Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

thantoni, άν επιλέγατε δημόσιο νοσοκομείο, δεν θα είχατε αποφύγει, κατά το μέγιστο μέρος, την εμπορευματοποίηση της χαράς σας και δεν θα γλιτώνατε κι ένα σωρό λεφτά;

:roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

Εχεις δίκιο, αλλά αφού μπήκες στο χορό θα χορέψεις. Προσωπικά δεν θα μου άρεσε καθόλου ο άντρας μου να κάνει φασαρία την ώρα που θα βρίσκομαι στο κρεβάτι του πόνου και ας έιχε όλα το δίκιο με το μέρος του. Θα ήθελα να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται η όλη φάση και να γυρίσω σπίτι μου με το μωρό μου. Προσωπική πάντα άποψη.

thantoni, άν επιλέγατε δημόσιο νοσοκομείο, δεν θα είχατε αποφύγει, κατά το μέγιστο μέρος, την εμπορευματοποίηση της χαράς σας και δεν θα γλιτώνατε κι ένα σωρό λεφτά;

:roll:

ΜΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!Ο καλός είναι υποδιεύθυντής στο Ιπποκράτειο! Μόλις του ειπαμε ότι τελικα δεν θέλουμε το Γένεσις αλλά το Ιπποκράτειο φρόντισε να κατατρομάξει τη γυναίκα μου (που δεν ήθελε και πολύ) λέγοντας:

"Tι στο Ιπποκράτειο;;;Διπλα στις τσιγγράνες και τις γύφτισσες;Με όλου του κόσμου τα μικρόβια;;;Με αν'υπαρκτους παιδιάτρους;Με ανυπαρκτες μαίες;Θέλετε πραγματικά;;;Αν θέλετε ΟΚ, για μένα το ίδιο είναι (εννοούσε ότι είναι τα ίδια λεφτα)

ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!Για κάθε πελάτισσά τοςυ παίρνουν έξτρα λεφτα από την ιδιωτική κλινική όπως και για τα βνλαστοκύτταρα κλπ.

Οσο για το ιπποκράτειο...Εντάξει δεν είναι ξενοδοχείο...Το ξέρουμε...Μόλις βρουν όμως τα σκούρα όλοι εκεί στέλνουν τα μωρα για να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ανύπαρκτοι παιδίατροι και οι μαίες....Έχω τόσες φίλες που γέννησαν εκεί πρόωρα, με καισαρική κλπ...Κάθε μέρα γεννάδε τόσες εκεί...Δεν ακουσα κανένα παράπονο....Ακούσες ποτέ στα κανάλια για κανένα μικρόβιο, μόλυνση κλπ;;;;Τόσα χρόναι εγώ τίποτα... Μόνο ράδιο αρβύλα δεξιά κι αριστερά...Βλέπεις για τον νεοέλληνα, ακόμα και αυτόν τον 800 ευρω, δεν είναι chic να γεννάει δίπλα σε τσιγγάνα...και έτσι πληρώνουν οι παππούδες το Γενεσις και πάει εκεί

Γεια σου!

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

thantoni αυτό τον γιατρό στον οποίο εμπιστεύεσαι τη γυναίκα σου, αυτό τον βρωμιάρη, τον ξεφτιλισμένο, τον ξεπουλημένο, που ανοιχτά υποτιμά όλους τους άλλους ανθρώπους, όποιας ράτσας κι άν είναι, που κάνουν χρήση των δημόσιων νοσοκομείων, αυτόν τον επιστήμονα του κώλου που παίρνει μισθό απ'το δημόσιο νοσοκομείο και ταυτόχρονα το υπονομεύει, αυτόν που τρομοκρατεί για τις συνθήκες του δημόσιου νοσοκομείου και ξεγεννάει τις "καλές" πελάτισσές του στο ιδιωτικό, ΑΥΤΟΝ να βγάλεις στα κανάλια και στις εφημερίδες.

Κατά τ'άλλα, οι κραυγές για εμπορευματοποίηση είναι άνευ αντικειμένου όταν, έχοντας πλήρη συνείδηση εσύ τουλάχιστον, συναινείς ελεύθερα σ'αυτήν.

Αν ήσουν ένας άνθρωπος με χαμηλό επίπεδο και χωρίς ενημέρωση, που δεν ήξερε τί του γίνεται, θα στεκόμουν στο θέμα σου με περισσότερη κατανόηση.

Εσύ που λες πως γνωρίζεις και τις συνθήκες στο εξωτερικό πέφτεις στη λούμπα των κερδοσκόπων; τσκ τσκ τσκ ....

Εχω βαρεθεί ν'ακούω πόσο χρεωθήκανε μέχρι το λαιμό για να γεννήσουν στα ιδιωτικά για να μην πει η γειτονιά πως "γεννήσανε με τις γύφτισσες" στο δημόσιο.

Ελεος ρε παιδιά, είμαστε όλοι συνένοχοι σ'αυτήν την κατάσταση.

Οποιος θέλει να πληρώνει κερατιάτικα ας μην κλαίγεται τουλάχιστον.

