Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΩΣ να συνεχισω να ζω?

Recommended Posts

εντωμεταξυ αλλαξε το τροπαρι τωρα δεν σας ειπα...

δεν θελει να παει στην κλινικη λεει γιατι ειναι σιγουρος οτι δεν θα ξαναπαιξει και οτι τελειωσε με αυτα...τι ειχες Γιαννη...τι ειχα παντα...

αντε γειά να του πεις...... κοίτα τα παιδάκια σου γιατί αυτός ΔΕΝ αλλάζει.... δεν θέλει να αλλάξει.... ψάχνει για κορόιδα....και σε λίγο καιρό που θα σε βλέπει αποφασισμένη θα γίνει και επιθετικός...θα θέλει και θα απαιτεί να σε εκμεταλεύεται..... κοίτα να θωρακιστείς και νομικά.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 514
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΥΟΤΟυ και υπολοιπα κοριτσια να ειστε ολες καλα! ναι μιλησα στα παιδια οπως μου ειπε η παιδοψυχολογος την ιδια μερα κι ολας!εννοειται ελαβα πολλα γιατι και πως και διαφορες αλλες ερωτησεις..προσπαθησα και απαντησα σε ολες γρηγορα και χωρις πολλα οπως μου ειπε και η ψυχολογος.

εγω πιστευω πως τα ΣΚ καλο ειναι να βρισκονται για 2-3 ωρες την ημερα αλλα μονο με εμενα μαζι.

α εντωμεταξυ αλλαξε το τροπαρι τωρα δεν σας ειπα...

δεν θελει να παει στην κλινικη λεει γιατι ειναι σιγουρος οτι δεν θα ξαναπαιξει και οτι τελειωσε με αυτα...τι ειχες Γιαννη...τι ειχα παντα...

Χα! Εγώ στο'χα πει στο προηγούμενο ποστ που σου έφραψα οτι μόλις μάθει οτι άρχισες το διαζύγιο, δε θα θέλει να πάει για θεραπεία. 'Οπως ξαναείπα, δε διορθώνονται τέτοιοι άνθρωποι, μακριά όσο είνααι καιρός ακόμα, μη σας φάει όλη σας τη ζωή γιατί μετά δεν έχει άλλη...

εγω δεν θα επιμεινω.σιγα μην πεσω και στα γονατα για να παει στην κλινικη.

ναι αυριο ειναι το ραντεβου κανονικα 1 το μεσημερι.

ξαφνηκα φωτιστικε και ειπε τερμα.ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο το τερμα.ποσες φορες εδω και 8 χρονια...εκατονταδες!οχι δεν θα προσθεσω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ηττα στο ιστορικο μου.να δινει τα 500 στο κρατος (τα μισα απο τα 1000 που σας ειπα οτι θα τα παιρνουν απο αυτον αλλιως θα βρεθει με βραχιολακια στα καγκελακια) και μπορει να τρωει αφοβα τα υπολοιπα 1500 εκει στους διαολους στους σκουπιδοτενεκεδες του!εγω και τα παιδια μου θα απεχουμε απο αυτη την αρρωστια!

wvxup2.png hXxFp2.png

ο μπομπιρακος μου! 17/5/2010 !!

καλημερα!

γραφτηκα μονο κ μονο για να δωσω συγχαρητηρια στην κωνσταντινα.

Αυτή η ενότητα είναι ορατή μόνο σε συνεδεμένα μέλη του φόρουμ.

Πως την διάβαζες τόσες μέρες;

Περίεργο μου φαίνεται :roll:!

αληθεια ειναι?

το δοκιμασα μολις διαβασα το ποστ σου αποσυνδεθηκα και παλι τα διαβασα ολα κανονικα:shock: δεν καταλαβαινω για δοκιμασε και εσυ λιγο και πες μου ...

wvxup2.png hXxFp2.png

Διαφημίσεις

αληθεια ειναι?

