Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πως σας φαίνεται για πάρτυ στο σπίτι?

Recommended Posts

Κορίτσια, επειδή με τους παιδότοπους δεν έβγαλα άκρη, (μου φάνηκαν ακριβοί οι 2 που επισκέφθηκα, ξεπερνάμε τα 250 μαζί με την τούρτα), σκέφτομαι να κάνω τα γεννέθλια της μικρής μου στο σπίτι.

Ωστόσο, για ευνόητους λόγους, σκέφτομαι να αποσύρω τα χαλιά πριν το πάρτυ και να τα ξαναστρώσω μετά το πάρτυ, αφού καθαρίσω.

Σκέφτομαι να αφήσω ένα μέτριο χαλί μπροστά στην τραπεζαρία, το οποίο πλαίνεται εύκολα με λάστιχο και σαπουνάδα. (Για να υπάρχει έστω ένα μικρό σημείο στρωμένο για να κάτσουν παιδάκια.) Βέβαια είναι μικρό το χαλί αυτό, 1,60 x 2,30.... Θα έχω γύρω στα 10 παιδάκια καλεσμένα. Πως θα σας φαινόταν να πάτε σε πάρτυ και να καταλάβεται ότι έχουν βγάλει τα χαλιά?

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Διαφημίσεις

καθολου παραξενο προσωπικα, αφου θα σηκωσω και τα δικα μου χαλια τον αλλο μηνα που εχει γενεθλια ο γιος μου και θα τα ξαναστρωσω την επομενη...χρονια πολλα στο παιδακι σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε. Μητέρες ήμαστε και καταλαβαίνουμε πόσο εύκολα λερώνονται με 10 μικρά παιδιά και πόσο δύσκολα καθαρίζονται μετά.:rolleyes:

natassa + tasos = 15 years together

" Να θυμάσαι ότι κάθε άνθρωπος που συναντάς, κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει"

Και πέρσυ στα πρώτα και φέτος στα δεύτερα όπως και σε κάθε γιορτή σηκώνω τα χαλιά......αφήνω ένα μικρό μόνο.......Ειδικά φέτος που είμαι έγκυος δε ξέρω αν θα αφήσω κανένα......Πέρσυ δε περπατούσε ο γιός μου οπότε και άφησα κάποιο φέτος που τρέχει και δεν φτάνει δε νομίζω....

Διαφημίσεις

Σε οσα παιδικα παρτυ εχω παει, ολες οι μαμαδες τα εχουν σηκωσει τα χαλια.Ποιος να το παρεξηγησει βρε κοριτσια? Ολες ετσι δε σκεφτομαστε?

Παντως τα 250 ευρω με την τουρτα μια χαρα μου ακουγονται στον παιδοτοπο και εισαι και ξεκουραστη και το σπιτι σου καθαρο.

Εγω που εκανα τα γεννεθλια της μικρης στο σπιτι πριν λιγες μερες, ξοδεψα 300 ευρω και φανταστειτε οχι για παρτυ......μονο γιαγιαδες , η νονα μας και τα αδερφια μας γιατι ηταν τα πρωτα μας γεννεθλια δηλαδη κατω απο 20 ατομα.Αλλα βαλε ποτα, βαλε φαγητα , βαλε τουρτα .........ειπα του χρονου που θα κανουμε παρτυ με παιδακια........σε παιδοτοπο σιγουρα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Κατ΄αρχήν σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας.

Magdoulini, με το καλό και στα δικά σας γεννέθλια!

Προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε. Μητέρες ήμαστε και καταλαβαίνουμε πόσο εύκολα λερώνονται με 10 μικρά παιδιά και πόσο δύσκολα καθαρίζονται μετά.

Έτσι το βλεπω και εγώ natassa-tasos, ελπίζω να ισχύει για όλους τους καλεσμένους!

Kounelitsa, το σκέφτηκα διότι τις προάλες είχα στο σπίτι τους νονούς, δεν τους άρεσε που τους ζήτησα ευγενέστατα να βγάλουν τα παπούτσια τους. Το κατάλαβα πολύ καλά ότι δυσαρεστήθηκαν.

