Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

επειδη τα λεμε και σε άλλο θεμα που ανοιξες ελπίζω να καταλαβες πως το λεω και να μη με παρεξηγησες! απλά οι μικρες μας ειναι μαζι και πολύ χαιρομαι για αυτά που κανουν και βλεπω και καποιες ομοιότητες σε ορισμενα πραγματα και βλεπω που να βαδιζουμε και τι να περιμενουμε.

Προς θεου, ποτε δεν σκεφτηκα να κανω σύγκριση (δεν το συζηταω, το καθε παιδι ειναι μοναδικο) απλά ήθελα να στο πω...

Προχωρημενες εννοω με τα λογακια σας!!!καλα πρεπει να εχετε πολύ γελιο. Ειμαι τελειως χαζομαμα, ειλικρινα, φαντασου μολις πει κατι περισσοτερο η δικια μου και ετσι καταλαβαίνω και τη χαρα σας!

Καλο βραδι

Α, σήμερα ήρθε ενα παιδακι (ξαδερφακι) και παιζανε και ολο τσιριζε απο τη χαρα της, ευτυχως δειχνει να παιζει με αλλα παιδια χωρις εμενα (ειναι αυτοκόλλητη μεχρι τωρα)

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

επειδη τα λεμε και σε άλλο θεμα που ανοιξες ελπίζω να καταλαβες πως το λεω και να μη με παρεξηγησες! απλά οι μικρες μας ειναι μαζι και πολύ χαιρομαι για αυτά που κανουν και βλεπω και καποιες ομοιότητες σε ορισμενα πραγματα και βλεπω που να βαδιζουμε και τι να περιμενουμε.

Προς θεου, ποτε δεν σκεφτηκα να κανω σύγκριση (δεν το συζηταω, το καθε παιδι ειναι μοναδικο) απλά ήθελα να στο πω...

Προχωρημενες εννοω με τα λογακια σας!!!καλα πρεπει να εχετε πολύ γελιο. Ειμαι τελειως χαζομαμα, ειλικρινα, φαντασου μολις πει κατι περισσοτερο η δικια μου και ετσι καταλαβαίνω και τη χαρα σας!

Καλο βραδι

Α, σήμερα ήρθε ενα παιδακι (ξαδερφακι) και παιζανε και ολο τσιριζε απο τη χαρα της, ευτυχως δειχνει να παιζει με αλλα παιδια χωρις εμενα (ειναι αυτοκόλλητη μεχρι τωρα)

Λοιπόν θυμήσου αυτό που θα σου πω!

Τι πλάκα έχει όταν αρχίσει να σε αντιγράφει στο τι κάνεις!

Εμένα άρχισε και κάνει διάφορα η σκατούλα μου!

To πρώτο της έγγραφο word. Την έβαλα μπροστά στο πληκτρολόγιο και να τα κατορθώματά της :

W

,,,,;’/”|?’\\\\\gheieithr;,-0p[;’-. ‘’

210…………………………….” Qcx*12/8*********************************************8/8/8/8/8/8/8/8/8/8/8/8/8/8/8/q7qqqqqqqqqqqqqqqq

Χβ54/.

Σδ33/<

]]]]]]]]]]]]]],,,,,,,,,,,,,,

76E

1α` `1 1ΨΔ

ΨΧΨ

Ψ Ε ..ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΚΜΜΜΜΜΜΜΜΜΛ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΞ, Ξ ΔΦ Β ΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒφρΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΣΔΕςΧΨΨΨΨΨΨΓΑΧρ55\’’

Νέα μαμά δεν θα το πιστέψεις ακριβώς το ίδιο κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα ο γιος μου το αποθήκευσε για να το έχει ενθύμιο λέει... :lol::lol::lol::lol::lol:

και σε ανώτερα λοιπόν η γλυκιά Φέλια...άντε τώρα και στο excel... :lol:

Διαφημίσεις

Καλά δεν μπορώ να τι διανοηθώ τι κάνουν τα μικρά μας μέρα με την μέρα!

Ανακαλύπτουν τον κόσμο και μαζί με αυτά και εμεις!

