Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τρέμω την Ωοληψία!!!

Recommended Posts

Κορίτσια είμαι στη πρώτη προσπάθεια μου για εξωσωματική γονιμοποίηση και είμαι στη δεύτερη ημέρα στον κύκλο της εξωσωματικής. Από την ημέρα που μου ήρθε η περίοδος άρχισα και μετράω αντίστροφα τις ημέρες για την ωοληψία και τρέμω στην ιδέα αυτή γιατί δεν έχω κάνει ποτέ μου καμιά επέμβαση και δεν έχω ναρκωθεί καμιά φορα. Τρέμω στην κυριολεξία. Φαίνεται χαζό αλλά είναι ένας φόβος που δεν μπορώ να τον ελέγξω. Ρε κορίτσια πονάει πολύ; Την ώρα που κοιμάσαι νιώθεις κάτι; Συγνώμη κιόλας αν σας κούρασα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

εξωσωματική δεν έχω κάνει αλλά έχω κάνει νάρκωση για απόξεση. Μην ανησυχείς καθόλου, ούτε θα καταλάβεις πότε θα σε πάρει ο ύπνος, κοιμάσαι σε δευτερόλεπτα. Και περιττό να σου πω οτι θα είναι ο πιο γλυκός ύπνος που έχεις κάνει ποτέ. Δε θα θες να σηκωθείς. Εμένα να φανταστείς μου φάνηκε σαν να κοιμάμαι ώρες και μόλις ξύπνησα μου είπε ο γιατρός οτι είχαν περάσει 10 λεπτά μόνο. Απλά θα νοιώσεις πολύ ξηρό το λαιμό σου για κάποια ώρα. τώρα αν πονάει μετά την ωοληψία δε ξέρω να σου πω αλλά εμένα μετά την απόξεση δε με πονούσε καθόλου. σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να σκέφτεσαι θετικά εκείνη την ώρα.

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Η ΒΕΤΤΥ, ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ!

ΚΙ' ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΝΑΡΚΩΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΟ, ΕΚΑΝΑ 4 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ 15 & 17 ΩΑΡΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΝΑΓΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ. ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Κορίτσια είμαι στη πρώτη προσπάθεια μου για εξωσωματική γονιμοποίηση και είμαι στη δεύτερη ημέρα στον κύκλο της εξωσωματικής. Από την ημέρα που μου ήρθε η περίοδος άρχισα και μετράω αντίστροφα τις ημέρες για την ωοληψία και τρέμω στην ιδέα αυτή γιατί δεν έχω κάνει ποτέ μου καμιά επέμβαση και δεν έχω ναρκωθεί καμιά φορα. Τρέμω στην κυριολεξία. Φαίνεται χαζό αλλά είναι ένας φόβος που δεν μπορώ να τον ελέγξω. Ρε κορίτσια πονάει πολύ; Την ώρα που κοιμάσαι νιώθεις κάτι; Συγνώμη κιόλας αν σας κούρασα.

και μενα το αγχος μου ηταν η ωοληψια.τελικα ολα καλα.δεν καταλαβα τιποτα.ενταξει ειχα κατι ενοχλησεις μετα αλλα αν σκεφτεις και τον σκοπο που γινεται αυτο το ξεχνας.καλη επιτυχια και να εισαι οσο πιο ηρεμη μπορεις.:lol:

Μακάρι βρε κορίτσια να μην νιώσω τίποτα. Ο πόνος δεν με νοίαζει τόσο πολύ όσο η ώρα που θα κοιμηθώ. Ξέρω ότι είναι βλακία αυτό που σκέφτομαι και ότι θα έπρεπε να με νοιάζει να πάνε όλα καλά στην εξωσωματική αλλά είναι πέραν των δυνάμεων μου. Αφού του γιατρού του είπα να με κάνει χωρίς υπνοτικό και γελούσε και μου λέει το κάνεις να τραβήξεις τόσο πόνο μου λέει για 5 λεπτά δουλειά. Πάντως με κάνετε και ένιωσα καλύτερα :) Σας ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Α ναστασια λοιπον!για εμενα αυτη η εμπειρια ειναι πολυ προσφατη.και πιστεψε με πιο πολυ φοβο απο εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να εχεισ

!σου βαζουν πρωτα ενδοφλεβια ενα παυσιπονο που σε χαλαρωνει κιολας.στη συνεχεια ριχνουν το αναισθητικο που οπως ειπαν και τα κοριτσια παραπανω, πραγματικα δεν καταλαβαινεις καν οτι παει να σε παρει ο υπνος!και μαλιστα πολυ γλυκος υπνος.Οταν πλεον τελειωσει η διαδικασια θα σε ξυπνησουν και θα σε πανε στο διπλανο δωματιο να συνελθεις απο την μεθη.Περιτο να σου πω οτι εριξα αλλον ενα υπνο στο δωματιο!!αυτα.μην φοβασαι καθολου!!!!