Κατ΄αρχήν με το καλό να εξελιχθεί η εγκυμοσύνη σου ΣΤΕΓΙΑ. Και εγώ πέρισυ στα πρώτα της γεννέθλια τα είχα βγάλει, απλά τότε τα παιδάκια ήταν ελάχιστα και δεν καθόντουσαν να παίξουνε.

Έχεις δίκιο rena, και εγώ έτσι ακριβώς έλεγα πέρσι, ότι φέτος θα τα έκανα σε παιδότοπο, διότι αφενός τότε είχαμε ξοδέψει πολλά χρήματα, (μου είχε στοιχίσει αρκετά και μία διακόσμηση που είχα παραγγείλει για πρώτα γενέθλια από το ίντερνετ), αφετέρου η κούραση ήταν μεγάλη. Ωστόσο, χαίρομαι ταυτόχρονα να ετοιμάσω πράγματα και να τη γιορτάσω στο σπίτι, έχω ένα δίλλημα..

Πεινάμε περισσότερο από την έλλειψη αγάπης και εκτίμησης σ΄αυτό τον κόσμο, παρά από την έλλειψη τροφής. Η αγάπη καρπίζει όλες τις εποχές και ο καρπός της είναι προσιτός σε όλους. (Mother Tereza)

Αντε καλε καντα εξω να ησυχασεις.Μη σου πω και τα παιδακια ευχαριστιουνται πιο πολυ.

Παντως αν το αποφασισεις για το σπιτι, μπορω να σου δωσω και της συνταγες με τα πραγματα που εκανα εγω.Ηταν ολα πανευκολα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

.....

Kounelitsa, το σκέφτηκα διότι τις προάλες είχα στο σπίτι τους νονούς, δεν τους άρεσε που τους ζήτησα ευγενέστατα να βγάλουν τα παπούτσια τους. Το κατάλαβα πολύ καλά ότι δυσαρεστήθηκαν.

........................

Για να βγάλεις το χαλί ΟΚ, το καταλαβαίνω. Δεν το κάνω βέβαια γιατί τα παιδάκια από ένα σημείο και μετά βγάζουν τα παπούτσια τους και δεν θέλω να ξεπαγιάσουν πατώντας ξυπόλητα στα πατώματα. Δεν θα παρεξηγιόμουν όμως εάν καταλάβαινα ότι λείπει το χαλί.

Για τα παπούτσια τώρα..... Κορίτσια όσες το κάνετε αυτό, ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω. Το θεωρώ μεγάλη αγένεια να ζητήσω από τον καλεσμένο μου να βγάλει τα παπούτσια του. Είναι σαν να του λέω "είσαι βρωμιάρης και δεν σκούπισες τα παπούτσια σου μπαίνοντας στο σπίτι μου". Μία φορά μου είχε πει η κουνιάδα μου και πολύ απλά δεν ξαναπήγα σπίτι της μέχρι που μεγάλωσε το παιδί της. Επιπλέον, φοβάμαι ότι μπορεί να φέρω τον άλλον σε δύσκολη θέση. Δεν σας έχει τύχει ποτέ μα έχετε ξεμείνει από καλσόν και να φορέσετε ένα που λείπει πόντος? Θα θέλατε να το δει όλος ο κόσμος? Πρέπει δηλαδή να έχω κάνει πεντικιούρ πριν σας έρθω επίσκεψη?:lol::lol:

Δεν ειναι θεμα βρωμιας.Οσο και να σκουπισει καποιος τα ποδια του, τα μικροβια δεν φευγουν.Οταν τα παιδακια ειναι τοσο μικρα που μπουσουλανε και κυλιουνται στα πατωματα και βαζουν τα παντα στο στομα, καλα ειναι να μην μπαινουμε με τα παπουτσια.

Εγω παντως και πριν κανω παιδι οταν πηγαινα σε σπιτι με παιδακια , τα εβγαζα απο μονη μου.Δε νομιζω να ειναι παρεξηγησημο αυτο.

Οσο αφορα το παρτυ η μια γιορτη , συμφωνω.Θα βγαλω τα χαλια και δε θα ζητησω απο κανεναν να βγαλει παππουτσια.Θα περασω με χλωρινη το πατωμα οταν φυγουν ολοι, θα ξαναστρωσω τα χαλια μου και κανενα προβλημα.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...