Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επίσκεψη εγκυμονούσας σε κάποιο νοσοκομείο. Είναι ασφαλές?

Recommended Posts

Ένα συγγενικό μου πρόσωπο νοσηλεύεται στο ΚΑΤ και θα ήθελα σήμερα το απόγευμα να το επισκεφτώ. Από την άλλη όμως σκέφτομαι μήπως είναι επικίνδυνο για μια έγκυο γυναίκα μιας και κυκλοφορούν χιλιάδες μικρόβια στα νοσοκομεία και γενικά έχω ακούσει ότι καλό είναι να αποφευγεται...είμαι σε δίλημμα...ποια είναι η γνώμη σας?

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

Στείλε λουλούδια και μίλησε μαζί με το συγγενικό σου προσωπο στο τηλ!

(εγω αυτό έκανα όταν μου προέκυψε τέτοιο θεμα στην εγκυμοσύνη μου)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Τελικά δεν πήγα...αποφάσισα να μην το ρισκάρω και πήρα μόνο τηλέφωνο. Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά. Αφροδίτη σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. :wink:

gwggp2.png ISWTp2.png

Διαφημίσεις

και πολύ καλά έκανες.έμενα νοσηλέυτηκε ο πατέρας μου τον ιούνιο στο νοσοκομείο και δεν πήγα με τίποτα!!!!!

πάντως στο metropolitan έχει πιναακίδα που λέει ότι απαγορεύονται οι έγκυούλες :?:?

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

εγω ειχα παει κανονικα κ οχι μονο σε νοσοκομειο αλλα κ σε κηδεια γιατι ηταν οικογενειακη μας φιλη κ ηθελα να παω,κ ολοι μου ελεγαν οτι δεν κανει,ολα αυτα τα θεωρω λιγο υπερβολικα,δεν ειμαστε αρρωστες αλλα εγκυες,κ στο νοσοκομειο το χειροτερο που μπορεις να κολλησεις θα ειναι καποια ιωση.Απο τοτε που γεννησα αποφευγω τα νοσοκομεια κ αυτο γιατι φοβαμαι μην φερω κατι στο παιδι μου,πριν ομως πηγαινα παντου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...