Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καταστήματα βρεφικών ειδών και ηλεκτρονικά καταστήματα

Recommended Posts

Εχει ψωνήσει κανείς από το mathercare το αγγλικό?

Θέλω να πάρω 2 κάγκελα προστατευτικά για τη σκάλα και εδώ τα έχει 80 ευρώ το ένα, ενώ στο αγγλικό 25 λίρες μόνο το ένα και 15 μεταφορικά για ελλάδα αλλά προσπάθησα να παραγγείλω αλλά μου λέιε οτι κάτι κάνω λάθος. Εχει πάρει ποτέ κανείς τίποτα απο αυτό?

Εγώ έκανα μια μεγάλη παραγγελεία και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, και δεν με λες την πιο εξικοιωμένη με τις αγορες μέσω Internet.

Ό,τι ήθελα τα πρόσθεσα στο καλάθι, μετά προχώρησα στην αγορά, έδωσα τον αριθμό της κάρτας μου και αυτό ήταν :) Το Σάββατο μου έστειλαν mail ότι η παραγγελεία μου έφυγε και ότι θα χρειαστούν 3-6 εργάσιμες μέρες για να τα παραλάβω.

Μήπως το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν το στέλνουν εκτός Μ.Βρετανίας λόγω όγκου?

.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• smaroula

smaroula 8 δημοσιεύσεις

• galat

galat 6 δημοσιεύσεις

• Olg@

Olg@ 6 δημοσιεύσεις

• Ekabn

Ekabn 6 δημοσιεύσεις

Κορίτσια, την ίδια πληροφορία έβαλα και σε άλλο θέμα, αλλά πιστεύω αξίζει. Στην σελίδα http://www.kiddicare.com έχει εκπτώσεις έως και 80% και πολύ καλές τιμές από ότι είδα. Ρίξτε μια ματία όσες ενδιαφέρεστε..π.χ. η bibibo που θέλει προστατευτικά, έχει με 15 και 20 λίρες δλδ περίπου 16 με 22 ευρώ! :lol:

v6Khp3.pngBoDsp3.png

Δυστυχώς μετά το είδα. Τα νευρα μου!!! Θα ψάξω σε κανενα αλλο site γιατί είναι πανάκριβο στην Ελλάδα και θέλω 2 αναγκαστικά. Σε ευχαριστώ παντως

bibibo δες αυτό: http://www.bimbomarket.it/en/department.asp?id=32&marca_id=&caratteristica_id=77

Όπως ξέρεις είναι αξιόπιστο σαιτ.

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, την ίδια πληροφορία έβαλα και σε άλλο θέμα, αλλά πιστεύω αξίζει. Στην σελίδα http://www.kiddicare.com έχει εκπτώσεις έως και 80% και πολύ καλές τιμές από ότι είδα. Ρίξτε μια ματία όσες ενδιαφέρεστε..π.χ. η bibibo που θέλει προστατευτικά, έχει με 15 και 20 λίρες δλδ περίπου 16 με 22 ευρώ! :lol:

Όντως έχει πολύ καλές τιμές αλλά απ'ότι είδα δεν στέλνει εκτός UK :(

.png

Λοιπον μολις παρελαυα απο το childrensaloon! τπεροχα τα πραγματα! ηρθαν γρηγορα και το βλεπω γρηγορα να ξαναπαραγγελνω!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Κορίτσια για πείτε μου για το childrensalon εσείς που έχετε παραγείλει. Στα νούμερα, όταν λέει πχ. 6 μηνών εννοεί μέχρι 6 ή απο 6 εώς 9;Για να μην κάνω καμμιά βλακεία δηλαδή!!! :? Τα μεταφορικά πόσο περίπου βγαίνουν;τέλεια ρουχαλάκια όμως ε; με κολάζετε πάλι γαμώτο!!! :lol::?:lol:

cceXp3.png

pcTFp3.png

mama xrysa σε καθε ρουχακι σου εχει αναλυτικα τα νουμερα καθως και το αν υπαρχει stock στα νουμερα που θελεις.

mpiskotaki εμενα ηρθαν σε 1 εβδομαδα και ειμαι στην Αλεξανδρουπολη. στην Αθηνα φτανουν σε 3-4 μερες. Ειναι κολαση και μου αρεσαν πολυ και τα δωρακια που ειναι πρωτοτυπα.

Διαφημίσεις

mama xrysa σε καθε ρουχακι σου εχει αναλυτικα τα νουμερα καθως και το αν υπαρχει stock στα νουμερα που θελεις.

mpiskotaki εμενα ηρθαν σε 1 εβδομαδα και ειμαι στην Αλεξανδρουπολη. στην Αθηνα φτανουν σε 3-4 μερες. Ειναι κολαση και μου αρεσαν πολυ και τα δωρακια που ειναι πρωτοτυπα.

