Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα θέλατε να γύριζε ο χρόνος πίσω να ξαναζούσατε την πρώτη σας φορά;
χα! αν σκεφτείς πως είχε άλλη ουσία, αξία και συναίσθημα και το φιλι ακόμη... ναι! έστω για να ξαναένοιωθα εκείνο το τρελό χτυποκάρδι... το μούδιασμα!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Κατ' αρχάς να πω ότι συμφωνώ σε πολλά με τη sol...

"καλό σεξ κάνεις με αυτόν που νιώθεις πιο άνετα. Όχι απαραίτητα με αυτόν που είσαι πολύ καιρό"

"οι άντρες μέχρι λίγο πριν τα 30 δεν ξέρουν την τύφλα τους εκτός αν τους τύχει δίπλα τους καμιά γυναίκα που δεν φοβάται να ζητήσει αυτά που θέλει και τους ξεστραβώσει λίγο "

Και όχι, δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την πρώτη μου φορά... όχι πως ήταν τόσο χάλια :P αλλά δεν ήμουν και τρελή για το συγκεκριμένο παλικαρόπουλο :lol::lol::lol:

χα! αν σκεφτείς πως είχε άλλη ουσία, αξία και συναίσθημα και το φιλι ακόμη... ναι! έστω για να ξαναένοιωθα εκείνο το τρελό χτυποκάρδι... το μούδιασμα!! :D

Ναι ε; Μάλλον παίζει ρόλο το ότι ήταν με τον άντρα σου; Εγώ γενικά νομίζω ότι την πρώτη φορά μας αρέσει το όλο κλίμα, όχι η πράξη αυτή καθαυτή. Διότι δε νομίζω καμία να απόλαυσε το σεξ σαν σεξ αλλά μάλλον το ότι ήμασταν νέες κι ερωτευμένες. Δεν ξέρω, εμένα με πειράζει λίγο που αυτή Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μας στοιχειώνει σαν φύλο γενικότερα... οι μικρότερες την ονειρεύονται με δέος και οι μεγαλύτερες την θυμούνται τόσο έντονα. Για μένα είναι απλά μια χαζομάρα, μες στο άγχος, τα καλύτερα είναι στο μέλλον, μετά την πρώτη φορά, όχι; Ούτε νομίζω να μας σημαδεύει εκτός αν είναι πια πολύ δυσάρεστη κι οδυνηρή. Ή τελικά εγώ είμαι πολύ ελευθέρων ηθών, :lol::lol::lol: Είναι γεγονός πως οι γονείς μου με μεγάλωσαν λίγο σαν αγόρι, ήταν πολύ ανοικτοί στο θέμα, μάλιστα ο πατέρας μου ήταν αυτός που μου είπε "όχι να πέσεις με τα μούτρα σε έναν, να δοκιμάσεις αρκετούς". Το βρίσκω πολύ προχωρημένο για μπαμπά γεννημένο το '50 να το λέει αυτό στην κόρη του. Εμένα μου έκανε πολύ καλό πάντως, βγήκα ανοικτή σε όλα και δε φοβήθηκα ποτέ το σεξ, πάντα πρόσεχα και απαιτούσα προφυλάξεις κλπ. κι επίσης δεν ντρεπόμουν και καθόλου. Ο άντρας μου μισοαστεία μισοσοβαρά μου λέει "ευτυχώς που δεν κάναμε κόρη γιατί θα μου την έκανες εσύ καμία...."!!

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Ναι ε; Μάλλον παίζει ρόλο το ότι ήταν με τον άντρα σου;
μπααααα.... 3 μήνες είμασταν μαζί τότε! που να 'ξερα!
Εγώ γενικά νομίζω ότι την πρώτη φορά μας αρέσει το όλο κλίμα, όχι η πράξη αυτή καθαυτή. Διότι δε νομίζω καμία να απόλαυσε το σεξ σαν σεξ αλλά μάλλον το ότι ήμασταν νέες κι ερωτευμένες.
αυτό ακριβώς ήθελα να πω! η πράξη απέκτησε πολύ αργότερα πραγατικό ενδιαφέρον!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

