Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

H εμπορευματοποίηση της χαράς

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???  

775

1. 1. ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ???

• ΝΑΙ
      476
    • ΟΧΙ
      47

Recommended Posts

Κάποιος ζήτησε έστω και εναν λόγο για να μη γεννήσει σε ιδιωτική....δεκάδες ακούστηκαν και συνοψίζω

α)Οποιος ψάχνει και ρωτά καταλαβαίνει

β)σε όποιον του περισσεύουν....πάει στο ξενοδοχείο

γ)σε κάθε περίπτωση....EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!

Δεν είστε άρρωστες για να σας κρατούν 4 μέρες μετα τη γεννα!Κανετε το φυσιολογικότερο και ομορφ'οτερο πράγμα στον κόσμο!Αφήστε τις κοροιδιες με βλαστοκυτταρα, άχρηστες 25χρονες μαίες (βλ. Γένεσις) κλπ

Δεν είστε πρόβατα για να σας κάνουν επισκληρηδίους, πρόκληση τοκετού κλπ για ψύλλου πήδημα....Δυστυχώς οι γυναικολόγοι-συμφωνα με τους ίδιους τους λοιπους γιατρούς- είναι η χειροτερη φάρα....το έχετε καταλάβει όπως και εγώ....

Το δίλημμα ΔΗΜΟΣΙΟ η ΙΔΙΩΤΙΚΟ ειναι λάθος... Το σωστό είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΟΧΙ!

Thantoni κατά βάση συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όμως αδυνατώ να καταλάβω την πρακτική πλευρά. Πώς μπορεί μια γυναίκα να γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο της αρεσκείας της με γιατρό που εμπιστεύεται χωρίς να κάνει πρόκληση;

Για παράδειγμα κι εγώ θεωρώ τις συνθήκες στο Ιπποκράτειο χειρότερες από ότι στο Παπαγεωργίου. Αλλά όταν μια έγγυο την πιάσουν οι πόνοι θα πρέπει να γεννήσει σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει και με όποιον γιατρό τυχαίνει να έχει βάρδια. Δεν θα έχει καμιά δυνατότητα επιλογής ούτε νοσοκομείου ούτε και γιατρού. Δεν είναι προτιμότερο μια γυναίκα να γεννήσει παρουσία ενός γιατρού που την παρακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τον οποίο επέλεξε γιατί εμπιστεύεται ως επιστήμονα; Όλοι οι γιατροί ίδιοι είναι;

Σε καμιά ελληνίδα έστω και ιδιωτική κλινική δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω από 2000 μαζί με την αμοιβή γιατρου!ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!Κατηγορούμε το κράτος....για ελλειψη μεριμνας κλπ σωστα.....Εμείς ζηταμε απο τους γιατρους ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ;;;;απο ΑΥτα λαμογια τους γυναικολογους που εχουν απο 2 ΒΜW o καθενας;ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕ....ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.........ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2-3 ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;

Πάντως στον κόσμο που ζω εγώ Γιατροί εναντίον Ζευγαριού σημειώσατε "1". Ζητήσαμε κι εμείς όπως κι εσύ απόδειξη μετά τον τοκετό από τον μαιευτήρα στην πρώτη μου γέννα. Η απάντησή του ήταν ότι ευχαρίστως θα μας έδινε απόδειξη αλλά θα του δίναμε 40% πάνω στην τιμή που είχαμε συμφωνήσει γιατί τόσα θα έδινε κι αυτός στην εφορία. Η τιμή που μας είχε πει πριν τον τοκετό ήταν "φιλική χωρίς απόδειξη".:cool:

.....δε νομίζω τάκη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 324
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• thantoni

thantoni 63 δημοσιεύσεις

• joela

joela 32 δημοσιεύσεις

• marag

marag 22 δημοσιεύσεις

• DALIA

DALIA 17 δημοσιεύσεις

Thantoni κατά βάση συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όμως αδυνατώ να καταλάβω την πρακτική πλευρά. Πώς μπορεί μια γυναίκα να γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο της αρεσκείας της με γιατρό που εμπιστεύεται χωρίς να κάνει πρόκληση;

Για παράδειγμα κι εγώ θεωρώ τις συνθήκες στο Ιπποκράτειο χειρότερες από ότι στο Παπαγεωργίου. Αλλά όταν μια έγγυο την πιάσουν οι πόνοι θα πρέπει να γεννήσει σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει και με όποιον γιατρό τυχαίνει να έχει βάρδια. Δεν θα έχει καμιά δυνατότητα επιλογής ούτε νοσοκομείου ούτε και γιατρού. Δεν είναι προτιμότερο μια γυναίκα να γεννήσει παρουσία ενός γιατρού που την παρακολουθούσε σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τον οποίο επέλεξε γιατί εμπιστεύεται ως επιστήμονα; Όλοι οι γιατροί ίδιοι είναι;

