Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΩΝ

Recommended Posts

Πραγματικα πολυ ομορφη!

Λοιπον εμεις πλεον εχουμε 4 δοντια...

Λεμε μπαμπα ελα κ μαμα ελα...

Βαζουμε το χερακι στο μαγουλο κ κανουμε οτι σκεφτομαστε! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 325
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

neamamaka....το ματι απο ποιον το πηρε???τρομερο χρωμα ....να σου ζησει φτου φτου φτου....

προχτες....της εβαζα φαγητο και αποφασισε οτι δε θελει πια να τρωει στο καρεκλακι της....αρχισε μαμα αυτη καρεκλα ,τραπεζι φαμε ολοι μαζι.....τη να κανω....ανεβηκε στη καρεκλα,της εβαλα το φαγητο και κατσαμε και φαγαμε ολοι μαζι σαν οικογενεια.....μου φανηκε παιδια απιστευτο....

(τρωει μονη της καιρο τωρα ολα τα φαγητα και την εβαζα στο καρεκλακι της στο τραπεζι βεβαια αλλα στο καρεκλακι της...)

απο τοτε ολα τα τρωει στο τραπεζι κανονικα .....ουτε να το δει το καρεκλακι

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο "κατόρθωμα", όμως μας έχει κάνει όλους να ξεκαρδιστούμε στα γέλια.

Η 15 μηνών κόρη μου είναι μία... τρελή ρουβίτσα.

Πριν από δύο, τρεις ημέρες έτυχε να δει τον Σάκη Ρουβά στην τηλεόραση και άρχισε να φωνάζει "Σάκη" σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και να χορεύει!!

Για να δω αν θα υπάρξουν οι ίδιες αντιδράσεις, αδιάφορη άνοιξα στο ίντερνετ κάποιες φωτογραφίες του και ήλθε σιγά σιγά από πίσω μου και άρχισε να φωνάζει ξανά "Σάκη"....

Τουλάχιστον, όσον αφορά στην εμφάνιση, το κοριτσάκι μου έχει καλό γούστο...

Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο "κατόρθωμα", όμως μας έχει κάνει όλους να ξεκαρδιστούμε στα γέλια.

Η 15 μηνών κόρη μου είναι μία... τρελή ρουβίτσα.

Πριν από δύο, τρεις ημέρες έτυχε να δει τον Σάκη Ρουβά στην τηλεόραση και άρχισε να φωνάζει "Σάκη" σηκώνοντας τα χέρια ψηλά και να χορεύει!!

Για να δω αν θα υπάρξουν οι ίδιες αντιδράσεις, αδιάφορη άνοιξα στο ίντερνετ κάποιες φωτογραφίες του και ήλθε σιγά σιγά από πίσω μου και άρχισε να φωνάζει ξανά "Σάκη"....

Τουλάχιστον, όσον αφορά στην εμφάνιση, το κοριτσάκι μου έχει καλό γούστο...

:lol::lol::lol:

Καλά να σε δω να τρέχεις σε συναυλίες του Σάκη.................

Χιχιχιχιχι.......

Μπράβο στην Ρουβίτσα σου!

Εμείς προτιμούμε άλλου είδους μουσική!

Μας αρέσει πολύ η Madonna και ο Χαντζηγιάννης! Ειδικά με την "πολυκατοικία" τρελένεται από την χαρά της!!!

Και οι χοροί ........ καλά κρατούν!!!!!

nea mamaka πάρτης γρήγορα το κλιμακόμετρο απο το χέρι...και εκείνη τη διαφάνεια στο πλάι κρύψε την...μην τα βλέπει απο τώρα αυτά..είναι κακά πράγματα..άσε να φτάσει 18.. :lol::lol::lol::lol: (του επαγγελματος και εμείς... :lol::lol: )

Χθές το φυσαλιδακι μέτρησε μέχρι το 3 ως εξής: ενα ζιο τιααααα!!!

Σήμερα έκανε κακα στο γιογιό..τόσο καιρό κάναμε μόνο τσίσα!!!

Διαφημίσεις

nea mamaka πάρτης γρήγορα το κλιμακόμετρο απο το χέρι...και εκείνη τη διαφάνεια στο πλάι κρύψε την...μην τα βλέπει απο τώρα αυτά..είναι κακά πράγματα..άσε να φτάσει 18.. :lol::lol::lol::lol: (του επαγγελματος και εμείς... :lol::lol: )

Μωρέ τα ακούει από την κοιλιά και από την μαμα και απο τον μπαμπά!!!!! Εγώ μηχανικός και ο άντρας μου τοπογράφος! Τι θα γίνει; Τραγουδίστρια;

Τα έχει φάει στη μάπα τα σχέδια και τα λοιπά!