Ναι ναι θα συμφωνήσω :D

• 1 month later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Η δικη μου πρωτη φορα ειναι τελειως για γελια και για κλαματα!!Εγω 19 εκεινος 21.Πολυ ερωτευμενος μαζι μου,εγω ετσι και ετσι.Ειχανε φυγει οι δικοι μου και ημασταν στο σπιτι.Λεω στην αδερφη μου η τωρα η ποτε.Μου ειχε δωσει καποιες οδηγιες-οπως οταν τελειωσει η πραξη θα βλεπεις πεταλουδιτσες και τετοια-ξεκινησαμε τα χαδακια και του δειχνω οτι θελω να συνεχισουμε κι αλλο.Αυτος μαλλον κομπλαρε ο ανθρωπος γιατι δε το περιμενε,και απο την πολυ επιθυμια δε του εκανε κουκου. :cool: Προσπαθουσε,προσπαθουσε και εγω νομιζα οτι το καναμε αλλα δε καταλαβαινα τιποτα-πονο που μου ειχε πει η αδερφη-τελειωσαμε και πηγα τουαλετα.Εψαχνα απο δω,εψαχνα στα σεντονια που τελειωσε λεω ο τυπος?Το πρωτο σοκ,σκεφτομαι μια φορα το εκανα και θα μεινω εγκυος η κουνελα? :oops: Ασε που μητε πουλι πετουμενο δεν ειδα,ποιες πεταλουδες.Την επομενη μερα τα λεω στην αδερφη μου και δε μπορουσε να καταλαβει τι ειχε γινει.Δε κρατησε πολυ η σχεση γιατι νομιζα οτι κατι δε πηγαινε καλα μαζι μου και αυτος μουγκα ουτε να μου εξηγησει!! :evil: Τεσπα μετα απο ενα χρονο αποφασισα να κανω μια σχεση καινουργια να δοκιμασω για δευτερη φορα και να το παρω αποφαση αν ειχα οντως προβλημα.Ειδα το φως το αληθινο η γυναικα,στην αρχη δε το πιστευα οτι ειναι ετσι και μετα καταλαβα τη ειχε παθει ο κακομοιρος ο νεος!! :) Απο τοτε ολα καλα!!! :lol::lol:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!

• 2 χρόνια μετά...

Εμενα ηταν στα 19 μου,το 2002 μετα απο 3μηνες σχεσης με ενα παιδι που τοτε νομιζα οτι ηταν ο απολυτος ερωτας αλλα οσο μεγαλωνεις μαθαινεις λενε!με τον αντρα μου απο την πρωτη φορα καταλαβα τι σημαινει καλο σεχ!για αυτο αλλωστε ειναι και ντρας μου πλεον!!!χαχα

στα 19 μου καλοκαίρι στην Κρήτη με έναν "καλοκαιρινό" έρωτα...τα είδα όλα κωλυόμενα!!!!!!:lol::lol::lol:

το καλύτερό μου ήταν βέβαια η ατάκα μου....μετά όταν τελειώσαμε μου λέει ο τύπος:πως σου φάνηκε; κι απαντάω εγώ....:θα σου πω την άλλη φορά γιατί αυτή δεν κατάλαβα τίποτα...:wink:ο τύπος μετά ήταν έτσι :shock::shock::shock::shock:

και φυσικά δεν ξαναιδωθήκαμε ποτέ!!!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Διαφημίσεις

το 97, μετα απο ενα χρονο κυνηγητου, με τον τωρινο αντρα μου....

καθολου δεν μου αρεσε. ασε που νομιζα οτι ειχα μια σταμπα πανω που που ελεγε "δεν ειμαι πια παρθενα !"

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

• 6 months later...

Καλοκαιρι μεσα στη ζεστη με εναν ανεμιστηρα στο σπιτι της γιαγιας του που χρησιμοποιουσαμε εμεις σαν δικο μας....ηταν πριν 1μιση χρονο...εγω 16 μισο και αυτος 18...δεν πονεσα ηταν πολυ ομορφη εμπειρια γτ τα συναισθηματα ηταν πολυ δυνατα...ηταν πανω απο την σωματικη επαφη...και το αποτελεσμα...ενα κατασπρο κ υπεροχο αγορακι...ειχε σπασει το προφυλακτικο και δεν το καταλαβε κανεις...μετα ξερετε καθυστερηση-γιατρος-το θλιβερο νεο-φουσκωτη κοιλιτσα-κτλ...δεν μετανιωνω που το κρατησα γτ αν κ εχει αλλαξει φοβερα η ζωη μου,ειναι το πιο ομορφο πλασμα που εχω κρατησει στα χερια μου η πιο ομορφη μεγαλιωδης και τρομαχτικη ταυτοχρονα εμπειρια...δεν μετανιωνω λοιπον οταν με κοιταει στα ματαια κ μου χαμογελαει λιωνω....ομως θεωρω πως ιρθε σε απολυτα λαθος περιοδο...

