Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δημόσια διαπόμπευση

agentP

Recommended Posts

Α και στην περίπτωση των πελατών είδαμε ότι μπροστά στα βίτσια τους λίγο τους ενδιέφερε η προστασία τους.......ή μήπως δεν ήταν ενημερωμένοι?

Αφού πληρώνουν και περισσότερα για τη μη προστασία.........

Ανώμαλοι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άρα εσύ είσαι υπέρ της διαπόμπευσης των "ανθρωπόμορφων τεράτων". που αποσκοπεί, πού?? στο να τους φτύνουμε και να τους χλευάζουμε? στο να πάμε να τους δείρουμε??

ή στο να συνετιστούν άλλοι να μην κάνουν τα ίδια?

(θέλω να πιστεύω στο τελευταίο)

γαιτί εγώ θεωρώ ότι οποιαδήποτε ενέργεια πρέπει να είναι προς όφελος της κοινωνίας, να έχει κάτι θετικό να προσφέρει.

Στο να μην τους πλησιάζουμε ούτε στα χίλια μέτρα?

Ελπίζω να σε κάλυψα..........

Αυτοί στερούνται των ανθρώπινων δικαιωμάτων? Και αν ναι ( από ό,τι κατάλαβα), τελικά τα όρια της 'ηθικης' του καθενός ορίζουν τι μπορούμε να αποδεχτούμε και τι όχι, έτσι δεν είναι? Καμιά διακήρυξη δικαιωμάτων δεν βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στη συνείδησή μας.

Ναι στερούνται.

Ο Νομοθέτης όμως που δεν λειτουργεί εν βρασμώ ψυχής τους αναγνωρίζει κάποια, για να μην γίνει η κοινωνία μας μπάχαλο και παίρνει ο καθένας το νόμο στα χέρια του.

Δεν υπάρχει κανένα όριο "ηθικής" όταν έχουμε να κάνουμε με κάποιον που βιάζει βρέφη και δεν τον καλύπτει καμία διακύρηξη δικαιωμάτων... ηθικά.......μόνο πρακτικά.

Κι επειδή βλέπω ότι βγήκε παγανιά κάποιος δαχιεριστής και με βλέπω για μπάνιο......... χάρηκα για την γνωριμία!!:lol::lol:

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Μου έκανε εντύπωση που μερικές από εσας είπατε "Οκ δεν ξέρω αν και ο δικός μου πήγε εκεί...ποιός μου το εγγυάται?" (σε ελεύθερη μετάφραση)....Υπάρχει αλήθεια γυναίκα που έχει τέτοια άποψη για τον άνθρωπο που κοιμάται μαζί? Και συνεχίζει να κοιμάται μαζί του στο ίδιο κρεβάτι? Στεναχωρήθηκα πραγματικά.

εγω!!! είμαι τέτοιος 'παλιοχαρακτήρας'!!! :D:D.....Όχι δεν πιστεύω κάτι τέτοιο, όχι δεν τον βάζω με το σωρό αλλά όλα αυτά ΩΣ ΤΩΡΑ! Είμαι επιφυλλακτική ως προς το μέλλον, για ολο τον κόσμο. Οι πιθανότητες είναι να είναι πολύ καλός και αργότερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Εύχομαι στη ζωή σου να μην απογοητευτείς από κανέναν άνθρωπο ώστε να σε κάνει να αμφιβάλλεις για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Εγώ δεν τον ρώτησα για τις συγκεκριμένες....όχι, για αυτές επί του παρόντος είμαι σίγουρη. Τον ρώτησα γενικότερα....

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Διαφημίσεις

Ναι, αν μιλάμε για μεγάλους ανθρώπους.......μην ξεχνάς όμως ότι οι παιδεραστές ειδικά, δεν έχουν ταμπελίτσα που αναβοσβήνει να φαίνονται......μπορεί να είναι συγγενείς υπεράνω πάσης υποψίας, δάσκαλοι, προπονητές ακόμα και παπάδες........το παιδάκι το ενημερώνεις και το προσέχεις μέχρι εκεί που δεν πάει.....αν ο δάσκαλός του το βιάσει.......ποια ενημέρωση και ποια παιδεία θα το σώσει ακριβώς?

στο ποστ που απάντησα μιλούσες για τους παιδεραστές ή για τις ιερόδουλες και τους πελάτες τους???? γιατί εγώ μιλάω για επιμόρφωση στο θέμα του aids και πλήρη ενημέρωση των παιδιών μας ώστε να παίρνουν τα μέτρα τους, με δωρεάν διανομή προφυλακτικών κλπ. και με παιδεία ώστε ο κάθε άνθρωπος να σέβεται το σώμα του, την υγεία του και το συνάνθρωπό του. τότε μόνο θα περιοριστεί το φαινόμενο. με τη δημοσιοποίηση, δε γίνεται τίποτα.

τώρα, πώς έμπλεξες τις ιερόδουλες με τους παιδεραστές....:?

Ναι στερούνται.

