Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γαιδουρια ή κατι αλλο Νο2

Cooker

Recommended Posts

εμενα παντως με παντεψε η 4η επιλογη μου και μου βαφτισε και το παιδι!Ειναι καταπληκτικη φιλη και φοβερη νονα!Μας αγαπαει σαν οικογενεια της!!!

Να βρει αλλη νονα για το παιδακι της!Ακου θελει αυτοκινητο!Μηπως ο αδερφος σου ειναι εφοπλιστης???Γιατι αν ειναι αλλαζει το πραμα!χαχαχα!Αληθεια γελαω παρα πολυ...

Εγω εχω βαφτισει 2 παιδακια και ηταν τιμη μου!Και πραγματικα ουτε δωρο δεν με ενοιαζε να παρω!Κατι συμβολικο να εχω να λεω δωρο απο τους κουμπαρους μου ηταν αρκετο!!!

Αυτη η γυναικα δεν θα αγαπαει το παιδακι αν δεν παρει αυτο που θελει!ΚΡΙΜΑ!

Ναι, ο αδερφος μου ειναι εφοπλιστης τι να σου πω!!!

Μπραβο σου κοπελα μου.Παντα αξια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα το διαβασα κι εφριξα.παει καλα η κοπελια...???η νυφη σου απορω πως δεν την πεταξε εξω με τις κλωτσιες...!ακομα της μιλαει?οταν προτεινεις να γινεις νονος το κανεις απο την καρδια σου και δεν ζητας δωρα.ο καθενας βεβαια ειναι πως εχει μαθει.τι να πω...πραγματικα εχω μεινει αφωνη.κι εγω ρωτησα τον νονο μας τι θελει,του προτεινα να του παρουμε ρολοι,αλλα δεν τα φοραει.μου ειπε θα προτιμουσα να μου δωσεις οσα χρηματα θες και να παρω εγω ο,τι θελω.(ο νονος ειναι 18 οποτε δεν διακινδυνευω να του παρω κατι κ να μην του αρεσει).οποτε θα του δωσουμε ο,τι μπορουμε και ολοι θα ειμαστε ικανοποιημενοι.

ακου αυτοκινητο....:shock:βρε ουσττττττ...:D

Μετά θα σου ζητάει το ίδιο το παιδί λαμπάδες με παιχνίδια :cool:

Μπα,δεν νομιζω.Το εχει μαθημενο η κουμπαρα μου να μην ζηταει.Ειναι μικρο θα μου πεις,αλλα βλεπω και την μεγαλη της κορη.Δεν ζηταει τιποτα.Αμα την ρωτησει η νονα της τι λαμπαδα θελει απαντα "Οτι θες εσυ!"Η αμα της παμε δωρο στην δικη της γιορτη λεει "Δεν ηταν αναγκη,σε ευχαριστω πολυ παντως,ειναι πολυ ομορφο"(χωρις καν να εχει ανοιξει την σακουλα!:shock:

Δεν ξερω κατα ποσο "καλο" ειναι αυτο,αλλα γεγονος ειναι οτι ειναι συγκρατημενα παιδακια.Αμα καμια φορα τους ξεφυγει και πουν "Νονα,θελω σοκολατα" την ωρα που περναμε απο το περιπτερο τα αγριοκοιταζει η κουμπαρα μου και λεει "Κακο.Δεν ζηταμε,τι ειμαστε τσιγγανοι?":shock::shock:

Ντοινγκκκ!!!!

καλα το διαβασα κι εφριξα.παει καλα η κοπελια...???η νυφη σου απορω πως δεν την πεταξε εξω με τις κλωτσιες...!ακομα της μιλαει?οταν προτεινεις να γινεις νονος το κανεις απο την καρδια σου και δεν ζητας δωρα.ο καθενας βεβαια ειναι πως εχει μαθει.τι να πω...πραγματικα εχω μεινει αφωνη.κι εγω ρωτησα τον νονο μας τι θελει,του προτεινα να του παρουμε ρολοι,αλλα δεν τα φοραει.μου ειπε θα προτιμουσα να μου δωσεις οσα χρηματα θες και να παρω εγω ο,τι θελω.(ο νονος ειναι 18 οποτε δεν διακινδυνευω να του παρω κατι κ να μην του αρεσει).οποτε θα του δωσουμε ο,τι μπορουμε και ολοι θα ειμαστε ικανοποιημενοι.

ακου αυτοκινητο....:shock:βρε ουσττττττ...:D

Καλα εκανες και ρωτησες.Αν του επερνες το ρολοι,θα του ειχε μεινει σε κανενα συρταρι ξεχασμενο και θα ειχες χαλασει και ενα καρο λεφτα ετσι!!!

Διαφημίσεις

Καλα, μερικοι ανθρωποι, απλα....δεν υπαρχουν!!!!!!

Να σας πω κ τη δικη μας παρολιγο κουμπαρια-ναυαγιο!!!!

