Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Εμάς στον σταθμό μας (Λίμνη των Κύκνων) που ανέφερα & παραπάνω, εκτός του ότι σε συχνά διαστήματα έχουν παιδίατρο που μας δίνει σημειώματα με παρατηρήσεις για την υγεία του παιδιού, σε περίπτωση που δεν είναι καλά το παιδάκι, επικοινωνούν αμέσως & μου έχει τύχει να με ενημερώσουν ευγενέστατα βέβαια μια ημέρα που είχε πυρετό (περίπου 37), ότι αν ανέβαινε & άλλο, καλύτερα να πηγαίναμε & να την παίρναμε νωρίτερα την μικρή (σε συμβουλευτικό τόνο, βέβαια).

Οσο για το ωράριο, δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι είναι ως τις 4-4.30.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 322
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι καινούργια στο φόρουμ. O μικρόκοσμος ενώ έχει κοπέλες πολύ καλές, δέχεται τα παιδάκια ακόμη και όταν είναι άρρωστα πράγμα που σημαίνει ότι κολλάνε μεταξύ τους συχνά, και δεν έχει πολύ μεγάλο κήπο για να παίξουνε. Εμείς είχαμε ξεκινήσει αλλά μετά από 6 μήνες συνεχόμενων ασθενειών μιά φορά φτάσαμε και στο νοσοκομείο 5 μέρες σταματήσαμε και τώρα είμαστε σε αναζήτηση σταθμού που να μη δέχεται τα άρρωστα παιδάκια τόσο εύκολα. Και να μένει ανοιχτός τουλάχιστον μέχρι τις 17.00 Αν γνωρίζει καμία κάτι ας με ενημερώσει και εμένα σας παρακαλώ.

Στο Πολύχρωμο προσπαθούν με πολύ διακριτικό τρόπο να μην κρατάνε τα άρρωστα παιδάκια και εάν συμβεί το οτιδήποτε κατά τη διάρκεια του ωραρίου η διευθύντρια ενημερώνει άμεσα...Επίσης μία φορά το μήνα ειδικός παιδίατρος βλέπει όλα τα παιδιά και δίνει ενημερωτικά σημειώματα για τους γονείς...πιστέψτε με μπορεί να συγκριθεί με παιδικούς σταθμούς της δυτ. Ευρώπης και Ην. Πολιτειών (ο μεγάλος μου γιος φοίτησε σε τέτοιους σταθμούς και έχω μέτρο σύγκρισης)...όποια πληροφορία στη διάθεσή σας.

Ευχαριστώ πολύ. Πήγα στο Πολύχρωμο πραγματικά πολύ συμπαθητική η διευθύντρια και ο χώρος προσεγμένος, μου είπε η υπεύθυνη ότι δεν δέχονται παιδάκια που να είναι με πυρετό, κάτι που με καθησύχασε αρκετά. Το θέμα του ωραρίου είναι ένα μικρό πρόβλημα αλλά ελπίζω ότι θα βρούμε λύση. Θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το σταθμό? Τι ηλικίας είναι το παιδάκι σου? (θα είμαστε συμμαθητές?) Η κορούλα μου είναι 2,5 τώρα. Πήγα δυστυχώς σε ωράριο που δεν λειτουργούσε ο σταθμός και έτσι δεν είχα εικόνα από το σταθμό σε ώρα "εργασίας"!!!!! Πως τα απασχολούν, κλπ κλπ...?

Στο Πολύχρωμο προσπαθούν με πολύ διακριτικό τρόπο να μην κρατάνε τα άρρωστα παιδάκια και εάν συμβεί το οτιδήποτε κατά τη διάρκεια του ωραρίου η διευθύντρια ενημερώνει άμεσα...Επίσης μία φορά το μήνα ειδικός παιδίατρος βλέπει όλα τα παιδιά και δίνει ενημερωτικά σημειώματα για τους γονείς...πιστέψτε με μπορεί να συγκριθεί με παιδικούς σταθμούς της δυτ. Ευρώπης και Ην. Πολιτειών (ο μεγάλος μου γιος φοίτησε σε τέτοιους σταθμούς και έχω μέτρο σύγκρισης)...όποια πληροφορία στη διάθεσή σας.