Εννοείται πως δεν θα το αφήσω έτσι...Απλώς, δεν μπορώ τώρα με τη γυναίκα μου σ' αυτήν την κατάσταση να πάω να τον βρίσω...Παραμονές 15 Αυγουστου η γυναίκα μου δεν θέλει να ψάχνουμε μαιευτήρες και αν την είχες και εσύ μποστά σου δεν θα ήθελες να την ταλαιπωρείς. Εδώ και 2 μέρες είμαι μέσα στα νεύρα και με βλέπει και ταράζεται.

Αυτήν τη στιγμή τον έχω ανάγκη ως επιστήμονα και περιμένω να επαληθεύσει τη φήμη του εξαιτίας της οποίας τον επέλεξα. Τον άνθρωπο θα τον χειριστώ αργότερα...όταν έχουν μπει στο forum 5000 έγκυες και μάθουν το όνομά του, όταν του πω πως αν δεν μου κοψει απόδειξη δεν θα δει ευρώ...και άλλα διάφορα.

Προς το παρόν είμαι αναγκασμένος να παίξω το παιχνίδι του...για να μην ταραχτεί η γυναίκα μου. Δε μου αρέσει, είναι φοβαρό για μένα που έχω ταξιδέψει και ζήσει στο εξωτερικο και εχω δει πως γεννάνε εκεί να υπόκειμαι σ' αυτή τη διαδικασία. Αλλά δεν είμαι μόνος δυστυχώς ή ευτυχώς. Έχω δυο γυναίκες να σκεφτώ.....

Διαφημίσεις

Αυτήν τη στιγμή τον έχω ανάγκη ως επιστήμονα και περιμένω να επαληθεύσει τη φήμη του εξαιτίας της οποίας τον επέλεξα. Τον άνθρωπο θα τον χειριστώ αργότερα...όταν έχουν μπει στο forum 5000 έγκυες και μάθουν το όνομά του, όταν του πω πως αν δεν μου κοψει απόδειξη δεν θα δει ευρώ...και άλλα διάφορα.

χμμμμμ :?

Βρε thantoni, βρε thantoni,

χαλάρωσε λιγάκι να χαλαρώσει και η γυναίκα σου και με το καλό να κρατήσετε το μωράκι σας στην αγκαλιά σας.

Καταρχήν το να συμβεί κάτι κακό και να "φορτώσεις" άσχημα το καταλαβαίνω, το να απειλείς θεούς και δαίμονες με την υποψία και μόνο πως κάτι δεν ΘΑ πάει καλά, αυτό το βρίσκω υπερ-υπερ-υπερβολικό και φλύαρο.

Σαφέστατα έχεις τους λόγους σου να τα βάζεις με το σύστημα που επικρατεί στο Ελλάντα αλλά με τον τρόπο σου κι εσύ ενισχύεις αυτό το κατεστημένο λέγωντας μας δεν θέλω αλλά θα πάω.... και μετά θα δείτε τι θα τους κάνω...!!!!!

Από τη μια επικαλείσε την άριστη επιστημονική κατάρτιση του γιατρού για την οποία και εμένετε σε αυτόν, από την άλλη την αμφισβητείς (πχ οταν λες, ότι θα πάρεις και δεύτερη γνώμη αν προχωρήσει σε καισαρική).

Εγώ αλήθεια δεν σε καταλαβαίνω.

Έχεις δίκιο, ναι, σε σύγκριση με το εξωτερικό-γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία- είμαστε φωτιά και λάβρα (και όχι μόνο σε αυτό το τομέα αλλά παντού) και πολύ πίσω σε όλα.

Εχεις δίκιο να αγανακτείς, να εκνευρίζεσε, να νοιώθεις το αίμα να σου ανεβαίνει στο κεφάλι αλλά από την άλλη εσύ ο ίδιος δεν κάνεις τίποτα ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Δήλωσες πως δεν θέλετε ξενοδοχεία, δήλωσες πως ο γιατρός σαν άνθρωπος είναι απάνθρωπος, παρόλα αυτά όμως πειστήκατε από τα λόγια του περί δημοσίων κλινικών και τις αποκλείσατε από την επιλογή σας.

Αποδέξου το λοιπόν και ηρέμησε.

Και το κυριότερο πρόσεχε τη γυναίκα σου στην τόσο ευμετάβλητη συναισθηματικά φάση που βρίσκεται και άφησε την να ζήσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της φέρνωντας στο κόσμο το μωράκι σας χωρίς να σκέφτεται το οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο πέραν του μωρού.

Γεννάω κι εγώ τις ίδιες μέρες με τη γυναίκα σου, το δεύτερο κοριτσάκι μου, επέλεξα να γεννήσω για ακόμη μια φορά σε ιδιωτική κλινική πρώτον γιατί εκεί βρίσκεται ο γιατρός μου και δεύτερον γιατί όπως είπε και μια φίλη πιο πάνω αφού δεν γενναω κάθε μέρα παιδιά ναι θέλω και ξενοδοχειακές υπηρεσίες και την ησυχία μου. Και εν αντιθέσει με σένα εγώ που έχω οικονομικό πρόβλημα έκανα το κουμάντο μου από την πρώτη μέρα που έμαθα για την εγκυμοσύνη μου αυτή ώστε να μπορέσω να αντεπεξέλθω στο έξοδο αυτό και ειλικρινά δεν τα κλαίω καθόλου αυτά τα λεφτά εφόσον αυτό θα με κάνει να νιώσω υπέροχα..

