Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μη καλη τροφοδοσια πλακουντα...

Recommended Posts

γεννησααααααα :) :) :) με καισαρικη τελικα, 9 του μηνος,ενα μικρο γατακι 2.350.... και τωρα ειμαστεστο σπιτι μας :)

Να σου ζήσει μάτια μου!

Καλότυχο και γερο να είναι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 81
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το καλο κοριτσακι ο μπεμπακος σου!!!Εμεις το μαξιμουμ μεχρι 39 ειπε ο γιατρος και μπορει και φυσιολογικα δεν με πειραζει αρκει να βγει γερη και δυνατη

με το καλο λοιπον σε ολες τα νινακια μας!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Ρία μου! Κι εσύ με το καλό να γεννήσεις την κοριτσάρα σου!!! :P

γεννησααααααα :) :) :) με καισαρικη τελικα, 9 του μηνος,ενα μικρο γατακι 2.350.... και τωρα ειμαστεστο σπιτι μας :)

Να σου ζήσει κορίτσι μου ο μπέμπης σου! Να τον χαίρεσαι, να΄ναι γερός και δυνατός!!! :P:p:p

Τελικά παρά την Π.Η.Τ. που είχαμε διαφορά 2 μέρες δεν γεννήσαμε μαζί!

Άντε με το καλό και στις υπόλοιπες μας!

Να σου ζήσει κορίτσι μου ο μπέμπης σου! Να τον χαίρεσαι, να΄ναι γερός και δυνατός!!! :P:p:p

Τελικά παρά την Π.Η.Τ. που είχαμε διαφορά 2 μέρες δεν γεννήσαμε μαζί!

Άντε με το καλό και στις υπόλοιπες μας!

ευχαριστωωωωωωω κ σενα κ ολες σας γιατις ευχες :) ναι οντως δεν γεννησαμε μαζιπαρα την πητ αλλα για μα πω την αληθεια δεν με χαλαει που τονεχω νωριτερα στην αγκαλια μου να τον πνιγω με φιλια και να δαγκωνω μπουτακια :)

dev000br___.png

ευχαριστωωωωωωω κ σενα κ ολες σας γιατις ευχες :) ναι οντως δεν γεννησαμε μαζιπαρα την πητ αλλα για μα πω την αληθεια δεν με χαλαει που τονεχω νωριτερα στην αγκαλια μου να τον πνιγω με φιλια και να δαγκωνω μπουτακια :)

Αχ απ΄τη μια σε ζηλέυω που τον έχεις ήδη στην αγκαλιά σου και απ΄την άλλη φοβάμαι να γεννήσω εγώ :rolleyes: Ξέρεις, την ώρα του τοκετού, μετά με το μωρό αν θα ξέρω τι να κάνω ... πω πω αγχώνομαι :oops:

Ούτε κι εγώ μάλλον θα πάω μέχρι ΠΗΤ, ο γιατρός το βλέπει για νωρίτερα ... σε καμιά βδομάδα!

Διαφημίσεις

ευχαριστωωωωω :) :) αντε ιδια βδομαδα θα γεννησουμε τα νινια μας,,, με το καλο το καμαρι σου :)

Vasolux να σου ζησει το μωρακι σου!!!Και εγω γεννησα με καισαρικη στις 7/12 το μεσημερι μια μπουμπου 3440 53 ποντους τωρα ειμαστε στο σπιτι και τρεχουμε ολοι την ημερα!!!Καλα Χριστουγεννα σε ολες σας!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Βασω μου να σου ζησει ο μπεμπης και εγω γεννησα 27 του μηνα με καισαρικη την μπουμπου μου 2420.Ευχομαι καλη χρονια σε ολες με τα μωρακια σας και σε οσες αναμενεται με το καλο να ερθουνε!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...