Χθες βράδυ είχαμε ενα φιλικό μας ζευγάρι σπίτι!

Εγώ όμως έπρεπε να ξαναπάω στο γραφείο. Ετσι λοιπόν κατά τις 8 έφυγα!

Η Φέλια ξύπνια ακόμα, έμεινε να με κοιτάει απο το παράθυρο και να μυξοκλαίει!

Την ρωτάει λοιπόν η Εμμυ (η φίλη μας) : Που πήγε Φέλια η μαμά;

Απαντάει η μικρή : Παει! Μαμά πάει!

Και βουρ πάλι τα κλάματα!

Παραγγείλανε πίτσες λοιπόν στο σπίτι και η Φέλια δεν κοιμόταν αν δεν έκανε και αυτή "μαμ"!

Οταν γυρισα σπίτι τελικά και εγώ και ενώ η μικρη κοιμόταν ξύπνησε όταν μπήκα μεσα και φωναζε μαμά!

Πήγα την πήρα αγκαλιά, πλησίασε στο μάγουλό μου, μου έκανε "μα" και ξανακοιμήθηκε!

Αχχχχχχχχχ.........

Τι ωραία που είναι τα παιδιά!

Οταν γυρισα σπίτι τελικά και εγώ και ενώ η μικρη κοιμόταν ξύπνησε όταν μπήκα μεσα και φωναζε μαμά!

Πήγα την πήρα αγκαλιά, πλησίασε στο μάγουλό μου, μου έκανε "μα" και ξανακοιμήθηκε!

Αχχχχχχχχχ.........

Τι ωραία που είναι τα παιδιά! [/color]

λιωνωωωωω :D:D:D:D

Καλημέρα και από εμάς……….

Σήμερα το πρωί είχα βάλει την μικρή στο πάρκο της και γυρίζω να την κοιτάξω και είχε σηκωθεί και ήταν καθιστή

Το αστείο ήταν ότι μετά σαν να κατάλαβε το κατόρθωμα της χασκογέλαγε συνέχεια και έκανε κάτι απίστευτα αστείες μουρίτσες !!!:lol::lol::lol::lol:

852712hie3pju0vi.gif

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

και εγω συνεχισω μετα λεξοκατορθωματα....

μεσημερι χτες την βαζω στο κρεββατι της.....και λεει ολο αυτο το γλωσσοδετη:

μαμα οχι κοιμηθω εδω στο δωματιο μου μεσα αλλο κρεββατι ολοιμαζι πες μπαμπα.....

μεταφραση: ρε μανα πες στο πατερα μου να με παρειμαζι στο δικο σας κρεββατι δεθελω το δικο μου...

το ειπε καπως με αυτη τη σειρα αλλα μου εκανε τρομερη εντυπωση....αυτα τα ολιγα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

ΣΗΜΕΡΑ μετα το φαγητο (πριν απο λιγο δλδ) μου ειπε για πρωτη φορα:

ΜΑΜΑ ΚΑΚΑ

και με πειρε απ το χερι να παμε μαζι τουλετα

ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΠΕΡΗΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε δυσκιλιος δλδ τόση χαρα

Α ΡΕ..... patousaki αντε και στα δικα σας!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Συνεχίζουμε κι εμείς τα κατορθώματα.

Λοιπόν, βγάλαμε 2 ακόμα δοντάκια, τα πάνω αλλά όχι τα μπροστινά... τα πλαϊνά!!! Και μοιάζει με δρακουλάκι όταν χαμογελάει!!! Έχει πολύ πλάκα!

Αλλά ετοιμάζεται να πεταχτεί και ένα από τα μπροστινά όπου να'ναι.

Πλέον λέει και "μαμά" και το λέει συνέχεια και λιώωωωωνωωωωω......

Της λέω "μπράβο" και χτυπάει παλαμάκια!

Της λέω "κού πεπέ" και κάνει με τα χεράκια της την κίνηση κουπεπέ!

Κάνω τον ινδιάνο με το χέρι μου στο στόμα και κάνει το ίδιο με το δικό της χεράκι!!

Πολλές φορές όταν την κρατάω αγκαλιά, μου δίνει φιλάκια!! Με το στόμα ανοιχτό και γεμάτο σάλια!!

