Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Ας πω και εγώ.... Ήμουν 18 και εκείνος 22 - έμπειρος στο άθλημα!... Τότε πίστευα πως είμαι πολύ ερωτευμένη, και μάλλον ήμουν!... Με περίμενε αρκετούς μήνες και η αλήθεια είναι πως δεν μετάνοιωσα ποτέ που έγινε τελικά ο πρώτος μου. Μπορεί μετά από λίγα χρόνια να "ναυάγησε" εκείνη η σχέση αλλά την πρώτη μου φορά τη θυμάμαι τόσο όμορφα! Δεν ήταν βέβαια τόσο η σωματική απόλαυση (ήμουν σφιγμένη σαν κόμπος από το άγχος μου!!!) όσο το πόσο πολύ με "πρόσεξε". 'Ετρεμε μαζί μου μη τυχόν με πονέσει. Το θυμάμαι σαν χτες, ζεστή αγκαλιά και ατελείωτα χάδια... Είναι από τις πιο τρυφερές αναμνήσεις που έχω από την εφηβική μου ηλικεία και σίγουρα δεν μετανοιώνω για την επιλογή μου...

Τον άντρα μου το γνώρισα 7 χρόνια αργότερα.... και η πρώτη μου φορά μαζί του ήταν άλλο πράγμα!!!! :oops::lol:

655157xbu5jsvcab.gif.png.png427837dh1uo378hf.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ 17 κι εκείνος 1 χρόνο μεγαλύτερος. Νόμιζε ότι είχα κι αλλές ολοκληρωμένες σχέσεις γιατί, λέει, δεν ήμουν ντροπαλή (δεν θέλω σχόλια!!). Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπρεπε να το παίζω παρθενοπιπίτσα;;; Anyway, νόμιζα κι εγώ ότι έχει κι άλλες εμπειρίες αλλά τελικά παραδέχτηκε αργότερα ότι έλεγε ψέματα. Μου άρεσε γιατί αν και αδαείς και οι δύο, υπήρχε πάθος (αν και δεν ξέραμε τι να το κάνουμε ακριβώς...! :lol: ). Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι και πριν συμβεί το είχα στο μυαλό σαν κάτι απλό, δεν το είχα εξειδανικεύσει. Είμαι πολύ αναίσθητη, ε; :lol:

Η πρώτη μου φορά;;;; χμμμ κάθε τόσο όλο και χόντρενε το παιχνίδι μέχρι που κάποια στιγμή έγινε... :shock: ουπς! πάει! δεν ήμουν πια παρθένα! ΑΓΧΟΣ.... λες να με παρατήσει τώρα;;; :lol::lol::lol: 3 μήνες δεσμός...

κι όμως, σήμερα έχουμε ένα υπέροχο πλασματάκι να μας κλέβει την καρδιά!

Ναι! ο πρώτος μου (και μοναδικός) είναι πια ο άντρας μου!!! :D

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Εγώ 17 κι εκείνος 1 χρόνο μεγαλύτερος. Νόμιζε ότι είχα κι αλλές ολοκληρωμένες σχέσεις γιατί, λέει, δεν ήμουν ντροπαλή (δεν θέλω σχόλια!!). Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έπρεπε να το παίζω παρθενοπιπίτσα;;;

Ακριβως τα ιδια!! Καλη του ωρα του παιδιου!

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Τι να έκανα σεξ, τι να έπαιζα τάβλι,δεν είχε μεγάλη διαφορά.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

τι θεμα!!!με γυρισε τοσα χρονια πισω...

η πρωτη μου φορα εγινε οταν ημουν 18 και ηταν τελεια γιατι ηταν με τον ανδρα που ημουν ερωτευμενη απο 11 χρονων!αυτος ηταν 25 τοτε...

ημαστε μαζι για πολλα χρονια,τελικα παντερυτηκε αλλη,μετα χωρισε,τα ξαναφτιαξαμε,αλλα...ειχα πλεον φυγει απο αυτον και ευτυχως γιατι εντελει παντρευτηκα τον ανδρα μου που ειναι ο καλυτερος σε ολα και τον λατρευω.

Ημουν 18, είχα πιάσει δουλειά και σπούδαζα παράλληλα. Ηταν συν/φός, 12 χρόνια μεγαλύτερός μου, και με βοηθούσε σε κάποια μαθήματα της σχολής μου. Τα φτιάξαμε και στους 6 μήνες συνέβη, πιο πολύ από δική μου προτροπή. Εκείνος κύριος θα περίμενε μέχρι να είμαι έτοιμη.

