Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΕΧΝΗΤΟΊ ΠONOI!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ KOPITΣIA.ΠHΓA ΣHMEPA ΣTO ΓIATPO Κ MOY BPHKE ΑΝΕΒΑΣΜΈΝΗ THN ΠIEΣH ΣTO 13.MOY EIΠE NA KATΣΩ 3 MEPEΣ ΣΠITI NA ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΏ,OΠΩΣ EΠIΣHΣ NA KOΨΩ ΓΛYKA K ΨΩMI.ΑΓΧΏΘΗΚΑ ΠOΛY ΓIATI EΩΣ TΩPA ΔEN KATAΛABAINA KAN OTI EIMAI EΓKYOΣ Κ TΩPA ΣTO KPEBATI;... :-( TOY EIΠA OTI ΔEN ANTEXΩ AΛΛO Κ ΘEΛΩ NA ΓENNHΣΩ Κ MOY EIΠE AN ΘEΛΩ NA ΓENNHΣΩ THN EΠOMENH ΠEMΠTH ME TEXNHTOYΣ ΠONOYΣ.TI ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΓIA AYTO;EXEI ΚΆΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ;ΘA ΖΟΡΙΣΤΏ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ;MHΠΩΣ EINAI EΠIKINΔYNO;

Διαφημίσεις

έλα βρε κούκλα λίγη υπομονή κάνε

τι να πας την άλλη Πέμπτη απο το να πας την μεθεπόμενη φυσιολογικότατα αφού άλλο δεν σε παίρνει εδώ που έφτασες!

και που ξέρεις?

ίσως μέχρι την άλλη Πέμτη να΄θελήσει να βγεί το ζουζούνι απο μόνο του και να σου έρθει την Τετάρτη ας πούμε :wink:

έλα υπομονή!!!!!!!!!!!!!!!και την ουρά την έφαγεςςςς

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ KOPITΣIA.ΠHΓA ΣHMEPA ΣTO ΓIATPO Κ MOY BPHKE ΑΝΕΒΑΣΜΈΝΗ THN ΠIEΣH ΣTO 13.MOY EIΠE NA KATΣΩ 3 MEPEΣ ΣΠITI NA ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΏ,OΠΩΣ EΠIΣHΣ NA KOΨΩ ΓΛYKA K ΨΩMI.ΑΓΧΏΘΗΚΑ ΠOΛY ΓIATI EΩΣ TΩPA ΔEN KATAΛABAINA KAN OTI EIMAI EΓKYOΣ Κ TΩPA ΣTO KPEBATI;... :-( TOY EIΠA OTI ΔEN ANTEXΩ AΛΛO Κ ΘEΛΩ NA ΓENNHΣΩ Κ MOY EIΠE AN ΘEΛΩ NA ΓENNHΣΩ THN EΠOMENH ΠEMΠTH ME TEXNHTOYΣ ΠONOYΣ.TI ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΓIA AYTO;EXEI ΚΆΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΤΏΣΕΙΣ;ΘA ΖΟΡΙΣΤΏ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ;MHΠΩΣ EINAI EΠIKINΔYNO;

δεν είναι και ψηλή πίεση 13!!! εγώ άνέβασα πριν γεννήσω 16 13 είχα σε όλη την εγκυμοσύνη!!!! όσο για τους τεχνητούς πόνους δεν είναι τίποτα! σουβάζουν ένα χάπι στον κόλπο και ορό και σε πιάνουν πόνοι!!! εγώ έτσι γέννησα, λόγω ηπαρίνης και πίεσης! δεν είναι τίποτα και δεν έχει καμια επίπτωση!

