Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

αιντε αιντε........

οχι κοπελα μου οποιον στειλεις μπορει να καταθεσει εμενα πηγε ο πεθερος μου αλλες κοπελες εστειλαν κουριερ κτλ

που μπερδευεσαι με την ηλικια? βαλε ποσο θα ειναι 31/12/11....

τελικα επικυρωνουν εκκαθαριστικα στα ΚΕΠ???

καλά , όταν λέει η "ίδια" εννοούν πως δεν μπορούν να τις καταθέσουν αυτοί από τα ΚΕΠ.

ΝΑΙΙΙΙΙ αρκεί να έχεις και το πρωτότυπο εκκαθαριστικό και το επικυρώνουν όποιος και να το πάει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν , κατέβασε τη σωστή αίτηση από εδώ http://www.eetaa.gr/ και αν έχεις εκτυπωτή εκτύπωσε τη.

Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα βρίσκω κάποια άκρη... Χαζή δεν είμαι, ίσα ίσα που τα ξεψείρησα όλα, για αυτό και βρήκα το φάουλ στην αίτηση. Δεν ξερω από που την κατέβασαν την αίτηση τα ΚΕΠ, (ίσως από εδώ : http://www.espa.gr/Lists/Proclamations/Attachments/1710/epanad_110620_Aitisi_symmetohis_Miteres.doc) πάντως είχε τυπογραφικό λάθος και μάλιστα σοβαρό. Θα με παίρνανε στο λαιμό τους....

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα βρίσκω κάποια άκρη... Χαζή δεν είμαι, ίσα ίσα που τα ξεψείρησα όλα, για αυτό και βρήκα το φάουλ στην αίτηση. Δεν ξερω από που την κατέβασαν την αίτηση τα ΚΕΠ, (ίσως από εδώ : http://www.espa.gr/Lists/Proclamations/Attachments/1710/epanad_110620_Aitisi_symmetohis_Miteres.doc) πάντως είχε τυπογραφικό λάθος και μάλιστα σοβαρό. Θα με παίρνανε στο λαιμό τους....

Χαζή δε σε είπε κανείς,απλά φέτος η ΕΕΤΑΑ σε πολλά σημεία έχασε τα αβγά και τα πασχάλια.

Χαζή δε σε είπε κανείς,απλά φέτος η ΕΕΤΑΑ σε πολλά σημεία έχασε τα αβγά και τα πασχάλια.

Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ, με βοήθησες. Καλό βράδυ

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα όλη μέρα όπως λέει και ο Βασιλάκης μου.

Ακόμη 1,5 ώρα και τέλος οι κάλπες όπως λένε. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε.

Και μετά περιμένουμε με αγωνία και μετράμε τις μέρες για τα αποτελέσματα.

Κορίτσια μπορεί κάποια να μου πεί πως βάζουμε τον χάρακα με τις ηληκίες? είμαι λιγάκι ασχετη με αυτά γιατί δεν ασχολούμαι και πολυ. Ευχαριστώ.

aPUip3.pngJF0dp3.png

καλημέρα! Θ΄αρχίσουν και τα αποτελέσματα στους δημοτικούς εκτός ΕΣΠΑ αυτή τη βδομάδα.

Όπως τα λές, για τους παιδικούς που είναι εκτός ΕΣΠΑ, γιατί ο δικός μας δημος έβαλε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς στο ΕΣΠΑ.

aPUip3.pngJF0dp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μπορεί κάποια να μου πεί πως βάζουμε τον χάρακα με τις ηληκίες? είμαι λιγάκι ασχετη με αυτά γιατί δεν ασχολούμαι και πολυ. Ευχαριστώ.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51738

δες εδω εχει οδηγιες για τα πάντα

Tελος η διαδικασια.

Οσοι προλαβατε, προλαβατε!!!!

Να σας ρωτησω και εγω κατι που μου φαινεται υποπτο.

Στο δικο μου δημο Πολιχνης (Παυλου μελα) που εκανε τα χαρτια μου και στο δημοτικο σταθμο, μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα θα βγουν αφου πρωτα βγουν τα αποτελεσματα των ΕΕΤΑΑ, να δουν ποια παιδακια θα παρουν με το προγραμμα και μετα θα βγουν του δημου.

Παραξενο ή οχι οεεεεεοοοο???????

LOAE.jpg.png

Διαφημίσεις

Εγώ που ρώτησα στον δικό μου δήμο Κορδελιού-Ευόσμου μου είπαν για τους άλλους δήμους ότι πρώτα θα δουν πόσες θέσεις θα καλυφθούν απο το ΕΣΠΑ και μετα οσες μείνουν θα παρουν από όσουν δεν έκαναν αίτηση μέσω ΕΣΠΑ.

aPUip3.pngJF0dp3.png

τελειως λογικο ακουγεται!

πρωτα να παρουν τα χοντρα λεφτακια

ε μα ναι.....σκέψου αν πας μονη σου , σου παιρνει βια απο 50 εως 80ευρω πες για τροφεια αρα...600 με 900ευρω το πολυ!! Γιατι δεν ειναι δημοτικές επιχειρήσεις που ζητάνε απο 1600ευρω και πανω!