Και θα καταλήξω με το

όλα είναι θέμα επιλογών που κάνουμε στη τελική. Ή αυτό ή εκείνο. Ξεκάθαρα πράγματα.

Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση ήθελα να καταθέσω κι εγώ την άποψη μου όπως μου σχηματίστηκε διαβάζωντας το ποστ σου.

Και με το καλό!!!!

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά θα συμφωνήσω απόλυτα με τη zwza...

Thantoni θα σε συμβούλευα κι εγώ να απολαύσεις τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της γυναίκας σου και να χαλαρώσεις λίγο βρε παιδί μου...

Βγάζεις πολύ άγχος, πράγμα που δεν σας κάνει καλό... Πόσο μάλλον στη σύζυγό σου... Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το εξής. Σε υποχρέωσε κάποιος να πας σε ιδιωτική κλινική? Πολύ σωστές οι απόψεις σου περί εκμετάλλευσης κτλ κτλ αλλά σε ελεύθερη χώρα ζούμε και εμείς αποφασίζουμε! Σίγουρα θα έβρισκες πολύ καλούς γιατρούς και σε δημόσιο νοσοκομείο... Τώρα τελείωσε.

Θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Εσύ να σκέφτεσαι θετικά και να στηρίξεις τη γυναίκα σου όσο μπορείς την ώρα του τοκετού. Διαφωνώ με τη λογική "θα πάρω δεύτερη γνώμη, κτλ.". Αυτό θα μπορούσες να το κάνεις αν ήδη σας είχε πει από τώρα ότι θα γεννήσει με καισαρική.. Εκείνη τη στιγμή προέχει η υγεία της γυναίκας σου και του παιδιού σου... Δεν έχει νόημα να τα βάζεις με το γιατρό αν όπως λες είναι τόσο καλός επιστήμονας!

Σου εύχομαι ολόψυχα να γεννήσει η γυναίκα σου ένα υγιέστατο μωράκι, να απολαύσετε αυτές τις μοναδικές στιγμές και όλα να πάνε όπως επιθυμείτε!

age.png

Ζωζα και Σμαρούλα,

Σας ευχαριστώ και τις δύο για τα μακροσκελή μηνύματά σας που ασφαλώς έχουν και σωστη επιχειρηματολογία. Έχετε δίκιο δεν έχει σημασία εκείνη την ώρα να ζητήσω δεύερη γνώμη. Είμαι εκνευρισμένος, όπως καταλάβατε ίσως, όχι φυσικά από το ότι θα γεννήσουμε στην κλινική, αλλά από τον τρόπο με τον οποίο το επέβαλε στη γυναίκα μου τρομοκρατώντας την, έγκυο γυναίκα. Το μόνο που του ζητήσαμε είναι να περιμένουμε άλλες 2 μέρες για να έρθει η μαία μας...αν βλέπατε την απαξίωση με την οποία είπε κατάμουτρα στη γυναίκα μου..."Αααα!Δεν μπορώ, Παρασκευή πιέζομαι" νομίζω πως θα με καταλαβαίνατε ακόμη περισσότερο....

Ωστόσο, θα ακολουθήσω κατα γράμμα τις συμβουλές σας γιατί είναι γεμάτες αγάπη, ζεστασιά και καλή προαίρεση.. και την εμπειρία σας...

Σας ευχαριστώ και με το καλό και στα δικά σας!

γλυκυτατε παρα τον εκνευρισμο σου thantoni, οφειλω να συμφωνησω με σμαρουλα και ζωζα και να σου πω οτι αυτο προσπαθησα να σου πω οταν σου ειπα οτι μετα τα ξεχνας.Ειναι τοσο μεγαλη η χαρα και η συγκινηση που θα ζησεις που θα σου περασουν ολα.κοιτα να ηρεμησεις γιατι ακομα και αν δεν λες τιποτα ο εκνευρισμος σου περναει στη γυναικα σου και δεν ειναι το καλυτερο που μπορει να της συμβει.εγω απο συγχιση ειχα συσπασεις νωριτερα απο την ωρα μου.ναι μεν εχεις δικιο αλλα αφου δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να αλλαξεις την ημερομηνια μη το σκεφτεσαι αλλο.ο,τι ειναι να γινει θα γινει.εξαλλου μια χαρα λιονταρακι θα βγει.γιατι να το κανεις παρθενο? :lol::lol: χαιδεψε την κοιλιτσα της γυναικας σου,σκεψου θετικα και απολαυσε το γιατι αυτες οι στιγμες δεν ξαναρχονται.

hGbPp3.png

Διαφημίσεις

εξαλλου μια χαρα λιονταρακι θα βγει.γιατι να το κανεις παρθενο? :lol::lol: χαιδεψε την κοιλιτσα της γυναικας σου,σκεψου θετικα και απολαυσε το γιατι αυτες οι στιγμες δεν ξαναρχονται.