Οταν ημουν ακομη εγκυος στον δευτερο γιο μου, το αφεντικο του συζυγου(κ δικος μου πρωην εργοδοτης), μου ζητησε να μας βαπτισει το παιδι.ΜΟΝΟΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ!!!

Του απανητσα πως ειναι τιμη μας, κ το ειπε κ αυτος στο συζυγο.

Γεννησα κ ουτε ηρθε να δει το παιδι....πριν το Πασχα τωρα του 2012(ακομη δεν ειχε δει το 10 μηνων παιδι μου που θα μας βαπτιζε), το ειχε μυριστει κ ο αδελφος μου(ο νονος του μεγαλου μου γιου) κ μου λεει, αν το βαπτισει αυτος το παιδι μας, δεν θα βλεπει νονο, εγω θελω να τον βαπτισω!!!!\

Την επομενη μερα, παει στη δουλεια ο συζυγος κ του λεει, το καλοκαιρι θα βαπτισουμε το παιδι(το ανεφερε σε συζητηση) κ η απαντηση του???

Να το συζυτησω με τη γυναικα κ τη μανα μου κ θα σου απαντησω(ευτυχως ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ) κ το προηγουμενο Σαββατο τον βαπτισε ο αδελφος μου!!!!!Ευτυχως γλιτωσαμε!!!(το παιδι πιο πολυ απ ενα αδιαφορο υποψηφιο νονο)

Ευτυχως προτεινε ο αδελφος μου, σε 2 μηνες τα οργανωσαμε ολα κ τελεια ηταν.

Ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη ηθελε για δωρο, πηραμε και μια ψηφιακη κορνιζα μαζι.

Σαν την οικογενεια πουθενα....

Και να συνεχισω για τη γαιδουρια κλπ

Ερχεται στη βαπτιση, κ στο τραπεζι, αντι να μου πει να σας ζησεις το παιδι κλπ η οτι ειναι ολα ωραια κλπ τι μου ειπε???

(ημουν αδιαθετη κ ειχα πρηστει λιγο) κ μου λεει παλι εγκυος εισαι??να χασεις 2-3 κιλα :shock:το ειπα στο συζυγο κ λεει καλα εσυ αδυνατη εισαι πως του ηρθε?κ φαντασου στο τραπεζι που ηταν αρκετα υπερβαρα ατομα πως θα ενιωσαν:!:

Και αυτος ειναι το λιγοτερο 150 κιλα:shock::shock:

Στην δουλεια του αδερφου μου,ολοι οι υπαλληλοι θελουν τον Προισταμενο τους για κουμπαρο!!!!Για ευννοητους λογους....!!!

Της αδερφης μου το δευτερο παιδακι της το ζητησε ενας γιατρος,οταν ακομα ηταν εγκυος.Η αδερφη μου δεν ηθελε,γιατι δεν ειχαν σχεσεις,μια απλη συνεργασια μονο (Ειναι νοσοκομα στο Βοηθεια στο Σπιτι) και το κουμπαριο το "εκλεισε" χωρις να ρωτησει κανενας τους γονεις, ο πεθερος.Ντοιγκ!!!

Ειχε παει να γραψει φαρμακα και τα συμφωνησαν!

Ουτε και στον Μεσαιωνα ετσι!

Με τα πολλα,αρχισαν τα τραπεζωματα απο την μερια της αδερφης μου και οι πρωτες επαφες.ΕΓΙΝΕ και το μυστηριο και απο τοτε δεν εχει ξαναπαει ο κουμπαρος σπιτι τους,αλλα ουτε και τηλεφωνο περνει σε γενεθλια/γιορτη.

Την λαμπαδα και τα διαφορα δωρα τα αγοραζει μονη της η αδερφη μου και λεει στον γιο της οτι τα εφερε ο νονος του στο ιατρειο του .Εκεινο βλεπει τον νονο της μεγαλης του αδερφης και ζηλευει αλλα του λεμε οτι ο νονος του ειναι γιατρος και δουλευει πολλες ωρες να κανει καλα τα παιδακια και δεν μπορει να ερχεται σπιτι μας!Και νιωθει πολυ περηφανος.Λεει "Ο νονος μου ειναι ηρωας σαν τον Σπαιντερμαν...χαχα!!"

Φυσικα και δεν την πειραζει την αδερφη μου.Καθολου.Ουτε εχουν τσακωθει ουτε τιποτα!!

Εξακολουθουν να συνεργαζονται(ποτε δεν εχει ρωτησει τι κανει το παιδι),αλλα ποτε δεν μας τον εχει κατηγορησει.

Και να ειμαι και ειλικρινης,οταν τον βλεπουμε μας χαιρεταει!!

Το παιδακι μας να ειναι καλα!!!

Η δικη μου η νονα ηταν τυχαια επιλογη.Με ειχε ταξει η μαμα μου στην Παναγια την Υπαπαντη και με αφησε κατω απο την εικονα.Με βουτηξαν καμια δεκαρια ατομα και τσακωνοντουσαν ποιος θα γινει ο νονος!!Μονο που δεν με διελυσαν!!Χα χα χα...!!

