελευταιες μερες την ειχε και ξαπλα και γεννησε στις 38 εβδομαδες μεσα σε 2 ωρες παρακαλω(το πρωτο της).

Εγω περπαταω 9 μηνες καθημερινα,κανω δουλειες συνεχεια,μεχρι και χαλια επλυνα:P και ακομα νιωθω το μωρο κατω απο το στηθος να με πιεζει...οποτε μαλλον μουφα αυτο για το περπατημα..:cool:

vpCFp2.png

• 1 month later...
Η συνυφαδα μου δεν κουνιοταν απο το σπιτι,δεν εβγαινε καν και τις τελευταιες μερες την ειχε και ξαπλα και γεννησε στις 38 εβδομαδες μεσα σε 2 ωρες παρακαλω(το πρωτο της).

Εγω περπαταω 9 μηνες καθημερινα,κανω δουλειες συνεχεια,μεχρι και χαλια επλυνα:P και ακομα νιωθω το μωρο κατω απο το στηθος να με πιεζει...οποτε μαλλον μουφα αυτο για το περπατημα..:cool:

μια πολυ καλη "ασκηση " για να παρει θεση το παιδι ειναι να καθησετε στα 4,να βαλετε τους αγκωνες στο πατωμα,τα χερια μπουνιες η μια πανω στην αλλη και ακουμπηστε το κεφαλι στα χερια!κουνατε τη λεκανη ****** δεξια κι αριστερα!οταν το κεφαλι σας ειναι πιο κατω απο τη λεκανη,η βαρυτητα ελκει το πιο βαρυ σημειο του παιδιου προς τα κατω,που ειναι ο πωπος!αρα το κεφαλι παει προς τη λεκανη και ο πωπος στο στομαχι σας!!!(tip της μαιας)το περπατημα βοηθαει μην το σταματατε!!!

με το καλο να κρατησετε αγκαλιτσα τα μπεμπινια σας!!

το παιδι σου ειναι ο μονος ανθρωπος που αγαπας ενευ ορων πριν καν τον γνωρισεις..:!:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...