Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια μην αγχωνεστε!

Περυσι που έκανα τα χαρτιά δεν έδωσα ουτε επικυρωμένο αντιγραφο ταυτότητας, ουτε πρόσληψης, ουτε εκκαθαριστικου. Ειχα βεβαια τα πρωτοτυπα μηπως κατι ηθελαν, και αν ηθελαν ας τα εκαναν αυτοι γνησια αντιγραφα αφου για αυτους ήταν. Και ολα καλα και με πηραν. Φέτος τα εχω ήδη ολα έτοιμα και μου λειπει μονο η βεβαιωση εργοδοτη, θα την παρω και αυτη και θα παω να τα καταθεσω. Μονο μια απορια εχω που δεν μπορεσαν οι κοπελες στην ΕΕΤΑΑ να μου λύσουν. Θα καταθεσω μεν εκκαθαριστικο περσυνο οπου ειμαι αγαμη αλλα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης τωρινο που ειμαι εγγαμη. Και φαινομαι οτι ανηκω και σε τριτεκνη οικογενεια (οχι ομως ως μανα) λέτε να παρω τα μορια της τριτεκνιας;τι καλα!!!

Οσον αφορα τις αιτησεις και τις τυχον διευκρινήσεις, θα δοθουν στις 21/6 που θα σταλει ο φεκ. Οπως εγινε δηλαδη και περισυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω γίνει μούσκεμα από τα νεύρα από το πρωί με αυτήν την υπόθεση. Ή εγώ είμαι πολύ ξανθιά και δε καταλαβαίνω ή μας δουλεύουν κανονικά!!!

1. Πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης δεν εκδίδουν πλέον για δημόσιους φορείς και θα πρέπει αυτοί οι φορείς, να το αναζητούν από μόνοι τους από το ληξιαρχείο. Για δημόσιους φορείς πάλι, πρέπει να δηλώσεις το λόγο που το ζητάς και το γράφουν πλέον επάνω στο πιστοποιητικό όταν στο δίνουν.
  2. Το αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης κανονικά δεν πρέπει να φύγει από το λογιστήριο της εταιρίας, ούτε σαν αντίγραφο και αυτό το ορίζει ο ΟΑΕΔ. Παρʼ όλα αυτά το απαιτούν από αυτήν την εταιρία.
  3. Επικυρωμένο αντίγραφο ενσήμων εφόσον δε δούλευα τη συγκεκριμένη ημερομηνία που αναγράφουν, δεν έχω και ούτε μου λένε για το τι θα γίνει με αυτό.
  4. Συν της άλλης, μένουν λίγες μέρες πριν την έναρξη των αιτήσεων και ακόμα δεν λένε με ποιο τρόπο θα τα καταθέσουμε….

Μήπως μας δουλεύουν?????:evil::evil::evil::evil::evil:

Μην αγχώνεσαι, πιθανότατα θα δεχθούν απλές φωτοτυπίες!

Για τα ένσημα θα στείλεις ότι έχεις βρε συ.

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν μπορείς να πας σ' ένα ΚΕΠ να βγάλεις για σένα και να το στείλεις;;;

Τι θα πει δεν εκδίδουν για δημόσιους φορείς; Δεν κατάλαβα.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν μπορείς να πας σ' ένα ΚΕΠ να βγάλεις για σένα και να το στείλεις;;;

Τι θα πει δεν εκδίδουν για δημόσιους φορείς; Δεν κατάλαβα.

Ότι πλέον ληξιαρχικές πράξεις, πιστοποιητικά και άλλα τέτοια έγραφα για δημόσιους φορείς, το ΚΕΠ δε βγάζει. Θα πρέπει να πάμε στο ληξιαρχείο και στο δήμο και όπου αλλού χρειάζεται. Μόνο για ιδιωτικές εταιρίες βγάζει το ΚΕΠ αυτά τα χαρτιά και αναγράφουν επάνω το μέρος που θα τα πάμε…

Άκου τώρα μ@κ@κ..... Γ@... Την γραφειοκρατία μου πρωί πρωί…:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Sorry για τις εκφράσεις, αλλά από το πρωί είμαι με ένα τηλέφωνο στο χέρι και δε μπορώ να κάνω τίποτα… ο δόλιος ο άντρας μου θα τη πληρώσει πάλι, που θα αναγκαστεί να πάρει άδεια από τη δουλεία για να τρέχει σε δήμους, ληξιαρχεία και δε συμμαζεύεται….