το δοκιμασα μολις διαβασα το ποστ σου αποσυνδεθηκα και παλι τα διαβασα ολα κανονικα:shock: δεν καταλαβαινω για δοκιμασε και εσυ λιγο και πες μου ...

Έχεις δίκιο, αλλά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί γράφει έτσι από πάνω; Τόσο καιρό νόμιζα ότι είναι μόνο για μέλη :shock:!

Αλλά έτσι εξηγείται για το πως διάβαζε η συμφουρουμίτισσα χωρίς να είναι μέλος!

όχι ΔΕΝ είνα ορατή μόνο στα συνδεμένα μέλη του φόρουμ!!!! κάνεις λάθος, μη σου φαίνεται περίεργο!!!!!!!!!!!

είναι ορατή σε όλους

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Ο ανθρωπος εμεινε αστεγος, μακρια απο την οικογενεια του, απο τα παιδια του και παλι δεν θελει να παει για απεξαρτηση! Αρα δικαιωνεσαι και μπορεις να μην νιωθεις καθολου τυψεις για τις κινησεις σου γιατι οπως απεδειξε ο ιδιος δεν θελει και δεν προκειται να αλλαξει και οπως ειδες η ζωη του συνεχιζεται, και σπιτι βρηκε, και το αφεντικο δεν τον απελυσε και ολα καλα! Στο ειπα τετοιοι ανθρωποι δεν χανονται, θα την βρει την ακρη του, μονο τον εαυτο σου και τα παιδια σου να κοιτας!

Χαιρομαι πολυ που δεν αλλαξες γνωμη τοσες μερες, που δεν λυγισες, χαιρομαι γιατι θα δωσεις στα παιδια σου μια φυσιολογικη ζωη, μπραβο σου κωνσταντινα! :)

ηταν πολυ δυσκολο για μενα ...πρωτη φορα ημουν τοσο δυνατη και αυτο κατα πολυ το οφειλω σε εσας που με ακουσατε που με στηριξατε...ισως εφταιγε τοσο καιρο που δεν μιλουσα σε καποιον και τα ειχα μεσα μου ολα καθως εθαβα αυτα...εθαβα και τον εαυτο μου μαζι τους και τη δυναμη μου και τη ζωη μου...σας ευχαριστω πραγματικα σας ευχαριστω...δεν με ξερετε δεν με εχετε δει ΠΟΤΕ και ομως μου σταθηκατε πιο πολυ απο οποιονδηποτε αλλον σας ευχαριστω για ολα!εχεις δικιο δεν χαθηκε...βρηκε σπιτι εχει δουλεια εχει ελευθερια να παιζει πλεον οσα θελει εγω μονο και μονο για τα παιδια θα τον συνανταω σαββατοκυριακα γιατι τελικα νομιζω οτι καλα κανω και φοβαμαι να τον αφησω μονο μαζι τους δεν συμφωνητε?καλυτερα να ειμαι παρουσα στις συναντησεις για τα επομενα...15 χρονια...:rolleyes:

wvxup2.png hXxFp2.png

Διαφημίσεις

καλυτερα να ειμαι παρουσα στις συναντησεις για τα επομενα...15 χρονια...:rolleyes:

και λίγα λες!!!

είδες που όλα παίρνουν το δρόμο τους σιγά σιγά;

δλδ τι σιγά; μέσα σε 10 μέρες έφερες τα πάνω κάτω!!

κλείνεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου και τώρα ανοίγεις το επόμενο και το πιο σημαντικό κατά την άποψή μου που είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών σου και η τήρηση των ισορροπιών.

έχεις πολύ σημαντική βοήθεια δίπλα σου και καλά θα κάνεις να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο

και μόλις με το καλό στείλεις και τον μικρό στον παιδικό σταθμό και ξεκινήσεις κι εσύ δουλειά και κοινωνοικοποιηθείς περισσότερο και τα παιδιά θα έχουν τις δικές τους σχολικές / εξωσχολικές ασχολιες και τέλος πάντων τα πράγματα θα έχουν στρώσει, θα μουτζώνεις τον εαυτό σου που δεν το έκανες νωρίτερα.