Εμένα οι ορμόνες μου είχαν πιάσει κόκκινο, του την έπεσα κανονικότατα, και συνέβη πρώτη φορά στο σπίτι μου, στο δωμάτιό μου (οι γονείς μου λείπαν ταξίδι) με τη γιαγιά μου στο διπλανό δωμάτιο να κοιμάται.

Αχ... ωραία χρόνια!!!!!!!!

Καλοκαίρι, εγώ 18, μόλις ανακάλυπτα τα πάντα, εκείνος 30, μηχανόβιος, ροκάς, γοητευτικός. Σε ένα εγκατελειμμένο μπαράκι, δίπλα στη θάλασσα! Κράτησε λίγο, πόνεσα ελάχιστα (ευτυχώς λόγω εμπειρίας ήξερε τι έκανε και έγινε τσακ-μπαμ), φυσικά δεν μου άρεσε και δεν ήμουν και ερωτευμένη μαζί του. Μετά από αυτό είχα πολύ καλύτερες ερωτικές εμπειρίες! :D

it's never too late to start all over again

Στα 14 με τον Σωκρατη...ημασταν περιπου 2 χρονια μαζι αργοτερα.Δεν μου αρεσε η πρωτη φορα,ενιωθα αβολα και ντρεπομουνα.Μετα τα 30 μπορω να πω οτι απολαμβανω περισσοτερο το σεχ :)

Η πρώτη μου φορά;;;; χμμμ κάθε τόσο όλο και χόντρενε το παιχνίδι μέχρι που κάποια στιγμή έγινε... :shock: ουπς! πάει! δεν ήμουν πια παρθένα! ΑΓΧΟΣ.... λες να με παρατήσει τώρα;;; :lol::lol::lol: 3 μήνες δεσμός...

μου φαινεται αδιανοητο :lol: τοσο σταθερη δεν θα μπορουσα με τιποτα...απο την αλλη πως νιωθεις αληθεια; :roll: το να εχεις γνωρισει μονο εναν αντρα.

Διαφημίσεις

μου φαινεται αδιανοητο :lol: τοσο σταθερη δεν θα μπορουσα με τιποτα...απο την αλλη πως νιωθεις αληθεια; :roll: το να εχεις γνωρισει μονο εναν αντρα.
Έχεις δίκιο! στις μέρες μας στους περισσότερους αδιανόητο φαίνεται!! ειδικά όταν ακούνε πως η σχέση μας μετρά κοντά 16 χρόνια :shock:

Ξέρεις... στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου μερικές φορές αναρωτιέμαι πως θα ήταν άραγε αν είχα πάει και με άλλους... αλλά από την άλλη... είμαι αρκετά συνεσταλμένη στο θέμα αυτό... αφού και με τον καλό μου... άργησα να πάψω να είμαι ντροπαλή!! οπότε... Τί να πω! αυτό γνώρισα... αυτό ξέρω! εννοώ, το σεξ με έναν άντρα! διαφορά δεν ξέρω... μέτρο συγκρισης δεν έχω!

Αλήθεια, πως είναι να έχεις πάει με περισσότερους από έναν; υποθετώ πως βοηθά τουλάχιστον στο να ανακαλύπτεις τί τελικά σου αρέσει περισσότερο στην πράξη αφού σίγουρα... ποτέ το σεξ δεν θα είναι εκ των πραγμάτων... το ίδιο!! :wink:

hmoun 15+ htan 1,5 xrono megalyteros... eimastan stous 6 mhnes sxeshs... ekeinh thn mera ekleinan ta sxoleia gia kalokairi (16/06)... spiti tou, sto dwmatio tou, me poly agxos me 8ymamai kai prwtarhdes kai oi 2... twra eimaste pantremenoi me gio kai fouskwmenh koilitsa...

me and my men...

Και γω στα 20σι μου,φοιτητρια στη Κομοτηνη με τον μολις 10 ημερων αγαπημενο μου(ε ,ναι δεν αντεχα αλλο η γυναικα!!) και νυν αντρα μου!!!ομορφες και γλυκειες αναμηνησεις....................................

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εμένα η πρώτη μου φορά ήταν στα 16 μου και αυτός ήταν 19. (Χειμώνας)

Είμασταν μαζί μερικούς μήνες και μείναμε μαζί 8 χρόνια. Μεγαλώσαμε μαζί!!

Την νύχτα εκείνη την θυμάμαι με τρυφερότητα και πολύ ρομαντισμό.

Ήμασταν στο σπίτι ενός φίλου, μείναμε μόνοι μας και δεν χρειάστηκε και πολύ, το θέλαμε άλλωστε και οι δύο (αν και δεν το είχαμε συζητήσει καθόλου).

Μετά μείναμε για αρκετές ώρες αγκαλιασμένοι μπροστά στο τζάκι....