0sShp3.png

PGnvp2.png

εγω πηρα τηλ στο 1500 και ζητησα την οικογενειακη κατασταση να μου τη στειλουν στο κεπ της περιοχης μου και σε 2 μερες ηρθε μνμ στο κιν μου και πηγα και τη πηρα.εσενα γιατι σε ταλαιπωρουν οι μ..λ..κ..ες:?::evil:

για δοκιμασε μπας και βρεις ακρη.

Κορίτσια μην αγχωνεστε!

Περυσι που έκανα τα χαρτιά δεν έδωσα ουτε επικυρωμένο αντιγραφο ταυτότητας, ουτε πρόσληψης, ουτε εκκαθαριστικου. Ειχα βεβαια τα πρωτοτυπα μηπως κατι ηθελαν, και αν ηθελαν ας τα εκαναν αυτοι γνησια αντιγραφα αφου για αυτους ήταν. Και ολα καλα και με πηραν. Φέτος τα εχω ήδη ολα έτοιμα και μου λειπει μονο η βεβαιωση εργοδοτη, θα την παρω και αυτη και θα παω να τα καταθεσω. Μονο μια απορια εχω που δεν μπορεσαν οι κοπελες στην ΕΕΤΑΑ να μου λύσουν. Θα καταθεσω μεν εκκαθαριστικο περσυνο οπου ειμαι αγαμη αλλα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης τωρινο που ειμαι εγγαμη. Και φαινομαι οτι ανηκω και σε τριτεκνη οικογενεια (οχι ομως ως μανα) λέτε να παρω τα μορια της τριτεκνιας;τι καλα!!!

Οσον αφορα τις αιτησεις και τις τυχον διευκρινήσεις, θα δοθουν στις 21/6 που θα σταλει ο φεκ. Οπως εγινε δηλαδη και περισυ.

και εγω ανηκω στις περσινες τυχερες και φετος θα ξανακανω τα χαρτια μου,απλα εχω παθει ενα αλτσαχαιμερ,θυμασαι να θελανε περυσι αντιγραφο αναγγελιας συμβασης.εγω τη ζητησα φετος απο την εταιρεια αλλα δεν εχω καταλαβει πως θα την επικυρωσω. περυσι ουτε εγω τα ειχα επικυρωσει φετος ομως θα το κανω γιατι ειναι μεσω της εταιρειας και οχι μεσω οεε.

Διαφημίσεις

Δηλαδή για τα ένσημα λες να ζητήσω και εγώ από το ΙΚΑ ότι ένσημα έχω μέσα στο 2009; Έχω από τον Αύγουστο και μετά αλλά αυτοί ζητάνε το πρώτο εξάμηνο του 2009...

Την οικογενειακή κατάσταση τη πήρε ο πατέρας μου από το δήμο του χωριού μου πολύ εύκολα...ελπίζω να τη δχτούν και να μην έχει αλλάξει κάτι...

Ότι πλέον ληξιαρχικές πράξεις, πιστοποιητικά και άλλα τέτοια έγραφα για δημόσιους φορείς, το ΚΕΠ δε βγάζει. Θα πρέπει να πάμε στο ληξιαρχείο και στο δήμο και όπου αλλού χρειάζεται. Μόνο για ιδιωτικές εταιρίες βγάζει το ΚΕΠ αυτά τα χαρτιά και αναγράφουν επάνω το μέρος που θα τα πάμε…

Άκου τώρα μ@κ@κ..... Γ@... Την γραφειοκρατία μου πρωί πρωί…:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Sorry για τις εκφράσεις, αλλά από το πρωί είμαι με ένα τηλέφωνο στο χέρι και δε μπορώ να κάνω τίποτα… ο δόλιος ο άντρας μου θα τη πληρώσει πάλι, που θα αναγκαστεί να πάρει άδεια από τη δουλεία για να τρέχει σε δήμους, ληξιαρχεία και δε συμμαζεύεται….

Μα, αν δεν τα ετοιμάζουν αυτά ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ των ΚΕΠ;;;

Ο άντρας μου πάντως έβγαλε ληξιαρχική πράξη γέννησης για τον μικρό την περασμένη εβδομάδα!

εγω πηρα τηλ στο 1500 και ζητησα την οικογενειακη κατασταση να μου τη στειλουν στο κεπ της περιοχης μου και σε 2 μερες ηρθε μνμ στο κιν μου και πηγα και τη πηρα.εσενα γιατι σε ταλαιπωρουν οι μ..λ..κ..ες:?::evil:

για δοκιμασε μπας και βρεις ακρη.