EPLX.jpg.png

.png

TI EINAI Η ΉΠΑΡΙNH;ΔEN ΞEPΩ AΛΛA ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΊΚΑ ΓIATI ΠΡΉΖΟΝΤΑΙ TA MATIA MOY Κ ΕΛΑΦΡΏΣ TA ΠOΔIA MOY.ΒΙΆΖΟΜΑΙ NA ΓENNHΣΩ ΓIATI TIΣ TEΛEYTAIEΣ 2 EBΔOMAΔEΣ KAΘE MEPA ΓINOMAI Κ XEIPOTEPA.ΣHMEPA NA ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ZOPIΣTΙKA ΣTO NA BΓAΛΩ ENA ΣOPTΣ!EΠIΣHΣ Η ΔIAΘEΣH MOY EXEI ΠIAΣEI ENTEΛΩΣ ΠΆΤΟ!ΔEN EXΩ OPEΞH ΓIA TIΠOTA!MONO TO NINI MOY ΘEΛΩ NA PΘEI.TIΠOTE AΛΛO.ENΩ ΣAN ATOMO HMOYN ΝΕΥΡΙΚΉ Κ ΓKPINIAPA,Σ OΛH THN EΓKYMOΣYNH EΓINA TO ANTIΘETO.Κ TΩPA TIΣ 2 AYTEΣ EBΔOMAΔEΣ EΓINA XEIPOTEPH AΠO OTI ΠPIN.TO NINI EINAI 3200.

Σε καταλαβαίνω....ακριβώε έτσι ένιωθα κι εγώ.

Και κρατιόμουν με νύχια και με δόντια να μην πάω να πω στη γιατρό μου ΒΓΑΛΤΟ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ

Ηρθε μόνος ο μπέμπης και όλα πήγαν καλά.

Μη βιάζεσαι, κάθε μέρα που μένει μέσα σου δυναμώνει- υπάρχει λόγος που

μένει ακόμα εκεί!!!

Οι τεχνητοί πόνοι είναι ένα μικρό μαρτύριο. Να τους αποφύγεις.

Διαφημίσεις

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ.ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Κ ΜΕΤΑ....ΑΣΤΑ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ 16 ΛΟΓΟ ΠΟΛΛΩΝ ΚΙΛΩΝ.ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΗ ΣΟΥ :D:D:D

Οι τεχνητοί πόνοι είναι ένα μικρό μαρτύριο. Να τους αποφύγεις.

Ενταξει μην υπερβαλουμε κιολας και την τρομαξουμε την κοπελα!

Ξεκινανε χαλαρα και δυναμωνουν στην πορεια(με ενταση),εγω και τα τρια με τεχνιτους πονους τα εκανα

4

αντε βρε που το 13 ειναι υψηλη πιεση,μια χαρα ειναι.Καταλαβαινω την ανυπομονησια σου να γεννησεις,κι εγω με το που μπηκα στον ενατο νομιζα οτι θα γεννησω γρηγορα,αλλα τελικα μια μερα πριν την πιθανη ημερομηνια το μωρο αποφασισε απο μονο του να ερθει.Αν δεν υπαρχει ομως ιατρικος λογος,γιατι να γεννησεις πιο γρηγορα με τεχνητους πονους;εφαγες το βοδι,εμεινε η ουρα.Θα ερθει το μωρακι στην ωρα του,μην αγχωνεσαι τωρα.Με το καλο!!

Αν δεν υπαρχει λογος εκτος του οτι κουραστηκες γιατι να κανεις τεχνητους?

Αστο το μωρακι να ερθει φυσιολογικα.

Λενε οτι οι τεχνητοι πονοι ειναι πιο δυνατοι απο τους φυσιολογικους.

Αλλα και παλι ειναι στον οργανισμο της καθε γυναικας το ποσο αντεχει.

Παντως εγω τους ενιωθα πολυ δυνατους. Συνιστω επισκληρηδιο.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

εγω επειδη δεν μπορουσα να περιμενω να γεννησω ηθελα να γεννησω πιο γρηγορα ειπα στον γιατρο να με βαλει με τεχνητους πονους εαν γινεται,με εξετασε κ μου ειπε οτι το παιδι ειναι ετοιμο κ με εβαλε 5μερες πριν την ΠΗΤ.