δεν χρειάζεται να γνωρίζεις κάποιον προσωπικά για να προσφέρεις βοήθεια, μία συμβουλή, τη γνώμη σου ή την αλήθεια κατά την άποψή σου, όσο σκληρή κι αν είναι.

σαν κι εσένα υπάρχουν πολλές γυναίκες αλλά δυστυχώς και πολλά παιδιά τα οποία ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ αυτή την προβληματική ζωή αλλά τους επιβάλλεται.

αυτά τα παιδιά ευτυχώς τώρα πια δεν θα είναι τα παιδιά σου.

με τη στήριξη του κράτους και της παιδοψυχολόγου θα μπορέσετε όλοι σας να βγείτε πιο δυνατοί από αυτή την ιστορία.

τώρα εάν ο άντρας σου επιλέγει να ζει στην άρνηση αυτό πλέον δεν είναι δικό σου θέμα.

εγω δεν θα επιμεινω.σιγα μην πεσω και στα γονατα για να παει στην κλινικη.

ναι αυριο ειναι το ραντεβου κανονικα 1 το μεσημερι.

ξαφνηκα φωτιστικε και ειπε τερμα.ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο το τερμα.ποσες φορες εδω και 8 χρονια...εκατονταδες!οχι δεν θα προσθεσω ΑΛΛΗ ΜΙΑ ηττα στο ιστορικο μου.να δινει τα 500 στο κρατος (τα μισα απο τα 1000 που σας ειπα οτι θα τα παιρνουν απο αυτον αλλιως θα βρεθει με βραχιολακια στα καγκελακια) και μπορει να τρωει αφοβα τα υπολοιπα 1500 εκει στους διαολους στους σκουπιδοτενεκεδες του!εγω και τα παιδια μου θα απεχουμε απο αυτη την αρρωστια!

Μπραβο Κωσταντινα,

αστον να ακολουθησει τον δικο του δρομο, και εσυ το δικο σου με τα παιδια σου. Σιγουρα θα ειναι δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο!!!Μηπως τυχον θα ηθελες να ζητησεις καποια βοηθεια απο την μητερα σου??Διαβασα σε ενα προηγουμενο ποστ σου οτι δεν ηθελες να την ενοχλησεις επειδη ο πατερας σου ειχε ενα σημαντικο προβλημα υγιειας οταν εμαθε τι περνουσες με τον ΠΡΩΗΝ (ελπιζω συντομα) συζυγο σου. Ωστοσο πιστευω πως τωρα που τρεχεις με ολα αυτα τα διαδικαστικα , ισως θα ηταν καλό να ειχες εναν ανθρωπο της οικογενειας σου κοντα σου για να σε στηριξει ( όχι μονο ηθικα οπως κανουμε τοσες εδω περα μεσα στο φορουμ) υλικα, σωματικα κ.λπ κ.λπ να σου δωσει μια σταλα ξεκουρασης ρε κοριτσι μου πραγματικη...

Και δεν χρειαζεται να μιλησει γι'αυτο στον πατερα σου, ας βρει καποια δικαιολογια ( αφου τωρα και εκεινη δεν εργαζεται ειναι ευκαιρια για εσενα) για να ληψει 1 μηνα απο την Ελλαδα. Απλα στα λεω αυτα γιατι περνας ηδη ενα Γολγοθα παλευοντας με τον αντρα σου , εχεις ολα αυτα τα διαδικαστικα , εχεις τα 3 παιδια τα οποια εχουν τις αναγκες τους ...αλλα πρεπει να δεις και λιγο την Κωσταντινα για να εχεις διαρκεια...γιατι αυτο που ξεκινησες θα κρατησει παρα μα παρα πολυ.

