Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΚΟΝΑ

Recommended Posts

Κορίτσια, χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, το 'κατά τη διάρκεια' δεν συγκρίνεται με το 'μετά'. Όταν είσαι έγκυος δεν μπορείς να υπολογίσεις το μέγεθος της καταστροφής. Είναι η κοιλιά που ξεγελάει, είναι το συνολικό πρήξιμο... εγώ τουλάχιστον δεν είχα αίσθηση της κατάστασης κι ας πήρα συνολικά 13 κιλά, όχι 20 και 25 που μπορεί να πάρει καμια...Ε, δύο μήνες μετά τον τοκετό η κατάσταση είναι απελπιστική. Δεν χωράω σε κανένα ρούχο κι ας μου έχουν μείνει μόνο 3 κιλά! Τα πόδια μου παρέμειναν περίπου όσο ήταν και όταν ήμουν έγκυος, η λεκάνη μου έχει ανοίξει, η κοιλιά εξέχει αρκετά και γενικά δεν βλέπομαι! Ειλικρινά δεν ξέρω αν ποτέ θα φτάσω σε ικανοποιητική κατάσταση! Τουλάχιστον το καλοκαίρι είναι μακριά ακόμα, γιατί ακόμα και τα μπράτσα μου δεν μπορούν να βγουν σε δημόσια θέα! Είναι μετά να μην πέφτεις ψυχολογικά???

Συμφωνω και επαυξάνω!!! Εγω δωδεκα μέρες μετα τη γεννα και νοιώθω τρεις φορες πιο χοντρή από ότι στην εγκυμοσύνη!!! Εχω χασει περίπου τα οχτω από τα 16 κιλά που πήρα συνολο αλλα μοιαζω με φαλαινα!! (και μη μου πειτε είναι νωρίς, εγω εχω φρίξει!!) Και το χειρότερο είναι οτι ενω στην εγκυμοσύνη δεν πρήστηκα καθόλου, πρήστηκα τωρα (τα πόδια μου είναι τούμπανο!!) :cry::cry::cry: Ψυχολογια ΣΚΑΤΑ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε παιδιά μιλάω και εγώ τώρα που μόλις μήκα στην 18η εβδομάδα και εεεεχωωω μέεελλον.....! :shock::?:?:?

από τώρα οι γάμπες μου έχουν αρχίσει να πρίζονται,έχω πάρε 3,5 κιλά μέχρι τώρα....αλλά διαβάζω τι λέτε και φρικάρω!!! :shock::shock::shock: 'είναι και το πρώτο μου παιδάκι και δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι το τέλος!θα φτάσω σε τέτοια σημεία λέτε? :lol::lol: 2 μήνες μετά την γεννα και θα έχω τον ασημάζευτο??! :shock: ωωωωωωρε μανούυυλαα!!! :P

Όσα κιλά και να πάρεις στην εγκυμοσύνη, να ξέρετε ότι η καλή διατροφή και η γυμναστική κάνουν θαύματα. Είχα γίνει φάλαινα μετά την προηγούμενη εγκυμοσύνη, είχα πάρει 30 κιλά και δεν κατάλαβα και πως κατάφερα να πάρω τόσα. Αυξανα σιγά σιγά το φαγητό που έτρωγα και μείωνα σιγά σιγά την κίνηση και τα πήρα χωρίς να το καταλάβω. Δεν με πείραζε καθόλου όταν ήμουν έγκυος, νομίζω πως δεν το έβλεπα πάνω μου πως είχα παχύνει.

Μετά τη γέννα με έπιασε ένα ψυχοπλάκωμα που δεν ήθελα να βγαίνω απτο σπίτι. Τότε κατάλαβα πόσο είχα παχύνει. Είχα χάσει μόνο 3 κιλά όταν είχα έρθει απτο μαιευτήριο και κολλησα εκεί για 2-3 εβδομάδες. Ένα μήνα μετά την καισαρική με την αδεια της γιατρού μου ξεκίνησα γυμναστική στο σπίτι 3-4 φορές την εβδομάδα και πήγαινα περπάτημα όταν μπορούσα. Το φαγητό δεν το μείωσα γιατί θήλαζα απλά προσπαθούσα να είναι καλής ποιότητας. Σε έξι, εφτά μήνες έχασα γύρω στα 20 κιλά και ξεκίνησα την νέα εγκυμοσύνη με 10 κιλά παραπάνω.

Τώρα δεν πολυπροσέχω τι τρώω αλλά συνέχισα να γυμνάζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα με ειδικό πρόγραμμα για εγκυους. Έβαλα μόνο μισό κιλό εώς τώρα (ήταν 1 αλλά ξανάχασα μισό) και πραγματικά έτρωγα βλακείες και πολύυυ τις 3 εβδομάδες των γιατρών. Πραγματικά η γυμναστική κάνει θαύματα. Όσες έχετε το οκ του γιατρού σας πάρτε ένα dvd με γυμναστική για εγκύους και ξεκινήστε. Νιώθεις και καλύτερα όχι μόνο γιατί δεν παχαίνεις αλλά και γιατί σε βοηθά να κοιμάσαι καλύτερα να μην έχεις κράμπες, πρηξίματα, πόνους στη μέση και άλλα κακά της εγκυμοσύνης. Αχ συγνώμη κορίτσια πολλά είπα αλλά το είχα απωθημένο αυτό με τα κιλά. Απτη στιγμή που έμεινα έγκυος με έπιασε ο φόβος ότι θα γίνω τεράστια. Ευτυχώς πάω μια χαρά.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...