1η IVF Φεβρουαριος 2012 αρνητικη

2η IVFΜαιος 2012 βιοχημικη κυηση

Νοεμβριος 2012 Φυσιολογικη συλληψη!!

G2GGp3.png

καλησπερα αναστασια κ μακαρι να σου πανε ολα καλα χωρις ταλαιπωρια κ μακαρι το καλοκαιρακι να μας βρει με φουσκωμενες κοιλιτσες.......

ειμαι κ εγω σε διαδικασια εξωσ. δεκεμβριο εκανα ωοληψια κ γεναρη την πρωτη μεταφορα(για αλλους λογους αο αφησα ενα μηνα μετα)αλλα πολυ χαμηλη θετικη χοριακη.

κ τωρα ετοιμαζομαι για την δευτερη μεταφορα!

πιστευω πως οποιος κ αν ειναι ο λογος για ναρκωση την 1η φορα ολοι αγχονονται γιατι φοβουνται κ δεν ξερουν τι!!!

ετσι κ εγω κοντευα να κατουρηθω μονο τη ναρκωση φοβομουν κ τιποτα αλλο,δεν ηξερα πως θα ειναι.μπαινεις στο χειρουργιο (απτο αγχος οταν πηγα να ανεβω στο κρεβατι πηγα να πεσω γλιστρησα ΧΑΧΑΧΑ)κ σου βαζουν μια ενεση θυμαμαι που κοιταξα την γιατρο μου κ μετα το χαος,δεν θυμαμαι ΤΙΠΟΤΑ!!!αυτο ηταν κοιμηθηκα ετσι απλα κ να φανταστεις φοβομουν μην παραμιλαω....

δεν καταλαβαινεις ΤΙΠΟΤΑ. μετα θα ερθουν να σου πουν ποσα ωαρια πηραν,τοσο ΓΛΥΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!σπιτι απλα ξεκουραση 1-2 μερες ισως εχεις ψιλοπονακια κ λιγο βαρια την κοιλια σαν να σου ερχεται περιοδος κ μετα ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

αυτα απτην δικη μου εμπειρια κ μη σκεφτεσαι αυτο,να σκεφτεσαι την επομενη μερα που θα σε παρουν να σου πουν για την γονιμοποιηση!!!

μια τεραστια καλη επιτυχια:-D

κοιμασαι στο τσακ μπαμ,δεν καταλαβαινεις τιποτε απλα μετα ισως εχεις μια μικρη ενοχληση λογω της επεμβασης...καποια κεντρα εξωσωματικης,δεν ξερω που πας, ο μαστρομηνας για παραδειγμα,σου χορηγουν μεθη αλλα σε διατηρουν ξυπνια με ολες τις αισθησεις...τα περισσοτερα σε κοιμιζουν κανονικα...να σου πω επειδη τα εχω δοκιμασει και τα δυο,προτιμω το δευτερο...καλη επιτυχια και μην φοβασαι τιποτε

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Kαλη μου κοπελα μην φοβασαι καθολου,οταν εγω εκανα την ωοληψια δεν με ναρκωσαν καθολου ουτε μεθη εκανα μονο τοπικα απο κατω μου εβαλαν ενα αναισθητικο και δεν πονεσα καθολου ....και να φανταστεις οτι εγω ζητησα να γινει ετσι (εχω μεγαλη εξικειωση με τους γιατρους συν οτι αντεχω πολυ τον πονο)...σου ευχομαι καλα αποτελεσματα

Αντε καλε τιποτα δεν ειναι,απλα τον φοβο για την αγνωστη διαδικασια εχεις.Κι εγω την πρωτη φορα πηγα χεσμενη και την δευτερη τραγουδωντας.Λιγο πρησμενη θα ειναι η κοιλιτσα σου μετα και θα χεις και κατι γλυκα πονακια.Αλλα εσυ θα σκεφτεσαι οτι σε λιγες μερες θα σου βαλουν μωρακια στην κοιλιτσα και δεν θα σε νοιαζει.Αντε με το καλο!!!

ysjfp2.png

Διαφημίσεις

Δε νοιώθεις τιποτα όσο σου κάνουν την ωοληψια. Εγώ για πότε κοιμήθηκε δεν το κατάλαβα. Θυμάμαι ο γιατρος που μου είπε σε λίγο θα κοιμηθείς και μετά ξύπνησα. Μόνο που κρύωνα πολυ.

Καλημερα Κοριτσια!

