Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Paypal- sos ερώτηση...

Recommended Posts

Καλησπερα! Προσπαθω κι εγω να μπω στον κοσμο των online αγορων, εχω ομως 1 απορια. Για να 'φορτωσω' με χρηματα το λογοριασμο μου στο paypal χρειαζεται να το κανω online? ή μπορω να παω σε ενα υποκαταστημα και να το κανω?Βοηθηστε κοριτσια για να κανω και καμια πασχαλινη αγορα γιατι τα βαπτιστηρια κινδυνευουν!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα..για να πληρωσεις με paypal απλα δινεις τον αριθμο της καρτας σου στο προφιλ που εκανες κατα την εγγραφη σου στο paypal..

μπορει να ειναι ειτε prepay ειτε πιστωτικη καρτα για να τραβαει τα λεφτα κατα την αγορα σου

αα ξεχασα για ελτα δεν νομιζω

πασχαλινη αγορα να προλαβεις να κανεις γιατι περνει αρκετες μερες για να ερθει κατι απο εξω..1-2 εβδομαδες..

καλα αν πετυχεις να μην εχουν τα ταχυδρομια τους εποχικους εε τοτε μιλαμε για κανενα μηνα

φαντασου τωρα στις γιορτες τι γινετε στα ελτα

για κουριερ 4-5 μερες

Καλησπερα! Προσπαθω κι εγω να μπω στον κοσμο των online αγορων, εχω ομως 1 απορια. Για να 'φορτωσω' με χρηματα το λογοριασμο μου στο paypal χρειαζεται να το κανω online? ή μπορω να παω σε ενα υποκαταστημα και να το κανω?Βοηθηστε κοριτσια για να κανω και καμια πασχαλινη αγορα γιατι τα βαπτιστηρια κινδυνευουν!!!!

Aυτό που φορτώνεις είναι η κάρτα σου στην τράπεζα στην οποία την έχεις βγάλει οχι το Paypal.Aρα πρέπει να πας στην τράπεζα και να τοποθετήσεις λεφτά αν πρόκειται για προπληρωμένη κάρτα ή αν μιλάς για κοινή πιστωτική τότε απλά την συνδέεις με το PAypal και προχωράς στις αγορές σου

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Κατεληξα, ψαχνοντας το κι εγω να παω να βγαλω μια προπληρωμενη τη Δευτερα να την εχω και βλεπουμε...καταλαβαινω οτι για τα βαπτιστηρια δεν προλαβαινω αλλα μαλλον θα επωφεληθει η μικρη μου!! ;)

Διαφημίσεις

Για να μην πελαγοδρομείς διάβασε εδώ http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2347936&postcount=9356 Οι οδηγίες που έκανε τον κόπο και έγραψε το καλαμαράκι είναι κατατοπιστικότατες!!:P

3ltxp3.png?NMdWW70Y

z9s1p3.png?zs5gAV1N

• 1 χρόνο μετά...

Η paypal είναι ένα σύστημα ασφαλείας αγορών, δηλαδή όταν κάνεις λογαριασμό paypal, καταχωρείς τα στοιχεία της κάρτας με την οποία κάνεις πληρωμές και έτσι αποφεύγεις να τα βάλλεις απευθείας στο οποιοδήποτε ηλεκτρονικό κατάστημα, σε αυτό εξυπηρετεί, στο να μην έχει το κατάστημα καταχωρημένα τα στοιχεία της κάρτας σου. Οπότε, δε φορτώνεις με χρήματα τη paypal (κάτι που δε γίνεται) αλλά τη τραπεζική σου κάρτα.

Επίσης, οι τράπεζες δε βγάζουν κάρτες paypal, αλλά κάρτες prepaid, μη τα μπερδεύετε :)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...