Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΟΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;;;;

Recommended Posts

Δεν θέλω να σας φανεί παράξενο το θέμα αλλά επειδή αυτήν την εβδομάδα φεύγουμε για διακοπές θα ήθελα πολύ να μάθω τι ξεχάσατε να πάρετε μαζί σας και θα σας φαινόταν χρήσιμο ή τι θεωρήτε ότι δεν πρέπει να ξεχάσω να πάρω για τα μωράκια μου πριν φύγω. :roll::roll::roll::roll:

Η ζωή μου τα αγγελούδια μου!!!!!

Διαφημίσεις

Εμείς είμαστε ακόμα διακοπές (ευτυχώς!) και προς το παρόν, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι δεν χρειαστήκαμε την ομπρέλα θαλάσσης και τη βάση της. Εξαρτάται βέβαια τι ώρα θα πάτε για μπάνιο (τα μπουμπουκάκια σου θα μπουν στη θάλασσα, έτσι?). Εμείς πηγαίνουμε κατά τις 17.30-18.00 στην παραλία και δεν χρειάζεται. Αν πηγαίνετε πρωί ίσως και να χρειαστεί.

Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα ενημερώσω!

Καλά να περάσετε!

.png

Καλά να περνάτε στις διακοπές σας, εμείς δεν θα πάρουμε ομπρέλες καθόλου γιατί καθόμαστε στην καφετέρια που θα βρίσκετε στην παραλία αλλά πες μου σε παρακαλώ που κοιμίζεις τα παιδιά , θα πάρουμε ένα παρκοκρέβατο μαζί μας αλλά θα μας φτάσει άραγε;

Στη δική μας περίπτωση, μένουμε στο πατρικό μου όπου υπάρχουν 2 κρεββατάκια. Θυμάμαι ότι τα δικά μου τα έβαλα να κοιμηθούν σε χωριστά κρεββάτια γύρω στον 6ο-7ο μήνα. Ανάλογα με την ανάπτυξη και την κινητικότητά τους θα κρίνεις αν χωρούν σε ένα παρκοκρέββατο. Στο σπίτι σας κοιμούνται σε χωριστά κρεββάτια?

.png

Εvgenia μου μόλις γυρίσαμε από τις διακοπές γιαυτό και δε σου απάντησα νωρίτερα. Στο σπίτι τα κοιμίζουμε χωριστα φυσικά σε δυο κούνιες αλλά μαζί μας στο υπνοδωμάτιο.Στις διακοπές μας κοιμίσαμε τη μία στο παρκοκρέβατο και την άλλη ανάμεσα μας. Σε καμμία περίπτωση δεν θα τολμούσα να τις βάλω μαζί γιατί η μία έχει πολύ ανήσυχο υπνο και συνεχώς γυρίζει οπότε δεν βολεύει. Τελικά νομίζω ότι όσα πήραμε μαζί μας ήταν αρκετά και βολευτήκαμε αυτές τις λιγες μέρες πολύ καλά , το μόνο που ξέχασα προσωπικό μου πράγμα ήταν λαστιχάκια και γκλάμερ για τα μαλλιά μου δεν πήρα κανένα και δεν θα το πιστέψεις δυσκολεύτηκα πάρα πολύ μέχρι που βολεύτηκα με δυο λαστιχάκια που αγόρασα την επόμενη μέρα που κατεβήκαμε στο κέντρο. Εσείς επιστρέψατε ή ακόμη απολαμβάνετε θάλασσα και βολτούλες;

Διαφημίσεις

titaki, χάρηκα που περάσατε ωραία στις διακοπές και τα καταφέρατε και με τα δύο μωράκια! Άντε και σε μεγαλύτερες διακοπές, εύχομαι!

Εγώ είμαι ακόμα με τα μωρά στο πατρικό μου. Ο άντρας μου έχει επιστρέψει λόγω δουλειάς αλλά σε μερικές μέρες θα έρθει να μας... μαζέψει!!! χαχαχα!

.png

Τυχερούλα εμείς περιμένουμε ήδη τις επόμενες μεγαλύτερες διακοπές όπως λες. Πάντως ακόμη δεν θέλω να ακούσω αυτό που μου λένε συνέχεια " αντε και καλό χειμώνα!" μου κακοφαίνεται πολύ να μου το λένε από τώρα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...