Ασε δε που ήδη της αρέσει να πάιζει με το κλιμακόμετρο και βάζει πάνω το δεικτη της, δείχνει και λέει τα δικά της σαν να μετράει!!!!

Ήρθα, ήρθα να πώ κι εγώ...

Η μπέμπα σήμερα έγινε 6 μηνών...και εδώ κ 3 μέρες προσπαθεί να βρεί τρόπο να περπατήσει ή να μπουσουλήσει...

Θέλει να την κρατάμε από τις μασχάλες κ να χοροπηδάει στον καναπέ κ όταν την κρατάει ο μπαμπάς της κ θέλει να έρθει σε μένα, γονατίζει κ προσπαθεί να κινήσει το σώμα της με αυτόν τον τρόπο, βάζοντας φυσικά κ τα χέρια κόντρα.

Βγαλαμε και το 4ο δοντακι μας χθες.Επισης πηγαμε για καφε οικογενειακως και εκανε την πρωτη του γνωριμια με 1 κοριτσακι η οποια ηδη περπατουσε 12 μηνων κιολας και ερχοταν εκει και του κρατουσε το χερι να περπατησουν μαζι κι ο Παναγιωτακης μου της χαμογελουσε και εδινε το χερι του,ο μπαγασακος απο τωρα γκομενιζει κοριτσια.τον χανω τον γιοκα μου καλεεεεεεεεεε :P

να τον βαλουμε μαζι με τη δικια μου που παει σε όλα χαμογελαστή και πιανει το προσωπο τους και παει να δωσει φιλακια...

Εδω και 3-4 μερες κανει μακια!!!!στη μαμα ακομα, και στο μικρο χθες!

Αρχισε να μας κραταει και μουτρα αν δεν της κανουμε κατι, χθες της πηρα το κινητο που επαιζε και εβαλε τις τσιριδες και μετα δεν ερχοταν σε εμενα μονο στον μπαμπα της!!!!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

καλημερααααα...(καλησπερα καλη μου λεμε τετοια ωραα...)

επιτελους...η μικρη κοιμηθηκε οοοοοοοληηηηηηηηηη νυχτα στο κρεββατι της και ηταν η πρωτη φορα που δε την επιασε η πολυλογια οταν την εβαλα για υπνο στο κρεββατι της (εμ τοσο χορο ειχε ριξει που κουραστηκε)....βασικα μας ελειψε η αληθεια ειναι απο το κρεββατι μας αλλα τουλαχιστον ξεπιαστηκαμε χι χι

και το θεϊκο...επλενα πιατα...μαμα τι κανεις εκει???ρωταει...ααα πλενει πιατα μαμα (απανταει και μονη της ...)

φερνει καρεκλα...ανεβαινει...και γω μαζι λεει....οκ

σαπουνιζω τα πλαστικα πιατα,τα κουταλια και τα ποτηρια (οτι δικο της με λιγα λογια και κατι ταπερ) της τα βαζω στο μπροστα στο δευτερο νεροχυτη και ....αρχισε τα ξεπλενε μονη της (μπρος πισω!!!!) και μετα τα εβαζε και στη θεση τους στο στεγνωτηρα (ετσι λεγετε???)....

αχ η κορη μου η νοικοκοιρα θεεεεε μουυυ...(απο που πηρε??σιγουρα οχι απο μενα.....)

:lol::lol::lol::lol::lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

yasemi,κούκλα είναι η κόρη σου στο αβατάρ.

Μιλάει πολύ πάντως για την ηλικία της.Εμένα μόνο λεξούλες λέει ακόμα και είναι πιο μεγάλος.Τον τελευταίο καιρό πάντως προσπαθεί να πει ότι του λέω, κάτι που δεν το έκανε πριν.Βέβαια δεν τα καταφέρνει καλά,αλλά αρκεί που προσπαθεί. :D

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

αργησα αλλα ηρθα και εγω :) .Η μεγαλη μου αφου φτιαχνει μονη της το παζλ[15 κομματια] οπως εχω ξαναπει καθε μερα μας πεταει και κατι που μας στελνει αδιαβαστους.σιγα μην ειμαι χαζομαμα :lol::lol::lol::lol: η μικρη μου ομως εκανε το κατορθωμα της εχτες.Αφου σηκωθηκε μονη της πιανοντας ενα επιπλο εκανε 3 βηματα :P:P:P και ειναι 10 μηνων. παντως yasemi μου ακομα ολο το βραδυ δεν μου εχουν κοιμηθει αν το κανουν και αυτο θα πεταω στα συννεφα

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

yasemi,κούκλα είναι η κόρη σου στο αβατάρ.

