Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι τις κοπέλες που έχουν ξανακαταθέσει αίτηση στο πρόγραμμα. Στο φάκελο πρέπει να εσωκλείεται και η πρόσκληση τυπωμένη? 'Η μόνο η αίτηση και τα δικαιολογητικά?

Και εγω την ιδια απορια εχω?Αν ξερει καμια κοπελα ας μας πει....

Δεν πιστευω ομως διαφορετικα τι οικολογικη κ οικονομικη καταστροφη για τοσες αιτησεις!!!

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι βρε κορες..η αιτηση και τα δικαιολογητικα μονο...δεν βαζω το χερι μου στο ευαγγελιο αλλά δεν εχω ξαναακουσει να κατατιθονται και οι οδηγιες!

και αποθηλασε επιτελους!

οχι φυσικά....:P

θυμάμαι από πέρυσι ότι σου συμπληρώνουν ηλεκτρονικά οι τύποι στο ΚΕΠ την αίτηση, ελέγχουν τα δικαιολογητικά και σου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου.

απλά η ταλαιπωρία και το "περίμενε" στο ΚΕΠ είναι το πρόβλημα. :(

εχω δικια μου στα κεπ αλλ'α θα μιλησω απογευμα! δεν ξερω ημερομηνιες παντως φετος ταχυδρομικα τα στελνουμε ! βραδυ θα σας ενημερωσω λεπτομερως!...

δεν μπορουμε να μπουμε eetaa με τιποτα

οχι βρε κορες..η αιτηση και τα δικαιολογητικα μονο...δεν βαζω το χερι μου στο ευαγγελιο αλλά δεν εχω ξαναακουσει να κατατιθονται και οι οδηγιες!

οχι φυσικά....:P

θυμάμαι από πέρυσι ότι σου συμπληρώνουν ηλεκτρονικά οι τύποι στο ΚΕΠ την αίτηση, ελέγχουν τα δικαιολογητικά και σου δίνουν αριθμό πρωτοκόλλου.

απλά η ταλαιπωρία και το "περίμενε" στο ΚΕΠ είναι το πρόβλημα. :(

Αυτο σκρφτομουν και εγω αλλα στη χωρα που ζουμε δεν μπορουμε να ειμαστε με τιποτα σιγουροι:(:(

q1kup2.pngza5op2.png

Διαφημίσεις

εντωμεταξυ παιρνεις τηλεφωνο σε βαζουν στην αναμονη και μετα κλεινει η γραμμη! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

και αποθηλασε επιτελους!

Μπορείς να ανεβάσεις και τις δομές για την Λάρισα με το rapidshare

Δυστυχώς δεν το έχω.Είχα κατεβάσει μόνο για νομό Θεσσαλονίκης γιατί αυτό με ενδιέφερε...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΠ μολις μιλησα ξανα.

Πηρα και μου ειπαν ΜΟΝΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ τα κεπ που λενε οτι δεχονται μαλλον το λενε γιατι δεχονταν περσι, η ειχαν δει τη πρωτη προκυρηξη οτι θα ξεκινησουν στις 23 και δεν εχουν κατεβασει τη τελευταια που δε τα περιλαμβανει.

( λογικο αφου το σαιτ δε παιζει!)

Με κανενα τροπο δε μπορουμε να παρουμε αρ. πρωτοκολου

Πωτησα αν μπορουμε να στειλουμε 2-3 μητερες μαζεμενες τις αιτησεις σε ενα μεγαλο φακελο και μεσα η καθεμια το δικο της φακελο για να μοιραστουμε τα εξοδα και μου ειπαν ΝΑΙ.

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

μπορειτε να παρετε αιτησεις απο τους σταθμους που ειναι στο προγραμμα ...εμεις ειμαστε απο περιση και μας ειπε η δασκαλα της οτι απο αυριο θα δινει στους γονεις τα χαρτια σημερα το μεσιμερη θα τα εχει και και αυτη στα χερια της στο side οπαντως με τιποτα να μπεις σημερα ............

Διαφημίσεις

Να κάνω μια χαζή ερώτηση?????

Η μικρη ειναι αβάφτιστη ακόμα και θα ειναι και μεχρι τη καταληκτικη ημερομηνια των αιτήσεων!Τι θα βάλλω στο όνομα?Στο πιστοποιητικο οικογεν καταστασης γράφει Ακορ!:confused::confused::confused:

Η μικρη ειναι αβάφτιστη ακόμα και θα ειναι και μεχρι τη καταληκτικη ημερομηνια των αιτήσεων!Τι θα βάλλω στο όνομα?Στο πιστοποιητικο οικογεν καταστασης γράφει Ακορ!:confused::confused::confused:

Αβάπτιστο ή ΑΚΟ θα βάλεις...

Και ναι είναι καλό να είναι όλα επικυρωμένα.

Αν έχει αποφασιστεί το όνομα μπορούν οι γονείς να κάνουν ονοματοδοσία στον Δήμο με μια απλή αίτηση και έκδοση αυθημερον της νέας ληξιαρχικής πράξης με το όνομα.Η διαδικασία δεν αντικαθιστά την βάπτιση.

line_m121_beg_17_time_1226034000_text_cf20d7dcf1e7f220eceff520e5dfede1e9.gif

Επικύρωση γίνεται στην αστυνομία ή και στα ΚΕΠ...

Πας με το πρωτότυπο και την φωτοτυπία και επικυρώνουν τη φωτοτυπία.

Εγώ πέρυσι επικύρωσα τα πάντα. Και τη φορολογική δήλωση.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...