Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ!αντε την τυπωσα και αυτη...

και οντως δεν εχει κεπ...

αν μπορουμε να παμε απο τα γραφεια τους για να καταθεσουμε τις αιτησεις ξερουμε τις ωρες που θα δεχονται?

Στείλε κάποιον άλλον λουκουμάκι. Εμένα πέρσι ο χάζμπαντ τα έκανε.

Κορίτσια μην αγχώνεστε, δεν είναι ανάγκη να τα κατεβάσουμε τ' αρχεία όλες τώρα. Εγώ το άφησα, γιατί δεν ξεκολλάει με τπτ.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσια εγω το κατεβασα παντως... και βεβαια πηρα τηλ., να ρωτησω (αφου τα κεπ δεν παιζουν φετος) πως θα διασφαλισουμε οτι παρελαβαν το φακελο και θα παρουμε αρ. πρωτοκολου κ με βαζουν αναμονη 2 φορες κ κλεινει...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω το κατεβασα παντως... και βεβαια πηρα τηλ., να ρωτησω (αφου τα κεπ δεν παιζουν φετος) πως θα διασφαλισουμε οτι παρελαβαν το φακελο και θα παρουμε αρ. πρωτοκολου κ με βαζουν αναμονη 2 φορες κ κλεινει...

Μου απαντησανε τελικα...μπορω λεει να το στειλω συστημενο η κουριερ οποτε λεει ετσι διασφαλιζω πως το λαβανε... εγω παλι λεω...σκ@τουλες αμα δε παρω αποδεικτικο στα χερια μου πως καποιος το λαβε πως θα σιγουρευτω?:(

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ουφ!αντε την τυπωσα και αυτη...

και οντως δεν εχει κεπ...

αν μπορουμε να παμε απο τα γραφεια τους για να καταθεσουμε τις αιτησεις ξερουμε τις ωρες που θα δεχονται?

εχει καποια διαφορα στη συμπληρωση στοιχειων απ τη χθεσινη?

Μου απαντησανε τελικα...μπορω λεει να το στειλω συστημενο η κουριερ οποτε λεει ετσι διασφαλιζω πως το λαβανε... εγω παλι λεω...σκ@τουλες αμα δε παρω αποδεικτικο στα χερια μου πως καποιος το λαβε πως θα σιγουρευτω?:(

στο συστημενο παιρνεις αποδειξη με ημερομηνια απο το ταχυδρομειο

αυτο ακριβως!!! θα ειμαστε σε αγωνια οχι μονο αν θα παρουν το παιδι αλλα και αν καν πηραν την αιτηση.....που εγω ακομα δεν μπορω να δω!!!:mad:

Koritsi auto to kserw apo to grafeio, mporeis na zhthseis ap' to kourier na parei arithmo prwtokollou kai na sto feroun.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέ , έχει βρει καμμιά σας κάποια διαφορά στα αρχεία που ανέβασαν χθες με τα σημερινά??????

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

μπορειτε να βαλετε ρε κοριτσια το λινκ εδω? δεν το βρισκω με τιποτα!!!!!!!!!!

Το έχουν ξαναβάλει δες λίγο πιο πάνω

http://www.eetaa.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/prosklisi_miteron_21062011.zip

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...