Ναι, συμφωνώ!

Δηλαδή για τα ένσημα λες να ζητήσω και εγώ από το ΙΚΑ ότι ένσημα έχω μέσα στο 2009; Έχω από τον Αύγουστο και μετά αλλά αυτοί ζητάνε το πρώτο εξάμηνο του 2009...

Την οικογενειακή κατάσταση τη πήρε ο πατέρας μου από το δήμο του χωριού μου πολύ εύκολα...ελπίζω να τη δχτούν και να μην έχει αλλάξει κάτι...

Τι έχεις να χάσεις; Το πολύ πολύ να μη μπεις!

Κι εγώ στο χωριό έχω τα χαρτιά μου και στέλνω τον πατέρα μου, γιατί στο Δήμο Θεσσαλονίκης άκρη δε βγάζεις! :mrgreen::mrgreen:

"θελανε περυσι αντιγραφο αναγγελιας συμβασης"

ΔΕΝ ξέρω αν η αναγγελία συμβασης ειναι ίδια με την προσληψη αλλα εγω τους εδωσα απλή φωτοτυπία της προσληψης.

ναι καλε πηγαινε στο ικα της περιοχης σου και ζητα τα ενσημα του 2009 και θα σου δωσουν οτι εχουν.

Διαφημίσεις

εγω να ουρλιαξω τωρα ή μετα; εστειλα μαιλ στην εταιρεια μου για το αντιγραφο αναγγελιας συμβασης και μου απαντανε:

Καλησπέρα σας,

Προφανώς αυτό που ζητάτε είναι μια βεβαίωση προϋπηρεσίας;

Παρακαλώ ενημερώστε μας.

εγω τι να απαντησω τωρα;

εγω να ουρλιαξω τωρα ή μετα; εστειλα μαιλ στην εταιρεια μου για το αντιγραφο αναγγελιας συμβασης και μου απαντανε:

Καλησπέρα σας,

Προφανώς αυτό που ζητάτε είναι μια βεβαίωση προϋπηρεσίας;

Παρακαλώ ενημερώστε μας.

εγω τι να απαντησω τωρα;

Κοριτσάκι αναγγελία ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ!

Άλλο η σύμβαση, άλλο η αναγγελία πρόσληψης.

Μιλησα κι εγω στο τηλ μαζι τους μολις. τα κεντρα που θα κατατεθουν τα χαρτια θα βγουν τη Δευτερα στο σαιτ μαζι με την προκυρηξη κ την αιτηση. Επισης εκει θα αναρτηθουν και οι "επιτυχοντες" ( λες κ μιλαμε για πανελληνιες χαχαχα).

Μου παν πως αυτοι πρωτη φορα αναλάμβανει το κομματι αυτο η εεταα και ισως γιαυτο να χρειαζονται "επισημα" χαρτια κ οχι απλα φωτοαντιγραφα. Αν θελει τετοια τη κατσαμε. πρεπει να τρεχουμε ολη μερα στα ικα και δημ. υπηρεσιες....

μια δυο ερωτησεις για αυτες που ισως να ξερουν...γιατι εχω μπερδευτει πολυ ...Αν κανω σε δημοσιο σταθμο αιτηση πειραζει? θα υπαρχει ισως κανενα κολλημα? (φανταζομαι οχι αλλα ελλαδα ειναι εδω ποτε δε ξερεις.)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

μια δυο ερωτησεις για αυτες που ισως να ξερουν...γιατι εχω μπερδευτει πολυ ...Αν κανω σε δημοσιο σταθμο αιτηση πειραζει? θα υπαρχει ισως κανενα κολλημα? (φανταζομαι οχι αλλα ελλαδα ειναι εδω ποτε δε ξερεις.)

Αν ο σταθμός συμμετέχει στο πρόγραμμα, φυσικά δεν πειράζει.

Κάνεις αίτηση κι εκεί δηλώνεις ποιους σταθμούς θέλεις. Αλλά είναι συγκεκριμένοι σταθμοί, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Κοριτσάκι αναγγελία ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ!

Άλλο η σύμβαση, άλλο η αναγγελία πρόσληψης.