Natasa31 το είδα οτι έχει αναλυτικά τα νούμερα αλλά γράφει απλά 3 η 6 μηνών. Το ερώτημα μου είναι το εξής:το νούμερο είναι μέχρι αυτή την ηλικία ή απο αυτήν και για άλλους 3 μήνες; και κάτι άλλο. Δεν πληρώσατε κάτι παραπάνω για εκτελωνισμό έτσι;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Κοιτα αυτα που τουλαχιστον ψωνισα εγω στα καρτελακια τους αναφερουν 3-6 ή 0-3 μηνων, δηλαδη αυτα που ελεγαν3 μηνων ειναι 3-6. τωρα για τα εξοδα επειδη πεταξα την αποδειξη και δεν θυμαμαι πρεπει να δω την χρεωση της πιστωτικης μου οταν ερθει για να σου πω. Παντως στο ταχυδρομειο δεν εδωσα τιποτα.

• 4 εβδομάδες μετά...

Έχει ψωνίσει κανένας ή καμία από τα καταστήματα Δήμας στο Κορωπί?

Πήγαμε πριν 2 σάββατα και είδαμε πολύ ωραία πραγματάκια και δίνει και κάποια δωροεπιταγή με τις αγορές..

Για πείτε..

• 3 εβδομάδες μετά...
Εγώ έχω παραγγείλει μια πολυθρόνα θηλασμού αλλά δεν την έχω παραλάβει ακόμη. Πάντως έχουν φοβερές τιμές! Μόλις έχω νεώτερα θα σου πω :)
Δηλαδή την έχεις παραγγείλει καιρό και στην καθυστερούνε;;; Όχι, έτσι; Ναι, πες νεώτερα, γιατί έχει όντως πολύ καλές τιμές. Αν και στο amazon βρήκα ακόμη καλύτερες, αλλά...

Την προηγούμενη βδομάδα τα παρήγγειλα, απλά ενώ τα μεταφορικά έλεγε ότι είναι 15λίρες μετά από δυο μέρες επανήλθαν με μήνυμα και ζήτησαν επιπλέον 7. Εντάξει λογικό είναι αφου είναι τεράστιος ο ογκος του. Εδώ στην Ελλάδα επιστολή θέλεις να στείλεις με courrier και πληρώνεις 12 ευρώ, για μια πολυθρόνα με υποπόδιο ούτε 30 δεν είναι τίποτα. :)

Καλημέρα Κωνσταντίνα. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι σχετικά με “twoleftfeet”( Θέλω να παραγγείλω καρότσι από εκεί.) από ότι έχω καταλάβει η παραγγελία σου δεν έχει έρθει ακόμα. Σου έχει έρθει ώμος ε-μαιλ με κωδικό ότι την έχουν στείλει?

κωνσταντια καλησπερα. παρελαβες τελικα τη πολυθρονα θηλασμου?είσαι ευχαριστημένη? θελω κι εγω να παρω μια αλλά δε ξερω που να κοιταξω. εχω βρει καποιες πολυ οικονομικες σε ξενα σαιτ αλλα δυστυχως δεν στελνουν Ελλαδα.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

γειά σας και απο εμένα και χρονια πολλά σε όλους!Λοιπόν μπήκα και εγω στο toys, και παρήγγειλα ένα μπουρνούζι καρς, έκανε 22ευρώ και μου χρέωσαν μεταφορικά 16ευρώ και πήγε 38ευρώ , δεν μπορώ να συμπληρώσω κάτι στην παραγγελία να μου έρθουν μια και καλή , τουλάχιστον να αξίζουν τα μεταφορικά?? με τα ίδια έπαιρνα απο το τσιλντρενσαλουν κάποια μάρκα ρε γαμ//το . Χρεώνουν και εκεί μεταφορικά?? για βοηθείστε , ά ρε άτιμα γερμανικά!!

να ρωτήσω και κάτι άλλο , σου στέλνουν μετά εμειλ με την επιβεβαίωση της παραγγελίας ή γράφει τίποτα άλλο στο εμειλ , που δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ξέρω γρι γερμανικά. δεν υπάρχει τίποτα να μεταφράζει απο γερμανικά σε ελληνικά μπας και καταλάβουμε τι γίνεται???

• 3 months later...

Γεια σας!

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με αγορές on-line και μπερδεύομαι πολυ. Επισκέφτηκα τα sites που αναφέρονται εδώ.

Έγινα μαμά στις 9 Ιουλίου και έχω αγοράσει τα εντελώς απαραίτητα, χρειάζομαι πολλά ακόμα.

Ψάχνω για οικολογικά φορμάκια, σεντονάκια, πετσέτες κτλ. Ξέρετε κανένα καλό site Ελλάδα ή εξωτερικό που να στέλνει Ελλάδα?