Αnyway , να ξερεις πως ολες μας σε σκεφτομαστε παρα μα παρα πολυ ...και αν καποια στιγμη σου περασουν αλλες σκεψεις απο το μυαλο...εδω ειμαστε!!!! Και ειμαστε πολλες:P:p

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ KALHMERA..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΥΤΙΛΗΝΗ..εμενα ο δικος μου αντρας εχει ξεχασει οτι ειναι πλεον 40 ετων..σημερα πχ γυρισε στις 6 το πρωι..!καθε σπιτι εχει το γολγοθα του τελικα!πηγατε σημερα στο ραντεβου?

αν πας στο forum, και μετα στα σημερινα μηνυματα, χωρις να εισαι συνδεδεμενη θα τα διαβασεις κ εσυ!:-P

καλημερα σε ολες!

κωνσταντινα βαστα γερα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ KALHMERA..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΝΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΜΥΤΙΛΗΝΗ..εμενα ο δικος μου αντρας εχει ξεχασει οτι ειναι πλεον 40 ετων..σημερα πχ γυρισε στις 6 το πρωι..!καθε σπιτι εχει το γολγοθα του τελικα!πηγατε σημερα στο ραντεβου?

οχι βεβαια αφου πιστευει οτι δεν εχει πλεον προβλημα γιατι τελειωσε με δαυτα ΛΕΕΙ!!

ευχομαι να μην εχεις το ιδιο προβλημα με εμενα και να ειναι μονο κατι παροδικο οτι και να ειναι...:?

wvxup2.png hXxFp2.png

Διαφημίσεις

Χα! Εγώ στο'χα πει στο προηγούμενο ποστ που σου έφραψα οτι μόλις μάθει οτι άρχισες το διαζύγιο, δε θα θέλει να πάει για θεραπεία. 'Οπως ξαναείπα, δε διορθώνονται τέτοιοι άνθρωποι, μακριά όσο είνααι καιρός ακόμα, μη σας φάει όλη σας τη ζωή γιατί μετά δεν έχει άλλη...

Πολύ σωστό το βρίσκω αυτό που έγραψες nikki, είναι η μεγάλη αλήθεια. Κωνσταντίνα έκανες την αρχή να δώσεις σε σένα και τα παιδιά σου μια ευκαιρία να ζήσετε καλύτερες μέρες. Μην κάνεις πίσω, προχώρα και θα δεις ότι θα δικαιωθείς απόλυτα.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και απ' ότι έγραψες κι εσύ μετά από τόσα χρόνια ψεύτικων υποσχέσεων, το κατάλαβες.

Μην ασχολείσαι αν δεν θέλει να πάει για θεραπεία. Δεν μπορείς να το στείλεις με το ζόρι. Κοίτα τον εαυτό σου και τα παιδιά σου.

Μη σας φάει όλη τη ζωή γιατί μετά δεν έχει άλλη....

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Καλησπέρα,

Κωνσταντίνα ήθελα να σου πω κι εγώ, μιας και διάβασα την ιστορία σου, καλό κουράγιο και καλή νέα αρχή.

Επειδή το έχω δει κι εγώ το έργο σε συγγενικό μου πρόσωπο, δυστυχώς δεν αλλάζει ο άνθρωπος.... Δυστυχώς αυτοί οι εθισμένοι άνθρωποι σκέφτονται και βάζουν πάνω απ' όλα το προιόν εθισμού τους... Εσύ όμως πρέπει να σκεφτείς τα παιδάκια σου. Αν θα είναι καλύτερη η οικονομική σου κατάσταση χωρίς αυτόν, καλύτερα έτσι.

Όσο για τα τηλεφωνήματα, όταν σε παίρνει σήκωνέ το και προλαβέ τον και πές... αν θές να ρωτήσεις για τα παιδιά, ακούω, αλλιώς... αντίο... Δεν νομίζω ότι θα σου κάνει καλό να τον ακούς να σου κλαίγεται, οπότε να του το κόβεις έτσι.

Πραγματικά εύχομαι ότι καλύτερο!!

LFdxp3.png

οχι βεβαια αφου πιστευει οτι δεν εχει πλεον προβλημα γιατι τελειωσε με δαυτα ΛΕΕΙ!!

