Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανυπαντρη μητερα

ssttaa

Recommended Posts

με τον Θαναση τα ειχαμε κατι λιγοτερο απο ενα χρονο. Εγω 40 χρονων εκεινος 53. Ελεγε οτι με αγαπαει τρελλα, ηθελε επισημοποίηση της σχεσης μας και προσπαθουσε συνεχεια να το κανουμε χωρις προφυλαξεις. Εγω πιο συντηρητική του ελεγα οτι ειναι νωρις για αρραβωνες και γαμους, κι οταν του "Ξεφευγε" το θεμα της αντισηλλυψης του ελεγα οτι πρεπει το παιδακι να το αγαπαει. Πιστευε οτι δεν κανει παιδια. Εγω δεν ηξερα αν θελω παιδι, ηξερα ομως (και του το ελεγα)οτι αποκλειεται να κανω κι εκτρωση κι οτι τα παιδακια τα αγαπαω. Μενω λοιπον εγγυος και με φρικη τον ακουω να ρωταει το γιατρο για εκτρωση. Ριχνουμε ενα καυγα μολις βγηκαμε απο το γιατρο. Περναει μια βδομαδα που τον παρακαλουσα να εμφανιστει στους γονεις μου, οχι απαραιτητα να παντρευτουμε αλλα να κρατησουμε το παιδακι σαν γονεις. Μετα σταματησα να τον παρακαλω, πηρα τις αποφασεις μου και κρατωντας την ανασα το ειπα στους γονεις μου. Η αντιδραση ηταν το αντιθετο της αναμενομενης. Τρελλαθηκανε απο χαρα!!! Τωρα ειμαι στον 5ο μηνα, εχω λιγο ισσοροπησει αλλα σκεφτομαι διάφορα. Πως θα μεγαλωσω ενα παιδι με ενα μισθο χωρις δικο μου σπιτι? Τι θα του λεω οταν ρωταει για τον πατερα του? Τι θα κανω με τον Θαναση που σιγα σιγα μου τα γυριζει και με ταραζει στα τηλεφωνα και στα γλυκολογα χωρις ακομα ομως να αναλαμβανει παντως την οποια ευθυνη? Εννοειται οτι πλεον δεν μου λεει τιποτα σαν αντρας ... αλλα αν ξυπνησει μεσα του ο πατερας και μου ζηταει τα ρεστα?

Παντως σε γενικες γραμμες ο γιος μου με ενδιαφερει μονο και ξερω οτι στο τελος θα τα καταφερω!

ssttaa

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 210
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Athena

Athena 28 δημοσιεύσεις

• almak

almak 21 δημοσιεύσεις

• Jean

Jean 18 δημοσιεύσεις

• mamyb

mamyb 14 δημοσιεύσεις

Κι εγώ νομίζω ότι θα τα καταφέρεις και σου εύχομαι ότι καλύτερο....

Αν τώρα "ξυπνήσει" το πατρικό του φίλτρο μόνο καλό για το παιδί θα είναι...αν εσύ δεν τον θες σαν άντρα ξέκοψέ του τα γλυκόλογα και φέρε τον μπροστά στις ευθύνες του...αυτές απέναντι στο παιδί του....αν δε θέλει αυτός θα χάσει....ειδικά αν δεν έχει άλλα παιδιά.....κι είναι και μεγαλούτσικος τρομάρα του.....τι περίμενε δηλαδή πριν αναλάβει τις ευθύνες του ή έστω να πάρει τις αποφάσεις του?

Να μεγαλώσει κι άλλο?

Φυσικά και θα τα καταφέρεις να μεγαλωσεις το παιδί σου όπως το έχουν κάνει τόσες γυναίκες, είσαι τυχερή που οι γονείς σου το θέλουν αυτό το παιδί και είμαι σίγουρη ότι θα θέλουν να συμμετέχουν στο μεγάλωμα του. Ο πατέρας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του δηλ. να αναγνωρίσει το παιδί και ας μην παντρευτείται ποτέ.

Κι εγώ νομίζω ότι θα τα καταφέρεις και σου εύχομαι ότι καλύτερο....