Ο Νομοθέτης όμως που δεν λειτουργεί εν βρασμώ ψυχής τους αναγνωρίζει κάποια, για να μην γίνει η κοινωνία μας μπάχαλο και παίρνει ο καθένας το νόμο στα χέρια του.

Δεν υπάρχει κανένα όριο "ηθικής" όταν έχουμε να κάνουμε με κάποιον που βιάζει βρέφη και δεν τον καλύπτει καμία διακύρηξη δικαιωμάτων... ηθικά.......μόνο πρακτικά.

Κι επειδή βλέπω ότι βγήκε παγανιά κάποιος δαχιεριστής και με βλέπω για μπάνιο......... χάρηκα για την γνωριμία!!:lol::lol:

χαχαχαχα!!!!!! πού το είδες βρε? Πρέπει να μάθω και εγώ αυτά τα κόλπα!!!!

Συμφωνώ μαζί σου αλλά όπως βλέπεις, ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρείται 'διαπόμπευση' η δημσιότητα των στοιχείων τους, για κάποιους.

χαχαχαχα!!!!!! πού το είδες βρε? Πρέπει να μάθω και εγώ αυτά τα κόλπα!!!!

Συμφωνώ μαζί σου αλλά όπως βλέπεις, ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις θεωρείται 'διαπόμπευση' η δημσιότητα των στοιχείων τους, για κάποιους.

μα η Harlow συμφωνεί ότι για διαπόμπευσή τους (δημόσιο εξευτελισμό, όπως η ίδια είπε) πρέπει να γίνεται.

εγω!!! είμαι τέτοιος 'παλιοχαρακτήρας'!!! :D:D.....Όχι δεν πιστεύω κάτι τέτοιο, όχι δεν τον βάζω με το σωρό αλλά όλα αυτά ΩΣ ΤΩΡΑ! Είμαι επιφυλλακτική ως προς το μέλλον, για ολο τον κόσμο. Οι πιθανότητες είναι να είναι πολύ καλός και αργότερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Εύχομαι στη ζωή σου να μην απογοητευτείς από κανέναν άνθρωπο ώστε να σε κάνει να αμφιβάλλεις για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Εγώ δεν τον ρώτησα για τις συγκεκριμένες....όχι, για αυτές επί του παρόντος είμαι σίγουρη. Τον ρώτησα γενικότερα....

Ποιός σου είπε ότι δεν έχω απογοητευτεί? (μακάρι όλα θα ήταν πιο απλά!)

Αλλά βρε παιδί μου, αλλό να έχεις ανασφάλεια ότι μπορεί κάτι να κάνει (καμια κουτσουκέλα)....ούτε ψύλλος στον κόρφο του!!!

Κι άλλο να ακούς για μια είδηση σε οίκο ανοχής και να τον στήνεις στη γωνία....ή το χειρότερο...να τον υποψιάζεσαι...Αν δηλαδή έχεις ικανό τον άντρα σου (γενικά μιλάω) να κάνει τέτοια πράγματα, έ τι τον έχεις μέσα στο σπίτι σου???

Αν σε ρώταγε (πριν βγουν οι φωτο στον αέρα)...βρε γυναίκα μπας και είσαι βρε καμια από αυτές τις ιερόδουλες και με κολλήσεις και αιτς?...πώς θα σου φαινόταν? Λέμε τώρα...:rolleyes:

στο ποστ που απάντησα μιλούσες για τους παιδεραστές ή για τις ιερόδουλες και τους πελάτες τους???? γιατί εγώ μιλάω για επιμόρφωση στο θέμα του aids και πλήρη ενημέρωση των παιδιών μας ώστε να παίρνουν τα μέτρα τους, με δωρεάν διανομή προφυλακτικών κλπ. και με παιδεία ώστε ο κάθε άνθρωπος να σέβεται το σώμα του, την υγεία του και το συνάνθρωπό του. τότε μόνο θα περιοριστεί το φαινόμενο. με τη δημοσιοποίηση, δε γίνεται τίποτα.

τώρα, πώς έμπλεξες τις ιερόδουλες με τους παιδεραστές....:?

Συγνώμη, δεν κατάλαβα τότε....λάθος μου.......

δε διαφωνώ με όσα λες.....αν και...........

στα αλήθεια πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ενημέρωση?

Δεν πιστεύω ότι η έλλειψή της οδήγησε αυτά τα ζώα στις ιερόδουλες......

Διαφημίσεις

μα η Harlow συμφωνεί ότι για διαπόμπευσή τους (δημόσιο εξευτελισμό, όπως η ίδια είπε) πρέπει να γίνεται.

ναι δεν το έθεσα σωστά. Κάποιες κοπέλες λοιπόν για την περίπτωση των παιδεραστών, τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους και τη φωτό τους , τη θεωρούν λάθος, άδικη.....εγώ όχι :oops::-)!

Για εμενα σε όλες τις περιπτώσεις που κάποιος γίνεται επικίνδυνος είτε για την δημόσια υγεία είτε για τα παιδιά μας, δεν με ενοχλεί να διαπομπεύεται.