Αυτο ακριβως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα που αντιμετωπιζουν οι περισσοτερες γυναικες και στρεφονται στα ιδιωτικα τουλαχιστον εδω στη Θεσσαλονικη.Επισης να σημειωσω οτι τωρα τελευταια εχουν δυσκολεψει τα πραγματα και στο να μπεις με προκληση στο Παπαγεωργιου γιατι ολοι οι γιατροι αυτο εκαναν εβαζαν τις δικες τους πελατισσες με προκληση οταν ειχε εφημερια με αποτελεσμα να γινεται χαμος και να μην επαρκει το προσωπικο για να αντιμετωπισει τα πραγματικα περιστατικα που ερχοταν στο νοσοκομειο.Γι αυτο γινονται πιο αυστηροι ελεγχοι και δεν μπαινεις ετσι ευκολα με προκληση χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος ( εκτος αν ο γιατρος σου ειναι ο διευθυντης:wink:)

z1QBp3.png UKB8p3.png

δεν μου αρεσε τοσο ειδικα το γεγονος οτι παει ο γονιος μονος του και παιρνει το παιδι ο,τι ωρα να'ναι και δεν ειναι αυστηροι στο θεμα οτι δεν κανει το παιδι να ειναι με τοοοσο κοσμο.

Μα αυτό είναι το καλύτερο! Σόρρυ, αλλά με όλες τις κατηγορίες που ακούω, το Ιπποκράτειο μου γίνεται όλο και συμπαθέστερο. Τι να κάνω τις πολυτέλειες, όταν θέλουν να μου κάνουν κουμάντο πότε θα πάρω το παιδί μου.

Ένα άλλο που ειπώθηκε για το Ιπποκράτειο ήταν ότι σε κάποια το παιδί έβγαινε με τον ποπό και μαζεύτηκαν οι ειδικευόμενοι να δουν το αξιοπερίεργο. Εντάξει, δεν είναι ωραίο να μαζεύεται κόσμος όταν γεννάς, αλλά ξέρετε πολλές ιδιωτικές που θα έκαναν φτ με ισχιακή προβολή;

Μια γνωστή μου γέννησε πρόωρα στο Ιπποκράτειο και την ενημέρωσαν από την πρώτη στιγμή πώς να αντλεί και να μεταφέρει το γάλα της. 50 μέρες στη θερμοκοιτίδα, οι γονείς έμεναν 100 χμ. μακρυά, και ξένο γάλα δεν του έδωσαν.

Κάτι τέτοια μετρούν για μένα. Κατά τ΄άλλα δεν έχω λόγο να υποστηρίξω το Ιπποκράτειο, δεν γεννώ στην Ελλάδα εξάλλου.

Παρεμπιπτόντως, επειδή ειπώθηκε κάτι για 25χρονες μαίες, κι η δική μου τόσο ήταν και μόλις είχε τελειώσει τη σχολή, αλλά την επέλεξα και γέννησα χωρίς να με αγγίξει γιατρός. Όλοι κάποτε ήμασταν 25 χρονών :-D

Κάποιος ζήτησε έστω και εναν λόγο για να μη γεννήσει σε ιδιωτική....δεκάδες ακούστηκαν και συνοψίζω

α)Οποιος ψάχνει και ρωτά καταλαβαίνει

β)σε όποιον του περισσεύουν....πάει στο ξενοδοχείο

γ)σε κάθε περίπτωση....EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ...ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!

Δεν είστε άρρωστες για να σας κρατούν 4 μέρες μετα τη γεννα!Κανετε το φυσιολογικότερο και ομορφ'οτερο πράγμα στον κόσμο!Αφήστε τις κοροιδιες με βλαστοκυτταρα, άχρηστες 25χρονες μαίες (βλ. Γένεσις) κλπ

Δεν είστε πρόβατα για να σας κάνουν επισκληρηδίους, πρόκληση τοκετού κλπ για ψύλλου πήδημα....Δυστυχώς οι γυναικολόγοι-συμφωνα με τους ίδιους τους λοιπους γιατρούς- είναι η χειροτερη φάρα....το έχετε καταλάβει όπως και εγώ....

Το δίλημμα ΔΗΜΟΣΙΟ η ΙΔΙΩΤΙΚΟ ειναι λάθος... Το σωστό είναι ΚΟΡΟΙΔΙΑ Η ΟΧΙ!