Ερχεται λοιπον ενας αστυνομικος να "Βαλει την Ταξη" και με εδωσε στην νονα μου,επειδη ηταν η πρωτη που με φιλησε,ενω ολοι οι αλλοι με τραβουσα απο εδω και απο εκει!!

Η νονα μου,τοτε ηταν 17 χρονων,αλλα επειδη ειχε βαφτισει αγορακια,θα με βαφτιζε η μαμα της!

Οταν βαφτιστηκα....κρατηθητε...το 1981,η νονα μου ειχε ηδη βαφτισει 68 παιδια.Σημαδιακο νουμερο,εγω ημουν το Ν.69!!!

Αργοτερα βαφτισε και αλλα......Απορω που τα θυμαται ολα!!!Μια δοση στην Διμιοβα βαφτισε ταυτοχρονα(?),την ιδια μερα (?) 12.

Μεχρι την ηλικια των 3 ετων,καθε Πασχα μου εφερνε λαμπαδιτσα και φορεματακι!

Μετα,σταματησε.Εγω εβλεπα την μεγαλη μου αδερφη που την ειχαν βαφτισει οι θειοι και την φορτωναν δωρα και δεν ζηλευα,αντιθετα χαιρομουν για την αδερφη μου!!

Με την νονα μου,δεν εχουμε συχνη επικοινωνια.Την περνω τηλ 1/2 φορες το χρονο,αυτη ποτε,αλλα δεν εχω καμια πικρα,καμια κακια!

Μονο που την ειδα προχτες στην τραπεζα και ηταν πολυ ψυχρη μαζι μου,ενω εγω επεσα επανω της σαν να ηταν καποιος πολυ δικος μου.Αυτο με πειραξε λιγακι!!!

Και να συνεχισω για τη γαιδουρια κλπ

Ερχεται στη βαπτιση, κ στο τραπεζι, αντι να μου πει να σας ζησεις το παιδι κλπ η οτι ειναι ολα ωραια κλπ τι μου ειπε???

(ημουν αδιαθετη κ ειχα πρηστει λιγο) κ μου λεει παλι εγκυος εισαι??να χασεις 2-3 κιλα :shock:το ειπα στο συζυγο κ λεει καλα εσυ αδυνατη εισαι πως του ηρθε?κ φαντασου στο τραπεζι που ηταν αρκετα υπερβαρα ατομα πως θα ενιωσαν:!:

Και αυτος ειναι το λιγοτερο 150 κιλα:shock::shock:

Αυτο δεν ειναι γαιδουρια,ειναι ελλειψη σωστης συμπεριφορας που πηγαζει απο ελλειψη παιδειας.Και δεν εννοω να εχει βγαλει Πανεπιστημιο!Υπαρχουν ατομα με μεταπτυχιακα που πετανε κοτσανες,και υπαρχουν και παπουδες που ποτε δεν προσβαλουν τον συνομιλητη τους και ας μην εχουν βγαλει το Δημοτικο!!!

Να σας πω μιας και πιασαμε τις κουμπαριες????

Η νονα και ο νονος μου ειχουν ενα αγορι και επειδη δεν μπορουσαν να κανουν αλλο παιδακι θελαν να με βαφτισουν μολις γεννηθηκα και θα το εχουμε σαν παιδι μας και και και......

Ο νονος μου ηταν οικογ.φιλοι με τον παππου μου και τον μπαμπα μου εεε και ετσι εγινε....

Με βαφτισαν ολα καλα ολα ωραια.....μεχρι τα 4 με εβλεπαν μετα εξαφανιστηκαν ουτε τηλ ουτε τιποτα χωρις να εχει γινει κατι συγκεκριμενο...:rolleyes::rolleyes:

Οκ ηξερα απο μικρη πως εχω νονα νονο αλλα δεν ερχονται να με δουν οι γονεις μ παιρναν λαμπαδες κτλ....!!!

Λοιπον τους συνανταμε τυχαια σε μια ταβερνα οταν ημουν 14....αγκαλιες φιλια με τους δικους μου σαν να μην τρεχει τιποτα...εγω της λεω γιατι δεν ερχεστε να με δειτε??:shock::shock:(μονη μου εεε....χεχε)αρχισε να τα μασαει η νονα τεσπα ξανανταλλαξαν τηλεφωνα...ολα καλα και ωραια αρχισαμε να εχουμε σχεσεις να πηγαινω δηλαδη.....χριστουγεννα πασχα....αλλα και ενδιαμεσα.....συνεχως δωρα για τον νονο την νονα(ειναι και ψωνισμενη)μαρκες τα παντα καθε φορα που πηγαινα χαλουσε η μανα μου τουλαχιστον 200 ευρω γιατι ηθελα τα καλυτερα επειδη δεν τους εβλεπα τοσα χρονια......