Kαλή μου Όλγα έχεις δίκιο και εσύ!Ως Παρθένος έχω επίγνωση ότι πρόκειται για το πλέον αξιοθρήνητο ζωόδιο (κι ας μην πιστεύω σ' αυτά) :D:D Βέβαια λιοντάρι θα είναι λίγο τσαμπουκαλέμενη, καριερίστρια, θα αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα κλπ...αλλά καλύτερα ίσως. Ενώ Παρθένος θα ερωτευτεί τον πρώτο που θα γνωρίσει, θα τον παντρευτεί κλπ....και άμα της βγει μάπα το καρπούζι θα τον φεσωθεί για μια ζωή! :D:)

Χρόνια Πολλά σε όλες εσάς τις υπέροχες μανούλες ή μέλλουσες μανούλες!

(Όπως βλεέπε έχω κάνει προόδους χάρη στις συμβουλές σας!Είναι το πρώτο μήνυμα που δεν αναφέρομαι σε γιατρούς :shock::shock:

σας παρακαλω λιγα τα λογια σας για τους παρθενους, γιατι η μπουμπου μας θα βγει παρθενος!! :lol::lol:

κι εμεις δε μασαμε !!!θα ειμαστε τσαμπουκαλεμενες ουτως η αλλως :twisted::twisted::P

Kι δική μου για παρθένος πήγαινε σαν τον πατέρα της αλλά ο γιατρός μας θέλει να κάνει μπάνιο το επόμενο ΣΚ (22 Αυγ. και εντεύθεν) κι έτσι θα βγει λιοντάρι....Α, είναι πολύ καλά κορίτσια οι Παρθένοι...family orientated που λέμε! Τωρα που το σκέφτομαι άλλος τίτλος που θα μπορούσα να βάλω στις συζητήσεις μας αντί για την "εμπορευματοποίηση" της χαράς είναι ςυτός που βλέπετε!Καλός εεε;;;; :D:D

thantoni με το καλο να δεχτεις την κορη...και ας ειναι και Παρθενος :D . Καταλαβαίνω και δικαιολογώ και τους φόβους σου και το άγχος ....Συμφωνώ βέβαια με τα κορίτσια οτι ίσως είναι λίγο άκαιρο αυτη την στιγμή...που προέχει η ηρεμία της συζύγου και η ασφάλεια που πρέπει να νιώθει απο την δική σου στάση.

Η επιλογή του γιατρού είναι πολύ σημαντική υπόθεση και κάποια θέματα πρέπει να διευκρινίζονται απο την αρχή. Εγώ απο την αρχή του έθεσα τα εξής ερωτήματα 1)ποια ήταν η θέση του για τον φυσιολογικό τοκετό και για την καισαρική 2)αν θα με ενίσχυε στην προσπάθεια μου να θηλάσω στο πρώτο μισάωρο 3)αν η περινεοτομή και το κλίσμα ήταν απαραίτητα 4)τι θα γινόταν αν δεν γεννούσα στην αναμενόμενη ημερομηνία 5) τι θα γινόταν αν έπεφτα σε ημερομηνία διακοπών. Αυτές οι ερωτήσεις έγιναν τον 5ο μήνα αφου πριν είχα ενημερωθεί και βιβλιογραφικά αλλά και μέσα απο τα σεμινάρια της Ευτοκίας. Πήρα τις απαντήσεις που περίμενα και συνέχισα με τον συγκεκριμένο γιατρο...Στον τοκετό είχα την συμπαράσταση και της εξαιρετικής μαίας του και έτσι η γέννηση της κόρης μου ήταν μια θαυμάσια εμπειρία πολύ κοντά στο ιδανικό που του είχα περιγράψει.

Για εμένα τρία είναι τα ζητήματα που τίθενται : α) η εμπορευματοποιηση της γέννας απο τα ιδιωτικά μαιευτήρια 2) η επιλογή και η συνεργασία με τον γιατρό 3) η έλλειψη εμπιστοσύνης μας στο δημόσιο σύστημα υγείας και η αποδοχή του παραπάνω σχήματος....που μας οδηγεί τελικά στον ιδιωτικό τομέα.

Εμείς οι ίδιοι που γκρινιάζουμε για τα υπέρογκα ποσά που πληρώνουμε στα ιδιωτικά μαιευτήρια...τελικά καταφεύγουμε σε αυτά ίσως γιατί έχουμε σύνδέσει την γέννα με το status και την οικονομική επιφάνεια που συνεπάγεται η θέση την οποία επιλέγουμε...πέρα απο το σημαντικό θέμα της εμπιστοσύνης στο γιατρό.

Δεν είμαι σίγουρη ότι το σύστημα μπορεί να αλλάξει....καθώς εμεις οι ίδιοι που το κατακρίνουμε... το τρέφουμε και το συντηρούμε εκ των έσω...επηρεαζόμενοι από το άγχος μας πάνω στο ευαίσθητο θέμα της απόκτησης ενός μωρού . Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα βλαστοκύτταρα και τα ηθικά ψευτοδιλλήματα που βασίζονται στις ενοχές των μελλοντικών γονέων.

Την στιγμή της επιλογής του γιατρού ουσιαστικά επιλέγεις μαιευτήριο καθώς και τρόπο αντιμετώπισης της επιτοκου....η συζήτηση απο πριν...διευκρινίζει τις λεπτομέρειες...και αποσοβει τις παρεξηγήσεις.

Με το καλό να υποδεχτείτε το μωρό σας...με τον τρόπο που έχετε φανταστεί και θέλετε να βιώσετε τις πιο γλυκές στιγμές της ζωης σας.