Λοιπον απο τη στιγμη που σου κανουν μεθη να μην φοβασαι τπτ!Εγω ειχα κανει φυσικο κυκλο εξωσωματικης .. οποτε ειχα ενα ωαριο το δικο μου.Ο γιατρος προτιμησε να μην κανω μεθη για ενα ωαριο και μου ειπε οτι θα νιωσω απλα ενα τσιμπηματακι!Ουτε παυσιπονο ουτε τπτ!Εγω κοριτσια τα ειδα ολα!Ασε που εκει που πηγαιναν να πιασουν το ωαριο εγω πεταγομουν απο τον πονο και γλυστραγε αυτο και παλι απο την αρχη να το πιασουνε!Αν ξαναεκανα θα απαιτουσα μεθη!!

FvxMp3.png

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Με κάνατε και ένιωσα πολύ καλύτερα η αλήθεια να λέγετε :) :) :)

Ευχόμαι σε όλες τις κοπέλες τα καλύτερα και όλες διπλές και τριπλές :)

Νομίζω χειρότερο πόνο από την διαδικασία του σαλπιγγογραφήματος δεν πρόκειται να περάσω. Εκεί χτυπιόμουνα πάνω στο κρεβάτι από τον πόνο και όταν τελίωσε η διαδικασία έπεσα φαδιά πλατιά λιπόθυμη κάτω :)

η αληθεια ειναι οτι τους πονους της σαλπιγγογραφιας δεν τους συγκρινω ουτε με τις ωοληψιες που εχω κανει χωρις μεθη! στην σαλπιγγ πραγματικα υπεφερα

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Τι λες τώρα! Το μόνο που αξίζει στην εξωσωματικη ειναι η ωοληψια! χαχαχαχα Μετα απο τοσες που εκανα δηλωνω φαν.

Αφου τώρα που τα κατάφερα λέω να πηγαίνω μια φορα το χρόνο να μου κάνουν μια μέθη (πλάκα κάνω)

Διαφημίσεις

Τι λες τώρα! Το μόνο που αξίζει στην εξωσωματικη ειναι η ωοληψια! χαχαχαχα Μετα απο τοσες που εκανα δηλωνω φαν.

Αφου τώρα που τα κατάφερα λέω να πηγαίνω μια φορα το χρόνο να μου κάνουν μια μέθη (πλάκα κάνω)

Και εγω δηλωνω fan της μεθης!!!!!!!!!!!!!!Ξυπνας φρεσκαδουρα σαν να κοιμοσουν 10 ωρες και τοσο ξεκουραστη οσο ποτε αλλοτε!!

Λοιπον εγω εχω κανει 2 χειρουργεια σε 3 μηνες με ολικη ναρκωση, και τις 2 φορες φοβομουν. Δεν μπορουσα να δεχτω οτι θα κοιμαμαι και καποιος θα κανει οτι θελει στο σωμα μου, δεν μπορουσα να αντεξω την ιδεα οτι θα με κοιμησουν, και φοβομουν αν θα ξυπνησω επισης.Α, φοβομουν και μην ξυπνησω στη μεση της επεμβασης!!!! Λοιπον η ναρκωση ειναι ενας ωραιος υπνος, ξυπνας ξεκουραστη, ειδικα για την ωοληψια που ειναι μονο 10 λεπτα, θα ξυπνησεις φρεσκαδουρα. Εγω τι να πω που εκει που παω για εξωσωματικη σου κανουν -λεει- μεθη, αλλα απ'οτι εχω ακουσει καμμια δεν εχει πιασει, ολες ειναι ξυπνιες και υποφερουν (κλαψ!!!).

Και εγω δηλωνω fan της μεθης!!!!!!!!!!!!!!Ξυπνας φρεσκαδουρα σαν να κοιμοσουν 10 ωρες και τοσο ξεκουραστη οσο ποτε αλλοτε!!

Νομίζω πως θα συμφωνήσω και με τις δυο! Εγώ το διασκέδασα κιόλας. Και τις δυο φορές είχα πολύ καλό αναισθησιολόγο (και με χιούμορ), κάναμε πλάκα μέχρι να με πάρει ο ύπνος. Όταν συνέρχομαι δε, λέω ένα σωρό βλακείες που δεν τις θυμάμαι μετά. Απορώ πώς κρατήθηκε ο άντρας μου και δε με τράβηξε βίντεο να το βλέπουμε και να γελάμε μετά. :lol:

Να σου ευχηθω καλη επιτυχια!!!! να πανε ολα καλα με τεραααστια θετικη!!!! χοριακη και να μην φοβασαι τιποτα ουτε που θα καταλαβεις την ολη διαδικασια διαρκει μερικα λεπτακια θα σου βαλουν και μια μικρη μεθει που δεν θα καταλαβεις απολυτος τιποτα.

8HiKp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...