Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κλάμα γοερό την ώρα του ύπνου


ariel1

Recommended Posts

Σε λίγο θα βρίσκουν κάπου τα κόκαλά μου....από την αυπνία. Πριν μία εβδομάδα ήταν όλα μια χαρά με τον 7 μηνών και κάτι γιό μου. Εδώ και τρεις ημέρες λες και του έχουν βάλει νέφτι και αντιδρά. Αυτές τις ημέρες ο μπόμπιρας θέλει να κοιμηθεί στις 12 με 1 το βράδυ και με τρελλό κλάμα. "Δεν θέλω νάνι" λέμε.....Επίσης, αυτές τις 3 ημέρες με ξύπνησε και 2 φορές το βράδυ, την μία για φαϊ που το είχαμε σταματήσει και την άλλη ξανακοιμήθηκε μόνος του. Βρε κορίτσια τι να κάνω. Την προηγούμενη εβδομάδα τον έβαζα για ύπνο και μόνος του κοιμόταν ακόμη και το μεσημέρι. Αυτές τις τρεις ημέρες με το που πάω να τον αφήσω στην κούνια του τρελλαίνεται από το κλάμα.

Πραγματικά ζηλεύω τις μαμάδες που τα μωρά τους κοιμόνται από τις 8 μέχρι τις 8 το πρωϊ. Εμένα ποτέ δεν το έχει κάνει αυτό. Πάντα κοιμάται 11 ή 12 ή 1 και θα ξυπνήσει 6 ή 7 για γάλα και μετά θα ξανακοιμηθεί έως τις 11 ή 12.

Δεν μπορώ να του αλλάξω πρόγραμμα με τίποτα. Χθες μάλιστα δεν κοιμήθηκε για απόγευμα και λέω η έξυπνη "Τώρα θα πέσει ξερός". Έλα που κοιμήθηκε για 40 λεπτά την ώρα που έτρωγε και μετά ο κύριος σηκώθηκε αναπτερωμένος. Μετά που για ύπνο....Καλές μία.

ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ.....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...