Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι περιπέτειες της οικογένειας daffy.

daffy

Recommended Posts

Daffy daffy, περαστικά σας, τώρα το διάβασα γιατί ως γνωστόν είμαι και λίγο καθυστερημένη !!! Ελπίζω όλα τώρα να είναι καλά και για τα δύο τα παιδάκια σας και τίποτα από την περιπέτεια σας να μην θυμάστε!!!! να κρατήσετε στις αναμνήσεις σας τα καλά των διακοπών σας και όλα τα υπόλοιπα....... καλά δεν συζητώ τα θετικά των ελληνικών νοσοκομείων!!!! άντε ανυπομονώ να τα πούμε και από κοντά, φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• daffy

daffy 6 δημοσιεύσεις

• nano

nano 4 δημοσιεύσεις

• dimt

dimt 3 δημοσιεύσεις

• manina

manina 2 δημοσιεύσεις

πω πω μωρέ γμτ!

περαστικά daffo-οικογένεια! να φύγουν και να μην ξανάρθουν τέτοιες μέρες για σας!

Ναι ναι εύχομαι αλλο τέτοιο να μην δείτε!Καλή ανάρρωση στο μικρουλάκι σας!!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

DAFFY,περαστηκα στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ.τον καημενουλη μωρε τι ταλαιπωρια τραβηξε.

ευχωμαι γρηγορη αναρρωση και σε σενα μανουλα υπομονη και γρηγορα στο σπιτακι σας.

σας ματιάσανε καλή μου...που έλεγες τι ωραία πέρασες στην αρχική φάση των διακοπών σας

εύχομαι τώρα που γράφω να έχετε γυρίσει σπίτι σας και να έχετε ηρεμήσει

φιλάκια στον μικρό Κωνσταντίνο και σε σένα

age.png

Διαφημίσεις

αυτο που περιεγραψες μονο διακοπες δεν ηταν.Τι παθατε ρε συ;

Αλλα οπως το πες τελος καλο ολα καλα. :wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Περιτο να σας περιγραψω την σκηνη μολις φτασαμε σπιτι, ο μεγαλος να αγκαλιαζει και να φιλαει τον μικρο.... με πήραν τα ζουμια....

Εδω συγκινηθηκα εγω που το διαβασα φαντασου εσυ :wink:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. Ο μικρουλης Κωνσταντινος ειναι μια χαρα τωρα και γελαστουλης οπως παντα!!!

Και για να συμπληρωσω την καλοκαιρινη μας ιστορία μας συνεβησαν και αλλες 2 κακοτυχίες, ευτυχως μικροτερης εντασης. Όταν ειμασταν στην Θασο τσιμπησε μελισσα τον μεγάλο, ευτυχως χωρις καμια παρενεργεια και μετα απο μια συντομη επισκεψη στο εκει κεντρο υγειας συνεχίσαμε τις διακοπές μας. Ομως εγω δεν ειχα την δικιά του τυχή, γιατι μετα απο τσιμπημα μελισσας στην Χαλκιδικη, κατεληξα στο κεντρο υγειας Μουδανιων με 4 ενέσεις και ενα μπουκαλι ορο. Υπερβολικος πόνος και μουδιασμα του χεριου. Τι μπορει να κανει μια μελισσα....!!!!

Παντως κατα τα άλλα περασαμε πολυ ωραία. :D:D:D

ευτυχως ολα οκ με τον μικρο τα υπολοιπα με τις παλιομελισσες ειναι πταισματα

...μωρέ δεν είναι και τόσο απλό το τσίμπιμα μιας μέλισσας...

...μερικοί από εμάς μπορεί να είμαστε αλλεργικοί με πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα και ... δυστυχώς δε το γνωρίζουμε μέχρι να μας τσιμπίσει μέλισσα για πρώτη φορά... :(

age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

daffy κορίτσι μου τώρα μπόρεσα να γράψω (είχα πρόβλημα σύνδεσης πολλές μέρες).Τι διακοπές και αυτές??Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Εύχομαι να είναι η τελευταία οικογενειακή σας περιπέτεια και από εδώ και πέρα όλα καλά να σας πηγαίνουν.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας.

Αυριο κλεινουμε 2 βδομαδες απο τοτε που ξεκινησε η ιστορια του μικρου και αρχισα παλι να ανησυχω. Μια - δυο φορες την ημερα συνεχιζει να κανει διαρροια... Πηρα τηλεφωνο την γιατρο μας αλλα δυστυχως ειναι διακοπες και δεν το σηκωσε. Μας βλεπω παλι αυριο να κανουμε μια βολτα απο το νοσοκομειο :(

Ωραία!! κι εγώ έλεγα ότι είσαι ακόμα διακοπές αραγμένη σε ξαπλώστρα και γι'αυτό ούτε φωνή ούτε ακρόαση!! Ρε τι πάθατε στα καλά καθούμενα! Μην φοβάσαι για το παιδί, μπορεί να είναι κανένα ξεσπασματάκι απο την ταλαιπωρία! Οσο για τον μεγάλο να ξέρεις (και αυτό μου το είπε γιατρός) ότι μπορεί να είσαι αλλεργικός σε μέλισσες και σφήγκες και στο πρώτο τσίμπημα να μην βγάλεις αλλεργία....! Θα εμφανιστεί όμως στο δεύτερο οπότε να προσέχετε!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!

Φιλάκια πολλά κοριτσάρα μου και περαστικά σας............τι να πω!!!

Μια τρελή τρελή όρκα σε χαιρετά!!

:wink::wink::wink:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

Φιλεναδα γυρισες???? Ποτε ανεβαινεις???

Οσο για τον μεγάλο να ξέρεις (και αυτό μου το είπε γιατρός) ότι μπορεί να είσαι αλλεργικός σε μέλισσες και σφήγκες και στο πρώτο τσίμπημα να μην βγάλεις αλλεργία....! Θα εμφανιστεί όμως στο δεύτερο οπότε να προσέχετε!! ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ!!!

Ακριβως αυτο μου ειπε και η νοσοκομα στο κεντρο υγειας στην Θασο!!!

Κουκλάρα μου όμορφη πως είστε σήμερα? Ολα καλά? Το μικρουλάκι σου πως είναι?

Γυρισαμε (με τον Γιάννη) την προηγούμενη Δευτέρα αλλα η μικρή είναι στο χωρίο με τον παππου και την γιαγιά :cry::cry::cry::cry: !!! Πάμε κάθε ΠΣΚ και την βλέπουμε! (ασε........χάλια μαύρα)!!!!!!

Σου έρχομαι στις 13 Σεπτέμβρη!!!! Κανόνισε αν μπορείς να πιούμε ένα καφεδάκι, να σε δω απο κοντά και να τα πούμε!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά πολλά και μην ανησυχείς........ολα θα είναι περαστικά!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Στη ζωή υπάρχουν πάντα δύο "δρόμοι"! Στο χέρι σου είναι ποιόν θα διαβείς....(το θέμα είναι..... εχεις "μυαλό" να ξεχωρίσεις???.....)

daffy, dimt,

Εεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

Είμαι κι εγώ εδώώωωωωωω....

Μη με ξεχάσετεεεεεεε....

Θέλω κι εγώ καφεδάκιιιιιι....

dimt, σε περιμένουμεεεεεε....

Φιλιά

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΧYΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΧΗΜΑ!

ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΑΩ!

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ!! (να υποθέσω πλατεία Αριστοτέλους?)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ............ SEE YOU SOOOOOOOOOON!!!!!!!! :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...