ευχομαι να μην εχεις το ιδιο προβλημα με εμενα και να ειναι μονο κατι παροδικο οτι και να ειναι...:?

εμενα παιζει στοιχημα..δεν ξερω ποσα παιζει...αλλα ελπιζω οχι πολλα

απο την αλλη βγαινει καθε μερα.αργει τα βραδια

περυσι ειχε και γκομενα

γενικα ειναι καλοπερασακιας...μεγαλη ιστορια!

περυσι ειχε και γκομενα

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

PrEjp2.png

knDrp2.png

αν πας στο forum, και μετα στα σημερινα μηνυματα, χωρις να εισαι συνδεδεμενη θα τα διαβασεις κ εσυ!:-P

καλημερα σε ολες!

κωνσταντινα βαστα γερα!

Έχεις δίκιο, μετά το διαπίστωσα :-)!

Τόσο καιρό νόμιζα λάθος, όσο ζεις μαθαίνεις!

περυσι ειχε και γκομενα

κακώς ασχολείσαι ακόμη με το τι είναι αυτός!!!! Τον εαυτό σου κοίτα να προφυλλάξεις....και να σκεφτείς τι είσαι εσύ τελικά και τι αξίζεις!

Σου εύχομαι το καλύτερο!:)

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

περυσι ειχε και γκομενα

Γιατί το δέχεσαι;

.pngy3DLp3.png

zoumb δεν σε γνωρίζω ούτε ξέρω τίποτε για την οικογενειακή σου κατάσταση, κι επίσης κατανοώ ότι ζεις στην επαρχία και μπορεί να σου είναι δύσκολο να βγεις εκτός αυτής της σχέσης.

Αλλά και στοίχημα, και νυχτοπερπατήματα, και γκόμενα;

σαν πολλά δεν πέφτουν μαζεμένα;

εάν τα δέχεσαι, να τον χαίρεσαι.

Konstantina εγώ δεν θα σου πω μπράβο γι' αυτό που έκανες, γιατί ποτέ δεν είναι καλό να χωρίζει ένα ζευγάρι που ξεκινάει την παράλληλη ζωή του με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Θα σου πω μπράβο για το θάρρος που είχες για να προχωρήσεις στον -αναπόφευκτο-χωρισμό και καλή δύναμη απο δω και μπρος για να μεγαλώσεις τα αγαπημένα σου παιδάκια.

Φιλιά πολλά και μην πτοείσαι απο τα λόγια μεταμέλειάς του γιατί είναι απλά η επιφάνεια.

περυσι ειχε και γκομενα

αν θελεις να μιλησεις δεν εχω προβλημα να τα πεις στο θεμα μου δεν θα παρεξηγηθω πραγματικα!

νομιζω οτι η κατασταση που περιγραφεις δεν ειναι καθολου καλη...

κοριτσια δεν γυριζω πισω!!ηδη μου ρθε το χαρτι οτι 1 του μηνος θα μου πληρωθει το νοικι και θα παρω και επιδομα 980 ευρω!!εχω και τα 560 των παιδιων !βεβαια πρεπει να κανονισω και τις δοσεις γιατι μου αφησε χρεη και αυτα που ειναι στο ονομα μου ειναι σχεδον 6000 ευρω(και αλλα 4 και κατι εχει αυτος στο δικο του....αλλα δε με νοιαζει αυτο...)

μου ειπανε για ενα γραφειο που πας εκει τα χρεη σου οταν εισαι σε βοηθεια απο το κρατος,και στα παγωνουν για 6 χρονια ...θα το κοιταξω και αυτο.

και απο βδομαδα θα μιλησω και στους δικους μου ξερω οτι δεν μπορω να το κρατησω κρυφο για παντα!

οσο για την κλαψα του ναι δεν μου αρεσει οταν το κανει αυτο...και σκεφτηκα να τον παιρνω εγω τηλ και να βαζω απευθειας να μιλαει στα παιδια ΜΟΝΟ με ανοιχτη ακροαση

wvxup2.png hXxFp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...