Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 123
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

il_fullxfull_38523911.jpg

il_fullxfull_38523910.jpg

http://www.etsy.com/shop.php?user_id=5350642

http://www.dimplesanddandelions.com/

το βρηκα μολις τωρα... απο τα site της vera....και λεω τωρα εγω.... γιατι να μη παρω τουλι κ κορδελες και να το ραψω;;; δεν ειναι και τοσο δησκολο...!!! μια βολτα στην εξοχη με τη φωτογραφικη...και εχεις το ιδο αποτελεσμα!!! το Πήλιο είναι υπέροχο αυτο το καιρο για βολτες!!! λεω να το αντηγραψω...μια ζεστη μερα με τα τουλια μεσα στο δασος κ ο κοσμος θα με περασει για τρελη!!!

Στο καταφύγιο ο ένας του άλλου είναι που ζουν οι άνθρωποι...

ΦΙΛΙΩ οι φωτο σου ειναι απλα ΥΠΕΡΟΧΕΣ!

σε ευχαριστω που μου ξυπνησες την καλλιτεχνικη μου φλεβα(καποτε ηθελα να γινω γραφηστρια γιατι μου αρεσε πολυ να σχεδιαζω τελικα με κερδισε το τεχνικο σχεδιο...εγινα πολ.μηχανικος :lol::lol: )

λεω αφου διαβασω τα ποστ σου και μαθω τα κολπα σου να προσπαθησω δειλα δειλα να σε αντιγραψω ,

υποψιν οπου χρειαστω βοηθεια θα σε καλω :D ε????

Διαφημίσεις

vassomp... γεια σου αυτες δεν ειναι δικες μου φωτο αυτες τις κατεβασα απο το ιντερνετ... δικες μου δουλειες ειχα κατεβάσει παλιά.. αλλά τώρα τις εχω πλέον σβήσει....θα σου στηλω με πμ

καλη αρχη... να ρωτας οτι θες..

Κυριακή...πολλα φιλια

1465900pvtlp4lnwt.gif

Να πω οτι χαρηκα.....και παλι λιγο θα ειναι! Καλωσορισες ξανα Φιλιώ. Χαιρομαι που αποφασισες να μην μας αφησεις. Η παρουσια σου στο Φορουμ ειναι μοναδικη ή δε απουσια σου προσωπικα με σταναχωρησε.

Ειδες ποσες σε περιμεναμε?

Και ξερεις ε? απο εδω και περα: ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ.....οπως λεει και το τραγουδι.

0IBKp3.png JgEip3.png

Δεν ηξερα οτι ειχες φύγει...Το γιατί δεν το ρωτάω γιατι για να εισαι ξανα εδω ...ολα τα άλλα περιτευουν !!!!!!!!!!

Δηλώνω θαυμάστρια του πνευματός σου και του..."ροζ" του μυαλού και της ψυχής σου.Δεν ξέρω ,απο το λίγο που σε ξέρω, αν ετσι εισαι και στην πραγματικότητα...αλλά αυτό που βλέπω μου αρέσει πολύ...!!!!!!!!!

Καλώς ορισες λοιπόν και ρίξε λίγο ασημόσκονη παραπάνω.Κάνει καλό.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Φιλιώ,

Δεν είχα πάρει χαμπάρι! Διάβασα πριν μερικές μέρες και νευρίασα!

Θέλω να σου πω δε, ότι εάν ήμουν κόρη σου θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη, όπως είμαι και με την μανούλα μου!

Το να διαπιστώνεις ότι γονείς έχουν φαντασία, χιούμορ, και κάνουν το παν για να βλέπουν το παιδί τους να χαμογελά, σε κάνεις να νοιώθεις ότι υπάρχουν ελπίδες για τον κόσμο.

Τι κάλα που γύρισες, να σου πω δε ότι ακόμη δεν έχω μπορέσει να ανεβάσω φωτογραφίες.

Μια χάρη, πες μας προτάσεις για τα Χριστούγεννα πως να στολίσουμε το δωμάτιο του παιδιού,

Θα περιμένω

Σε φιλώ!

Σας λατρεύω, είμαι τόσο τυχερή, σε ευχαριστώ Θεέ Μου!

cHmop2.png

Διαφημίσεις

baduz,fysalida...καλησπερα κι ευχαριστω... 1582064ldsqhon5i0.gif

λοιπόν για Χριστούγεννα... είχα σκεφτεί πέρυσι ενα μικρό λευκό δεντράκι ,πανω του θα έβαζα μικρά αρκουδάκια..σε ροζ αποχρώσεις..και λαμπάκια απο jumbo σε ροζ παλι..αλλα δεν μπόρεσα να βρω δεντρο..1 μετρο περίπου το ήθελα..

φετος αν δε βρω παλι θα κόψω ενα κλαρί...θα το βάψω με σπρέι ασημί ή λευκό...και θα το στολίσω.. οι καραμελες στολίζουν τέλεια αλλα θα θέλει να τις φάει..οπότε άκυρο

939422y3rrb5vwi0.gif

καλως μας ηρθες παλι και μην το διανοηθεις να μας ξαναπεις αντιο.

εισαι πολυ ξεχωριστος ανθρωπος και πολυ γλυκια μανουλα.

μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ητανε σαν κι εσενα.

η κορη σου ειναι πολυ τυχερη που εχει εσενα μανουλα.