Εχουν τρελα λεφτα ο νονος μου συνταξιουχος αρχηγος της τροχαιας στην θεσσαλονικη η νονα τρελα λεφτα απο προικα κτλ...λοιπον καθε φορα που πηγαινα με πηγαινε στο ιδιο μαγαζι(που καθε χρονο ειχε τα ιδια ρουχα) γιαγιαδιστικα ενω αυτη μεσα στα αρμανι και μου επαιρνε ενα μπλουζακι το πολυ 15 ευρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αρχισα να μεγαλωνω εφτασα 18-19 και παλι πηγαινα της ειχα πει δεν θελω δωρα και τετοια θελω μονο να σας βλεπω.....παλι εγω να ξηλωνομαι δωρα για αυτην το εγγονακι της τον νονο για το σπιτι ολους.....

Μαλλον αρχισαν να βαριουνται και δεν θελαν επαφες.....ποιος ξερει....την προτελευταια φορα που πηγα μου δωσαν 10 ευρω να ελα να παρεις κατι:shock::shock::shock: (20 χρονων εγω) αισθανθηκα ασχημα οχι για τα λεφτα εκτιμω και το τοσο ο καθενας οτι εχει δινει αλλα με εκνευριζε η σταση τους μου φαιροντουσαν σαν γυφτακι:(:(:(

Τελος παντων τελευταια φορα που πηγα.......20 χρονων ηταν πασχα λεω θα ερθω να δω τον μικρο(εγγονο) πριν φυγετε στο χωριο να δω και εσας...ρε παιδια πηγα παλι με γεματα χερια και ξερετε τι μου πηρε????

Ενα αυγο kinder εκεινο το μεγαλο:shock::shock::shock::shock::oops::oops::oops:επαθα σοκ.....δεν ηθελα να μου παρει κατι αλλα αυτο με εκνευρισε απιστευτα καλυτερα να μην επαιρνε τιποτα τι ειμαι 5χρονο???τοση ξεφτιλα δηλαδη???

Μετα το πασχα που τους ξαναπηρα να παω σαν να απεφευγαν και να θα παμε στο χωριο και δεν προλαβαινουμε να σε δουμε...τα επομενα χριστουγεννα το ιδιο....και συνεχιζοταν αυτο για ενα χρονο....μεχρι που δεν ξαναπηρα.....ποτεεεεεεεεε

Τωρα 4 χρονια μετα...δεν με εχουν παρει ποτε αλλα ουτε και εγω....μιλανε με τον παππου μου στο τηλ και ειμαι μπροστα και δεν ρωτανε ουτε ενα τι κανω:(:(!!

Η μανα μου λεει κακως και εισαι μικροτερη και πρεπει να παρεις να τους πεις πως γεννησες δεν ειναι σωστο και μπουρδες...ξερουν πως γεννησα εγω παλι θα παρω???αυτοι πρεπει να παρουν να πουν αν σου ζησει....

Μαλλον θελαν να με αποφυγουν σιγα σιγα και το καταφεραν ποτε δεν τους ζητησα τιποτα αντιθετως:oops::oops: αλλα τα πηρα τοσο με το θεμα των δωρων κτλ δεν ηθελα ουτε δωρα ουτε τιποτα αλλα με το να με ξεπετας ετσι με 10 ευρα αυγα κτλ ειναι σαν να με εχεις του πεταματου...να πω δεν εχεις οκ να το σεβαστω καλυτερα μην παιρνεις τιποτα μην με κοροιδευεις ομως και εμσα στα μουτρα μου και με το αυγο ειδικα ακου αυγο kinder αφου δεν ντραπηκε να μου το δωσει 20 χρονων κοπελα τι να πω!!!

Ειμαι τοσο αδικη???

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Διαφημίσεις

Επινα νερο οταν διαβασα για το Κιντερ Αυγο!Θα σε σκοτωσω κοπελα μου.Γεμισε η οθονη νερα!!!Χα χα χα!!

Να μην στεναχωριεσαι!Σιγα τα αυγα,εσυ και η οικογενεια σου να ειναι καλα και μπορεις να ζησεις και χωρις το αυγο και το 10ευρω του νονου και της νονας!!!!!

Εγω θα σου ελεγα μια τηλεφωνικη επικοινωνια να κρατησεις,πικρα να μην κρατησεις!Δεν αξιζει!Αλλα σε καμια περιπτωση,μην πας επισκεψη!Μπορει να νομιζουν οτι θες..."καλουδια" και να σε φορτωσουν παλι με καμια γεροντιστικη μπλουζα!!Χα χα...

Εγω μια φορα πηγα σπιτι τους,για 2-3 μερες γιατι με καλεσαν να κανω κανενα μπανακι.Εγω εμενα σε χωριο και αυτοι στην πολη,διπλα στην Θαλασσα!Πηγα και εγω το λοιπον και ανακαλυψα με φρικη οτι με ηθελαν για να προσεχω τα δυο τους μικρα παιδακια!Το παιδι να προσεχει τα αλλα δυο παιδακια!!