Ευχαριστώ πολύ!

Γεια σας!

Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με αγορές on-line και μπερδεύομαι πολυ. Επισκέφτηκα τα sites που αναφέρονται εδώ.

Έγινα μαμά στις 9 Ιουλίου και έχω αγοράσει τα εντελώς απαραίτητα, χρειάζομαι πολλά ακόμα.

Ψάχνω για οικολογικά φορμάκια, σεντονάκια, πετσέτες κτλ. Ξέρετε κανένα καλό site Ελλάδα ή εξωτερικό που να στέλνει Ελλάδα?

Ευχαριστώ πολύ!

Συγχαρητήρια για το μωράκι σου!!! Για Ελλάδα σου συστήνω http://www.mybabycenter.gr, http://www.ecofamily.gr. Για εξωτερικό, http://www.grobag.com. Καλές αγορές!

• 3 εβδομάδες μετά...

Αγόρασα χθές για τρίτη φορά απο ένα ελληνικο σαιτ http://www.ntosas.gr και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και απο τις τιμές και απο την αποστολή των προιόντων.

Έχει ψωνίσει καμία από το mothercare.com?

Γειά σου!εγώ αγόρασα πριν ένα μήνα απο αυτό το site και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!ήρθαν μέσα σε μια εβδομάδα σπίτι μου με την asc,όλα οκ,και η πληρωμή είχε γίνει μέσω χρεωστικής κάρτας της Πειραιώς.

Σε ευχαριστώ Jennifer!

Thanks και για τα links, έκανα αρκετές αγορές τις προηγούμενες μέρες, όλα οικολογικά

Αγόρασα από το http://www.ecobaby.gr μία μπορνουζοπετσέτα Disana από 100% οργανικό βαμβάκι, 2 κουβέρτες, η μία από οργανικό βαμβάκι και η άλλη από οργανικό μαλλί merino, και 8 υφασμάτινες πάνες από κάνναβη. Βασικά ξετρελάθηκα μόλις βρήκα το site, δεν περίμενα να πουλάνε οργανικά στην Ελλάδα, τελικά είμαστε μπροστά ή εγώ είμαι πίσω :-) Και έχουν και ωραίο site, ενημερωμένο που εξηγεί και τα οφέλη των βιολογικών ρούχων. Ίσως θα έπρεπε να ανοίξουμε ένα θέμα στο forum για τα οικολογικά/βιολογικά υφάσματα και να επεκταθούμε σε όλα τα οφέλη, για τα παιδιά μας αλλά και για το περιβάλλον.

Στο θέμα μας, αγόρασα επίσης από το babynatural.gr 4 φορμάκια και κάτι κουκλάκια υφασμάτινα από μπαμπού πολύ πολύ απαλά. Σεντονάκια από οργανικό βαμβάκι δυσκολεύτηκα να βρω, τελικά βρήκα στο http://www.zachary.gr πολύ ακριβά, 80 ευρώ, όλο το σετ βέβαια και τελικά πήρα και μια μπουρνουζοπετσέτα, καμία σχέση με την Disana, πολύ πιο χοντρή. Επίσης έχουν βιολογικά σετ βάπτισης και άλλα ρουχαλάκια όμορφα! Πήγα και από εκεί είναι κοντά μου στο Χαλάνδρι, αυτό και αν δεν είναι μπροστά μαγαζί! Επίσης στο Χαλάνδρι βρήκα το Earth Collection που στο site τους λένε ότι έχουν και παιδικά, αλλά η ποικιλία ήταν πολύ μικρή και η ποιότητα δεν φαινόταν τόσο καλή.

Αυτά, ελπίζω να συνεισφέρω στην ενημέρωση όλων των μαμάδων και ό,τι άλλο βρείτε, πείτε!

• 2 εβδομάδες μετά...
Γειά σου!εγώ αγόρασα πριν ένα μήνα απο αυτό το site και είμαι απόλυτα ευχαριστημένη!ήρθαν μέσα σε μια εβδομάδα σπίτι μου με την asc,όλα οκ,και η πληρωμή είχε γίνει μέσω χρεωστικής κάρτας της Πειραιώς.

Να ρωτησω για τις χρεωστικες παω βαζω το ποσο στην τραπεζα κ μου βγαζουν μια καρτουλα απο την οποια πατω τον αριθμο στο σαιτ του mothercare? Απλα δεν ξερω αν μπορω σε αυτο το σαιτ να τσεκαρω οτι προιοντα θελω να παρω κ μετα να δω ποσο θα μου βγουν στο συνολο μαζι με τα μεταφορικα, γιατι μου ζηταει αριθμο πιστωτικης για να συνεχισει τους υπολογισμους.

Δεν ξερω αν κανω κατι λαθος!!!!! Κ ποσο πανε τα μεταφορικα?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...