Μιλάει πολύ πάντως για την ηλικία της.Εμένα μόνο λεξούλες λέει ακόμα και είναι πιο μεγάλος.Τον τελευταίο καιρό πάντως προσπαθεί να πει ότι του λέω, κάτι που δεν το έκανε πριν.Βέβαια δεν τα καταφέρνει καλά,αλλά αρκεί που προσπαθεί. :D

σε ευχαρστω πολυ

η κυρια πολυλογου απο 14 μηνων αποφασισε να κανει μικρες προτασεις...που ειναι μαμα,,,,που ειναι κοκο??(κοτουλα )κλπ κλπ

τα αντρακια εχουν πιο σπουδαια πραγματα να ασχοληθουν με το να αρχισουν να μιλανε...(να διαλυσουν το σιντι γιατι πρεπει να δουν τι ειναι αυτο... ,να χαλασουν το αυτοκινητακι,να κανουν τουμπες ...).οι κουτσομπολες οι κορες εμμ τοχουν στο αιμα τους.,..οι αντρες δε μιλανε...κανουνε !!!(του αντρα του πολλα βαρυ... :lol::lol::lol: )που θα παει θα ξεκινησει... :lol: της φιλης μου ο γιος ειναι 2 χρονων τωρα αρχισε να λεει κουβεντουλες...(εκτος απο μαμα και μπαμπα) αλλα στις τουμπες στα σκαρφαλωματα και στα αλλα πρωτος και καλυτερος!!!

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

αργησα αλλα ηρθα και εγω :) .Η μεγαλη μου αφου φτιαχνει μονη της το παζλ[15 κομματια] οπως εχω ξαναπει καθε μερα μας πεταει και κατι που μας στελνει αδιαβαστους.σιγα μην ειμαι χαζομαμα :lol::lol::lol::lol: η μικρη μου ομως εκανε το κατορθωμα της εχτες.Αφου σηκωθηκε μονη της πιανοντας ενα επιπλο εκανε 3 βηματα :P:P:P και ειναι 10 μηνων. παντως yasemi μου ακομα ολο το βραδυ δεν μου εχουν κοιμηθει αν το κανουν και αυτο θα πεταω στα συννεφα

και εμενα τωρα κανα 15νθημερο αλλα παντα ξυπναγε γιατι ζηταγε να ερθει μεσα μαζι μας.... :lol: σε καταλαβαινω....τι συννεφα....μεχρι τα αστερια και πισω να κοιμαμαι σερι τοσες ωρες .... :wink: ηξερε τι εκανε η μικρη ειπε μια και η μαμα θελει να κανει αδελφακι ας ξεκουραστει γιατι μετα ξανα μανα τα ιδια... :wink:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

Koρίτσια, να σας ζήσουν τα κουκλιά σας!

Βρε nea mamaka, τί τρομερές ματάρες είναι αυτές της κόρης σου;;; Θα κάψει καρδιές!!!

Να σας πω και τις δικές μας εξελίξεις.

Η κόρη μου απ'την Παρασκευή 16/1/2009, μπουσουλάει κανονικότατα και αλωνίζει όλο το σαλόνι!!!!

Μια μέρα πριν έκανε 2-3 βηματάκια και ξαφνικά.. τσούπ! ... έφυγε!!!

Λιώνω κάθε φορά που τη βλέπω να αγωνίζεται να φτάσει το παιχνιδάκι που έχει βάλει στο μάτι!

Και όταν το φτάνει, η χαρά της δεν περιγράφεται!!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Νέα κατορθώματα!

Από χθες, μπουσουλάει σε όλο το σπίτι και όταν φτάσει σε τοίχο ή τζαμαρία, ακουμπάει και σιγά-σιγά σηκώνεται!

Και σήμερα όλη μέρα φωνάζει "μπα-μπα"!! Φυσικά ο άντρας μου έχει τρελαθεί απ'τη χαρά του...

Νομίζω από από δω και πέρα, οι εξελίξεις των ζουζουνιών μας, θα είναι ραγδαίες!

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Νέα κατορθώματα!

Από χθες, μπουσουλάει σε όλο το σπίτι και όταν φτάσει σε τοίχο ή τζαμαρία, ακουμπάει και σιγά-σιγά σηκώνεται!