Αν τώρα "ξυπνήσει" το πατρικό του φίλτρο μόνο καλό για το παιδί θα είναι...αν εσύ δεν τον θες σαν άντρα ξέκοψέ του τα γλυκόλογα και φέρε τον μπροστά στις ευθύνες του...αυτές απέναντι στο παιδί του....αν δε θέλει αυτός θα χάσει....ειδικά αν δεν έχει άλλα παιδιά.....κι είναι και μεγαλούτσικος τρομάρα του.....τι περίμενε δηλαδή πριν αναλάβει τις ευθύνες του ή έστω να πάρει τις αποφάσεις του?

Να μεγαλώσει κι άλλο?

Συμφωνω απολυτα. Ιδιως για τα γλυκολογα. Κοψε τον. Εχουμε αλλα πες του πιο φλεγοντα απ' τα μελια τα οποια ακουω βερεσε...

Μια χαρα θα τα καταφερεις γλυκεια μου, μην ανησυχεις. Ειναι σε ηλικια που τα παντας μπορεις αν θες. Εδω πιτσιρικουλες και γινονται υποδειγμα μανας κι ας ειναι ανυπαντρες.

Εχω ακουσει τελευταια για πολλες κοπελες που παιρνουν την αποφαση να κρατησουν μονες τους το παιδι. Σας χαιρομαι και σας καμαρωνω! Καλη δυναμη!

Πιστεύω ότι η εγκυμοσύνη σου είναι το καλύτερο δώρο. Συγχαρητήρια. Όσες γυναίκες δεν κάνουν παιδιά εν γνώσει τους κάποια στιγμή το μετανιώνουν. Φίλη μου στα 48 της, δεν είχε σκεφτεί ποτέ μέχρι τώρα να κάνει παιδί (δεν της έτυχε κιόλας) και χωρίς να έχει δεσμό με ρωτούσε τη γνώμη μου αν θα έκανα παιδί με σπέρμα από τράπεζα. Πέρα από τη νομική πλευρά του θέματος εστιάζω στο πόσο ήθελε να γίνει μάνα...

Μια χαρά θα τα καταφέρεις. Θα έχεις και τη βοήθεια των γονιών. Όπως και να το κάνουμε στην Ελλάδα ζούμε και οι γονείς βοηθούν εφ' όρου ζωής.

Διαφημίσεις

Μια χαρα θα τα καταφερεις μονη σου αλλα το θεμα ειναι οτι το παιδι χρειαζεται και τους δυο γονεις για να μεγαλωσει σωστα.Και απο πρακτικη πλευρα και απο συναισθηματικη.Θα πρεπει να τα σκεφτεις πολυ καλα ολα πριν παρεις μια τοσο δυσκολη αποφαση.Δεν ξερω...το θεμαδεν ειναι αν θα τα καταφερεις ή οχι αλλα τι ειναι καλυτερο για ολους.

Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις περιφημα. Αναρωτιωμουν βεβαια για ποιο λογο νομιζε ο Θανασης οτι δεν μπορουσε να κανει παιδια; Ηταν τοσο σιγουρος για τον εαυτο του;; Και αν ναι γιατι δεν τον χαροποιει το γεγονος οτι τελικα τα καταφερνει μια χαρα; Πολλες ερωτησεις κανω ε;

Σε θαυμαζω γι'αυτο που αποφασισες και θαυμαζω και τους γονεις σου που σου στεκονται. Καλη επιτυχια και με το καλο το μουσουδακι σου... :lol:

Εχουν ειπωθει κατα καιρους πολλα για την απελευθερωση της γυναικας, για το φεμινισμο (που μαλλον θαλασσα τα εκανε ως κινημα), για τις προσπαθειες της γυναικας να παρει επιτελους σ' αυτο τον κοσμο τη θεση που της αξιζει...

Οι ανυπαντρες μητερες ομως ειναι αυτες που εκαναν πραξη τελικα αυτη την προσπαθεια και δικαιωνουν αγωνες χρονων για το δικαιωμα στην αυτοδιαθεση του σωματος και στην διεκδικηση των ¨θελω" Και "δεν θελω" της.

Παλια αυτα τα πραγματα τα αποφασιζε ο αντρας και οι γονεις. "Δεν σε παιρνω για γυναικα. Το ριχνεις." " Δεν θα μας ρεζιλεψεις. Το ριχνεις" Αμ δε! Το παιδι εχει δικαιωμα στη ζωή κι αν η μητερα θελει να το κρατησει θα το κανει γιατι αυτη αποφασιζει για το σωμα της. Τελος και παλι μπραβο σας. Ειστε αξιες εκπροσωποι του ταλαιπωρου αυτου φυλου.