ενω αν πας μεσω εεταα.....πολλαπλασιάζεται το ποσο νομιζω επι 3....ή 4....

εννοειτε πως τους συμφερει μεσω εεταα να έχουν παιδάκια!

Τις δυο προηγουμενες χρονιες γιατι βγαιναν πρωτα στους δημους και μετα τα εεταα?

Στον δικο μας δημο τουλαχιστον ετσι γινοταν, τωρα γιατι φετος αλλαξαν, δεν ξερω? μηπως γιατι ενω βγαινανε πρωτα τα αποτελεσματα του δημου, δεν υπηρχαν μεσα παιδακια και μετα αυτα επιλεγοντουσαν απο τα εεταα και χανανε το παραδακι τους!!!

LOAE.jpg.png

ειχα πει και πιο πισω πως η διευθυντρια του σταθμου μας μας ειπε πως "φετος οι δημοσιοι θα πληρωνονται οπως οι ιδιωτικοι" και ειχα παραθεσει και ενα ποστ

μερικες σελιδες πιο πισω που λεγε ενας δημαρχος μεγαλου δημου της αττικης πως "οι μητερες με κατω απο 12000 ευρω εκκαθαριστικο κανονικα δε θα πληρωναν καθολου τροφεια αν εμπαιναν εκτος προγραμματος.τωρα με το προγραμμα ομως ο δημοτικος σταθμος θα παρει χρηματα και για τα παιδακια αυτα" και μαλιστα συμπληρωνω πολλαπλασια. ε που 30 και που 200 η 300 περιπου που ειναι το καθε παιδι το μηνα στο εσπα....

Ισως αυτο να ειναι το κλειδι γιατι οι δημοσιοι προτιμουν να βγουν τα αποτελεσματα του προγραμματος πρωτα!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Τις δυο προηγουμενες χρονιες γιατι βγαιναν πρωτα στους δημους και μετα τα εεταα?

Στον δικο μας δημο τουλαχιστον ετσι γινοταν, τωρα γιατι φετος αλλαξαν, δεν ξερω? μηπως γιατι ενω βγαινανε πρωτα τα αποτελεσματα του δημου, δεν υπηρχαν μεσα παιδακια και μετα αυτα επιλεγοντουσαν απο τα εεταα και χανανε το παραδακι τους!!!

Δεν καταλαβαίνω, δεν είναι στάνταρ οι θέσεις που καλύπτονται απο Εεταα και οι υπόλοιπες;

Συμφωνώ και εγώ με αυτά που λές. Εγώ έχω σισόδημα πολυ πιο κάτω απο 12000 και αν δεν ηταν ο δημος μας στο πρόγραμμα βάσει κρητηρίων δεν θα ΄λήρωνα τίποτα αλλα τώρα με το πρόγραμμα εάν και λέω εάννννν μας πάρουν θα πληρωθεί ο παιδικός.

aPUip3.pngJF0dp3.png

Οι δήμοι που θα περιμένουν πρώτα να βγουν τα αποτελέσματα του espa είναι οι πιο έξυπνοι μάλλον και αυτό θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι δήμοι που έχουμ δηλώσει θέσεις στο πρόγραμμα.

Και εξηγώ.

Κάθε σταθμός δήλωσε ορισμένο αριθμό θέσεων στο ΕΣΠΑ , και δεν μπορεί να αυξομειώσει.

Αρα οι υπόλοιπες θέσεις του κάθε σταθμού θα καλυφθούν εκτός ΕΣΠΑ.

Αν βγάλουν πρώτα τα εκτός ΕΣΠΑ , τί θα γίνει με αυτές που μπήκαν και με το πρόγραμμα και χωρίς το πρόγραμμα;

θα αναγκαστουν να κάνουν καινούριες λίστες με τις εκτός ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ διπλός κόπος(εργατοώρες=χρήμα) και την καχυποψία δε τη γλιτώνουν.

Ενώ αν περιμένουν τα αποτελέσματα του έσπα , θα διαλέξουν από τις υπόλοιπες για εκτός εσπα.

Θα μου πείτε γιατί δεν το κάναν και περσι.Μα όσο ζουν.μαθαίνουν.

Λέω εγώ τώρα,χωρίς να είμαι υπάλληλος Δήμου , ΕΕΤΑΑ, η ΕΣΠΑ.

απορια μου...και ποτε θα βγαλει τα αποτελεσματα ενας δημοτικος που ΔΕΝ εχει ολες τις θεσεις του στο ΕΣΠΑ?

29 μεχρι ΕΣΠΑ και μετα τα υπολοιπα αναλογως ηλικιων?

ΚΑΙ ενας Δημοτικος που παιζει και με ΕΣΠΑ και χωρις, θα ζητησει για τις υπολοιπες θεσεις χρηματα απο ολους?

πολυ τραβηγμενο μου φαινεται? τελικα ποια η χρηση του "φτηνου" δημοτικου σταθμου?

τελικα η Ηλιουπολη μας βγηκε πολυ υπερανω η δεν ηξερε που παν τα 4?

kKZUp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...