Και σήμερα όλη μέρα φωνάζει "μπα-μπα"!! Φυσικά ο άντρας μου έχει τρελαθεί απ'τη χαρά του...

Νομίζω από από δω και πέρα, οι εξελίξεις των ζουζουνιών μας, θα είναι ραγδαίες!

Αχ τι καλά, σαν τωρα τα θυμάμαι! μπράβο σας, όντως οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!!!

λοιπον τα δικα μας τα νεα ειναι κανουμε σιγα σιγα βηματακια και οταν τον κραταμε με το ενα χερι παει μια χαρα, εχουμε πια 6 δοντακια και ............

κανουμε μπα την μαμα :D:D:D αυτο ειναι το καλυτερο ανοιγει το στοματακι του ακουμπαει το μαγουλο μου και τρεχουν και μερικα σαλακια πανω αχχχχ λιωνω :oops::oops:

γεια σας και παλι!

δεν σας εγραψα κατι νωριτερα για να σιγουρευτο οτι δεν ηταν τυχαίο αυτό που εκανε! Λοιπον, τη Δευτέρα, έβγαλε τις καλτσες της για αλλη μια φορα και της είπα "Δώσε την κάλτσα στη μαμα" και μετα απο 2 φορες που το ειπα μου την εδωσε!!!!!και τη μπάλα και και και ... Και εκανε χθες το ιδιο στον παπού!!! Αχ το κοριτσάκι μου. Το λεω στον συζυγο αλλα ουτε και συγκινείται! Αφου δεν ειναι και ποτε να το δει, ή εκτός ή στον υπολογιστή (το αφήνω δεν ειναι της παρούσης)

Απο δόντια ομως...τιποτα, δυο απο τον 7ο μηνα και αλλο τιποτα!!!

Nα και τα δικά μας νεότερα!!!!

1. Κάνουμε και λέμε ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

2. Κάνουμε και λέμε ΙΤΣΑ (αγκαλίτσα) την μαμά, τον μπαμπά και ότι κάνει πρώτα αγκαλίτσα η μαμά!

3. Φωνάζουμε κάθε πρωί το ΑΚΙ (σκυλάκι)!

4. Αν πάρει κάτι στα χεράκια της και της πω " Οχι Φέλια, αυτό δεν πρέπει να το βάζεις στο στόμα" απλώνει το χεράκι της και μου το δίνει!

5. Παρατήσαμε την στράτα και θέλουμε κάθε απόγευμα να την κρατάμε από τα χεράκια και να περπατάει σε όλο το σπίτι!

6. Χθές βράδυ καθίσαμε με τον μπαμπά και την μαμά στο χαλί. Καθόμασταν αντικρυστά με τον μπαμπά και με ενωμένα τα πόδια μας, την φώναζα μια εγώ και μια ο μπαμπάς της και ναι ................. ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ χωρίς να την κρατάμε, γύρω στις 5-6 φορές!!!!!!!

Κορίτσια να σας πω ένα μυστικό μου;;

ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΞΩ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

νεοτερα απο το μετωπο :lol::lol::lol:,η στελλα 10 μηνων και κατι,στις16 ιανουαριου,εκανε τα πρωτα της βηματα.απορω πως μου ξεφυγε και δεν ενημερωσα :lol::lol::lol::lol::lol:

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

καλέ μπράβο σε όλους σας!

Εμεις, μόλις δουμε άνθρωπο να βαζει μπουφαν κουναμε το χερακι για γεια αλλα δεν το λέμε (σαν κάποιες άλλες προχωρημένες!!!! :lol::lol: )

Μόλις ανοίγει η πόρτα το μεσημέρι φωναζει : "Μπαμπά"!!!!

αυτά τα νεότερα, εν αναμονή καλύτερων σύντομα ελπίζω (κανένα δοντάκι γίνεται;;;;)

καλέ μπράβο σε όλους σας!

Εμεις, μόλις δουμε άνθρωπο να βαζει μπουφαν κουναμε το χερακι για γεια αλλα δεν το λέμε (σαν κάποιες άλλες προχωρημένες!!!! :lol::lol: )

Μόλις ανοίγει η πόρτα το μεσημέρι φωναζει : "Μπαμπά"!!!!

αυτά τα νεότερα, εν αναμονή καλύτερων σύντομα ελπίζω (κανένα δοντάκι γίνεται;;;;)

΄Καλέ εμείς ήμαστε οι προχωρημένες;

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...