Σε καμιά ελληνίδα έστω και ιδιωτική κλινική δεν θα έπρεπε να πάρει πάνω από 2000 μαζί με την αμοιβή γιατρου!ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!Κατηγορούμε το κράτος....για ελλειψη μεριμνας κλπ σωστα.....Εμείς ζηταμε απο τους γιατρους ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ;;;;απο ΑΥτα λαμογια τους γυναικολογους που εχουν απο 2 ΒΜW o καθενας;ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕ....ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ.........ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2-3 ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...

ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;;;

έω απαντήσει σε όοοοοοοοοολα σε προηγούμενα πόστ..

μα σε όλα όμως:cool:

rQGhp3.png

Μα αυτό είναι το καλύτερο! Σόρρυ, αλλά με όλες τις κατηγορίες που ακούω, το Ιπποκράτειο μου γίνεται όλο και συμπαθέστερο. Τι να κάνω τις πολυτέλειες, όταν θέλουν να μου κάνουν κουμάντο πότε θα πάρω το παιδί μου

Δεν ειναι το καλυτερο και θα σου εξηγησω γιατι.Στο Ιπποκρατειο οι ωρες επισκεπτηριου ειναι 16:00 με 18:00 οποτε στην καλυτερη περιπτωση ενας εργαζομενος εχει μια ωρα στην διαθεση του για να δει τη συγγενη ,φιλη, κουμπαρα του κτλ. γιατι θα παει μετα τις 17:00.Εκεινη την μια ωρα θα ηθελα να ηταν αυστηροι και να μη δινανε τα μωρακια στις μαμαδες γιατι ημασταν χωρις υπερβολη 15 ατομα σε μια σταλια δωματιακι και η διπλανη ειχε και και το μωρακι 2 ημερων μαζι της.Θα μου πεις ας το σκεφτοταν αυτη το μωρο της αλλα μπορει να μην ηξερε μπορει να μην ηθελε να γινει κακια στους συγγενεις της χιλια δυο μπορει αυτοι που ξερουν δεν μπορουν να προστατεψουν τα μωρακια?Δεν ξερω παντως εγω αισθανθηκα ασχημα και εκατσα 5 λεπτα και εφυγα.Εμενα μου αρεσε που το Παπαγεωργιου ηταν αυστηρο σε αυτο το θεμα.Ολη μερα αν ηθελες μπορουσες να εχεις μαζι το μωρο σου αλλα 16:00 η ωρα ερχοταν και σου το παιρνανε.Χαρακτηριστικα μου ειχε πει μια νοσοκομα οταν της ζητησα να δει η μεγαλη μου κορη το μωρο οτι μπορει εσυ να το ρισκαρεις να παθει κατι το μωρο σου αλλα εγω εχω ευθυνη και για τα 18 μωρακια που ειναι μεσα και δεν με αφησε,και τωρα που το σκεφτομαι καλα μου εκανε.

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Σε ό,τι αφορά το επισκεπτήριο έχεις δίκιο. Τουλάχιστον εσύ είχες το τακτ να μην καθίσεις πολύ.

Στο νοσοκομείο που γέννησα την κόρη μου και θα γεννήσω πρώτα ο Θεός και το δεύτερο, υπάρχει ο περιορισμός δύο επισκέπτες ανά άτομο, και το επισκεπτήριο είναι 2-3 ώρες την ημέρα. Αλλά ο πατέρας και τα αδέρφια του μωρού εξαιρούνται, μπορούν να μείνουν όλη την ημέρα και αν υπάρχουν ελεύθερα κρεββάτια, μπορούν να διανυκτερεύσουν με 30 Ευρώ τη βραδυά.

εχω αναφαρει και σε αλλα ποστ την κατασταση που επικρατει στα νασοκομεια της θεσ/νικης.τωρα για τα βλαστοκυτταρα σιγουρα η επιστημη προχωραει αλλα αν δεν υπαρχει η δικη σου πρωτη υλη τι θα χρησιμοποισουν αν χρειαστει κυτταρα απο τα ποντικια?ελεος πια ουτε εμενα μου αρεσει να μου βαζουν το χερι στην τσεπη μου και να μου την αδειαζουν αλλα δε θα παω και στο νοσοκομειο να γεννησω και να ειμαι το ζωντανο παραδειγμα του καθε ειδικευομενου γιατρουδακου,χωρς καν να με γνωριζει ο γιατρος και να μη συμμεριζεται το αγχος και τους φοβους μου στην τελικη.τιποτα δεν χαριζεται σημερα αν δεν το δωσεις σε χρημα θα το πληρωσεις ψυχικα αν πεσεις και σε κανενα αλμπανη αστα να πανε μετα......

ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΟ ???????????????