Σας ευχαριστω ολες για την ενθαρρυνση! Πραγματικά μεσα μου ξερω οτι κανω το σωστο! Θα προσπαθησω για το παιδακι μου το καλυτερο.

Τώρα σαν υποσημειωση για τον "ευτυχη πατερα", διευκρινιζω οτι δεν εχει αλλα παιδια αλλα ουτε και κανενα αλλο συγγενη...Επίσης πιστευε οτι δεν κανει παιδια επειδη μεχρι τωρα δεν του ειχε συμβει!!!!! Σε εμενα απλως ελεγε με περιλυπο υφος οτι αποκλειεται και δεν δεχοτανε παραπανω συζητηση :? Ποτε δεν αμφισβητησε οτι το παιδι ειναι δικο του (αυτο του ελειπε) αλλα δεν χαρηκε κι ολας.... Παντως για αντρικο πρωτυπο θα προτιμουσα το παιδακι μου να εχει τον αδερφο μου, που ειναι και 30 χρονων καί θα παιζουνε μαζι.

18 Σεπτεμβριου εχω ραντεβου για την εξεταση β επιπεδου. Ελπίζω να δω το ζουζουνι μου γερο και δυνατο π α ν ο ρ α μ ι κ α !!!!

ssttaa

Διαφημίσεις

Μπράβο σου κορίτσι μου για την απόφαση που πήρες.. Δεν διάλεξες τον "ευκολο" δρόμο αλλα είμαι σίγουρη οτι ποτέ δεν θα το μετανιώσεις.. Ειναι μεγάλο πράγμα το οτι οι γονείς και η οικογένειά σου είναι τόσο κοντά σου και σου συμπαραστέκονται τόσο. Εχοντάς τους στο πλευρό σου είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρετε μια χαρά και εσύ και το μωρουλίνι σου..

phzU.jpgwddf.jpg

Τα παιδιά θεωρητικά έχουν την ανάγκη του πατέρα....αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό είτε επειδή αυτός δε θέλει ή ακόμα ακόμα αν δεν είναι εν ζωή, δε σημαίνει ότι αυτό το παιδάκι δε θα μεγαλώσει σωστά....αυτό το δευκρινίζω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, επειδή κάποια φίλη παραπάνω έγραψε πως χρειάζεται ο πατέρας για να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί....

Το παιδί χρειάζεται αγάπη κι από αυτή θα έχει μπόλικη....χρειάζεται και αντρικό πρότυπο...οκ! υπάρχει κι απ΄αυτό.... :wink:

Τώρα οι πατεράδες.........

υπάρχουν και παιδιά που τους έχουν και δε μεγαλώνουν σωστά....μη μου πείτε πως είναι λίγοι οι αδιάφοροι και ακόμα χειρότερα οι ανίκανοι πατεράδες?

Θου κύριε!!!!!!

Άσε το κακό πρότυπο!!!!!!!

Ξανα θου κύριε!!!!!

Αγάπη θέλει το παιδί........και τούτο δω θα την έχει.....είμαι σίγουρη γι αυτό!!!!!

Αγάπη θέλει το παιδί.

δεν ξέρω αν το εχω ξαναγραψει (μαλλον ναι αλλα δεν πειραζει η επαναλύψη ειναι η αρχη της μαθήσεως)..κάποτε στα βιβλια την παιδοψυχιατρικης και παιδοψυχολογιας (έτσι μου ειπε μια παιδοψυχιατρος) το διαζύγιο θεωρούταν ψυχοπαθολογίκό φαινόμενο .... κάποτε που οι γυναικες ουσιαστικα δεν μιλαγαν και δεν τολμαγαν να χωρίσουν απο τους αντρες τους για κοινωνοοικονομικους λόγους .Τωρα ποια οι επιλογες των ανθρωπων σε αυτα τα ζητήματα είναι πολλες και η κοινωνία πολυ πιο ανεκτυκη και ελευθερη !

μια ψυχη εν ζωη ειναι προτημότερη απο μια ψυχη πεθαμενη ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ....