Καλοκαιρι μεσα στη ζεστη με εναν ανεμιστηρα στο σπιτι της γιαγιας του που χρησιμοποιουσαμε εμεις σαν δικο μας....ηταν πριν 1μιση χρονο...εγω 16 μισο και αυτος 18...δεν πονεσα ηταν πολυ ομορφη εμπειρια γτ τα συναισθηματα ηταν πολυ δυνατα...ηταν πανω απο την σωματικη επαφη...και το αποτελεσμα...ενα κατασπρο κ υπεροχο αγορακι...ειχε σπασει το προφυλακτικο και δεν το καταλαβε κανεις...μετα ξερετε καθυστερηση-γιατρος-το θλιβερο νεο-φουσκωτη κοιλιτσα-κτλ...δεν μετανιωνω που το κρατησα γτ αν κ εχει αλλαξει φοβερα η ζωη μου,ειναι το πιο ομορφο πλασμα που εχω κρατησει στα χερια μου η πιο ομορφη μεγαλιωδης και τρομαχτικη ταυτοχρονα εμπειρια...δεν μετανιωνω λοιπον οταν με κοιταει στα ματαια κ μου χαμογελαει λιωνω....ομως θεωρω πως ιρθε σε απολυτα λαθος περιοδο...

Την ΠΡΩΤΗ φορά που έκανες σεξ έμεινες και έγκυος???Χριστέ μου!!!Φοβερό!!!

Εγώ ήμουν 17 μισό αυτός 21.Μόλις τελείωσα το λύκειο,Ιούλιος στο σπίτι των παππούδων του οι οποίοι δεν ζούσαν και έτσι το σπίτι εξυπηρετούσε τέτοιες "ανάγκες":-P Ήθελα πολύ να γίνει,είχαμε σχέση 3 μήνες και κανονίζαμε τότε και που θα πάμε διακοπές και ήθελα οπωσδήποτε να γίνει πριν τις διακοπές,ώστε να μην το είχα άγχος τότε και να περνούσαμε καλά.Δεν κατάλαβα και πολλά είναι η αλήθεια γιατί τον "έκοψα" επειδή πονούσα!!!!Ολοκληρώσαμε εντελώς μετά απο 3 φορές:lol::lol::lol:.Εννοείται δεν πόνεσα καθόλου και δεν είχα σταγόνα αίμα!Αφού το κάναμε σε δόσεις:-PΜετά απο καιρό σε μια συζήτηση που είχαμε πίστευε ότι του είπα ψέμματα και ότι σίγουρα είχα και άλλες εμπειρίες!!!Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν αδιάφορη εντελώς η πρώτη μου φορά.Επίσης άργησε πολύ η στιγμή που απόλαυσα το σεξ.

o30Sp3.png

cZW4p3.png

να μαι κι γω!!!! η δικια μου πρωτη φορα ηταν το 2000 ετων 20 , χειμωνας μηνας Δεκεμβριος μεσα στο fiataki μου νυχτα ευτυχως με τον αντρα μου τωρα πια !!!! Μετα ειχα 40 μερες καθυστερηση και κοντεψα να παθω κριση πανικου !αλλα ευτυχως δεν ειχα μεινει εγκυος.

Διαφημίσεις

εγώ ήμουν 15 και εκείνος 20 με αρκετές εμπειρίες στο ενεργητικό του!!! :mrgreen: τα είχαμε περίπου τρείς μήνες όταν ένιωσα έτοιμη να προχωρήσουμε... βέβαια είχαμε εξασκηθεί στα προκαταρκτικά :mrgreen: όμως στην κρίσιμη στιγμή τον έκοβα, γιατί φοβόμουν μην πονέσω!!! :rolleyes: τελικά ούτε πόνεσα ιδιαίτερα, ούτε αίμα είχα... μια μικρή ενόχληση μόνο θυμάμαι την επόμενη μέρα και αυτό ήταν όλο... γενικά με πρόσεξε πολύ... μου έχει μείνει στο μυαλό σαν μια πολύ γλυκιά και τρυφερή εμπειρία... είμασταν και οι δυο ερωτευμένοι και έμμελε να μοιραστούμε τον έρωτά μας για τρία χρόνια...

Να ρωτησω κατι.

