Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θυμάστε το πρώτο σκίρτημα;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kορίτσια τα ' χω χάσει!

Μόλις μόλις μόλις μόλις τώρα ένοιωσα κάτι σα μπουρμπουλήθρες χαμηλά στην κοιλιά, σαν κίνηση του εντέρου, όπως το είχατε περιγράψει, σα ρέψιμο αλλά χαμηλά...

:shock::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχω πάθει! Νομίζω ότι αυτό είναι αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη!

Διάβαζα τα νέα σας στο site, καθιστή, και ξαφνικά το ένοιωσα! Ισως επειδή παρακουράστηκα σήμερα, ήμουν στους δρόμους 12-7 το απόγευμα, ίσως παρακούρασα και το μωρό και διαμαρτυρήθηκε, δεν ξέρω!

Είσαστε γουρλήδικες, αφού έγινε μπροστά σας!

Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!

.png

:) Δεν είναι υπέροχο Δώρα να αισθάνεσαι το ζουζουνι που έχεις μέσα σου? Ακόμη σε σε αυτό το πολύ αρχικό στάδιο...που να αρχίσει να σε κλωτσάει, να σε σπρώχνει, να σου ρίχνει μπουνίτσες....αχ αχ.... :)

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Φοβερό;.......

Μάλλον δεν υπάρχει επίθετο να το περιγράψει!

Τώρα νοιώθω ότι είμαι ΔΥΟ άνθρωποι!!!

Πρέπει να προσέχω περισσότερο, κουβαλάω και κάποιον άλλο και τον κουνάω!!!

Προηγουμένως τα είχα χάσει εντελώς, δεν ήξερα τι να σκεφτώ. Πήγα και πήρα αμέσως το Σταύρο τηλέφωνο και έβαλα τα κλάματα και τρόμαξε! Μετά γελούσε σα χαζός και ήταν και σε δουλειά! Τώρα τον περιμένω και είμαι σίγουρη ότι θα χαζογελάει και θα με αγκαλιάζει όλη τη νύχτα!

Πάντως ΤΩΡΑ νοιώθω ότι θα γίνω μαμά, τα υπερηχογραφήματα δεν μου λένε τίποτα μπροστά στo live!!! :D

.png

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...

μην με πειτε τρελη ή υπερβολικη αλλα προχτες καθως ημουν ξαπλωμενη ενιωσα ενα πεταρισμα, κατι σαν τρεμουλιασμα χαμηλα στην κοιλια! ειμαι ακομη στην 11η εβδομαδα..ειναι δυνατον να το ακουω απο τοσο νωρις? :lol::shock::shock:

η μικρή μου έδωσε την πρώτη της παρουσία με κλωτσίτσα.τα ελαφριά γαργαλητά μάλλον τα μπέρδυεα με το έντερο κι εγω.αλλά η κλωτσιά ήταν κάτι ανεπανάληπτο... :D μάλιστα είχα αγχωθεί γιατί όλοι μου έλεγαν : ακόμα δεν το ένιωσες το παιδί; ήτν περίπου στην 20ή εβδομάδα και με άγχωναν.ένα απόγευμα που καθόμον στον καναπέ με κλώτσησε και ένιωσα τρισευτυχισμένη...και κάθε μέρα περίμενα πότε θα μου στείλει "σήμα"... τώρα τελευταία έχει βρεί μια αγαπημένη θεση η οποία όμως με ζορίζει..στριμώχνεται για λίγα λεπτά στην δεξιά μεριά της κοιλιάς μου-η οποία σε εκείνη τη φάση στραβώνει τελείως!) και νιώθω μια μικρή δυσφορία όπως όταν έχω συσπάσεις...έλα μου όμως που η δικιά σου βολεύεται :!:

Αχ τι ωραιο.Ανυπομονω κι εγω να με κλωτσήσει!!! Προς το παρον εχω γινει τουμπανο απο το εντερο δε φανταζεστε.Μου ειπε η μαμα μου ειναι σαν μπουρμπουληθρες στην αρχη και μετα παιρνει φορα! Στον υπερηχο κουνουσε ποδαρακια χερακια αλλα δε φτανει να μου χωσει κλωτσια ακομα!