Θα θυμηθώ κι άλλα γιατί τώρα τα κάνει μαζεμένα...

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

καλα χαζομαμα απιστευτα η μικρη σου!!!μπραβο σας. Να χαιρεσαι και το παιδακι σου που εχει γενέθλια (απ οτι βλεπω!)

Εμεις χθες σταθηκε για μερικα δευτερολεπτα μονη της όρθια!

Ειναι περιπου μια βδομαδα που πηγαμε τον μικρο μας σε ενα παιδοχειρουργο στη θεσ/νικη για να του κατεβασει το πετσακι απο το πουλακι του.Πονουσε πολυ τις δυο πρωτες μερες και ειμασταν ολο αγγαλειες και χαδια (ειναι πολυ χαδιαρης, σαν μικρο κουταβακι τριβεται επανω μας).Το επιασε ο κυριος και αρχησε αμεσως να το εκμεταλλευεται, και εκει που ηταν μια χαρα ξαφνικα επιανε το πουλακι του και αρχιζε να μουτσοκλαιει, ταχα πως ποναει για να γινει το δικο του.Ειναι παμπονυρα αυτα τα μικρα το βλεπω καθε μερα. :wink::wink:

Βγάλαμε 3 δοντάκια μαζί!

Τα μεσαία πάνω και τον αριστερό κυνόδοντα!

Τρέμετε παιδάκια και μπιζολίτσες ..... η Φέλια έρχεται!

Χθες είπε "κακά" αλλά εκείνη την ώρα δεν της έδωσα σημασία!

Μετά από 10 λεπτά που πήγα να την αλλάξω είδα οτι έιχε κάνει κακά της!

Λέτε;;;;

Διαφημίσεις

Βγάλαμε 3 δοντάκια μαζί!

Λέτε;;;;

Μα αφού το είπε το παιδί, γιατί δεν την κοίταξες...

ΕΕεε να κι αυτή τα έκανε για να μάθει η μαμά, άλλη φορά να πέρνει στα σοβαρά την μικρή της Φέλια... :lol::lol::lol:

Συγχαρητήρια στην Φέλια σας, να την χαίρεστε...αααχχχ άρχισε να μεγαλώνει το κορίτσι σας καλέεε...

Βγάλαμε 3 δοντάκια μαζί!

Λέτε;;;;

ΕΕεε να κι αυτή τα έκανε για να μάθει η μαμά, άλλη φορά να πέρνει στα σοβαρά την μικρή της Φέλια... :lol::lol::lol:

Συγχαρητήρια στην Φέλια σας, να την χαίρεστε...αααχχχ άρχισε να μεγαλώνει το κορίτσι σας καλέεε...

Ευχαριστούμε πολύ!

Ναι με εκδικήθηκε γιατι την θεωρώ ακόμα μωράκι μικρό!!! :lol::lol::lol:

Και εσείς μεγαλώσατε όμως αρκετά!

Αντε άντε να ακούσεις και εσύ την πιο γλυκιά λεξούλα : μαμά!!!! :lol::lol::lol:

Βγάλαμε 3 δοντάκια μαζί!

Λέτε;;;;

Ευχαριστούμε πολύ!

Ναι με εκδικήθηκε γιατι την θεωρώ ακόμα μωράκι μικρό!!! :lol::lol::lol:

Και εσείς μεγαλώσατε όμως αρκετά!

Αντε άντε να ακούσεις και εσύ την πιο γλυκιά λεξούλα : μαμά!!!! :lol::lol::lol:

από το στόμα σου κ στου Θεού το αυτί...

αμήν κ πότε...

μόνο "μπαμπά" λέει :(

Βγάλαμε 3 δοντάκια μαζί!

Λέτε;;;;

λοιπόν, κερνάω χοντρό (προβατίνα) και σουβλάκια αλα Λιβαδεια!!!!!

όσοι πιστοί προσέλθετε!!!!

μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!!

τι καλά

εμεις καναμε κατι απλά παλαμακια σιγα σιγα!!

