Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Και επανερχομαι...

Recommended Posts

στο γνωστο μας θεμα μιας και το αλλο κλειδωθηκε..

και εχω να πω ενα..

ΠΙΣΙΝΑΑΑΑΑΑ

Διακοπες παιδια μου.. αυτο χρειαζομαστε.. διακοπες..

Να ηρεμησουμε..

να χαλαρωσουμε..

να γεμισουμε τις μπαταριες μας..

Να δουμε τη ζωη πιο ομορφη.. πιο γαλαζια..

Το αγχος, το τρεξιμο, τα προβληματα , η καθημερινοτητα και η ρουτινα μας τρωνε το μυαλο σαν το σαρακι..

Αποδραστε.. Παρτε μαζι και μια γιαγια για το μπεισιτινγκ (εστω την πεθερα σας) και απολαυστε το..

Καλο καλοκαιρι σε ολους..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

945077n6gv373mvj.gif

1080795x5hy8oa96i.png

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

dora να με συμπαθας ....αλλα θα το πω! καλα τις αλλες οκ! εμενα πουλι μου δεν με σκευτεσε? εμενα? που σ αγαπαω? δλδ ελeος ποια ΚΑΙ LINK ΔΕΝ ΜΑς ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡIΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ LINK?????????

ρε συ ζηλευω ..κι οσοσκευτομαι οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε παει μαζι μου τρεχουν τα σαλια .....ατιμη dora ξελιγωνεις το κοσμακι αδικα !

Διαφημίσεις

...

Να δουμε τη ζωη πιο ομορφη.. πιο γαλαζια...

Υπονοείς κάτι; :lol::lol::lol::lol:

Υ.γ.: Αν ήταν περίοδος εκλογών θα ήταν ωραίο σλόγκαν.... :lol::lol: (άτιμη δουλειά, όλο εκεί το μυαλό μου)!!

sL7ap2.png

δεν θα μπορούσα να φανταστώ να ζείς τις διακοπές σου με τίποτα λιγότερο απο αυτά που περιγράφεις ....

(στο κλειδωμένο :lol: )...

βεβαία είσαι απαράδεκτη έχει ο μήνας 22 ΙΟΥΛΙΟΥ και γράφεις προκλητικά χωρίς φόβο ... με πάθος την λέξη

ΠΙΣΙΝΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;και εμείς είμαστε ακόμα στα γραφεία μας ;;;;

τέλος πάντων ..... Καλά να περνάτε !!!! :D:D:D

257500hkhgah2xf7.png

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Λοιπόν... εγώ βλέπετε τόσες μέρες... κυρία! Δε μιλάω!

Αλλά........... ΠΙΣΙΝΑ????????????? ΟΚ! Θα κάνω κι εγώ το ίδιο την άλλη βδομάδα... Κι όποιος αντέξει! :lol::lol::lol::lol:

Καλά να περνάτε dora!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

είσαστε πολύ κακές όλες σας που αυτήν την στιγμή, που εμείς βράζουμε και τσιγαριζόμαστε , εσείς ατάραχες βρισκόσαστε σε μια πισίνα ή παραλία και γελάτε με ό,τι συμβαίνει...πίσω σας :lol::lol::lol::lol:

ένα έχω να σας πω ....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!! δεν μας λυπάστε και εμάς που θέλουμε 3 εβδομάδες για να φύγουμε??????

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: ...άντε βρε καλά να περνάτε και ρίξτε και καμμιά βουτία και για εμάς τις δόλιες μάνες που έχουμε πήξει ... :lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Θα στείλω τη φώκια της Ρούλας να σε ρίξει στην πισίνα ενώ παίρνεις τον υπνάκο σου στην ξαπλώστρα.

Καλά να περάσετε.

ΥΓ: προτιμώ να κυνηγώ την κόρη μου 24 ώρες το 24ωρο, από το να πάρω την πεθερά μου μαζί σε διακοπές.

Είσαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αλλά να περνάς ΤΕΛΕΙΑ!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τελικά έχεις πολύ θρασσος!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλή συνέχεια Δώρα......!!!!!!!!!!! Φιλιά στο Χαρούλη!!!!!!

Παρτε μαζι και μια γιαγια για το μπεισιτινγκ (εστω την πεθερα σας 969356n04i0j45gk.gif) και απολαυστε το..

ελα να παμε στο νησι,η μανα σου εγω κι εσυ

:shock:25118hgxrejt2or.gif

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Εμένα η λέξη πισίνα δεν μου λέει τίποτα.

Η μαγική λέξη είναι ΘΑΛΑΣΣΑ.