εισαι σπανιος ανθρωπος.

σου αξιζουν χιλια ΜΠΡΑΒΟ

837410ia9bfc4lwz.gif

71107turcfebzs2.gif

252682in41fsxg03.gif

Φιλιώ μου καλώς όρισες και πάλι.

Εδώ και καιρό παρακολουθώ το θέμα σου και ομολογώ οτι θαυμάζω το ταλέντο και τη φαντασία σου!

Ειλικρινά χαίρομαι που ξαναγύρισες πίσω να γεμίσεις πάλι με πινελιές χρωματιστές το φόρουμ και να μας δίνεις απίθανες ιδέες στη διακόσμηση.

Εύχομαι να είναι πάντα και η ζωή σου έτσι γεμάτη από χρώματα, σαν ένα παραμύθι αγαπημένο και το ταλέντο που πηγάζει από μέσα σου να παραμείνει αστείρευτο με το πέρασμα του χρόνου.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

kiknaki Tι υπέροχες ευχές...sesame... 1108529q3k4ik5du8.jpg

βρε κοριτσια :oops::oops: ..να στε καλα

Έμαθα και εγώ με την σειρά μου τα γεγονότα που προκλήθηκαν τόσο απερίσκεπτα από κάποιους και απόρρησα γιατί άγγιξαν την νεραιδένια ψυχούλα σου αλλά ευτυχώς εσύ δεν δρας απερίσκεπτα και δεν δίνεις σημασία σε πράγματα ανούσια και ανάξια σχολιασμού, γι'αυτό και είσαι πάλι εδώ γιατί το forum αυτό υπάρχει χάριν των μελών που αποτελούν πηγή έμπνευσης για κάποιους άλλους και εσύ είσαι ένα από τα παιδιά αυτά που είσαι έμπνευση για εμάς και που θέλουμε την γνώμη σου και την βοήθειά σου με τις όμορφες ιδέες σου. Θα σε απάσχολήσω αυτές τις μέρες με ένα θέμα που θα ήθελα την γνώμη σου. Φιλάκια

Η ζωή μου τα αγγελούδια μου!!!!!

Εδώ και καιρό παρακολουθώ το θέμα σου και ομολογώ οτι θαυμάζω το ταλέντο και τη φαντασία σου!

Ειλικρινά χαίρομαι που ξαναγύρισες πίσω να γεμίσεις πάλι με πινελιές χρωματιστές το φόρουμ και να μας δίνεις απίθανες ιδέες στη διακόσμηση.

Εύχομαι να είναι πάντα και η ζωή σου έτσι γεμάτη από χρώματα, σαν ένα παραμύθι αγαπημένο και το ταλέντο που πηγάζει από μέσα σου να παραμείνει αστείρευτο με το πέρασμα του χρόνου.

1599674q5y15osnxn.jpg

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

καλημέρα..κορίτσια.. ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα...δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα αποτελούσα πηγή έμπνευσης... Στο φορουμ, αυτό λατρεύω που δίνω και παίρνω..ιδέες ,εμπειρίες...συναισθήματα ..δεν θέλω να το χάσω αυτό...μου ααρέσει αυτή η παρέα..μου αρέσει που ολες προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας κ με πολύ αγάπη!! Αυτό για μένα είναι η ζωή μου...και χαίρομαι που βλέπω οτι ισχύει και για πολλές ακόμα μανούλες..πολλά φιλιά

1207917wtu7ai2bak.gif

1599674q5y15osnxn.jpg

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΙΩΤΣΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ , ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ , Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΩ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΤΙ Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙ ΠΟΛΛΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!!!!!

καλως ηρθες ξανα :)

ολες οι δημιουργιες σου ειναι φανταστικες

ζηλευω που δεν πιανει το χερι μου κ μενα :oops:

θα παρω ιδεες απο τα παιδικα παρτυ της ασημενιας για να κανω κ τις δικης μου σε λιγο καιρο

ηθελα να σε ρωτησω εσενα που πιανει το χερι σου καταπληκτικα τι δωρακια να κανω στα παιδακια που θα ερθουν?θελω να κανω κατι απο τα χερακια μου :)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ. ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΣΗΜΕΝΙΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΙΛΙΩΤΣΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ , ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ , Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ, ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΟΝΙΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΩ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΟΤΙ Η ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙ ΠΟΛΛΑ.

Καλημέρα κουμπαρούλα... είμαι πολύ χαρούμενη που θα σε έχω παρέα και στη φορουμζωή μου!! Καλώς μας ήρθες.. για μένα να ξέρεις δεν είσαι καλή νονά... είσαι Η ΤΈΛΕΙΑ ΝΟΝΆ...!! Και εσύ και ο νονός , είστε οι πνευματικοί γονοίς της και σίγουρα θα γήνεται και φίλοι της... Εγώ σε βλέπω σαν να είσαι ήδη μανούλα... γιατί ξέρω πόσο λαχταρά η ψυχούλα σου ένα μωράκι.. θα έρθει...κι όταν έρθει θα πάρει τόοοση αγάπη και απο τον άντρα σου και απο σένα...που θα είναι σίγουρα ευτυχισμένο!!! Πολλά φιλάκια και απο την Ασημένια..

630537nr03ebdmmh.jpg

• Δημιουργία νέου...