Καθησα 2 μερες και επειδη ντρεπομουν να πω οτι θελω και αλλο φαγητο πειναω,εφυγα αρον αρον!!Χα χα χα...Εδω φταιω εγω!!

Ο δε νονος μου,ειπε στην μαμα μου "Τεμπελιτσα η Χριστινα μας,δεν επλυνε ουτε ενα πιατο!!"

Δεν ημουν πανω απο 8/9 χρονων!!

Χα χα χα χα χα.....

Επεξεργάστηκαν by Cooker
ορθογραφικο λαθος

Ο δε νονος μου,ειπε στην μαμα μου "Τεμπελιτσα η Χριστινα μας,δεν επλυνε ουτε ενα πιατο!!"

Δεν ημουν πανω απο 8/9 χρονων!!

Χα χα χα χα χα.....

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ Ο Χριστος η Παναγια και οι 12 Αποστολοι χαχαχαχαχαχαχχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Και ομως...χαχαχα!!!!Το θυμαμαι και γελαω.Τοτε βεβαια,ειχα στεναχωρεθει,γιατι ενιωσα οτι με ειχε προσβαλει και εκλαιγα....αλλα το ξεπερασα (Ειμαι δυνατη τρομαρα μου,χαχαχα!!)

Αυτο δεν ειναι γαιδουρια,ειναι ελλειψη σωστης συμπεριφορας που πηγαζει απο ελλειψη παιδειας.Και δεν εννοω να εχει βγαλει Πανεπιστημιο!Υπαρχουν ατομα με μεταπτυχιακα που πετανε κοτσανες,και υπαρχουν και παπουδες που ποτε δεν προσβαλουν τον συνομιλητη τους και ας μην εχουν βγαλει το Δημοτικο!!!

Tι να πεις....

Εμενα δεν με πειραξε, ετσι κι αλλιως, αδυνατη ειμαι, γιατι το ειπε δεν καταλαβα

(κι οπως δεν ειπε ποτε κι ενα συγνωμη, αποσυρωμαι κλπ ετσι για τα ματια..να ξεραμε κι εμεις νωριτερα αν δεν προσφερονταν ο αδελφος μου εγκαιρα.....θα ψαχνομασταν τελευταια στιγμη για νονο..κι εμεις ντρεπομασταν να τον ρωτησουμε)

Μετα ηθελε να χορεψει με το θειο μου, κανει παραγγελια τραγουδι, δεν το βαλανε η ορχηστρα, κι εκανε χειρονομια:mad:

η θεια μου νομιζε την εκανε για το θειο μου, τα πηρε ασχημα, ευτυχως επενεβη ο συζυγος κ δεν ειχαμε παρατραγουδα.....θα τσακωνονταν στη βαπτιση μας, να μας χαλασει κ τη βαπτιση:mad:

Αααααααααααααααα καλαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Τετοια γινονται στον κοσμο;;;Και που νιμιζα πως ημουν ο μονος σπονσορας στο δικο μου βαπτηστηρι!!!!!!!!!

Σας παρακολουθω και γελω απιστευτα αν και μερικες ιστοριες ειναι κομματακι δισκολο να πιστεψω οτι μπορουν να γινουν εν ετη 2012!!!!!!!!!!Τι να πω!!!!!!!!!

Παντως υπαρχουν και μερικες πειρτωσεις που οι γονεις βλεπουν σαν σπονσορα τον νονο...Καπου εκει ειμαι και εγω.

Καποια φορα θα σας πω και την δικη μου ιστορια.

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Επειδη δεν ειναι σωστο να λεμε μονο τις γαιδουριες των αλλων,θα σας πω και εγω τι γαιδουριες εχω κανει ανα καιρους.

Γυρισα στην πολη μου,μετα απο 5 χρονια απουσιας.Ολο αυτο το διαστημα ειχα κρατησει επαφες με τους πολυ κολλητους μου αλλα και με 3-4 ατομα που υπηρχε εντονη συμπαθεια.Ολοι οι υπολοιποι (γνωστοι,φιλοι που απλα βγαιναμε,πρωην συναδελφοι,γειτονες ...κτλ) με τον πρωτο κιολας χρονο αρχισαμε σιγα σιγα να "κοβουμε".

Υπηρχε και μια κοπελα,που ειμαστε συμμαθητριες απο το Γυμνασιο.Καλη παρεα,καλη κοπελα με την διαφορα οτι εχει αλλαξει πολυ σε χαρακτηρα και συμπεριφορα προς το "τσουλε" και ο αντρας μου δεν θελει να εχω και πολλα πολλα μαζι της.Γιατι μικρη κοινωνια ειμαστε,εχει κανει ονομα,δεν θελει να με βλεπουν μαζι της.

Τεσπα.Μιλουσαμε στο τηλ σχεδον καθε μερα και δεν της ειχα πει οτι επεστρεψα!Της το ειπε μια αλλη κοπελα,κοινη γνωστη.Με πηρε τηλ και με ξεχ@σ@!