Διαφημίσεις

Το πιο ωραίο ήταν ότι δεν ήταν "σχεδιασμένο" το τζάκι.

Προέκυψε και έδωσε "χρώμα" στην βραδιά.

Γιατί αργότερα βρεθήκαμε κι άλλες φορές κοντά σε τζάκι, αλλά πότε δεν ήταν το ίδιο.

έγινε άντρας μου και ναι ναι ο μοναδικός μου!
έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά! άντε κι ένοιωσα σαν τη μύγα μεσ' το γάλα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

kati έγραψε:

έγινε άντρας μου και ναι ναι ο μοναδικός μου!

έλα να μαζευόμαστε σιγά σιγά! άντε κι ένοιωσα σαν τη μύγα μεσ' το γάλα!!!!

symfwnw kai epafksanw! :D

me and my men...

Ναι! ο πρώτος μου (και μοναδικός) είναι πια ο άντρας μου!!! :D[Έχεις δίκιο! στις μέρες μας στους περισσότερους αδιανόητο φαίνεται!! ειδικά όταν ακούνε πως η σχέση μας μετρά κοντά 16 χρόνια :shock:

Ξέρεις... στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου μερικές φορές αναρωτιέμαι πως θα ήταν άραγε αν είχα πάει και με άλλους... αλλά από την άλλη... είμαι αρκετά συνεσταλμένη στο θέμα αυτό... αφού και με τον καλό μου... άργησα να πάψω να είμαι ντροπαλή!! οπότε... Τί να πω! αυτό γνώρισα... αυτό ξέρω! εννοώ, το σεξ με έναν άντρα! διαφορά δεν ξέρω... μέτρο συγκρισης δεν έχω!

Αλήθεια, πως είναι να έχεις πάει με περισσότερους από έναν; υποθετώ πως βοηθά τουλάχιστον στο να ανακαλύπτεις τί τελικά σου αρέσει περισσότερο στην πράξη αφού σίγουρα... ποτέ το σεξ δεν θα είναι εκ των πραγμάτων... το ίδιο!! :wink:

Αααααα βλέπω γίναμε κλαμπ.....

Κι εγώ στο κλαμπ. Εμένα από έξω θα με αφήσετε;

Xrysalis μήπως σκεφτόμουν εγώ και έγραφες εσύ; Ακριβώς τα ίδια έγιναν και με εμένα. Μόνο που υπάρχουν τρία πλάσματα να μας κλέβουν την καρδιά και η σχέση μετράει 20 χρόνια...

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Εμένα η πρώτη μου φορά ήταν πριν 8 χρόνια. Εγώ στα 22 και εκείνος στα 23.

Στο παλιό σπίτι των δικών του στο ισόγειο. Εκεί μας έστρωνε η μαμά του να κοιμηθούμε μετά τα ξενύχτια μας. Μετά από 4 μήνες σχέσης, όπου του είχα πει από την αρχή ότι το SEX δεν θα μας προέκυπτε γιατί ήταν η πρώτη μου σχέση και ήμουν και παρθένα.

1 βράδυ λοιπόν μετά από 4 ώρες προκαταρτικών, με ξετρέλανε τόσο πολύ που δεν κρατιόμουν, και πάνω στα παιχνιδάκια του ζήτησα να με κάνει γυναίκα.

(δεν του είπα <<κάνε με γυναίκα>>, κάτι άλλο του είπα, που τώρα ντρέπομαι να το ξεστομίσω).Εκεί πάγωσε, δεν το περίμενε, σταματήσαμε τα πάντα και με ρώτησε αν κατάλαβα τι είπα, αν καταλάβαινα τι του ζητούσα και αν πραγματικά ήθελα να προχωρήσουμε. Έτσι και έγινε, τον εκτίμησα πολύ μετά από αυτή του την κίνηση, αλλά και από πολλές άλλες βέβαια και τώρα μετράμε 3 χρόνια γάμου και 1 αγοράκι να μας θυμίζει για πάντα τον καρπό της αγάπης μας.

Στο δωμάτιο που κάναμε έρωτα πρώτη φορά τώρα κοιμίζουμε το παιδί μας,

Νομίζω ότι αυτό είναι το αγαπημένο μου δωμάτιο στο σπίτι μας.