Οσες ειχατε σχεση με εναν μονο αντρα στην ζωη σας,δεν σας περασε ποτε απο το μυαλο να πατε με αλλον?οχι τωρα που ειστε παντρεμενες αλλα και στο πρωτοξεκινημα της σχεσης οταν ησασταν 18-20 χρονων.

Εχω μια φιλη που ρειναι παντρεμενη περιπου εικοσι χρονια και οταν την ρωταω μου λεει σιγα τι θα διαφορα θα εχει?

Καμια αποψη πιο βασιμη?

• 4 εβδομάδες μετά...

και βεβαια σου μπαινουν τετοιες σκεψεις...μυαλο ειναι δεν το ελεγχεις παντα!το θεμα ειναι τωρα που ειμαστε παντρεμενες τι κανουμε....χαχα....δε ξερω αν εχει διαφορα αν πας με αλλον,αλλα νομιζω οτι εχει,γιατι κ λογικα να το παρεις ο καθενας εχει το τροπο του,ασχετα αν σου αρεσει η οχι,το θεμα ειναι αν πας τωρα κ τρελαθεις τι κανεις?οεο?μπλεξιμο.....οσο το σκεφτεσαι το αν κ τι θα γινοταν κ ολα αυυτα τρελαινεσαι.....

• 3 εβδομάδες μετά...

ρε κορίτσια, λύστε μου μια απορία: πώς γίνεται οι περισότερες γυναίκες να έχουν πάει με 1-2 άντε 3 κι οι άντρες με 10-15 και πάνω;

εγώ πάντως καθυστερημέμος κι αγχωμένος στα 20 με οικογενειακή φίλη 1 χρόνο μεγαλύτερη που γνωριζόμαστε από πιτσιρίκια και προσφέρθηκε να βάλει ένα χεράκι έτσι φιλικά, νάναι καλά το κορίτσι

να ναι καλα αγωνιστικους χαιρετισμους πες της!!!!!:P παντως εγω πιστευω πως οι αντρες απλα τα παραλενε και οι γυναικες κρυβουν 2-3 αντε 4. (αν και θα ηθελαν να κρυβουν παραπανω!!!!) εγω τα δικα μου θα σας τα πω αλλη ωρα...τι μου θυμισατε τετοια ωρα!!! ααααχ!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ρε κορίτσια, λύστε μου μια απορία: πώς γίνεται οι περισότερες γυναίκες να έχουν πάει με 1-2 άντε 3 κι οι άντρες με 10-15 και πάνω;

εγώ πάντως καθυστερημέμος κι αγχωμένος στα 20 με οικογενειακή φίλη 1 χρόνο μεγαλύτερη που γνωριζόμαστε από πιτσιρίκια και προσφέρθηκε να βάλει ένα χεράκι έτσι φιλικά, νάναι καλά το κορίτσι

:D:D:D

Εγω γνωρισα τον αντρα μου στα 25 οποτε του λεω πως δεν φταιω εγω που εκεινος αργησε να με βρει!!!:rolleyes: Ειμαστε 14 χρονια μαζι και πριν απο αυτον, παρ'ολο που δεν ειχα και λιγες εμεπειριες, δεν θυμαμαι κανεναν τους...Ισως γιατι ποτε δεν θεωρησα το σεξ τοσο σημαντικο , συναισθηματικα.

Η πρωτη μου φορα ηταν χάλια γιατι ημουν μικρη (16) και ο,τι εκανα το εκανα μηχανικα...

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

έτσι προστάζει το cosmopolitan ;)

Εμένα η πρώτη φορά γύρω στα 22-23, με ένα φίλο προσεκτικά επιλεγμένο και μόνο για σεξ.

Η πρώτη φορά που έκανα έρωτα πολύ αργότερα, με τον άντρα μου!

(ήδη είμαι στους 2 οπότε σταματώ εδώ :P )

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Η πρώτη φορά ήταν απλά η πρώτη φορά, γιατί πρέπει να είναι κάτι τόσο σημαντικό?

Οπως την πρώτη φορά που κάναμε ένα φαγητό. Είχαμε επιφυλάξεις αλλά έπρεπε να φάμε, χωρίς να σημαίνει ότι φάγαμε καλά, μπορεί να το κάψαμε/να ήταν ωμό κτλ

Γιατί να ξαναγυρίσω πίσω? Η ζωή πάει μπροστά, αλλιώς νηστικοί θα μέναμε μονίμως :lol:

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...