Καλα διαβαζω αυτες τις τρεις σελιδες και εχω σοκαριστει! :shock:

Ηξερα οτι υπαρχουν γιατροι και γιατροι αλλα γιατροι που να τρομοκρατουν εγκυους ειναι απαραδεκτο.

Τελευταια φορα που εζησα απο κοντα εγκυμοσυνη, μαιευτηρια, γεννες κτλ στην Ελλαδα ηταν το 91 οταν γεννηθηκε η αδερφη μου και τα θυμαμαι γιατι ημουν αρκετα μεγαλη για να καταλβαινω, ημουν 18. Δεν θυμαμαι να γινοντουσαν ολα αυτα που διαβαζω τωρα, να προγραμματιζονται γεννες, να σου λεει ο γιατρος οτι δεν ειναι καλα να γεννησεις εκει, να πρεπει να βρεις μαια. Τι να πω εκτος και αν εχω παθει αλτζχαιμερ!

Λυπαμαι γιατι την Ελλαδα γιατι την αγαπω (αλλωστε ελληνιδα ειμαι) και θλιβομαι οταν βλεπω οτι τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο.

Να σας πω και εγω τη δικη μου εμπειρια που γεννησα εδω στον Καναδα.

Καταρχην με παρακολουθουσε η ιδια γυναικολογος σε ολη την εγκυμοσυνη. Αρκετα νωρις στην εγκυμοσυνη μου εξηγησε πως γινονται τα πραγματα. Οταν ερθει η ωρα να γεννησω αν ειναι μεταξυ 6 το απογευμα και 6 το πρωι θα με ξεγεννουσε οποιος γιατρος εφημερευε. Ετσι ειναι εδω τα πραγματα. Οποιαδηποτε αλλη ωρα θα ερχοταν εκεινη. Υπηρχε περιπτωση να ηταν και η γιατρος μου αλλα δεν ηταν οταν γεννησα. Ειλικρινα δεν ειχα κανενα προβλημα με αυτο. Και τη στιγμη της γεννας δεν με ενδιεφερε ποιος γιατρος ηταν ηθελα μονο να γεννησω.

Εκτος απο τη δικη μου περιπτωση που μπηκα με προκληση γιατι επρεπε να γεννησω επειδη το μωρο δεν επαιρνε βαρος δεν εχω ακουσει ποτε να γεννησει καποια προγραμματισμενα εκτος και αν ειχε περασει τις 40 εβδομαδες. Καθισα στο δωματιο μετα τη γεννα 24 ωρες. Γεννησα στις 4,45 το πρωι και βγηκα στις 11 το πρωι της επομενης. Αν ηταν καισαρικη θα εβγαινα μετα απο 48 ωρες. Θα εμενα παραπανω μονο αν υπηρχε καποια επιπλοκη. Το μωρο το ειχα ολη την ωρα εγω. Ζητησα μονο το βραδυ να το παρουν για 2-3 ωρες για να κοιμηθω. Η απλη νοσοκομα του μαιευτηριου με βοηθησε να θηλασω απο την πρωτη στιγμη. Φευγοντας συμπληρωσαμε τα χαρτια με το ονομα του μωρου, μας δωθηκαν φυλλαδια ενημερωτικα και η νοσοκομα μου ειπε οτι αν αισθανθω οτι δεν μπορω να ανταποκριθω στις αναγκες του μωρου να παρω το τηλεφωνο που μου εδωσε. Α και επισης το μωρο δεν φευγει αν δεν ειναι σε καρεκλακι αυτοκινητου. Στο σπιτι μετα απο μερικες ημερες ηρθε νοσοκομα να δει εμενα και το μωρο. Ολα ηταν καλα δεν χρειαστηκε να ξαναερθει. Αν ηθελε οτιδηποτε επαιρνα τηλεφωνο. Δεν πληρωσα τιποτα. Ουτε γεννα, ουτε επισκληριδιο, ουτε δωματιο, ουτε γιατρο, ουτε θερμοκυτιδα ουτε επισκεψεις στο ιατρειο, ουτε τιποτα.

thantoni φανταζομαι οτι ολα αυτα τα ξερεις και για αυτο ισως τωρα αγανακτεις. Ομως κανε υπομονη δεν βγαινει τιποτα σε αυτη τη φαση που ειναι η γυναικα σου τωρα.

Με το καλο να υποδεχτεις το μωρο σου.

Don't let fears hold you back from living everyday to your fullest!

Διαφημίσεις

..........................

Και εκεί καλείσαι να ζυγίσεις τα πράγματα... και να αποφασίσεις. Μπορείς και τελευταία στιγμή να πας στο νοσοκομείο που εφημερεύει για να γεννήσει εκεί η γυναίκα σου με το γιατρό της βάρδιας. Δεν το λέω υποτιμητικά! Και εκεί υπάρχει δίλημμα. Θα είναι καλός? Μπορεί να είναι ο καλύτερος! Μπορεί και όχι. Μπορεί και ο γιατρός που έχετε τώρα να έκανε χειρότερη δουλειά από τον άλλο που δεν γνωρίζετε καν. Μπορεί και όχι... Μπορεί κάτι να γνωρίζει ο γιατρός που σας παρακολουθεί εδώ και 9 μήνες που θα προσέξει καλύτερα την ώρα του τοκετού, παρά εκείνος της βάρδιας που βλέπει πρώτη φορά τη γυναίκα σου

.............................

