Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πορτο Χέλι??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρηκαμε καποια πακετα για τα ξενοδοχεια στο Πορτο Χελι για all inclusive. Προκειται για το AKS PORTO HELI. Εχει παει κανεισ? Αξιζει ή οχι ιδιαιτερα??

Είμαι απο το Πορτο Χέλι..... Αν μπορώ να σας βοηθήσω σε κάτι είμαι στην διαθεσή σας... δειτε και αυτο εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=27741

Κοιτα εμεις ειχαμε παει Πορτο Χελι πριν απο 5 περιπου χρονια οταν ημουνα εγκυος στο γιο μου. Δεν μεναμε σε αυτο αλλα σε ενα αλλο ξενοδοχειο πιο κατω...για να μην στα πολυλογω ειναι το super ουαου ξενοδοχειο της περιοχης...να φανταστεις η πρωην βασιλικη οικογενεια εκει μενει οταν ερχεται στο greece για διακοπες! Γενικα παντως δεν εχει και πολλα πραγματα να δεις στο Πορτο Χελι εαν εξαιρεσουμε βεβαια το γεγονος οτι μπορεις να εισαι στις Σπετσες σε 30λεπτα...βεβαια εγω ημουνα και 7 μηνων εγκυος οποτε με την κοιλια στο στομα δεν ημουνα και για πολλα πολλα.

Παντως το ξενοδοχειο ηταν παρα πολυ ωραιο...για το φαγητο δεν ξερω να σου πω!

bjTVp2.pngDG1bp2.png

• 1 month later...

Είναι καταπληκτικό ξενοδοχείο!

Μιλάμε όμως για αυτό που είναι στη παραλία χινίτσα. Γιατί έχει σούπερ δική του παραλία.

Το AKS που είναι στη πόλη είναι ωραίο μεν, αλλά παραλία ειναι στο λιμάνι.

http://www.akshotels.com/hinitsa-bay-hotel.html

Εγώ πήγα πέρυσι το Σεπτέμβρη. Ωραία δωμάτια, ωραίο πρωινό, ωραία θάλασσα...

Και εγώ ήμουν 7 μηνών έγκυος...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 10 months later...

Κορίτσια μια ξανέρχονται οι διακοπές και το Πόρτο ΄Χέλι αποτελεί δημοφιλή προορισμό μήπως μπορείτε να επικαιροποιήσετε τις απόψεις για τα ξενοδοχεία της περιοχής; Διάβασα για εκείνο το Γκάλαξυ και τρόμαξα. Τι μπορείς να πάθεις αν δεν ξέρεις. Επίσης έχετε ρωτήσει πουθενά για τιμές φέτος για τα site δεν δίνουν τιμές. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Διαφημίσεις

Είναι καταπληκτικό ξενοδοχείο!

Μιλάμε όμως για αυτό που είναι στη παραλία χινίτσα. Γιατί έχει σούπερ δική του παραλία.

Το AKS που είναι στη πόλη είναι ωραίο μεν, αλλά παραλία ειναι στο λιμάνι.

http://www.akshotels.com/hinitsa-bay-hotel.html

Εγώ πήγα πέρυσι το Σεπτέμβρη. Ωραία δωμάτια, ωραίο πρωινό, ωραία θάλασσα...

Και εγώ ήμουν 7 μηνών έγκυος...

και εμείς πέρσυ εκεί πήγαμε με τον άντρα μου ήμουν 8 μηνών τον αύγουστο. Δεν τρελαθηκα κιόλας, ήταν επιλογή ανάγκης για κοντά στην αθήνα να κάνουμε κάνα μπάνιο και να ξεκουραστούμε. Το βράδυ δεν είχες και πολλές επιλογές. Πήγαμε σπέτσες με το καράβι....πολύ ωραία !!!!!!!!

Στο aks είχε όλο οικογένειες Έλληνες με παιδάκια, γινόταν χαμός !!! Πολύ φασαρία στην χινίτσα ήταν πιο ωραία και η παραλία επίσης πολύ καλή. Δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα :?

• 1 χρόνο μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...