Χρυσαλίδα μου, εγώ έχω πάει με καμιά 10αριά, είτε ήταν one night stand, είτε ήταν τάχα μου σχέσεις των 2 μηνών, είτε μεγαλύτερες. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι καλό σεξ κάνεις με αυτόν που νιώθεις πιο άνετα. Όχι απαραίτητα με αυτόν που είσαι πολύ καιρό, εγώ π.χ. ζαχαρωνόμουν με έναν τύπο για κανα τριμηνάκι χωρίς καν να μιλάμε αλλά είχαμε πια συνηθίσει τόσο πολύ την φάση αυτή που όταν τελικά το κάναμε ήταν θεϊκό, σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Αυτό όμως σπανίζει αν κρίνω από τους άλλους :lol: . Το καλύτερο σεξ πάντως το έχω κάνει με τον άντρα μου γιατί με αυτόν χαλάρωσα και ψάχτηκα πιο πολύ. Από τις δικές μου εμπειρείες έχω καταλάβει ότι οι άντρες μέχρι λίγο πριν τα 30 δεν ξέρουν την τύφλα τους εκτός αν τους τύχει δίπλα τους καμιά γυναίκα που δεν φοβάται να ζητήσει αυτά που θέλει και τους ξεστραβώσει λίγο (πάλι εμείς τους ξελασπώνουμε!). Είχα έναν δεσμό με κάποιον τέτοιον κάποτε, που ήξερε τη γυναικεία ανατομία (οι περισσότεροι γιατί θέλουν χάρτη; ένα σημείο είναι) και που γούσταρε γενικά να σε βλέπει να τρελαίνεσαι και πέρασα φίνα μαζί του, ακόμα τον αναπολώ κάποιες φορές αλλά ήταν πολύ ζώον κατά τ' άλλα και δεν τον άντεξα.

Πιστεύω πάντως ότι οι τσόντες κάνουν κακό στα αγόρια των 12-16 κι επειδή έχω γιους με απασχολεί το θέμα. Τις βλέπουν και νομίζουν ότι οι γυναίκες είναι έτσι, τις ακουμπάς και έρχονται σε οργασμό ή τους κάνεις όλα αυτά τα αίσχη κι εκείνες ευχαριστιούνται. Αναρωτιέμαι αν θα καταφέρω να έχω τόσο ανοιχτή σχέση με τους γιους μου ώστε να τους πω κι εγώ 5 πραγματάκια να είναι πιο σωστοί απέναντι στις γυναίκες. Εγώ το έλεγα πάντα και στους φίλους μου "βρε χαζά, αν ασχοληθείτε λίγο παραπάνω για να ευχαριστήσετε τις γυναίκες στα προκαταρκτικά ή κατά τη διάρκεια του σεξ -που ξεχνιούνται και κοιτάνε την πάρτη τους-, ΕΣΕΙΣ θα βγείτε κερδισμένοι τελικά γιατί είτε θα ζητήσει κι άλλα είτε θα τρέχει γενικότερα πίσω σας μόλις κουνάτε το δαχτυλάκι σας". Είναι όμως πολύ χαζοί για να με πιστέψουν.

Κι επειδή ξέφυγα... η δική μου πρώτη φορά ήταν με ένα πολύ καλό παιδί αλλά και οι δύο ήμασταν άσχετοι, ψαχνόμασταν και γενικά ήταν πολύ αδέξιο, δεν είχε ίχνος ρομαντισμού (αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι το σεξ μπορεί να είναι ρομαντικό) και γενικά έγινε για να ικανοποιήσει πιο πολύ την περιέργειά μας, σιγά μην ευχαριστιόμασταν όταν δεν ξέραμε καν τι έπρεπε να κάνουμε. Δε λέω ότι ήταν οδυνηρό, αστείο θα το χαρακτήριζα.

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

πριν καταθεσω οτιδηπποτε θα ηθελα να συμφωνησω με την sol σε οτι αφορα τα αγορια και τα μυνηματα που λαμβανουν απο την τηλεοραση.

Για μενα η πρωτη ερωτικη εμπειρια ειναι σημαντικη και ισως σε καποιες περιπτωσεις καθοριστικη για την μετεπειτα ερωτικη συμπεριφορα μας.

Εγω δεν εχω κρατησει στο μυαλο μου τοσο το γεγονος οσο οτι ο ανθρωπος αυτος ηταν για μενα σταθμος.Καταφερε να μου βγαλει στην επιφανεια στοιχεια του χαρακτηρα μου που δεν τα ειχα ανακαλυψει και το κυριοτερο με εμαθε οτι < αν δεν αγαπας εσυ η ιδια τον εαυτο σου πως περιμενεις να τον αγαπησουν οι αλλοι?>.

Ηταν βεβαια και 12 χρονια μεγαλυτερος , εμπειρος γαρ και πολύ γοητευτικος.Θεωρω οτι ημουν πολύ τυχερη που τον γνωρισα ακομα και αν δεν προχωρησαμε μαζι(8 μηνες μονο)

Τον εχω συναντησει απο τοτε αλλη μια φορα τυχαια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...