1ος Αγγελος :31/10/08 ;)

2ος Αγγελος :01/04/10.:P

Εμένα πριν με αναλάβει 3 μέρες πριν γεννήσω τον γιο μου στο Αρεταίειο ο άγιος άνθρωπος κος Χασιάκος με είχε αναλάβει άλλος γιατρός ο οποίος θεώρησε ότι ειχα παρει πολλά κιλά (ήμουν 70κιλά την ημέρα που γέννησα) θα γεννούσα πολύ δύσκολα κ θα έπρεπε να προχωρήσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε καισαρική (ξεγεννούσε στο ΜΗΤΕΡΑ κ ήθελε να μας τα αρπάξει κανονικά)

Τις επόμενες ημέρες έφερα στον κόσμο το γιο μου με ΦΤ χωρίς επισκληρίδιο κ το παιδί βγήκε τοσο εύκολα.. Προσωπικά δεν χωνέυω τα ιδιωτικά μαιευτήρια.

Πάντως στον κόσμο που ζω εγώ Γιατροί εναντίον Ζευγαριού σημειώσατε "1". Ζητήσαμε κι εμείς όπως κι εσύ απόδειξη μετά τον τοκετό από τον μαιευτήρα στην πρώτη μου γέννα. Η απάντησή του ήταν ότι ευχαρίστως θα μας έδινε απόδειξη αλλά θα του δίναμε 40% πάνω στην τιμή που είχαμε συμφωνήσει γιατί τόσα θα έδινε κι αυτός στην εφορία. Η τιμή που μας είχε πει πριν τον τοκετό ήταν "φιλική χωρίς απόδειξη".:cool:

KAI MENΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ . ΕΧΩ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΟΧΙ?ΕΚΟΨΕ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΔΟΞΑ Τω θεω....υπάρχουν πολλοί στην πιάτσα....

Όσο για το πρόβλημα που είπες με τις εφημερίες κλπ....έχεις απόλυτο δίκιο...θέλει προσοχή και τύχη...Το Παπαγεωργίου είναι πολύ καλό, το ίδιο και οι θέσεις στο Ιπποκράτειο αλλά θέλει ψάξιμο...και πολλές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις πρόκληση για να πετύχεις τη μέρα που θέλεις....αλλά μήπως και ο δικός μας δεν μας έκανε πρόκληση για να μη χαλάσει το Τριήμερο ΠΣΚ στη Χαλκιδική;;;Κανονικά η γυναίκα μου γεννούσε Σάββατο μια χαρά και την έβαλε στο Γένεσις Τετάρτη μαζί φυσικά με όλες όσες είχε να ξεγεννήσει εκείνη την εβδομάδα...

an1cCyQ0g411210MDAwMDYxMmR8MDAwMDExMWRhfE15IGRhdWdodGVyIGlz.gif

έω απαντήσει σε όοοοοοοοοολα σε προηγούμενα πόστ..

μα σε όλα όμως:cool:

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ! ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΕΙ

Διαφημίσεις

Εμένα πριν με αναλάβει 3 μέρες πριν γεννήσω τον γιο μου στο Αρεταίειο ο άγιος άνθρωπος κος Χασιάκος με είχε αναλάβει άλλος γιατρός ο οποίος θεώρησε ότι ειχα παρει πολλά κιλά (ήμουν 70κιλά την ημέρα που γέννησα) θα γεννούσα πολύ δύσκολα κ θα έπρεπε να προχωρήσουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε καισαρική (ξεγεννούσε στο ΜΗΤΕΡΑ κ ήθελε να μας τα αρπάξει κανονικά)

Τις επόμενες ημέρες έφερα στον κόσμο το γιο μου με ΦΤ χωρίς επισκληρίδιο κ το παιδί βγήκε τοσο εύκολα.. Προσωπικά δεν χωνέυω τα ιδιωτικά μαιευτήρια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ!ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ!

KAI MENΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ . ΕΧΩ ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΟΧΙ?ΕΚΟΨΕ ΧΟΛΩΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΔΟΞΑ Τω θεω....υπάρχουν πολλοί στην πιάτσα....

Μπράβο ομοφωνία απόψεων οι δύο "επιστήμονες"!

Προφανώς τους κάνουν ειδικό μάθημα στην ιατρική σχολή για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων ;)

Όσο για το πρόβλημα που είπες με τις εφημερίες κλπ....έχεις απόλυτο δίκιο...θέλει προσοχή και τύχη...Το Παπαγεωργίου είναι πολύ καλό, το ίδιο και οι θέσεις στο Ιπποκράτειο αλλά θέλει ψάξιμο...και πολλές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις πρόκληση για να πετύχεις τη μέρα που θέλεις....αλλά μήπως και ο δικός μας δεν μας έκανε πρόκληση για να μη χαλάσει το Τριήμερο ΠΣΚ στη Χαλκιδική;;;Κανονικά η γυναίκα μου γεννούσε Σάββατο μια χαρά και την έβαλε στο Γένεσις Τετάρτη μαζί φυσικά με όλες όσες είχε να ξεγεννήσει εκείνη την εβδομάδα...