Το κοριτσάκι μου είναι όλη μου η ζωή

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε...δυστυχώς το πρόγραμμα των προνηπίων δεν το γνωρίζω καθόσον η κόρη μου είναι 16 μηνών, εάν όμως κρίνω από το βρεφικό τμήμα ξέρω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά...επίσης αυτό που μπόρεσα να διακρίνω από εκδηλώσεις του σταθμού (Χριστουγεννιάτικο και αποκριάτικο χορό) και που μου έκανε θετική εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα παιδιά είναι πολύ καλά, ήρεμα και ευγενικά καθώς και χωρίς δείγματα επιθετικότητας...είναι αυτό που λέμε "καλή πάστα" παιδιών.

Επίσης έχω ένα γιο ηλικίας 4,5 ετών ο οποίος τώρα θα ξεκινήσει στο Πολύχρωμο και τη νέα σχολική χρονιά θα είναι στο τμήμα του νηπιαγωγείου...αν τον βαθμολογήσω με 20 στο σχολείο που είναι τώρα, τα παιδιά της Άννας παίρνουν 80...η διαφορά είναι αισθητή...

Εύχομαι να τα βρείτε με το ωράριο και να είμαστε συμμαθητές!!!

Κανόνισα συνάντηση με την Άννα αύριο το απόγευμα για να ξαναμιλήσουμε και ελπίζω να κάνουμε και την εγγραφή. Σε ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σου. Ελπίζω αύριο να πάνε όλα καλά και να τελειώσει το θέμα του παιδικού σταθμού γιατί πραγματικά με έχει αγχώσει πάρα πολύ.

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε...δυστυχώς το πρόγραμμα των προνηπίων δεν το γνωρίζω καθόσον η κόρη μου είναι 16 μηνών, εάν όμως κρίνω από το βρεφικό τμήμα ξέρω ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά...επίσης αυτό που μπόρεσα να διακρίνω από εκδηλώσεις του σταθμού (Χριστουγεννιάτικο και αποκριάτικο χορό) και που μου έκανε θετική εντύπωση είναι το γεγονός ότι τα παιδιά είναι πολύ καλά, ήρεμα και ευγενικά καθώς και χωρίς δείγματα επιθετικότητας...είναι αυτό που λέμε "καλή πάστα" παιδιών.

Επίσης έχω ένα γιο ηλικίας 4,5 ετών ο οποίος τώρα θα ξεκινήσει στο Πολύχρωμο και τη νέα σχολική χρονιά θα είναι στο τμήμα του νηπιαγωγείου...αν τον βαθμολογήσω με 20 στο σχολείο που είναι τώρα, τα παιδιά της Άννας παίρνουν 80...η διαφορά είναι αισθητή...

Εύχομαι να τα βρείτε με το ωράριο και να είμαστε συμμαθητές!!!

Διαφημίσεις

ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ?

ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ?

:arrow:[/quot

Στέλιο σου απάντησα στην άλλη σελίδα που μιλάμε. Τώρα μου είπαν και για ένα άλλο σταθμό το "στοργή" δεν πήρα ακόμη τηλ. εκεί. Αλλά τουλάχιστον για το Πολύχρωμο είμαι σχεδόν σίγουρη.

Στο βρεφικό τμήμα το κόστος (αυτή τη χρονιά) είναι 300 ευρώ και νομίζω πως κλείνει στις 16.00...δεν γνωρίζω όμως εάν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου...φαντάζομαι η όποια επικοινωνία με το σταθμό θα λύσει τις απορίες σας.

Στο βρεφικό τμήμα το κόστος (αυτή τη χρονιά) είναι 300 ευρώ και νομίζω πως κλείνει στις 16.00...δεν γνωρίζω όμως εάν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου...φαντάζομαι η όποια επικοινωνία με το σταθμό θα λύσει τις απορίες σας.[/quot

Από Σεπτέμβριο θα κλείνει 17.00 και αν πάρεις και το σχολικό η τελευταία παράδοση πάει 17:15- 17:20 περίππου. Τα δίδακτρα είναι 280 χωρίς σχολικό 300 με σχολικό

Διαφημίσεις

Στο βρεφικό τμήμα το κόστος (αυτή τη χρονιά) είναι 300 ευρώ και νομίζω πως κλείνει στις 16.00...δεν γνωρίζω όμως εάν υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του ωραρίου...φαντάζομαι η όποια επικοινωνία με το σταθμό θα λύσει τις απορίες σας.[/quot

Από Σεπτέμβριο θα κλείνει 17.00 και αν πάρεις και το σχολικό η τελευταία παράδοση πάει 17:15- 17:20 περίππου. Τα δίδακτρα είναι 280 χωρίς σχολικό 300 με σχολικό

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΩΡΑΡΙΟ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ LALABYE

:)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ.