Ειχε και το δικιο της,αλλα τι να της πω "Ξερεις,εχεις βγαλει ονομα και δεν μου επιτρεπει το στατους μου να σε κανω παρεα?"

Να συμπληρωσω οτι εχω περασει υπερβολικα πολλες ωρες στο τηλ μιλωντας της για τα προβληματα της,της εχω δανεισει ενα "παχουλοτατο" ποσο και δεν περιμενω επιστροφη(και εχουν περασει 5 χρονια),της εχω βρει δουλεια και της εδωσα ολα μου τα επιπλα χωρις ουτε ενα σεντσι,οταν εφυγα για Αθηνα...την ωρα που αυτη με περνει τηλ μονο οταν με χρειαζεται για κατι,ποτε δεν εχει κατσει να με ακουσει για αυτα που με απασχολουν κτλ.Ειναι τυπος που νοιαζεται για παρτυ της περισσοτερο,αλλα δεν εχει κακια ψυχη.Ειναι λιγο χαζουλα και οι αντρες την εκμεταλλευονται.

Οπως και να το κανουμε,ημουν γαιδουρα.Επρεπε να της πω"Ηρθα,αλλα εχω δουλεια και δεν εχω χρονο πχ να παμε σινεμα..."

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=103943

Επειδη μου αρεσε αυτο το θεμα,το επαναφερω με ενα νεο ποστ.

Σε ενα μηνα βαφτιζει η νυφη μου το δευτερο παιδακι της!

Δεν χρειαστηκε να ψαξει για κουμπαρους,δεν ειχε καν γεννησει οταν δεχτηκε προταση απο μια πρωην συμμαθητρια της!

Αγκαλιες,χαρες,φιλια....Επιτελους η φιλια επισφραγιζεται με κουμπαρια.Ωσπου σκαει η βομβα πριν λιγο καιρο!!!

Ρωταει η νυφη μου τι δωρο θελει ως νονα και γυριζει η νονα και απαντα "Θελω οπωσδηποτε κατι πολυ ακριβο,γιατι εγω θα σου φερνω δωρα συνεχεια.Για να κανω αποσβεση στα εξοδα που θα κανω ανα τα χρονια,πρεπει το δωρο να ειναι αξιας"

"Οκ,λεει η νυφη μου,τι θα ηθελες?"

Και της απαντα τελειως ψυχραιμα "Ενα αυτοκινητο!!!":shock::shock:

Χα χα χα...Δεν θυμαμαι το μοντελο.Προκειται για ενα ΚΙΑ που αναμενεται να ερθει Ελλαδα το φθινοπωρο.

Ξεκιναει λοιπον ενας απιστευτος διαλογος οτι δεν μπορουν να της διαθεσουν ενα τοσο μεγαλο ποσο για την αγορα αυτοκινητου και της απαντα η αλλη οτι θα κανει εξοδα μια ζωη και οτι δεν την πειραζει αν το αγορασει με δοσεις!!!

Δεν ξερω τι θα κανουν,αλλα εγω θα την ειχα πεταξει εξω απο την πορτα !!!!!!!!!!

Και η βαφτιση ειναι.....στις 22 Ιουλιου .Μεχρι τοτε αναμενεται πολυ SHOW!!!

Θα σας εχω ενημερους παντα!!!!

ΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ Ε???????Καλα εχω να σας πω και εγω παλαβα...κυριακη ηταν η βαφτιση στην Αλεξανδρουπολη και την Τριτη 5 μερεσ πριν μου λενε οτι δεν θα γινει η βαφτιση γιατι δεν εχουν χρημματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγινε ενασ ψιλο χαμοσ εγω τα ειχα πληρωσει ολα και ειναι ακομα στα μαγαζια τους ...και τα χρηματα πισω δεν δινονται!!!τελικα εμαθα απο μια αλλη κοινη φιλη πωσ το βαφτισαν τελικα με αλλον νονο...εεε βεβαια πηραν οσα ηθελαν και το εδωσαν αλλου και ειμαι σιγουρη πωσ το επαιζαν διπλο τοσο καιρο!!!!!!!!!!!!!τωρα ψαχνουμε ενα μωρακι να το βαφτισουμε με πλο αγαπη!

ΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ Ε???????Καλα εχω να σας πω και εγω παλαβα...κυριακη ηταν η βαφτιση στην Αλεξανδρουπολη και την Τριτη 5 μερεσ πριν μου λενε οτι δεν θα γινει η βαφτιση γιατι δεν εχουν χρημματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγινε ενασ ψιλο χαμοσ εγω τα ειχα πληρωσει ολα και ειναι ακομα στα μαγαζια τους ...και τα χρηματα πισω δεν δινονται!!!τελικα εμαθα απο μια αλλη κοινη φιλη πωσ το βαφτισαν τελικα με αλλον νονο...εεε βεβαια πηραν οσα ηθελαν και το εδωσαν αλλου και ειμαι σιγουρη πωσ το επαιζαν διπλο τοσο καιρο!!!!!!!!!!!!!τωρα ψαχνουμε ενα μωρακι να το βαφτισουμε με πλο αγαπη!