Αγαπητή φίλη,

Γιατί να γεννήσεις με τον γιατρό της βάρδιας; Αν από την αρχή επιλέξεις έναν γιατρό του νοσοκομείου να σε παρακολουθεί στα "απογευματινά ιατρεία" τότε αυτός ο ίδιος θα είναι μαζί σου την στιγμή που θα γεννάς.

Έτσι έκανα στο πρώτο μου παιδί έτσι θα κάνω και στο δεύτερο. Ψηφίζω νοσοκομείο και όχι ξενοδοχείο-ιδιωτικό μαιευτήριο (δεν πάω ταξιδι του μέλιτος). Γέννησα το γιό μου πρόωρα και αν δεν ήμουν στο νοσοκομείο δεν θα είχα ούτε γιο και ούτε θα σας έγραφα αυτή τη στιγμή. Μου έσωσαν τη ζωή και τη ζωή του παιδιού μου.

Και μόνο το γεγονός ότι αν στραβώσει κάτι, θα σας μεταφέρουν από όλα τα ιδιωτικά στο δημόσιο νοσοκομείο, αρκεί για να πάρει κανείς την τελική απόφαση.

Φιλικά

40+mama

.pngy3DLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ, ΓΛΥΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

Ενδιαφέροντα τα μηνύματα όλων σας! Θα απαντήσω συνοπτικά σε όλα!

Καταρχήν το παράδειγμα της Χρύσας από τον Καναδά μιλάει από μόνο του!Ερχεται να προστεθεί σ΄ εκείνο της Πόπης από την Αγγλία!Ακριβώς τα ίδια πράγματα συμβαίνουν και στις δύο χώρες. Εμείς όμως καθόοομαστε άνευ λόγου και αιτίας στα μαιευτήρια 4-5 ΜΕΡΕΣ για να υποδεχόμαστε τους συγγενείς και φίλους και φυσικά ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!!Μην έχετε ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για το τελευταίο!Δεν μπορούμε να το τσεκάρουμε!Και φύσικα φεύγουμε αφήνοντας μια περιουσία για να τρέχουν τα νερά στα άχρηστα συντριβάνια τους!!!!Ο Νοών νοείτω (μιλώ για Θεσσαλονίκη!). Το μήνυμα της Χρυσας είναι ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ!

Αγαπητή και περήφανη mama+40, δέξου τα ταπεινά μου συγχαρητήρια που χωρις συναισθηματισμούς, φανφάρες και με ψυχρή λογική μένεις στην ουσια και επιλέγεις το δημόσιο νοσοκομείο με τον σωστό τρόπο..εκεί άλλωστε που θα μας στείλουν όλους εμάς τους υπολοίπους μόλις τα βρουν σκούρα! Με τα χρήματα που θα σου περισσέψουν και θα περίσσευαν σε όλους μας πάρε τα παιδιά και τον άντρα σου μετά από λίγα χρόνια και πάτε σε καμιά Disneyland στο Παρίσι να χαρείτε όλοι!Ξέρετε...τα παιδιά δεν...θα θυμούνται ποτε αν εκεί που γεννήθηκαν είχε ωραία συντριβάνια και θέα το θερμαϊκό, θα θυμούνται όμως σίγουρα τη Disneyland...και αν βάζατε εκείνα να διαλέξουν θα προτιμούσαν σίγουρα 4 μέρες στα ξενοδοχεία στη Disneyland απο τα ξενοδοχεία των μαιευτηρίων.

Αφου σας διαβεβαιώσω ότι δεν είμαι τουριστικός πράκτορας :D:D έρχομαι στην αγαπητη mariamb. Σχεδόν όλες τις ερωτήσεις που έκανες τις κάναμε και εμείς στο γιατρό μας....Πήραμε τις απαντήσεις που θέλαμε και είχαμε και θετικά σημάδια...Η φίλη μου που μας τον σύστησε γέννησε πριν από 3 μήνες...Οι παλμοί του παιδιού είχαν πέσει σε επικίνδυνο βαθμό την ώρα της γέννας...οι μαίες του Γένεσις χέστηκαν πάνω τους (τι άλλο θα έκαναν;) και περίμεναν να κάνει καισαρική...αυτός ομως χειρίστηκε με ψυχραιμία την κατάσταση και έβγαλε το παιδί κανονικά (με επισκληρήδιο βέβαια που αποδείχτηκε ότι δεν χρειαζόταν παρά μόνον για να χρεωθεί άλλα 400? ο τελικός λογαριασμός-αλλά δε βαριέσαι;;).

Πράγματι λοιπόν χειρίστηκε πολύ επιδέξια μια περίπτωση που πολύ εύκολα στο Ελλάντα μας καταλήγει σε καισαρική...(τι στο καλό είμαστε πρώτοι σε καισαρικές στην Ευρώπη;;;) Εύχομαι να πράξει κάτι ανάλογο και σε μας αν χρειαστεί την Τετάρτη...Μια λεπτομέρεια...ο πατέρας της φίλης μας που μας τον συνέστησε είναι διακεκριμένος συνάδελφός του συναφούς ειδικότητας...Από τη φίλη μας δεν πήρε καν χρήματα για τη γέννα...έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έπαιξε και αυτό κάποιο ρόλο δυστυχώς...Θα φανεί...