ΕΧΩ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΜΠΑΛΟΝΙ ΣΤΗ ΘΕΡΜΗ.

ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΗΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΟΛΥ.

ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΑΝΤΑΞΙΟ.

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

• 1 month later...

Γεια σας κι από μένα

σήμερα ξεκίνησα το ψάξιμο πηγαίνοντας κατ' αρχάς σε 2 δημοτικούς βρεφονηπιακούς, αυτούς στην Υψηλάντου και στης Βούλγαρη (είμαστε ανατολικά, κοντά Νέα Εγνατία με Βούλγαρη)

επίσης ενδιαφερόμαστε να ξεκινήσουμε από αρχές Σεπτέμβρη (ο μικρός 8α είναι τότε 18 περίπου μηνών)

αν κάποιος γονιός στέλνει το παιδάκι του εκεί θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις σας - εμένα αρχικά ήταν αποκαρδιωτικές...

κι επειδή την ερχόμενη εβδομάδα θα πάμε και στους ιδιωτικούς, κι αφού έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ανοίχτηκε το τόπικ και τα σχόλιά σας είναι πιο παλιά, θα εκτιμούσα αφάνταστα αν είχατε λίγο χρόνο να μας ενημερώσετε τελικά αν μείνατε ευχαριστημένοι απ την επιλογή σας, και γενικά τι προτείνετε..

σαν πρώτη επιλογή πάντως έχουμε τους: ZOO, ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ και ΜΠΛΕ ΜΠΑΛΟΝΙ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Γεια σας κι από μένα

σήμερα ξεκίνησα το ψάξιμο πηγαίνοντας κατ' αρχάς σε 2 δημοτικούς βρεφονηπιακούς, αυτούς στην Υψηλάντου και στης Βούλγαρη (είμαστε ανατολικά, κοντά Νέα Εγνατία με Βούλγαρη)

επίσης ενδιαφερόμαστε να ξεκινήσουμε από αρχές Σεπτέμβρη (ο μικρός 8α είναι τότε 18 περίπου μηνών)

αν κάποιος γονιός στέλνει το παιδάκι του εκεί θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις σας - εμένα αρχικά ήταν αποκαρδιωτικές...

κι επειδή την ερχόμενη εβδομάδα θα πάμε και στους ιδιωτικούς, κι αφού έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ανοίχτηκε το τόπικ και τα σχόλιά σας είναι πιο παλιά, θα εκτιμούσα αφάνταστα αν είχατε λίγο χρόνο να μας ενημερώσετε τελικά αν μείνατε ευχαριστημένοι απ την επιλογή σας, και γενικά τι προτείνετε..

σαν πρώτη επιλογή πάντως έχουμε τους: ZOO, ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ και ΜΠΛΕ ΜΠΑΛΟΝΙ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!

Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω κάτι πιο καινούργιο. Βλέπεις και εμείς Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε απλά έψαξα από αρκετά νωρίτερα για να καταλήξω τελικά στο Πολύχρωμο. Τώρα αν είναι σωστή η επιλογή μου θα δείξει από Σεπτέμβριο. Οπότε για μένα τουλάχιστον ισχύουν τα πιο πάνω που διάβασες!!!! Καλό ψάξιμο και σίγουρα καλή υπομονή.