έννοια σου και όταν θα έχει δύναμη δεν θα σε αφήνει να κοιμηθείς από το κλωτσίδι...κάθε φορά που γυρνάω στα πλάγια για να κοιμηθώ μου πατάει την κοιλιά στο κρεβάτι και τινάζομαι...λες αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κοιμάται το βράδυ;ελπίζω πως όχι... :wink:

Διαφημίσεις

Αχ τι τυχερη που εισαι! Και τι δε θα δινα να το νιωσω κι ας μη με αφηνει να κοιμηθω.Παντως αν κρινω απο μενα που δεν κλωτσαγα πχ μεσημερι ε το μεσημερι σα μωρο μεχρι και τωρα εινια η ωρα που κανω την περισσοτερη φασαρια με πιανει κατι δεν ξερω! Η ωρα του παιδιου που λεμε!

εγω όπως έχω ξαναπει με μουρλανε στο κλωτσιδι από νωρις...φαινόταν από τη κοιλια παιδί μου τί παιδί θα ήταν!!! :D:D:D

όλη τη μερα κουνιόταν, ειλικρινά η κοιλιά μου ηταν ενα μόνιμο κύμα :lol::lol:

το πρωτο σκίρτημα ήταν αρκετα νωρίς κάπου στους 4,5 και ηταν απίστευτο συναίσθημα!!!

Διαφημίσεις

Όχι απλά νιώθεις την κλωτσίτσα αλλά έχει πλάκα...πολύ πλάκα...είναι μοναδικό...δεν μπορώ να στο περιγράψω με λέξεις...Ελινάκι θα το νιώσεις σύντομα...

Αχ, ναι! Κι εγώ αναρωτιέμαι...πότε θα το νιώσω;;;Το μόνο που έχω αισθανθεί είναι ένα σαν βάρος που εντοπίζω από τη μία ή άλλη πλευρά της κοιλιάς μου. Έχω όμως την εντύπωση πως είναι η ιδέα μου.

Εγώ την τελευταία εβδομάδα νιώθω κάτι χοροπηδηχτά μέσα στην κοιλίτσα μου, τα οποία χτές που ρώτησα τον γιατρό μου είπε πως είναι ο μπέμπης μας. Τα νιώθω ιδιαίτερα την νύχτα όταν ξαπλώνω και είναι απίστευτο συναίσθημα, τώρα αγωνιώ για την πρώτη κλωτσιά!! Που μου είπε ότι θα έρθει περίπου στην 20η εβδομάδα. Κάθε βράδυ χαιδεύω την κοιλίτσα μου και περιμένω...

preg.png

τώρα που μεγαλώσαμε και αρχίσαμε να μην χωράμε στην κοιλιά η παραμικρή κίνηση του μωρού είναι απίστευτα αισθητή!!! :lol: από κλωτσιά,σε τούμπα και σε κούνημα χεριού ή ποδιού...φοβερό...νιώθω σαν alien όταν βλέπω να προεξέχει κάτι στην κοιλιά μου..πολύ πλάκα

:lol::lol::lol::lol::lol: Δεν ειναι τελειο συναισθημα??????

Τωρα ειναι που και ο μπαμπας μπορει να συμματασχει στην διαδικασια της εγκυμοσυνης......μπορει να το νοιωσει αμεσα!Απολαυσε αυτες τις στιγμες γιατι σε λιγακι.....θα φυγει απο την κοιλιτσα και θα σε κλωτσαει στην μουρη :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Ευδοκία δεν είναι φοβερό; Δεν είναι μοναδικό συναίσθημα;

Αχ εγώ που έχω το κοριτσάκι μου αγκαλίτσα και δεν το χορταίνω, ωστόσο νιώθω ένα κενό στην κοιλιά μου αφού καμμιά φορά ακόμα ασυναίσθητα την αγγίζω...

Μου λείπουν οι μπουνιές και οι κλωτσιές της :lol: !

λες να το πάθω κι εγώ; τουλάχιστον όσο κουνιέται συνειδητοποιείς ότι δεν τραβάς αυτήν την ταλαιπωρία για κάποιον άσχετο λόγο αλλά για μια ύπαρξη μέσα σου!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...