αγαπητη φιλη δυλληματα και προβληματισμοι τυπου , τι θα πω στο παιδι μου, πως θα το μεγαλωσω με στενα οικονομικα, τι θα αντιμετωπησω απο συμπεριφορες θα σου πρωτηνα να μην τα κανεις ...οταν με το καλο το παιδι σου θα γεννηθει και θα το παρεις στην αγγαλια σου ΟΛΕς ΣΟΥ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕς ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΟΥΝ

ειναι αφελες βεβαια να πει καποιος οκ ολα ροδηνα κι ολα καλα, γιατι δεν ειναι .Στην Ελλαδα υπαρχει ακομα αγνοια επιφυλακτικοτητα και μηδεν κοινωνικη πολιτικη στο ζητημα της ανυπαντρης μητερας αλλα....η ζωη σου αλλαζει τόσο που το μονο που θες μετα πχ απο μια κουραστηκη μερα ειναι να παρεις αγγαλια το παιδι σου , κι αυτο θα σου χαμογελασει.

όλα μα όλα θα πανε καλα .

Συγχαρητήρια για την γενναία και πολύ σωστή στάση ζωής σου, πραγματικά σου βγάζω το καπέλο και σε σένα αλλά και στους υπέροχους γονείς σου! Με το καλό να γεννηθεί το ζουζούνι σου, γερό και δυνατό και να το χαίρεστε!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Τα παιδιά θεωρητικά έχουν την ανάγκη του πατέρα....αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό είτε επειδή αυτός δε θέλει ή ακόμα ακόμα αν δεν είναι εν ζωή, δε σημαίνει ότι αυτό το παιδάκι δε θα μεγαλώσει σωστά....αυτό το δευκρινίζω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, επειδή κάποια φίλη παραπάνω έγραψε πως χρειάζεται ο πατέρας για να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί....

Το παιδί χρειάζεται αγάπη κι από αυτή θα έχει μπόλικη....χρειάζεται και αντρικό πρότυπο...οκ! υπάρχει κι απ΄αυτό.... :wink:

Τώρα οι πατεράδες.........

υπάρχουν και παιδιά που τους έχουν και δε μεγαλώνουν σωστά....μη μου πείτε πως είναι λίγοι οι αδιάφοροι και ακόμα χειρότερα οι ανίκανοι πατεράδες?

Θου κύριε!!!!!!

Άσε το κακό πρότυπο!!!!!!!

Ξανα θου κύριε!!!!!

Αγάπη θέλει το παιδί........και τούτο δω θα την έχει.....είμαι σίγουρη γι αυτό!!!!!

Και βεβαια θατην εχει δεν αντιλεγω...οικογενεια για εμενα φυσικα και σημαινει ισχυροι δεσμοι μεταξυ των μελων της.Δεν νιωθω καλα με τις "μονογονεικες οικογενειες" απο αποψη,δυσκολευει τη ζωη της μανας,του παιδιου...δεν ξερω,δεν ειμαι συντηρητικη απλα ειναι δυσκολες καταστασεις και απο πρακτικης πλευρας και απο συναισθηματικης.ποσο μαλλον οταν το παιδι δεν θα ειναι αποδεκτο απο τον πατερα...

.Δεν νιωθω καλα με τις "μονογονεικες οικογενειες"

:roll::roll::roll:

μπορει να είμαι σε ασχημη φαση δεν ξερω ...

δεν ξερω αν πρεπει να θυμωσω ή να στεναχωρηθω με την παρουσα τοποθετιση ....

αυτο που θα κανω ειναι απλα να την τοποθετισω στην κατηγορια των ατυχων διατυπωσεων....

αν εσυ δεν νιωθεις καλα με τις μονογονεικες , αυτο ακριβως το συναισθημα σου ειναι που λαμβανει το παιδι και το κανει να μειωνεκτει , γιατι μεσα στην οικογενεια του αυτο δεν συμαβαινει !

το παιδι κατανοει την διαφορετικοτητα της συστασης της οικογενειας του απο το εξωτερικο περιβαλλον! τον δασκαλο , το γειτονα, τον γνωστο κλπ κλπ!

(ειπαμε μαλλον εγω δεν ειμαι καλα κι αν σας προσβαλε η τοποθετιση μου ή αν παρανοησα ζητω προκαταβολικα συγνωμη)

:roll::roll::roll:

μπορει να είμαι σε ασχημη φαση δεν ξερω ...

δεν ξερω αν πρεπει να θυμωσω ή να στεναχωρηθω με την παρουσα τοποθετιση ....

αυτο που θα κανω ειναι απλα να την τοποθετισω στην κατηγορια των ατυχων διατυπωσεων....