Αν σε ρώταγε (πριν βγουν οι φωτο στον αέρα)...βρε γυναίκα μπας και είσαι βρε καμια από αυτές τις ιερόδουλες και με κολλήσεις και αιτς?...πώς θα σου φαινόταν? Λέμε τώρα...:rolleyes:

Δεν θα μου άρεσε!!! :cool:...ειλικρινέστατη?

Συγνώμη, δεν κατάλαβα τότε....λάθος μου.......

δε διαφωνώ με όσα λες.....αν και...........

στα αλήθεια πιστεύεις ότι δεν υπάρχει ενημέρωση?

Δεν πιστεύω ότι η έλλειψή της οδήγησε αυτά τα ζώα στις ιερόδουλες......

και τί νομίζεις ότι οδηγεί κάποιον στο να κάνει σεξ με μία άγνωστη (και μάλιστα ιερόδουλη του δρόμου) χωρίς προφυλακτικό? η λάθος ενημέρωση και η χαζομάρα.

τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων του aids στη χώρα μας. κάποτε στην τηλεόραση μιλούσαν πολύ συχνά για το θέμα και είχαν μειωθεί τα κρούσματα. μετά ξέχάστηκε πάλι...

και τί νομίζεις ότι οδηγεί κάποιον στο να κάνει σεξ με μία άγνωστη (και μάλιστα ιερόδουλη του δρόμου) χωρίς προφυλακτικό? η λάθος ενημέρωση και η χαζομάρα.

τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων του aids στη χώρα μας. κάποτε στην τηλεόραση μιλούσαν πολύ συχνά για το θέμα και είχαν μειωθεί τα κρούσματα. μετά ξέχάστηκε πάλι...

Δε νομίζω να ξεχάστηκε ποτέ το θέμα.....και για αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση...δε νομίζω στην Ελλάδα του 2012 να υπάρχει έστω κι ένας ανημέρωτος..

απλά πιστεύω ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι προκειμένου να ικανοποιήσουν τα όποια βίτσια τους δεν τους νοιάζει κιόλας.....ίσως αυτό δείχνει κατά κάποιο τρόπο και την διανοητική τους κατάσταση......και το πόσο επικίνδυνοι είναι.........

Διαφημίσεις

Δε νομίζω να ξεχάστηκε ποτέ το θέμα.....και για αυτό μου κάνει μεγάλη εντύπωση...δε νομίζω στην Ελλάδα του 2012 να υπάρχει έστω κι ένας ανημέρωτος..

απλά πιστεύω ότι κάποιοι ανεγκέφαλοι προκειμένου να ικανοποιήσουν τα όποια βίτσια τους δεν τους νοιάζει κιόλας.....ίσως αυτό δείχνει κατά κάποιο τρόπο και την διανοητική τους κατάσταση......και το πόσο επικίνδυνοι είναι.........

εδώ υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι πρότεινος υποστήριζαν ότι το aids δε μεταδίδεται από γυναίκα σε άνδρα (και μετά πέθαναν από aids).

δηλαδή, μιλάμε όχι μόνο για έλλειψη ενημέρωσης αλλά και για παραπληροφόρηση.

εδώ υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι πρότεινος υποστήριζαν ότι το aids δε μεταδίδεται από γυναίκα σε άνδρα (και μετά πέθαναν από aids).

δηλαδή, μιλάμε όχι μόνο για έλλειψη ενημέρωσης αλλά και για παραπληροφόρηση.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω......

:lol::lol::lol::lol:

εγώ προτείνω το self service που βγαίνει τσάμπα και δεν υπάρχει κανένας φόβος για τίποτα! :cool:

νομίζεις πως δεν υπάρχει φόβος!!!! κοίτα να δεις τί θα γίνει από Δευτέρα, από το πολύ self service στην Ελλάδα...

νομίζεις πως δεν υπάρχει φόβος!!!! κοίτα να δεις τί θα γίνει από Δευτέρα, από το πολύ self service στην Ελλάδα...

ε βρε κορίτσι μου εσύ σε λίγο θα μας πεις να το κόψουμε τελείως. Ούτε με προφύλαξη ούτε χωρίς ούτε self service? Μα κόβεται το σεξ, που έλεγε και η Θεοπούλα?(μεγάλη ψυχανεμίστρια)

Μπορεί να είμαι οφ τόπικ τώρα, αλλά πραγματικά έχω φρικάρει με την ημιμάθεια, αμάθεια, ανευθυνότητα που δέρνει όλο τον κόσμο. Από τη μια όταν δούλευα σε νοσοκομείο, έβλεπα υπαλλήλους που με το που παραλάμβαναν το βιβλιάριο υγείας και το εξιτήριο ενός ασθενή που ήταν οροθετικός έσπευδαν να καθαρίσουν τα χέρια τους με οινόπνευμα (τράτζικ), από την άλλη υπάρχουν ένα σωρό ενήλικοι που κάνουν σεξ με ιερόδουλες χωρίς προφυλακτικό......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...