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλώς σας βρίσκω μανούλες προβληματισμένες όπως κι εγώ με το θέμα του παιδικού σταθμού. Και εγώ ψάχνω τον καλύτερο για την Παυλίνα μου (θα κλείσει τα 3 τον Οκτώβρη) και ομολογώ ότι τα ενθουσιώδη σχόλια για το Πολύχρωμο με έχουν επηρεάσει πολύ θετικά. Μήπως γνωρίζετε αν παρέχουν τη δυνατότητα φαγητού εκεί ή πρέπει να το στέλνουμε από το σπίτι; Επίσης ποιά είναι η τακτική τους στην περίπτωση αδιαθεσίας του παιδιού;

Καλησπέρα, εγώ πήγα στο Πολύχρωμο πριν από 1 μήνα περίπου, μου άρεσε ο σταθμός αλλά την μικρή μου την έγραψα αλλού, διότι δεν μου άρεσε το γεγονός ότι δεν έχει ούτε ένα σημείο στον εξωτερικό χώρο με σκιά. Τα παιδιά που θα παίζουν? έχει όλη την μέρα ήλιο. Δεν ξέρω αν έχουν σκοπό να κάνουν κάτι γι'αυτό, προς το παρόν είναι αδύνατον να παίξουν εκεί παιδιά μετά τις 10 το πρωί, για μένα αυτό ήταν αρνητικό γιατί εννοείται πως στέλνω το παιδί μου εκτός πόλης για να μπορεί να παίζει έξω.

Όταν πήγα εγώ δεν είχε φαγητό και όσον αφορά το θέμα της αρρώστειας, δεν δέχονται άρρωστα παιδιά και αν αρρωστήσει εκεί σε παίρνουν τηλ. να το πάρεις

Τελικά πήγαμε σήμερα και το είδαμε το Πολύχρωμο και όλα όσα έχουν πει οι προλαλήσασες είναι αλήθεια! ΟΛΑ!!! Είναι πράγματι ωραίος, καθαρός σταθμός, με οικογενειακό περιβάλλον, και έχει σχεδιαστεί εξ αρχής ακριβώς γι'αυτό το σκοπό: να φιλοξενεί βρέφη και νήπια. Πράγματι δεν έχει σκιά στον κήπο αλλά έχει εντυπωσιακή δροσιά μέσα και έξω από το κτίριο. Η διευθύντρια είναι πράγματι πολύ ζεστός άνθρωπος. Με εντυπωσίασε η γαλήνια ατμόσφαιρα που επικρατούσε και το πόσο ήρεμα και ευτυχισμένα φαίνονταν τα παιδάκια.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΖΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ 2 ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΤΟ ΣΕΠΤ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ 2. ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΠΟΛΥ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΠΑΤ ...ΠΑΤ...

ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΝΕΙ?

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΧΑΖΗ ΑΠΑΘΕΙΑ: Α ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ...

ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ... ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΜΑΛΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΣΕ...(ΑΠΑΘΕΙΑ!)

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΔΕΝ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

- ΜΑ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΤ...ΠΑΤ...

- ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ..(ΜΕ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ)

ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΩΡΑ?

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ... ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ... ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ???

MAMAKA!!! ''H ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!''

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εγω στελνω τον πιτσιρικα μου

στο παιδικο σταθμο Junior στη Δροσια θερμης!

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη απο το χωρο

και πολυ ευχαριστημενη απο τις δασκαλες μας!!

Επισης μου αρεσει που κανουν πολυ συχνα εκπαιδευτικες εκδρομουλες!

Σημειωτεων οτι τον στελνω μεσω του προγραμματο της Εργατικης εστιας

και δε πληρωνω τιποτα!!!!

Ελπιζω να συνεχιστει το προγραμμα αυτο και του χρονου

ωστε να μπορεσω να τον ξαναστειλω στον ιδιο παιδικο!!!! :wink:

El καλημερα! Ολα καλα??

ειδα τωρα την καταχωρηση σου σε αυτο το τοπικ και ηθελα να μου πεις τι ειναι αυτα τα προγραμματα της εργατικής εστίας???

Με ενδιαφερει πολυ...!!γιατι εμεις πηγαιναμε περυσι σε δημοτικο παιδικο αλλα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενη και θελω να τον αλλαξω.

Τωρα ψαχνω να βρω τι θα κανουμε..

Δεν εχω ακουσει ποτε για αυτα τα προγραμματα και μου φανηκε περιεργο!

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εγω στελνω τον πιτσιρικα μου

στο παιδικο σταθμο Junior στη Δροσια θερμης!

Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη απο το χωρο

και πολυ ευχαριστημενη απο τις δασκαλες μας!!

Επισης μου αρεσει που κανουν πολυ συχνα εκπαιδευτικες εκδρομουλες!

Σημειωτεων οτι τον στελνω μεσω του προγραμματο της Εργατικης εστιας

και δε πληρωνω τιποτα!!!!

Ελπιζω να συνεχιστει το προγραμμα αυτο και του χρονου

ωστε να μπορεσω να τον ξαναστειλω στον ιδιο παιδικο!!!! :wink:

Λοιπόν μπηκα στην εργατικη εστία και τα βρήκα ολα!!!Μπραβο βρε El!!!

Αυτος που τον πας εσυ εχει αυλή??Γιατι θα ηθελα να τον παω καπου να τρεχει να εκτονωνεται να μην ειναι κλεισμενος μεσα...Επισης έχει φαγητο?? Κοιτα να δεις που στο τελος θα γινουν και συμμαθητακια τα μικρακια μας!!(αν μας παρουν βεβαια στο προγραμμα..)Η αληθεια ειναι οτι εγω απο αυτα που ζηταει δηλωνω μονο εκκαθαριστικο και μονιμη εργασια, δεν μου φαινονται και πολλα τα μορια......

Εχει και σχολικο που τον πηγαινοφέρνει? Ειχες δει και κανεναν αλλο καλο παιδικο? ποιους να δηλωσω??

Σε έπρηξα ολίγον, αλλα τωρα που σε βρηκα.....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΤΙ ΕΖΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ.

ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ 2 ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΤΟ ΣΕΠΤ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ 2. ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ & ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΠΟΛΥ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ...ΠΑΤ ...ΠΑΤ...

ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΝΕΙ?

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΧΑΖΗ ΑΠΑΘΕΙΑ: Α ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ...

ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ... ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΜΑΛΩΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΣΕ...(ΑΠΑΘΕΙΑ!)

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ: ΔΕΝ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

- ΜΑ ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΤ...ΠΑΤ...

- ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΑ..(ΜΕ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟ ΒΛΕΜΜΑ)

ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΩΡΑ?

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...

ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ... ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ... ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ???

ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΕΓΙΝΕ????ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΖΩΗΡΑ" ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ.

Π.Χ. ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΙΘΑΣΟ ΠΑΙΔΑΚΙ -ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ- , ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΛΔ. ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ Ή ΟΧΙ????ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ.

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ,ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ,ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΚΟΜΠΛΕΞ.

ΜΉΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΕΓΙΝΕ????ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΖΩΗΡΑ" ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΗ.

Π.Χ. ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΤΙΘΑΣΟ ΠΑΙΔΑΚΙ -ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ- , ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΛΔ. ΝΑ ΑΓΩΝΙΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ Ή ΟΧΙ????ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 20 ΜΗΝΩΝ.

ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ,ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ,ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΚΟΜΠΛΕΞ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ .... ΚΑΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑDMINISTRATOR... ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

MAMAKA!!! ''H ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!''

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι νέο μέλος και παίρνω πρώτη φορά μέρος σε συζήτηση. Μ' ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αυτό. Έχω ένα αγοράκι 3.5 χρονών και ένα ακόμη 15 μηνών και ενδιαφέρομαι για παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη που να δέχεται και να ανταποκρίνεται βέβαια στις απαιτήσεις και των δύο αυτών ηλικιών.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε;:lol:

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι νέο μέλος και παίρνω πρώτη φορά μέρος σε συζήτηση. Μ' ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αυτό. Έχω ένα αγοράκι 3.5 χρονών και ένα ακόμη 15 μηνών και ενδιαφέρομαι για παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη που να δέχεται και να ανταποκρίνεται βέβαια στις απαιτήσεις και των δύο αυτών ηλικιών.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε;:lol:

Καλημέρα και καλώς όρισες,

μπορείς να πάρεις πληροφορίες από την ίδια ενότητα στο θέμα "Παιδικοί σταθμοί" και εκεί θα διαβάσεις για βρεφονηπιακούς σταθμούς στην Ανατολική / Δυτική Θεσ/νικη

εγώ έχω να σου προτείνω μόνο για Ανατολική πλευρά κάποιους με "καλές" συστάσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...