Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Και επανερχομαι...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πιο πιθανον ειναι να κερδισω αυριο το τζοκερ απ' οτι η Dora να εχει μαζι της την πεθερα της...

Τη μανουλα της εχει μαζι :lol::lol::lol:

Οποτε δεν τιθεται θεμα γλωσσοφαγιας που να συνδεεται με πεθερες και λοιπα διποδα :lol::lol::lol: Η ΠΙΣΙΝΑ εκανε η ζημια!!

Διαφημίσεις

λοιπον.. ο ανθρωπος με την ομπρελα ετρεξε δεν μπορω να πω.. αισθανθηκε πολυ ασχημα, ηθελε να μας παει στο νοσοκομειο οταν ξεραθηκε η μανα μου και παραλιγο να ξεραθει κι αυτος.. τον ειδα να ψιλοτρεμει λιγο του λεω ελα αντε πεσε κι εσυ να εχω τρεις να συνεφερω.. :lol:

Οκ αν φεροταν γαιδουρινα στανταρ θα τον ειχα σκυλοβρισει αλλα με εριξε στο φιλοτιμο.. και αφου δεν χτυπησε το παιδι ολα καλα..

Σημερα παλι επεσε πανω σε μια τριανταφυλλια και καταγδαρθηκε.. :cry:

Μου ερχετε να τα μαζεψω και να φυγω.. αλλωστε μονο ξεκουραση δεν βλεπω μας εχει βγαλει τη ψυχη ο μικρος..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

λοιπον.. ο ανθρωπος με την ομπρελα ετρεξε δεν μπορω να πω.. αισθανθηκε πολυ ασχημα, ηθελε να μας παει στο νοσοκομειο οταν ξεραθηκε η μανα μου και παραλιγο να ξεραθει κι αυτος.. τον ειδα να ψιλοτρεμει λιγο του λεω ελα αντε πεσε κι εσυ να εχω τρεις να συνεφερω.. :lol:

Οκ αν φεροταν γαιδουρινα στανταρ θα τον ειχα σκυλοβρισει αλλα με εριξε στο φιλοτιμο.. και αφου δεν χτυπησε το παιδι ολα καλα..

Σημερα παλι επεσε πανω σε μια τριανταφυλλια και καταγδαρθηκε.. :cry:

Μου ερχετε να τα μαζεψω και να φυγω.. αλλωστε μονο ξεκουραση δεν βλεπω μας εχει βγαλει τη ψυχη ο μικρος..

Εγω η γρουσουζα σ' εφαγα οταν σου εγραφα πριν λιγες μερες: "Παρε μαζι σου φαρμακειο..."

Αλλα ετσι ειναι τα παιδια. Εμενα η δικια μου στεκοταν διπλα μου και στα ποδια μας ηταν ενα βραχακι. Την κραταγα κιολας τρομαρα μου. Και παλι επεσε!!! Κι οχι μονο επεσε. Χτυπησε ολη τη δεξια μερια του σωματος με την εξης σειρα: Κεφαλι, αυτι, ωμο, μπρατσο, γοφο, γονατο. Πως το καταφερε αυτο αναρωτιεμαι ακομη και σημερα... Να ησασταν απο μια μερια να βλεπατε τη φιλεναδα σας να διανυει τρεχοντας 200 μετρα σε χρονο σπριντερ με το μπικινακι για να φερει το φαρμακειο απ' τ' αμαξι να καθαρισει τις πληγες και ολη η παραλια να εχει μεινει να κοιταει την τρελη κι αλλοπαρμενη μανα με να τρεχει με το φαρμακειο στο χερι...Και να εχει ερθει κι ενας κυριος και να ρωταει: Τι επαθε το παιδι, ειμαι γιατρος, θελετε να το κοιταξω; Και μετα μας λεει και την ειδικοτητα του (κτηνιατρος του δημου που κανει τη γυρα στις στανες των χωριων) κι ο αντρας μου να τον κοιταει ετοιμος να του κατεβασει οτι καντηλι του ερχοταν προχειρα στο νου...Ευτυχως ηταν μονο γρατσουνιτσες...

Βρε, Dora, πραγματικά μου φαίνεται πως σε ματιάσαμε.

Και όσο για την ξεκούραση, ε, εντάξει μπορεί με το παιδί να έχει τρέξιμο αλλά αλλάζεις παραστάσεις βρε παιδί μου. Ξεκουράζεται το μάτι.

Μη δίνεις σημασία στα μικροατυχήματα. Συμβαίνουν κι αυτά. Αλοίμονο αν δεν πηγαίνουμε πουθενά γι αυτό το λόγο.... Εύχομαι από δω και πέρα να μην έχετε άλλα στραβά....

Jean, κτηνίατρος, ε; :lol::lol: Ε, εντάξει. Όλοι πλάσματα του Θεού είμαστε.... Τι παιδάκι, τι κατσικάκι. :lol::lol:

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

:lol::lol: Jean πεθανα στα γέλια :lol::lol::lol: ελα μωρε γιατρός ο ένας γιατρός και άλλος :lol::lol::lol::lol:

Dora περαστικά του, εντάξει παντα θα συμβαίνουν μικροατυχήματα, για ξαναρίξε μια ματιά στην πισίνα να ηρεμήσεις :wink::wink::wink:

20081.jpg και επειδη δεν με πιστευατε... για του λογου το αληθες.. με πεταξε η φωκια στην πισινα την ωρα που λιαζομουν και επεσα ξερη.. :lol:

Και οχι τιποτα αλλο την ωρα που εγω πολεμουσα με τις φωκιες και τα κροκοδιλακια και τις ψαρουκλες που μου στειλατε να με φανε και να πιουν το χυμο μου και ο Χαρουλης ειχε κανει καταληψη στο λαπτοπ με τα ζουζουνια και τα μαμουνια του (κατοπιν συνεννοησης με τον αντμον φωκιον) ...δεν προλαβα να παω και γω αρχειο με τους υπολοιπους.. :(

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αμ εγώ δεν ζηλεύω την πισίνα...

Τα κιλά της ζηλεύω που είναι αδύνατη όπως ήμουν εγώ...Θα βλέπω αυτό και θα κρατιέμαι να μην φάω μπουκιά....

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

Ααααχχχχχ, εγώ πόσα ζηλεύω να γράψω...;;;;;; :lol::lol::lol:

Εγώ θέλω δυόμιση εβδομάδες ακόμα για την άδεια αλλά και να την πάρω σπίτι θα καθήσουμε. Ήδη΄ο άντρας μου΄εχει "κλείσει" κάποιες μέρες με δουλειές (πρέπει να τελειώνουμε και με το δωμάτιο της μικρής, επιτέλους!!!!).

Ελπίζω αν δεν καταφέρουμε να πάμε κανένα 3ημερο πάλι, να μπορέσουμε να αφήσουμε τη Μαρία στη γιαγιά να κάνουμε κανένα μονοήμερο χαλαρά, οι δυο μας με τον άντρα μου.

Παμ, καλά να περάσετε....

sL7ap2.png

Αμ εγώ δεν ζηλεύω την πισίνα...

Τα κιλά της ζηλεύω που είναι αδύνατη όπως ήμουν εγώ...Θα βλέπω αυτό και θα κρατιέμαι να μην φάω μπουκιά....

Και γω το σώμα της ζήλεψα!!! :)

Grow up and get a life!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...