αν εσυ δεν νιωθεις καλα με τις μονογονεικες , αυτο ακριβως το συναισθημα σου ειναι που λαμβανει το παιδι και το κανει να μειωνεκτει , γιατι μεσα στην οικογενεια του αυτο δεν συμαβαινει !

το παιδι κατανοει την διαφορετικοτητα της συστασης της οικογενειας του απο το εξωτερικο περιβαλλον! τον δασκαλο , το γειτονα, τον γνωστο κλπ κλπ!

(ειπαμε μαλλον εγω δεν ειμαι καλα κι αν σας προσβαλε η τοποθετιση μου ή αν παρανοησα ζητω προκαταβολικα συγνωμη)

Καταλαβαινω πως το λες αλλα δεν το θετω ετσι ρατσιστικα.Εγω με πολυ νοιαξιμο προσπαθω να πω τη γνωμη μου.Ειναι μια δυσκολη κατασταση και για τους δυο.Αυτο λεω. Μιλαω σαν παιδι χωρισμενων γονιων και σαν μητερα τωρα που βιωνω τη δυσκολια του μεγαλωματος ενος παιδιου.Εγω προσωπικα δεν θα αποφασιζα κατι τετοιο και ας ηταν η τελευταια μου ευκαιρια να γινω μητερα.

Athena, σε καταλαβαινω εχεις διαφορετικα βιώματα. Εγω εχω παρει πολυ αγαπη σαν παιδι και εχω και πολυ αγαπη να δωσω!!! Επίσης ειμαι αρκετα δυνατος ανθρωπος. Μπορει να βλέπω μπροστα μου αυτη τη στιγμη το βουνο, αλλα ξερω οτι εχω και ποδια να το ανεβω! Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για τη συμπαράσαση. Με τονωσατε!!!

ssttaa

Αγάπη θέλει το παιδί.

δεν ξέρω αν το εχω ξαναγραψει (μαλλον ναι αλλα δεν πειραζει η επαναλύψη ειναι η αρχη της μαθήσεως)..κάποτε στα βιβλια την παιδοψυχιατρικης και παιδοψυχολογιας (έτσι μου ειπε μια παιδοψυχιατρος) το διαζύγιο θεωρούταν ψυχοπαθολογίκό φαινόμενο .... κάποτε που οι γυναικες ουσιαστικα δεν μιλαγαν και δεν τολμαγαν να χωρίσουν απο τους αντρες τους για κοινωνοοικονομικους λόγους .Τωρα ποια οι επιλογες των ανθρωπων σε αυτα τα ζητήματα είναι πολλες και η κοινωνία πολυ πιο ανεκτυκη και ελευθερη !

μια ψυχη εν ζωη ειναι προτημότερη απο μια ψυχη πεθαμενη ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ....

αγαπητη φιλη δυλληματα και προβληματισμοι τυπου , τι θα πω στο παιδι μου, πως θα το μεγαλωσω με στενα οικονομικα, τι θα αντιμετωπησω απο συμπεριφορες θα σου πρωτηνα να μην τα κανεις ...οταν με το καλο το παιδι σου θα γεννηθει και θα το παρεις στην αγγαλια σου ΟΛΕς ΣΟΥ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕς ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΟΥΝ

ειναι αφελες βεβαια να πει καποιος οκ ολα ροδηνα κι ολα καλα, γιατι δεν ειναι .Στην Ελλαδα υπαρχει ακομα αγνοια επιφυλακτικοτητα και μηδεν κοινωνικη πολιτικη στο ζητημα της ανυπαντρης μητερας αλλα....η ζωη σου αλλαζει τόσο που το μονο που θες μετα πχ απο μια κουραστηκη μερα ειναι να παρεις αγγαλια το παιδι σου , κι αυτο θα σου χαμογελασει.

όλα μα όλα θα πανε καλα .

Συμφωνό σε όλα , μόνο μια διευκρίνηση.

Δεν φαντάζομαι να θέλετε από το κράτος και κίνητρα για την ανύπαντρη μητέρα???

Almak σωστα το διευκρινιζεις! Στη Γερμανια που δοθησαν τετοια κινητρα ολες κανουν ενα παιδι για να χρηματοδοτησουν τις σπουδες τους! Καμια δεν παντρευεται και οι αντρες θα πρεπει να αισθανονται καπως αποκλεισμενοι απο τα παιδια τους! Το παιδι δεν ειναι μεσον για να βγαζουμε λεφτα!!!!

ssttaa

Δεν φαντάζομαι να θέλετε από το κράτος και κίνητρα για την ανύπαντρη μητέρα???