Φίλε thantoni γι' αυτό πάμε και τα "σκάμε" κάποιες από εμάς που ονειρευόμαστε φυσικό τοκετό χωρίς πρόκληση και άλλες επεμβάσεις στα ιδιωτικά μαιευτήρια.

Οι πιο σκληροπυρηνικές γεννούν στο σπίτι τους, οι υπόλοιπες διαλέγουμε κάποιον γιατρό "υπέρ του φυσικού τοκετού" σε ιδιωτικό μαιευτρήριο και ...ελπίζουμε :cool:

.....δε νομίζω τάκη....

Μπράβο ομοφωνία απόψεων οι δύο "επιστήμονες"!

Προφανώς τους κάνουν ειδικό μάθημα στην ιατρική σχολή για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων ;)

Φίλε thantoni γι' αυτό πάμε και τα "σκάμε" κάποιες από εμάς που ονειρευόμαστε φυσικό τοκετό χωρίς πρόκληση και άλλες επεμβάσεις στα ιδιωτικά μαιευτήρια.

Οι πιο σκληροπυρηνικές γεννούν στο σπίτι τους, οι υπόλοιπες διαλέγουμε κάποιον γιατρό "υπέρ του φυσικού τοκετού" σε ιδιωτικό μαιευτρήριο και ...ελπίζουμε :cool:

Αμφιβάλλω πόσες από αυτές που γεννουν σε ιδιωτικη κλινικη το έχουν κάνει χωρις επισκληρηδιο και πρόκληση!Δεν θα ξεχασω τις βλαμμενες και αχρηστες μαίες στο ΓΕΝΕΣΙΣ που ενω η γυναίκα μου παλευε να μην κανει επισκληρηδιο, τις έλεγαν "Βρε χαζη, γιατι δεν κάνεις αναισθησια και πονάς τζάμπα;;;;(Να τελειώνεις εσύ να τελειώνουμε και μείς σε 1-2 ώρες;;;Και να μην πάρει το βράδυ?)Πως μπορώ να ξεχάσω τον μαλακα τον αναισθησιολόγο του Γενεσις που περιφερόταν με μια ενεση στο χέρι από θάλαμο σε θαλαμο και βαρουσε ανελέητα (έχοντας βάλει βεβαιως πριν τους αντρες να υπογράψουν ότι δεν φέρει ουδεμια ευθυνη;;;)

Τα συζητώ αυτά με ξένες φίλες μου και φρικάρουν που τα ακούνε και δε με πιστεύουν...Στην Αγγλία ΚΑΙ ΣΤΗ Γερμανια για να κάνουν επισκληρήδιο ή πρόκληση πρέπει να συντρέχουν ΜΟΝΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ!Και όχι να ξεμπερδεύουν γιατροί και μαίες μια ώρα νωρίτερα όπως στο Ελλαδισταν! Θα το ξαναπώ....οι Γυναικολόγοι ειναι κατά κανόνα λαμόγια!Και θα ξαναρωτήσω...πόσοι σας κόβουν απόδειξη για επισκέψεις και γέννα;;;;;;;;;;

Κατηγορούμε το κράτος που επιβάλλει νέους φόρους....Εμείς αποδείξεις ζητάμε;Κάθε γυναικολόγος βγάζει 20000-50000 ? το μήνα από επισκέψεις και γέννες!Και εμείς πιστεύουμε ότι "χαλάλι του" αφού ειναι για το αγγελούδι μας!

Μην λεμε και υπερβολες.

Στη Γερμανια επιτρεπεται η προκληση κανουν και επισκληριδιο,

στο προτεινουν κιολας αν θες,χωρις να το εχεις ζητησει.

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουμε να συγκρινουμε Γερμανια-Ελλαδα

στο θεμα των τοκετων (και οχι μονο)

μερα με την νυχτα!!!

h6xzxrqbxxgyb0zv.png

Μην λεμε και υπερβολες.

Στη Γερμανια επιτρεπεται η προκληση κανουν και επισκληριδιο,

στο προτεινουν κιολας αν θες,χωρις να το εχεις ζητησει.

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορουμε να συγκρινουμε Γερμανια-Ελλαδα

στο θεμα των τοκετων (και οχι μονο)

μερα με την νυχτα!!!

