Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ομάδα αίματος και ιώσεις

linav

Recommended Posts

Κορίτσια έχετε ακούσει το ότι η ίδια ομάδα αίματος με τα παιδιά μας παίζει ρόλο στο αν κολλάμε τις ιώσεις μεταξύ μας? Εμένα πχ τα παιδιά μου έχουν διαφορετική ομάδα μεταξύ τους, η μεγάλη έχει πάρει από μένα (Α+) και η μικρή από τον μπαμπά της (0-) και μέχρι στιγμής δεν έχει κολλήσει ποτέ η μία την άλλη, ίσως είναι τυχαίο βέβαια, ή ίσως επειδή η μεγάλη είναι σχεδόν 7 ετών και όταν αρρωσταίνει η μικρή δεν πολυπηγαίνει κοντά της. Ο άντρας μου πάλι δεν έχει αρρωστήσει ποτέ από κανέναν μας και γενικώς δεν αρρωσταίνει ποτέ, εγώ πάλι όλο και κάτι τσιμπάω πότε από δω και πότε από κει και όχι πάντα από τα παιδιά. Από την μεγάλη πάντως έχω κολλήσει περισσότερες φορές απ΄ότι με τη μικρή. Εσείς έχετε ακούσει να ισχύει κάτι τέτοιο με τις ομάδες αίματος?

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Οχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο τουλάχιστον στη δική μας περίπτωση.

Εμείς έχουμε την ίδια ομάδα αίματος Ο+ όλοι (γονείς και παιδιά) και δεν θυμάμαι να έχουμε κολλήσει μεταξύ μας κάποια ίωση.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

εμεις διαφορετικη ομαδα αιματος και ποτε κανεις δεν κολλησε τον αλλο!

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

• 11 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...