Ο Χριστος και η Παναγια!!!!

Να σου πω.Για καλο εγινε.Φαντασου να γινοσουν νονα και να ειχες προβληματα μετα!!!!!

Αλλα η δικαιολογια τους ....τι να πω...πολυ "προτοτυπη"!Καλα δεν ηξεραν οτι θα μαθευοταν αργα ή γρηγορα οτι η βαφτιση εγινε?

Θα βρεις μωρακι,μην ανυσηχεις...(.Υπαρχουν πολλες μαμαδες που κυνηγανε με το τουφεκι πλεον τους νονους/νονες.Ειδος προς εξαφανιση,ενα πραγμα!!!Χα χα χα)

Με το καλο λοιπον και εσυ να χαρεις την εμπειρια της βαφτισης και να γινεις αξια νονα και αξια κουμπαρα!!!

Ο Χριστος και η Παναγια!!!!

Να σου πω.Για καλο εγινε.Φαντασου να γινοσουν νονα και να ειχες προβληματα μετα!!!!!

Αλλα η δικαιολογια τους ....τι να πω...πολυ "προτοτυπη"!Καλα δεν ηξεραν οτι θα μαθευοταν αργα ή γρηγορα οτι η βαφτιση εγινε?

Θα βρεις μωρακι,μην ανυσηχεις...(.Υπαρχουν πολλες μαμαδες που κυνηγανε με το τουφεκι πλεον τους νονους/νονες.Ειδος προς εξαφανιση,ενα πραγμα!!!Χα χα χα)

Με το καλο λοιπον και εσυ να χαρεις την εμπειρια της βαφτισης και να γινεις αξια νονα και αξια κουμπαρα!!!

να σαι καλα κοπελα μου.......το θεμα ειναι οτι βρηκα ενα παιδακι αλλα ειναι 11 μηνων και βιαζονται να το βαφτισουν απο την αλλη εγω λογο υγειας δεν μπορω τωρα ουτε τον σεπτερμβριο που θελουν αν και τα εχω ολα ετοιμα απο το νεο ετος και μετα λογο υγειας θα παω τον αλλο μηνα Αθηνα για γιατρους και θα παω να τους δω και αν θελουν θα περιμενουν αλλιωσ τι να κανουμε??θα συνεχιστει το ψαξιμο!!!

Θα βρεις παιδακι,μην αγχωνεσαι!!Αν ησουν η μαμα,τοτε θα ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα!!

Και εγω ηθελα πολλα χρονια να βαφτισω ενα παιδακι αλλα δεν ηξερα καμια κοπελα σε εγκυμοσυνη.

Με τα πολλα,η γυναικα ενος συμφοιτητη του αντρα μου,εμεινε εγκυος μετα απο πολλες προσπαθειες και οταν μας το ανακοινωσε μας ειπε "Ειμαι εγκυος,ειστε οι πρωτοι που το μαθαινετε,γιαυτο μην το λετε δεξια και αριστερα" και της απαντω "Οτι εφοσον ειμαστε οι πρωτοι να μας βαλετε στην λιστα υποψηφιων νονων.Οτι και αν γινει,οι σχεσεις και η αγαπη μας δεν χαλαει" και εμεινε εκει η κουβεντα.

Περασε ο καιρος....(γεννησε Νοεμβρη) και το Πασχα,σε μια περιοδο της ζωης μου που ημουν πολυ απογοητευμενη απο αγαπημενο ατομο και "εκλαιγα" οτι κανεις δεν με αγαπαει, με περνει τηλ ο αντρας μου και μου λεει "Και ομως καποιοι σε αγαπανε και ρωτανε αν ισχυει ακομα η προταση σου για να γινεις νονα!!Και τι νονα!!!Σεξυ!!!"

Απο τοτε,με τους κουμπαρους μας,σαν αδελφια ενα πραμα!!!Και το μωρακι,σαν παιδι μας!!!!Μονο που δεν με αφηνει η κουμπαρα να του μαθαινω να βγαζει εξω την γλωσσα του ο μικρος@@@@!!Χα χα χα..!!