βρε almak το χόντρινες καλε μου... δεν ειπαμε για κινητρα για ειλικρηνη φορολογικη δηλωση προς ελευθερους επαγγελματιες με σκοπο ευνοηκοτερων ρυθμήσεων ... :lol::lol::lol::lol:

Μιλαω για τα 44 ε μηνιαιος που δηνει η Πρόνοια στις ανυπαντρες μητερες με προυπόθεση εισόδημα κατω των 3000ε(ουτε συνατξη του ΟΓΑ ουτε καν ...) και με προυποθεση να μην μενει σε συγγενικο σπιτι (μεχρι 2ου βαθμου η συγγενια) ...για αυτην την κοινωνικη πολιτικη μιλαω....

και για τις προσκυρήξεις για πρόσληψη στο δημοσιο με κοινωνικα κριτηρια φιλικα προς εμας που εχουν να γινουν απο το 80....

Και ναι συμφωνω μην το κανουμε ακομα και Ν.Υορκη που εδωσε κινητρα ουσιαστικα (παχουλα επιδόματα στεγη τροφη door to door) ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη δουλειες προοτερεοτητες σε καλα σχολεια και αλλα πολλα και τωρα τα παιρνουν πίσω διοτι αυξηθηκαν οι αγαμες μητερες σε μεγαλο ποσοστο!!!

κοινωνικη πολιτικη στις αγαμε ςμητερες θα μπορουσαν να κανουν ακομα και με κριτηρια ...

πχ κυρια μου το παιδακι σας σας το εχει αναγνωρησει ο γεννητορας;

οχι

οκ παρτε απο εμας μια διατροφη και μια επιδοτηση ενοικειου

κυρια μου εσεις ;

ναι εμενα το εχει αναγνωρησει

πόσα σας δηνει;

τοσα

οκ παρτε κι απο μας το 1 /3 απο αυτο που δηνουμε στις αλλες...

κυρια μου σπιτι εχετε;

οχι μενω με τους γονεις μου ομως...

οκ παρτε μαμα και μπαμπα της αγαμης ενα επιδοματακι τυπου 60 ε για την φιλοξενια ...

και αλλα πολλα....

ΞΕΡΩ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Εγω προσωπικα δεν θα αποφασιζα κατι τετοιο και ας ηταν η τελευταια μου ευκαιρια να γινω μητερα.

Μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί είσαι μαζί με τον άντρα σου και χαίρομαι γιαυτό. Πιστεύω όμως ότι το να γίνεις μητέρα είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει στη ζωή σου και εσύ απ'ότι είδα έχεις δύο παιδιά. Πες μου, θα μπορούσες να αλλάξεις αυτό το συναίσθημα έστω και αν ήσουν χωρίς σύντροφο; Εγώ που είμαι σε αυτήν τη κατάσταση- και είμαι σίγουρη και όλες οι κοπέλες που βρίσκονται σε αντίστοιχη φάση με μένα-δεν θα το άλλαζαν με τίποτα :!:

Εγω προσωπικα δεν θα αποφασιζα κατι τετοιο και ας ηταν η τελευταια μου ευκαιρια να γινω μητερα.

Μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί είσαι μαζί με τον άντρα σου και χαίρομαι γιαυτό. Πιστεύω όμως ότι το να γίνεις μητέρα είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει στη ζωή σου και εσύ απ'ότι είδα έχεις δύο παιδιά. Πες μου, θα μπορούσες να αλλάξεις αυτό το συναίσθημα έστω και αν ήσουν χωρίς σύντροφο; Εγώ που είμαι σε αυτήν τη κατάσταση- και είμαι σίγουρη και όλες οι κοπέλες που βρίσκονται σε αντίστοιχη φάση με μένα-δεν θα το άλλαζαν με τίποτα :!:

Χωρις συντροφο δεν θα εμπαινα στην διαδικασια αυτη.Δεν μπορω με τιποτα να υποτιμησω τον ρολο του αντρα ως συντροφο και πατερα.Τα φεμινιστικα τετοιου τυπου με αφηνουν αδιαφορη.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...