Πιστευω οτι ηταν η καλυτερη επιλογη που ειχα κανει ποτε μου , για να καταλαβεις τι σου λεω 7.40μου εβαλαν τον ορο για τους τεχνητους πονους κ 10.40 ειχα γεννησει, οι πονοι δεν φανταζομαι οτι εχουν διαφορα εαν σε πιασουν ξαφνικα η ειναι τεχνητοι, οι πονοι ειναι πονοι οπως κ να ερθουν.Τελος παντων εγω πιστευω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη γιατι γεννησα μεσα σε 3ωρες, αυτο που με κουρασε ηταν η επισκληριδιος γιατι εκαναν μιση ωρα να μου την κανουν κ με ειχαν κατατρυπησει,μεχρι που ηρθε δευτερος αναισθησιολογος κ μετα απο 14φορες τρυπηματων καταφεραν να μου την κανουν.Αυτα απο μενα να μην ανησυχεις καθολου θα ειναι η καλυτερη εμπειρια της ζωης σου οπως κ να γεννησεις :lol:

7.40μου εβαλαν τον ορο για τους τεχνητους πονους κ 10.40 ειχα γεννησει, οι πονοι δεν φανταζομαι οτι εχουν διαφορα εαν σε πιασουν ξαφνικα η ειναι τεχνητοι, οι πονοι ειναι πονοι οπως κ να ερθουν.Τελος παντων εγω πιστευω οτι εκανα την καλυτερη επιλογη γιατι γεννησα μεσα σε 3ωρες, αυτο που με κουρασε ηταν η επισκληριδιος γιατι εκαναν μιση ωρα να μου την κανουν

Ετσι ακριβως κι εμενα σε 3 ωρες και στα τρια μου απο τον πρωτο πονο και θυμαμαι την ταλαιπωρια μου στο πρωτο με την επισκληριδιο...πανω απο μιση ωρα να εχω πονους και να ειμαι ακινητη :evil:

4

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί πια σώνει και καλά να σου βάλουν πόνους. Δηλαδή αν δεν σου βάλουν θα το κάνεις αναρόφηση το παιδί και δεν θα βγει;;;;;;

Νομίζω ότι φυσιολογικότατα χωρίς τεχνητους, επισκληρίδιο, καισαρική κτλ πρέπει να γεννάει πλέον μια στις 100 :evil::evil:

Και μάλλον θα ειναι και γύφτισσα που δεν θα της δίνουν της γυναίκας προσοχή οι μεγαλογιατροί στα νοσοκομεία :evil::evil:

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί πια σώνει και καλά να σου βάλουν πόνους. Δηλαδή αν δεν σου βάλουν θα το κάνεις αναρόφηση το παιδί και δεν θα βγει;;;;;;

Σε βρισκω πολυ σωστη αλλα ανοιγεις μεγαλο θεμα :P

4

Διαφημίσεις

Οι τεχνητοί πόνοι δεν είναι σαν τη καισαρική που κάποιοι γιατροί την επιλέγουν για δικό τους συμφέρον και μόνο.

Οι τεχνητοί πόνοι είναι το ίδιο οδυνηροί με τους φυσικούς και μάλιστα λένε κάποιες φορές και χειρότεροι.

Οι γιατροί επιλέγουν τους τεχνητούς πόνους κυρίως όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα άλλωτε μικρό και άλλωτε μεγάλο.

Στη δική μου περίπτωση ο γιατρός μου πρότεινε τους τεχνητούς πόνους και τη γέννα δηλαδή νωρίτερα διότι λίγες μέρες πριν δεν αισθανόμουν το παιδί και έτρεχα στη κλινική άρον άρον και έχοντας ιστορικό εγκυμοσύνης βεβαρημένο φοβήθηκε μήπως πάθει τίποτα το μωρό στα τελευταία μας και έτσι μη θέλοντας να το ρισκάρει πρότεινε τους τεχνητούς πόνους.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...