Έτσι είναι. Και βέβαια υπάρχουν γυναίκες που ζητούν καισαρική χωρίς ιατρικό λόγο, και κανείς δεν φέρνει αντίρρηση. Οι καισαρικές φτάνουν το 20% των τοκετών. Καμμία σχέση με το 50+ της Ελλάδας, αλλά διπλάσιο από το 10% που θεωρεί ιατρικά επιβεβλημένο η ΠΟΥ.

Η τεράστια διαφορά είναι ότι σέβονται τη γυναίκα. Δεν σου επιβάλλουν πώς θα γεννήσεις, ποιος θα είναι μαζί σου, αν θέλεις το μωρό δίπλα σου, αν τα μεγαλύτερα παιδιά σου θα επισκέπτονται το μωρό, πόσο θα μείνεις στο νοσοκομείο κτλ. Νομίζω ότι είναι και θέμα νοοτροπίας. Οι Γερμανίδες δλδ. δεν ψαρώνουν τόσο πολύ μπροστά στο γιατρό.

Διαφημίσεις

Μονες σας εντοπίσατε τις διαφορές!Αλλά οχι τις κρισιμότερες...Μήπως στη Γερμανία σε βάζουν να υπογράψεις όταν κάνεις επισκληρίδιο ότι δεν φερουν ευθύνη αν κάτι πάει στραβα;;;Μήπως στη Γερμανία οι Γυναικολόγοι σου επιβάλλουν σε ποια κλινική θα γεννήσεις?Μήπως στη Γερμανια δεν κόβουν αποδείξεις όπως εδώ;;;;Για να μην πώ ότι στη Γερμανία βγανεις έπειτα απο φυσιολογικό τοκετο την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και σου στέλνουν και μαία στο σπίτι για μια βδομάδα....

Αν θέλετε μιλάμε και για τον Καναδά, την Αγγλία για να δείτε εκεί ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΟ και ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ!

Διότι άλλο να σεβεσαι την εγγυο και αλλο να σεβεσαι το πορτοφολι της εγγυου!

καλημέρα σε όλους!!!βρε παιδιά τι λέμε τώρα για γερμανίες κ αγγλίες και καναδά......στην ελλαδίτσα ζούμε ευτυχώς ή δυστυχώς!!!! το θέμα είναι να πατάμε πόδι κ να δώσουμε επιτέλους να καταλαβουν οτι δεν ανεχόμαστε την κοροιδια.

παρεπιπτονως thantoni να αγιασει το στοματακι σου.κι εμεις έτσι θα κανουμε στο γιατρο....απο μερα σε μερα περιμενω να γεννησω....στο αρεταιειο....πηγα σήμερα να δω τα δωματια,το προσωπικο....μη φανταστεις πολυτέλεια αλλα ειναι καθαρα....το ήξερα αλλωστε εξ αρχης....κι εγω του συναφιου ειμαι και δεν θέλω με τιποτα τα ιδιωτικα μαιευτηρια....

ο γιατρουλης μου λιγο μου τα χαλασε γιατι αν και γιατρος δημοσιου μου ζητησε 2000 ευρω και αν θελω μαια προσωπικη(μπουρδες) αλλα 300 και επισκληριδιο αλλα 300.

φυσικα και θα του τα δωσω τα 2000 ΑΛΛΑ.......αν μπω σε μονοκλινο,τον εχω ολη την ωρα μαζι μου και οχι τα τελευταια 10 λεπτα,και να περναει η σαρα και η μαρα(καθοτι και καθηγητης),και γενικως αν μεινω απολυτα ικανοποιημενη απο την παραμονη μου εκει.......ΑΛΛΙΩΣ.....(αυτα τα χρηματα ηξερα να τα δωσω κ σε ιδιωτικο γιατρο ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και να τα παρω κ πισω απο ιδιωτικη ασφαλεια που εχω) αναλογα θα πληρωθει....με την απιστευτη ατακα που ειπες και στον δικο σου........!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα σε όλους!!!βρε παιδιά τι λέμε τώρα για γερμανίες κ αγγλίες και καναδά......στην ελλαδίτσα ζούμε ευτυχώς ή δυστυχώς!!!! το θέμα είναι να πατάμε πόδι κ να δώσουμε επιτέλους να καταλαβουν οτι δεν ανεχόμαστε την κοροιδια.

παρεπιπτονως thantoni να αγιασει το στοματακι σου.κι εμεις έτσι θα κανουμε στο γιατρο....απο μερα σε μερα περιμενω να γεννησω....στο αρεταιειο....πηγα σήμερα να δω τα δωματια,το προσωπικο....μη φανταστεις πολυτέλεια αλλα ειναι καθαρα....το ήξερα αλλωστε εξ αρχης....κι εγω του συναφιου ειμαι και δεν θέλω με τιποτα τα ιδιωτικα μαιευτηρια....