Εγώ στο σόι μου ατύχησα να μην έχω συγγενή γυναικολόγο

:(:(

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΙ 450 ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΩΣ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΟΡΤΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΜΠΑΜΠΑΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ...ΟΧΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΑΔΑΣ Η ΑΓΓΛΙΑ....ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ...

Και μόνο το γεγονός ότι αν στραβώσει κάτι, θα σας μεταφέρουν από όλα τα ιδιωτικά στο δημόσιο νοσοκομείο, αρκεί για να πάρει κανείς την τελική απόφαση.

Αυτό ίσως ίσχυε παλαιότερα, με τις ιδιωτικές "κλινικές" που δεν είχαν την δυνατότητα να υποστηρίξουν μονάδα εντατικής θεραπείας και δεν διέθεταν εξειδικευμένο προσωπικό, όπως τα δημόσια νοσοκομεία.

Σήμερα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και τα ιδιωτικά μαιευτήρια μπορούν να ασχοληθούν με δύσκολες περιπτώσεις, οπότε δεν διώχνουν κανέναν, ούτε μαμά, ούτε μωρό.

Ο λόγος που οι νοσηλευόμενοι φεύγουν και πάνε στο δημόσιο είναι κυρίως οικονομικός πιστεύω.

Δεν είναι εύκολο σε μια μέση οικογένεια, που έχει ήδη χρεωθεί με το υπερβολικό κόστος ενός τοκετού στο ιδιωτικό μαιευτήριο, να υποστεί και το κόστος μονάδας νεογνών ή χειρουργείων.

Οι ίδιοι οι γονείς ζητάνε μεταφορά στο Παίδων.

Και φυσικά οι γιατροί του δημοσίου είναι αυτοί που -κυριολεκτικά- "τα 'χουν δει όλα", οπότε ίσως απο άποψη νοσοκομειακής εμπειρίας υπερτερούν.

Ο λόγος που οι νοσηλευόμενοι φεύγουν και πάνε στο δημόσιο είναι κυρίως οικονομικός πιστεύω.

Δεν είναι εύκολο σε μια μέση οικογένεια, που έχει ήδη χρεωθεί με το υπερβολικό κόστος ενός τοκετού στο ιδιωτικό μαιευτήριο, να υποστεί και το κόστος μονάδας νεογνών ή χειρουργείων.

Οι ίδιοι οι γονείς ζητάνε μεταφορά στο Παίδων.

Και φυσικά οι γιατροί του δημοσίου είναι αυτοί που -κυριολεκτικά- "τα 'χουν δει όλα", οπότε ίσως απο άποψη νοσοκομειακής εμπειρίας υπερτερούν.

Ασφαλώς και έχεις δίκιο mama. Στη Θεσσαλονίκη νεογνολογική κλινική έχει μόνο το Διαβαλκανικό...Για κάθε επιπλέον μέρα η παραμονή του παιδιού κοστίζει εκεί 500-1000?!!!!Ο πιο συνηθισμένος λόγος που οικονομάνε εξτρα οι ιδιωτικές τρομοκρατώντας τους γονείς νομίζω ότι παρουσιάζεται όταν το παιδί έχει ίκτερο....Ήμουν παρών σε μια φίλη μου όταν συνέβη αυτό στη Γενική Κλινική. Παρουσίασαν το παιδί ως ετοιμοθάνατο για να του κάνουν κανονική εισαγωγή...Φυσικά το παιδί επέζησε μια χαρά... Αλλά αυτό δεν το κατέχω πολύ καλά το ζήτημα...τι ακριβώς "παίζει" στην πραγματικότητα με τον ικτερο και τι κερδοσκοπία βρίσκεται από πίσω...εχω ακούσει διάφορα

Κατα αρχην να πω οτι το καθε ζευγαρι παει και γενναει οπου θελει .Ειτε το νοσοκομειο ειτε η κλινικη ειναι σεβαστη χωροι ,και δικαιωμα του καθε απο μας.

Εγω τον γιο μου τον γεννησα σε κλινικη ,μου καλυψε ολα τα εξοδα η ασφαλεια μου (ταξυ).Και το μωρακι που περιμενουμε εκει θα το γεννησω αν και εχω πλεον τεβε και δεν με καλυβει.Στο νοσοκομειο δεν θελω να παω.

Εγω γεννησα σε μια κλινικη στα χανια οι μαια της κλινικης ηταν διπλα μου συνεχεια και δεν δεχτηκε και τιποτα για αυτο.Μου εδειξαν να θηλαζω το μωρο και την πρωτη φορα ηταν μαζι μου.Το μωρο το δευτερο βραδυ μου το εφεραν αλλα δεν μπορουσα να σηκωθω να το θηλασω και εγω η ιδια ζητησα να το ταισουν και το εκαναν.Αποδειξη απο την γιατρο μου πηρα και ειχε γραψει ολο το ποσο.Γεννησα με καισαρικη χωρις να ειναι προγραματισμενο απο το γιατρο.