εχεις δικιο προσληψης τους εγραψα εδω σε εσας εκανα λαθος.τι να τους πω βοηθηστε κοριτσια

Διαφημίσεις

Μα τους τα είπες όλα, τι άλλο να πεις πια...Πες τους την αναγγελία πρόσληψης στο ΟΑΕΔ μήπως και στροφάρουν λιγάκι...

Τα κορίτσια που έχετε πάρει εξάμηνο βάλτε και μια φωτοτυπία της απόφασης του ΟΑΕΔ, δεν έχετε να χάσετε τίποτα.....

Αν ο σταθμός συμμετέχει στο πρόγραμμα, φυσικά δεν πειράζει.

Κάνεις αίτηση κι εκεί δηλώνεις ποιους σταθμούς θέλεις. Αλλά είναι συγκεκριμένοι σταθμοί, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ωχ τωρα μπερδευτηκα ακομα πιο πολυ!

Γιατι στον δημοσιο παιδικο πρεπει να κανω αιτηση ως τη δευτερα 21-6 που ληγουν οι προθεσμιες για τους δημοσιους και να τους παω την αιτηση στο συγκεκριμενο παιδ. σταθμο. Που σημαινει πως ακομα και να συμμετεχει αυτος που θελω, δε γινεται να κανω αιτηση για ΤΗΝ επιδοτηση αφου τελειωνει η προθεσμια και δεν εχουν βγει καν οι αιτησεις και οι περιοχες που πρεπει να πας να καταθεσεις τα χαρτια. (Ε???? μηπως ειμαι χαζη που δε καταλαβαινω κατι που σε σας ειναι προφανες???? help!)

Eτσι κ αλλιως εγω εννοουσα να κανω ξεχωριστα στον δημοσιο ως τη δευτερα που ληγει η προθεσμια(χωρις να λαμβανω υποψιν το προγραμμα της επιδοτησης) και μετα να κανω στους αλλους 5, που ειναι ιδιωτικοι για το προγραμμα επιδοτησης.

κοριτσια ευχαριστω για τη βοηθεια,μου το στειλανε με φαξ ειμαι οκ τωρα;εσεις πως το επικυρωσατε;

δε νομιζω πως η αναγγελια προσληψης πρεπει να ειναι επικυρωμενη. δε το γραφει μεσα. Μηπως ομως πρεπει να ειναι "ΕΠΙΣΗΜΗ" δηλαδη να εχει τη σφραγιδα κ υπογραφη της ετεριας σου επανω και να μην ειναι φαξ η φωτοτυπια.???? παρε τους μωρε ενα τηλ να σαι σιγουρη. εχει το τηλ τους μεσα στο αρχειο word που λεει το τι χρειαζεσαι...

δε νομιζω πως η αναγγελια προσληψης πρεπει να ειναι επικυρωμενη. δε το γραφει μεσα. Μηπως ομως πρεπει να ειναι "ΕΠΙΣΗΜΗ" δηλαδη να εχει τη σφραγιδα κ υπογραφη της ετεριας σου επανω και να μην ειναι φαξ η φωτοτυπια.???? παρε τους μωρε ενα τηλ να σαι σιγουρη. εχει το τηλ τους μεσα στο αρχειο word που λεει το τι χρειαζεσαι...

εχεις δικιο αυτο θα κανω,τουλαχιστον εγινε ενα βημα βρηκαν την αναγγελια προσληψης μου:?

ευχαριστω και παλι.:D

Eτσι κ αλλιως εγω εννοουσα να κανω ξεχωριστα στον δημοσιο ως τη δευτερα που ληγει η προθεσμια(χωρις να λαμβανω υποψιν το προγραμμα της επιδοτησης) και μετα να κανω στους αλλους 5, που ειναι ιδιωτικοι για το προγραμμα επιδοτησης.

Ναι, βρε, γιατί να μην μπορείς;;;

Εγώ έχω ήδη κάνει αίτηση σε δύο δημοτικούς! :mrgreen:

Κανείς δεν μου εγγυάται ότι θα τον πάρει σίγουρα, οπότε δεν θέλω να μείνω στον άσσο το Σεπτέμβρη!

Μα τους τα είπες όλα, τι άλλο να πεις πια...Πες τους την αναγγελία πρόσληψης στο ΟΑΕΔ μήπως και στροφάρουν λιγάκι...

Τα κορίτσια που έχετε πάρει εξάμηνο βάλτε και μια φωτοτυπία της απόφασης του ΟΑΕΔ, δεν έχετε να χάσετε τίποτα.....

Ναι, συμφωνώ για το χαρτί έγκρισης του 6μήνου!