ο γιατρουλης μου λιγο μου τα χαλασε γιατι αν και γιατρος δημοσιου μου ζητησε 2000 ευρω και αν θελω μαια προσωπικη(μπουρδες) αλλα 300 και επισκληριδιο αλλα 300.

φυσικα και θα του τα δωσω τα 2000 ΑΛΛΑ.......αν μπω σε μονοκλινο,τον εχω ολη την ωρα μαζι μου και οχι τα τελευταια 10 λεπτα,και να περναει η σαρα και η μαρα(καθοτι και καθηγητης),και γενικως αν μεινω απολυτα ικανοποιημενη απο την παραμονη μου εκει.......ΑΛΛΙΩΣ.....(αυτα τα χρηματα ηξερα να τα δωσω κ σε ιδιωτικο γιατρο ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και να τα παρω κ πισω απο ιδιωτικη ασφαλεια που εχω) αναλογα θα πληρωθει....με την απιστευτη ατακα που ειπες και στον δικο σου........!!!!!!!!!!!!!!!!

Aγαπητη μου Joela,

Πρωτα από όλα καλή λευτερια από την καρδιά μου. Και λέω από την καρδιά μου γιατι έχω διαβασει όλα σου τα σχόλια και βλέπω πόσο πολύ συμφωνούμε αλλά και με πόση ψυχραιμία, παρά το γεγονός ότι εσύ γεννας (εμείς οι αντρες είμαστε έξω από το χορό και είναι πιο εύκολο να ειναι κανεις πιο "σκληρός").

Και ο δικός μας ο επιστήμονας καθηγητής πανεπιστημίου ήταν...Νο 1 ή 2 στη Θεσσαλονικη!

Συμφωνω με την τακτική σου απόλυτα (πάντα συμφωνω μαζί σου άλλωστε) απλώς να ξέρεις ότι ως καθηγητής πανεπιστημίου και ο δικός σου μπορεί να κόψει απόδειξη!Βεβαια επειδή σε ξεγεννάει σε δημόσιο νοσοκομείο δεν θα το κάνει, διότι πρόκειται για έμμεσο φακελάκι....Το ποσο που ζητάει είναι πολύ για ...δημοσιο νοσοκομείο, εκτός αν δεν σας έχει πάρει λεφτά για καμια επίσκεψη έως τώρα...Σε κάθε περίπτωση η πληρωμή να γίνει μετά τις πρώτες μέρες της χαράς με την έλευση του παιδιου, και εσύ θα κρίνεις καλύτερα!Και αν σε εκνευρίσει πολύ φύγε και πες του "ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΩ";;;;ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;;; (ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ!ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!)

Με τις θερμές ευχές μου και πάλι Joela! Να πάνε καλά όλα!

Αμφιβάλλω πόσες από αυτές που γεννουν σε ιδιωτικη κλινικη το έχουν κάνει χωρις επισκληρηδιο και πρόκληση!Δεν θα ξεχασω τις βλαμμενες και αχρηστες μαίες στο ΓΕΝΕΣΙΣ που ενω η γυναίκα μου παλευε να μην κανει επισκληρηδιο, τις έλεγαν "Βρε χαζη, γιατι δεν κάνεις αναισθησια και πονάς τζάμπα;;;;(Να τελειώνεις εσύ να τελειώνουμε και μείς σε 1-2 ώρες;;;Και να μην πάρει το βράδυ?)Πως μπορώ να ξεχάσω τον μαλακα τον αναισθησιολόγο του Γενεσις που περιφερόταν με μια ενεση στο χέρι από θάλαμο σε θαλαμο και βαρουσε ανελέητα (έχοντας βάλει βεβαιως πριν τους αντρες να υπογράψουν ότι δεν φέρει ουδεμια ευθυνη;;;)

Τα συζητώ αυτά με ξένες φίλες μου και φρικάρουν που τα ακούνε και δε με πιστεύουν...Στην Αγγλία ΚΑΙ ΣΤΗ Γερμανια για να κάνουν επισκληρήδιο ή πρόκληση πρέπει να συντρέχουν ΜΟΝΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ!Και όχι να ξεμπερδεύουν γιατροί και μαίες μια ώρα νωρίτερα όπως στο Ελλαδισταν! Θα το ξαναπώ....οι Γυναικολόγοι ειναι κατά κανόνα λαμόγια!Και θα ξαναρωτήσω...πόσοι σας κόβουν απόδειξη για επισκέψεις και γέννα;;;;;;;;;;

Κατηγορούμε το κράτος που επιβάλλει νέους φόρους....Εμείς αποδείξεις ζητάμε;Κάθε γυναικολόγος βγάζει 20000-50000 ? το μήνα από επισκέψεις και γέννες!Και εμείς πιστεύουμε ότι "χαλάλι του" αφού ειναι για το αγγελούδι μας!