α)

όταν ξέκινησα να διαβάζω το θέμα ήμουν κάπως έτσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

μετά πήρα τηλ τη δική μας νονά , την αδερφή μου και της είπα ότι είναι κορόιδο ( ζήτησε μια καφετιέρα -90 ευρω τη βρηκα στο σκρουτζ και επειδή είμαστε και κουβαρντάδες της πήραμε και καφέδες αλλα 80 αχαχαχαχαχαχα)

β)

Προσωπικά με ενοχλεί το αλισβερίσι που έχει διαμορφωθεί και για να γίνει κάποιος νονος να σκέφτεται πως χρειάζεται τα μαλλιοκέφαλα του μια ζωή . Γενικά μιλάω , έτσι;

Eγώ ΄1-2 μήνες πριν βαφτιστεί το μπουμπούκι έφτιαξα μια κάρτα με μια φωτο της μπουμπούς και ένα κείμενο που έλεγε περίπου :

"Noνά μου , μην ξεχνάς πως θέλω 1 αυγό και 1 λαμπάδα το πάσχα (όχι υπερπαραγωγή γιατι τσαντίζομαι), ένα παιχνιδάκι/βιβλίο στα γενέθλια μου και ενα ρουχαλάκι στη γιορτή μου , επίσης θέλω να πηγαίνουμε ποδηλαταδες , να τρώμε σουβλάκια , να καθόμαστε στην παραλία και να μου μεταλαμπαδεύεις τη σοφία σου "

κάτι τέτοιο.

Η κάρτα είχε περισσότερο την έννοια του τι να ΜΗΝ αγοραζει παρά του τι να αγοραζει στο παιδι ( ειναι και φιλότιμη ασ΄τα να πανε).

γ)

Εμένα είχαν μαλλώσει για κάτι οικογενειακο-περιουσιακά όταν ημουν μωρό οι γονείς μου με τους νονούς μου και σαν παιδακι ποτέ δεν πήρα τίποτα, απ' την άλλη η αδελφή μου έπαιρνε τα πάντα όλα ( εγώ έπαιζα το ρόλα "τα κοάλα τίποτα"). Η νονά της παρ'όλο που έχει τα ψυχολογικά της και σε βγαζει από τα ρουχα σου ( αυγουστο μήνα με καυσωνα να κρυώνει και να μη σε αφήνει να ανοιξεις ουτε παράθυρο στο κάρο), πάντα μου έφερνε έστω κάτι μικρό , πάντα το περίμενα με λαχτάρα και πάντα ένοιωθα το κοριτσάκι με τα σπίρτα, γι' αυτό και παρά τις παλαβομάρες της προσπαθώ να τη δικαιολογώ και αισθάνομαι υποχρεωμένη!

Είναι πολύ σημαντικό να νοιωθει την παρουσια του νονου το πιτσιρικι και δε χρειαζονται δωρα υπερπαραγωγές , το πιστεύω αυτό,

όσο για τη νονά σας σου προτείνω το εξής με όλη μου την καρδιά :

καθώς "πιάνει το χέρι μου" μπορώ να σου ζωγραφίσω ένα κια ότι μοντέλο θές, και χρωμα θα βάλουμε το καλύτερο ,ότι αρέσει στη λεγάμενη, μπερικέτια πράματα. Και κια να μη θέλει το αλλάζουμε βρε αδερφέ , θα φαίνεται και το ακλανταρα από το παρμπριζ:P:p:p

Ειδοποίησε με έγκαιρα μόνο μη χάσετε τετοιο κελεπουρι!!!!!!

Πω-πω βρε Cooker έπεσα εντελώς τυχαία στο θέμα κι έφριξα!!!

Εγώ μια βάφτιση κι ένα γάμο έχω κάνει...

στη βάφτιση ως δώρο μου είπε η κουμπάρα να διαλέξω μεταξύ ρολογιού και δαχτυλιδιού,επέλεξα το δαχτυλίδι γιατί τα ρολόγια τα καταστρέφω!!!

στον γάμο μου είπαν οι κουμπάροι τί θέλω,είπα ένα κόσμημα να το φοράω και να μείνει!!Στους κουμπάρους μου στην Κρήτη όταν γεννήθηκε ο γιος τους είπα πολύ ευχαρίστως να το βαφτίσω αλλά καλύτερα για το παιδάκι να έχει νονό/νονά να βλέπονται να έχουν επαφες!!

Νομίζω οτι ο αδερφός κι η νύφη σου έπεσαν στην περίπτωση..αλλαγή νονάς επειγόντως...κι αν της πάρουν το αμάξι (λέμε τώρα) και εξαφανιστεί;;;;

Άσε δε που εγω θα την προσέβαλλα λέγωντας της συγνώμη,εγω νονά σε κάνω οχι με την τσέπη αλλά με την καρδιά...

Καλή συνέχεια στο σίριαλ!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Σηριαλ θα γινουμε τελικα!!

Ειπε η νυφη μου θα της παρει μια βιντεοκαμερα(μου αρεσει που επιμενει να την κανει κουμπαρα) αλλα η κουμπαρα της,δεν θελει!!Χα χα χα χα....

Την αγαπω την νυφη μου,αλλα τα "θελει" ο κωλος της!!

για να επιμένει η νύφη σου ή που θα απευθύνθηκε αλλού και δεν βρήκε ανταπόκριση ή που δεν θέλει να χαλάσει την κουμπαριά...

που-μεταξύ μας- θα χαλάσει μιας και με μυαλά τέτοια σίγουρα κάποια στιγμή θα εξαφανιστεί απο τη ζωή του παιδιού...

io6Qp3.png

g3BCp2.png

• 2 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...