Σε ολες τις επισκεψεις μου στη γιατρο δεν πληρωσα υπερηχο ή επισκεψη γιατι ολα ηταν στην τελικη τιμη.

Χωρις ομως να θελω να μπω σε διαμαχη ,θελω να πω το εξης οποιοι αποφασιζουν να πανε σε κλινικη ξερουν οτι θα πληρωσουν ,ποιος ο λογως να γκρινιαζουμε.

Και κατι τεευταιο οταν σας τα ειπε ολα αυτα για το νοσοκομειο ο γιατρος δεν προτινες στην γυναικα σου να ρωτησε και καποιον αλλο?πιστευω οτι τοτε θα ηταν πιο σωστη μια δευτερη γνωμη απο οτι την ωρα που θα πρεπει να γεννησει.

:o:shock::evil:

αυτα ειναι λιγα απο τα συναισθηματα που γεννήθηκαν στην ψυχή μου διαβάζοντας τα οσα περιγράφετε άλλοτε με λεπτομέρειες και άλλοτε με λακονικό τρόπο....

Πηρα μερος στο δημοψήφισμα και μπορώ να πω με σιγουριά αυτο που πιστεύω.....

ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .... ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ!!!

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...

και μια που μιλαμε για νεογεννητα ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ....

προσοχη : ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!!!

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ .... ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ....

ΖΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΖΩ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ....!!!

:D:D

THINK POSITIVE FOR THE PLANET AND THE PLANET WILL HELP YOU.

Χωρις ομως να θελω να μπω σε διαμαχη ,θελω να πω το εξης οποιοι αποφασιζουν να πανε σε κλινικη ξερουν οτι θα πληρωσουν ,ποιος ο λογος να γκρινιαζουμε.

ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ FORUM, ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΌΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ, Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ, Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ Ό,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ;;;ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ;;ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!ΕΓΩ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΙΑ ΜΑΣ...ΟΠΩΣ ΕΣΥ...ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΙΑ...

ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΩΔΙΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ...ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ) ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ

Και κατι τεευταιο οταν σας τα ειπε ολα αυτα για το νοσοκομειο ο γιατρος δεν προτινες στην γυναικα σου να ρωτησε και καποιον αλλο?πιστευω οτι τοτε θα ηταν πιο σωστη μια δευτερη γνωμη απο οτι την ωρα που θα πρεπει να γεννησει.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΩ...ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ...ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΓΕΝΝΑ....ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ...

Όμως ευτυχές κάποιες πολύ πιο ψύχραιμες μανούλες σε σχέση με μένα που είμαι ως σύζυγος μη αντικειμενικός, μου είπαν να μην επιμείνω άλλο και να συμβεί ό,τι θέλει η γυναίκα μου...είτε αποδειχτεί σωστό είτε λάθος...

:o:shock::evil:

και μια που μιλαμε για νεογεννητα ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ....

προσοχη : ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!!!

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ .... ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ....

:D:D

Αγαπητή μας Seedy,

Δεν νομίζω πως διαφωνούμε επί της ουσίας. Το πνεύμα σου και οι αρχές σου ειναι σωστές. Αν έχεις κάποια πηγή που να αναφέρεται σε όσα λες για τα εμβόλια θα ήταν καλό να μας την κοινοποιήσεις...Μήπως είμαστε και πρώτη χώρα και σε εμβολιασμούς;;

Αγαπητε thantoni καλησπέρα,

ασφαλώς και δεν υπάρχει καμια διάθεση για διαμάχη περί εμπορευματοποίησης... χρημάτων και συστήματος γενικότερα...

Βλέπω τα πράγματα ισως, λιγο πιο ψύχραιμα γιατι ειμαι μητέρα ενός παιδιού που τον Φεβρουάριο θα κλείσει τα 6 χρόνια ζωής και έχω βρεθεί στην θέση σου και έχω βιώσει τις αγωνίες σου .... έχοντας διαπιστώσει πολλά λάθη σε ανθρώπινο πάντα επίπεδο .... κατέληξα στο οτι.......

ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ....

( ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ : THE SECRET - RHONDA BYRNE - ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α.Α.ΛΙΒΑΝΗ ......... ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ... !!! )

Επισης, οσον αφορα τα εμβολια μπορω να σου αναφέρω οτι ειμαι οπαδός της ομοιοπαθητικής και χρησιμοποιώ την ιδια μέθοδο και στο παιδί μου.... που ως γνωστόν νοιάζομαι και αγαπώ περισσοτερο και απο τον εαυτό μου!!!

αν θες μπες στο site http://classical-homeopathy.gr

και θα διαβάσεις πολλά απο επιστημονες γιατρούς που δεν έχουν ξεχάσει τον λογο που σπούδασαν και τον όρκος τους στον Ιπποκράτη.

αν θες να επισκεφτείς καποιον μπορω να σου συστήσω και θα αντιληφθείς αμέσως τις διαφορές μεταξύ χημικού ιατρού και ομοιοπαθητικού ιατρού.

ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ..... ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.....

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ......

ΕΜΕΙΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ..... ΛΟΓΩ ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ......

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ...... ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΝΟ .........

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.........

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Seedy

THINK POSITIVE FOR THE PLANET AND THE PLANET WILL HELP YOU.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...