Ο δικός μου γιατρός μου κόβει σε κάθε επίσκεψη απόδειξη (χωρίς να προλάβω να του ζητήσω γιατί σε προηγούμενους ζήταγα) και με την γέννα μου είπε τιμή με απόδειξη. Το ξεκαθάρισε δηλαδή.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

αααααα!!!! αυτο ξεχασα να το γραψω.....τα 2000 που ζηταει οκ.....αλλα και το 60αρι καθε μηνα επεφτε....για ενα ζυγισμα,μια πιεση και μια ματια στις εξετασεις.....

Ο δικός μου γιατρός μου κόβει σε κάθε επίσκεψη απόδειξη (χωρίς να προλάβω να του ζητήσω γιατί σε προηγούμενους ζήταγα) και με την γέννα μου είπε τιμή με απόδειξη. Το ξεκαθάρισε δηλαδή.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ!

ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ!

50 επίσκεψη

2200 γέννα

Πάντως μου έκανε εντύπωση γιατί από γνωστούς που λέγαμε τιμές, κάτι 80άρια επίσκεψη χωρίς απόδειξη και τα λεφτά της γέννας πάνω κάτω τα ίδια αλλά χωρίς απόδειξη πάλι.

Μαριαλένα 11/12/09

Εμμελεια 16/01/12

Στεφανος 8/5/15

23/3/2012 ήρθε και ο ανηψιός!!!

αααααα!!!! αυτο ξεχασα να το γραψω.....τα 2000 που ζηταει οκ.....αλλα και το 60αρι καθε μηνα επεφτε....για ενα ζυγισμα,μια πιεση και μια ματια στις εξετασεις.....

Μου φαινεται σε ιδιωτικο πιο φτηνα θα σας ερχοταν

Μου φαινεται σε ιδιωτικο πιο φτηνα θα σας ερχοταν

αυτο ξαναπέστο.....αλλα μην ανησυχεις....πισω εχει η αχλαδα την ουρα!!!!!!!!

δεν υπαρχει περιπτωση να το αφησω ετσι.....με τοσα που ζηταει οι απαιτησεις μου θα ειναι μεγαλυτερες και απο ιδιωτικου για να τα παρει και χαλαλι του αν μεινω ευχαριστημενη....αλλιως....πληρωθηκες κυριε ηδη γι αυτο που εκανες απο το δημοσιο....

μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια γιατρε μου!!!!!!! στον ιδιο χωρο δουλευουμε......

Μήπως στη Γερμανία σε βάζουν να υπογράψεις όταν κάνεις επισκληρίδιο ότι δεν φερουν ευθύνη αν κάτι πάει στραβα;;;

Ναι. Καλώς ή κακώς, έχει έρθει παντού η αμερικανική μόδα των μηνύσεων και οι γιατροί για να είναι καλυμμένοι σε βάζουν να υπογράψεις σε κάθε βήμα. Μόνο λάθη από αμέλεια διώκονται.

Μήπως στη Γερμανία οι Γυναικολόγοι σου επιβάλλουν σε ποια κλινική θα γεννήσεις?

Όχι. Και δεν είναι συνηθισμένο να έχεις δική σου γιατρό στη γέννα. Πιο συνηθισμένο είναι να έχεις δική σου μαία.

Μήπως στη Γερμανια δεν κόβουν αποδείξεις όπως εδώ;;;;

Κάνουν γενικά πολύ λιγότερες εξετάσεις και τις πληρώνει η ασφάλεια. Βέβαια αν ο γιατρός θέλει να κάνει απόσβεση στα μηχανήματά του, σε βγάζει επαπειλουμένη για να δικαιολογήσει στην ασφάλεια έξτρα εξετάσεις. Από τη τσέπη του όμως κανείς δεν θα πλήρωνε.

Για να μην πώ ότι στη Γερμανία βγανεις έπειτα απο φυσιολογικό τοκετο την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και σου στέλνουν και μαία στο σπίτι για μια βδομάδα....

Την ίδια μέρα βγήκα. Αλλά τη μαία την πλήρωσα εγώ 70 Ευρώ την επίσκεψη, από τα οποία η ασφάλεια επέστρεψε 20 Ευρώ την επίσκεψη. Ελάχιστες μαίες έχουν σύμβαση με ασφαλιστικά ταμεία και είναι ανάρπαστες.

Πάντως οι περισσότερες γυναίκες μένουν στο νοσοκομείο 3-4 μέρες, μόνο γύρω στο 5% νομίζω επιλέγουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους αμέσως.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...