Να σας πω και κάτι αστείο που κάναμε εμείς?Τη μερα της βαφτισης της μετα τις βουτιες μας λεγαμε στη νονα μας συνεχεια τη λεξη "νταντα" και την ωρα που εκλαιγε για λιγο φωναξε "μαμα". Λετε να ηθελε να τιμωρηοσυμε τον παπα που την βαφτισε? :D:D:D

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Καλησπέρα τρελομαμαδες.

Σήμερα η μικρή μου έκανε τα ‘πρώτα τις βήματα’. Και δεν εννοώ ότι άρχισε να περπατάει μόνη της αλλά την κράταγα από τις μασχάλες και επιτέλους κούνησε τα ποδαράκια τις σαν να βηματίζει από εκεί που ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ τεντωμένα και άκαμπτα όταν την έβαζα όρθια σαν ξυλάγγουρα ένα πράγμα.:lol::lol::lol:

1068976t2ur5xq47h.gif

Επίσης πριν από 2 μέρες (την Δευτέρα) της έκανα κου-πε-πε και ενώ έως τώρα απλά κούναγε το χεράκι της, τώρα το βάζει μπροστά στο πρόσωπο της το ανοιγοκλείνει και τις περισσότερες φορές λέει πε-πε. :lol:

02/6/07 γίναμε ένα

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Εμεις τωρα πια μολις ακουσουμε το συνθηματικο κουνια.....κανουμε μονες μας κουνια. Το κακο ειναι οτι η ορεξη μπορει να μας ερθει σε ανυποψιαστο χρονο οποτε η μαμα πρεπει να μας κραταει γερα.

Εστειλα ενα πακέτο active fit στον μπαμπά μου με το ΚΤΕΛ![/color]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

975616lctotstxc3.gif

02/6/07 γίναμε ένα

....Να χαιρεσαι και το παιδακι σου που εχει γενέθλια (απ οτι βλεπω!)....

ngeo23, σ'ευχαριστώ πολύ για την παρατηρητικότητά σου! Ναι όντως ο γιόκας μου έκλεισε τα 2!

Να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου!

Και συνεχίζω κατορθώματα!

Ο γιός μου λέει, διαβάζει αλλά και δείχνει όλα τα νούμερα μέχρι το 19 πλέον (μέχρι τώρα ήταν μέχρι το 10) και την αλφάβητο μέχρι το Κ και κάποια επιπλέον γράμματα επιλεκτικά. Αγαπημένα του το Ξ και το Ψ!!!

Και η κόρη μου χθες περπάτησε αρκετά μεγάλη απόσταση και πολλές φορές μόνη της με την περπατούρα!!!

Επίσης της λέω "γειά" και χαιρετάει!!! Και λέει ένα "ντα" που μοιάζει πολύ με "γειά"!!

Αλλά σήμερα έκανε το θεϊκό!!! Βρήκε μια μπλούζα στο πάτωμα, την σήκωσε και έκρυψε το πρόσωπό της κάνοντας κουκουτσά!!!

Της έλεγα "κούκου!!" και έκρυβε το πρόσωπό της, της έλεγα "τσά!!" και την κατέβαζε γελόντας!! Έσκασα από καμάρι!!!!

Ααα, ο γιός μου έκανε κάτι τέλειο σήμερα! Το μεσημέρι κοιμόμασταν όλοι και ο άντρας μου στον καναπέ. Ξυπνάει λοιπόν ο γιός μου, κατεβαίνει απ'το κρεβάτι του (κι αυτό είναι καινούριο κατόρθωμα) πάει στο σαλόνι όπου βλέπει τον μπαμπά του να κοιμάται και δε μιλάει και κάθεται στο πάτωμα παίζοντας με ένα παιχνίδι του! Δε μίλησε και δεν ενόχλησε κανέναν!!!! Μετά από κανά 10λεπτο τον ακούσαμε που έπαιζε και ξυπνήσαμε όλοι. Όταν σήκωσε ο μπαμπάς του το κεφάλι να τον δει τότε μίλησε και είπε "να ο μπαμπάς!!"

Μπράβο το παιδάκι μου!!! Μπράβο άγγελέ μου!! Είχα μεγάλη ανάγκη αυτό τον ύπνο.....

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...