Η πλάκα είναι ότι εγώ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ!!! :evil:

Συην εργατικη εστια στο Ηρακλειο(Κρητη)δυο χρονια που τα εκανα ηθελα τα παντα επικυρωμενα

Μαζευα ολη τη χαρτουρα και πηγαινα στο ΚΕΠ για επικυρωση

Και τωρα τα εχω ολα ετοιμα και περιμενω τη Δευτερα να βγει η αιτηση να τη συμπληρωσω ,αν και θα αργησω να τα καταθεσω μηπως και προλαβω να τα κανω ως πολυτεκνη και οχι ως τριτεκνη

4

Ναι, βρε, γιατί να μην μπορείς;;;

Εγώ έχω ήδη κάνει αίτηση σε δύο δημοτικούς! :mrgreen:

Κανείς δεν μου εγγυάται ότι θα τον πάρει σίγουρα, οπότε δεν θέλω να μείνω στον άσσο το Σεπτέμβρη!

εισαι σιγουρη πως ειναι σωστο αυτο? εννοω πως στο χαρτι απο τους δημοτικους που μου δωσανε γραφει πως μια αιτηση μονο γινεται ανα παιδι ! αν βρεθουν παραπανω απο μια αυτοματα και οι 2 απορριπτωνται! βεβαια μου φανηκε τρελο αλλα δε ξερω τι να πιστεψω. κι αν επειδη κανω 2 με απορριψουν?

koritsia miso....to programma αυτο δεν αφορα οσες δεν μπορουν για καποιο λογο να βαλουν τα παιδια τους σε δημοσιο σταθμο????πχ ανεργες πχ ελευθεροι εππαγγελματιες???αν εχεις ηδη κανει αιτηση και πας και αυτο το προγραμμα να κανεις αιτηση λογικο ειναι να το δωσουν διπλοαιτηση....και πως θα γινει??θα υπαρχει σειρα προτεραιοτητας???γιατι εγω δουλεια δε μπορω να βρω εαν δε πανε παιδικο πχ και ειναι ο μονος τροπος με το προγραμμα...πως γινεται η διαδικασια επιλογης?

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

koritsia miso....to programma αυτο δεν αφορα οσες δεν μπορουν για καποιο λογο να βαλουν τα παιδια τους σε δημοσιο σταθμο????πχ ανεργες πχ ελευθεροι εππαγγελματιες???αν εχεις ηδη κανει αιτηση και πας και αυτο το προγραμμα να κανεις αιτηση λογικο ειναι να το δωσουν διπλοαιτηση....και πως θα γινει??θα υπαρχει σειρα προτεραιοτητας???γιατι εγω δουλεια δε μπορω να βρω εαν δε πανε παιδικο πχ και ειναι ο μονος τροπος με το προγραμμα...πως γινεται η διαδικασια επιλογης?

βαση του σαιτ:

Οι μητέρες μπορούν να ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες,

• να εργάζονται στην Ελλάδα ως μισθωτές ή αυτοαπασχολούμενες ή αυτοαπασχολούμενες στον πρωτογενή τομέα. Εξαιρούνται οι τακτικοί υπάλληλοι Δημοσίου, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. (αʼ και βʼ βαθμού).

• να συμμετέχουν σε Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης (ΕΠΑ: Πρόγραμμα Νέων Θέσεων Εργασίας, Πρόγραμμα Νέων Ελεύθερων Επαγγελματιών, Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας – Stage, Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης).

• να είναι άνεργες οι οποίες διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ και αντίγραφο βεβαίωσης εξατομικευμένης προσέγγισης από τις Υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ.

• να είναι άνεργες και λαμβάνουν ή έχουν λάβει τακτικό επίδομα ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. οποιαδήποτε χρονική περίοδο κατά το διάστημα 21/06/2008 – 21/06/2010.

• να είναι μητέρες παιδιών με Αναπηρία (Α.ΜΕ.Α), ανεξαρτήτως εργασιακής, κοινωνικοοικονομικής ή άλλης κατάστασης.

οποτε για σενα πχ χρειαζεται να δεις τα 2 προτελευταια γιανα σαι τουλαχιστον μεσα στις προυποθεσεις...

αυτο για τη 2πλοαιτηση ισχυει για τους δημοσιους. ετσι λενε τα χαρτια που πηρα για να συμπληρωσω.

Επεξεργάστηκαν by v & a
συμπληρωση

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...