Και ΄γω την έχω δίπλα μου αλλά δεν πάω γιατί ακούστηκε οτι κυκλοφορεί καρχαρίας και είναι και πεινασμένος......... Σοβαρά!

730609a5m8rb3ah6.gif

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

799199tn5pn04wue.gif

Τόσο χάλια περνάς?πω πωωωω πόσο δε λυπάμαι Δώρα!!! :lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Ασχετο με το θεμα μας (το πολυ σοβαρο) αλλα θα γραψω εδω τι παθαμε χτες μια και δεν ειμαι φαν του να ανοιγω καινουργια θεματα συνεχεια..

Ειμασταν στην παραλία , φυσηξε ξαφνικα, και εφυγε μια ομπλελα (οχι απο τις ενοικιαζομενες απο αυτες που στηνει ο κοσμος μονος του και δεν φροντιζει να στερεωσει καλα, επεσε πανω μας με αποτελεσμα να πεσει πανω στη μανα μου και στο παιδι, η μαμα μου εσκισε λιγο το χερι της και ο Χαρουλης γλιτωσε απο θαυμα το ματι του, αφου τον χτυπησε ξυστα διπλα στο ματι.. εχει κανει μια μελανια τωρα ο καημενος, δεν διαμαρτυρεται αλλα εκεινη την ωρα χεστηκε απο τον φοβο του..

Η δε μανα μου απο την τρομαρα της ξεραθηκε τουτεστιν αφου βεβαιωθηκε οτι το παιδι δεν χτυπησε σοβαρα, λιποθυμησε και ευτυχως που ειμαι ψυχραιμη εως αναισθητη γατι λογικα με ενα παιδι να κλαιει και να τσιριζει και μια μανα ξερη θα επρεπε να παθω τουλαχιστον ενα νευρικο κλονισμο..

Αυτα τα νεα... :roll:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Πω πω βρε Δώρα!!! Ευτυχώς γλιτώσατε τα χειρότερα!!!

Και ΄γω την έχω δίπλα μου αλλά δεν πάω γιατί ακούστηκε οτι κυκλοφορεί καρχαρίας και είναι και πεινασμένος......... Σοβαρά!

Για πες και σε μας που θα κάνουμε διακοπές στη Σάμο που είναι μπας και τη γλιτώσουμε :roll:

6qjVp3.png

Ασχετο με το θεμα μας (το πολυ σοβαρο) αλλα θα γραψω εδω τι παθαμε χτες μια και δεν ειμαι φαν του να ανοιγω καινουργια θεματα συνεχεια..

Ειμασταν στην παραλία , φυσηξε ξαφνικα, και εφυγε μια ομπλελα (οχι απο τις ενοικιαζομενες απο αυτες που στηνει ο κοσμος μονος του και δεν φροντιζει να στερεωσει καλα, επεσε πανω μας με αποτελεσμα να πεσει πανω στη μανα μου και στο παιδι, η μαμα μου εσκισε λιγο το χερι της και ο Χαρουλης γλιτωσε απο θαυμα το ματι του, αφου τον χτυπησε ξυστα διπλα στο ματι.. εχει κανει μια μελανια τωρα ο καημενος, δεν διαμαρτυρεται αλλα εκεινη την ωρα χεστηκε απο τον φοβο του..

Η δε μανα μου απο την τρομαρα της ξεραθηκε τουτεστιν αφου βεβαιωθηκε οτι το παιδι δεν χτυπησε σοβαρα, λιποθυμησε και ευτυχως που ειμαι ψυχραιμη εως αναισθητη γατι λογικα με ενα παιδι να κλαιει και να τσιριζει και μια μανα ξερη θα επρεπε να παθω τουλαχιστον ενα νευρικο κλονισμο..

Αυτα τα νεα... :roll:

περαστικά σας!!!! :D

αυτοί που είχαν την ομπρέλα πως αντέδρασαν?

ρωτάω από περιέργεια γιατί έχω φάει κι εγώ τέτοια ομπρέλα στο κεφάλι και παραλίγο να μου χρεώσουν κι ότι φταίω επειδή καθόμουν εκεί που ήρθε η ομπρέλα :mad:

Το πιο πιθανον ειναι οτι η Dora τους σαπισε στο ξυλο αλλα τωρα ντρεπεται να το πει :lol:

Περαστικα σας συμπεθερα...

Είδες για να αναφέρεις τη λέξη ΠΙΣΙΝΑ; Να και η γλωσσοφαγιά.... :lol::lol:

Αφού είστε καλά ευτυχώς.... Περαστικά σας.

Ακριβώς! Ή μήπως ήταν η λέξη "γιαγιά"???? :lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.