Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Recommended Posts

Όταν μου είπε ότι θα μου κάνει σε αυτό το ραντεβού κολπική εξέταση να σας πω την αλήθεια δεν ρώτησα. Την Παρασκευή θα σας πω τα αποτελέσματα!Αχ, fistikaki λες και σε εμένα να μην γίνει τίποτα?Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις που τους έκανε ο γιατρός τους κολπική γέννησαν σύντομα...Θα δούμε!

Διαφημίσεις

ε τοτε εννοει με το απαλο του χερακι εξεταση!!!!!!!!!!!!!!!!!και εμενα μεχρι στιγμης μου εχει κανει 3 φορες αλλα τιποτα...Την Πεμπτη παω για την τεταρτη φορα....Εγω να πω την αληθεια πρωτη φορα ακουω να γεννησαν μετα απο κολπικη!!!!Να πω αν ειναι τον αντρα μου να μου μετραει καθε μερα την διαστολη!!!!!!!!!!!!!!!!Τουλαχιστον θα ναι πιο ευχαριστω το χερι του αντρα μου απο του γιατρου :lol::lol::lol::lol:

Ααααααα αυτα για την κολπικη εξεταση δεν τα ηξερα :? Εγω εχω ραντεβου την Παρασκευη, μεχρι τωρα δεν μου εχει κανει κολπικη, λετε να μου το πεταξει ξαφνικα? Γιατι δεν αφηνουμε τα μπεμπακια στην ησυχια τους να βγουν οποτε νομιζουν εκεινα? Απο τη στιγμη που δεν ειμαστε παρατασιακες αλλα στο μηνα μας.........

Χριστινα

εμένα θα με δει κολπικά την άλλη πέμπτη!!!

δεν μπορώ να περιμένω μέχρι τότε!!!!!θέλω να γεννήσω..

έχω φρικάρει, δεν μου κάνει πια τίποτα από ρούχα :shock::shock:

τί καλά που είμαστε πολλές και μοιραζόμαστε τον πόνο μας :lol::lol:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Αχ κοριτσια ποσο σας καταλαβαινω... θελωωωω να γεννησω αλλα τιποτα ακομα εκτος καποια ψιλοπονακια... και εγω μενω και σε ξενο σπιτι,ειμαι απο Συρο και μενω στη θεια του αντρα μου περιμενοντας να γεννησω :(:( και το αστειο ειναι οτι πριν 2 μερες με ειδε κολπικα ο γιατρος μου και μου ειπε οχι ακομα..... :cry::cry: Ο τραχηλος ειναι ναι μεν μαλακος αλλα κλειστος.. αχ ποσο θα αντεξω ακομα...Τα παντα για τα μωρα μας...

DsRyp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά όταν ήμουν ετοιμόγεννη στον γιο μου, μου έκαναν 4 φορές αυτή την εξέταση, την 4η ήμουν έτοιμη γιατί γέμισε ο κόσμος αίμα με το που με ακούμπησε και με κράτησε για να με ξεγεννησει αν και το παιδί δεν είχε κατέβει στην λεκάνη.

Καταλαβαίνω ότι κουραστήκατε αλλά για να γλιτώσετε την καισαρική (γιατί εγώ δεν τη γλίτωσα) περιμένετε πότε θα θέλουν τα παιδάκια σας να βγουν. Μην πιέζετε καταστάσεις.

Κοριτσια καλημερα....

Μολις γυρισα απο τον γιατρο....Εκανα και παλι αυτη την περιβοητη κολπικη εξεταση και ειπε ο γιατρος οτι κοντευουμε(δε μου ειπε ουτε για τραχηλο αν ανοιξε και τετοια-αλλα ουτε σκεφτηκα και να ρωτησω)..Το μωρακι εχει μπει στην λεκανη κανονικα, μου ειπε οτι θα εχω και ευκολη γεννα (δε ξερω απο που το καταλαβε αυτο)...Το βαρος της ειναι 2800..

Μου ειπε να ξαναπαω σε 10 μερες αλλα μαλλον λεει θα ερθεις πιο νωρις γιατι θα γεννησεις...

Περιμενω με αγωνια καθε στιγμη να φτασει αυτη η ωρα....

Μπραβο Νενακι, εγω εχω ραντεβου αυριο το απογευμα στο γιατρο μας.

Nat-left συμφωνω απολυτα μαζι σου, θεωρω οτι τα μπεμπακια μας ξερουν καλυτερα ποτε πρεπει να ερθουν, λιγα ειναι πια τα ξεχασιαρικα που δε λενε να το κουνησουν!

Χριστινα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...