Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μη καλη τροφοδοσια πλακουντα...

Recommended Posts

καλησπερα μανουλες:cry: μολις εφυγα απο το γιατρο κ τα νεα δεν ειναι πολυ ευχαριστα...το μωρακι μου δεν τρεφεται καλα,γιατι υπαρχει προβλημα με τον πλακουντα,,,,ειναι 1900 γραμμαρια...ο γιατρος μου εκλεισε ραντεβου σε δυο μερες να ξαναπαω να με δει στις 1 δεκεμβριου,και ειπε οτι θα αποφασισουμε τοτε να παρουμε το μωρο νωριτερα, ειπε χαρακτηριστικα οτι στο επομενο ραντεβου θα αποφασισουμε ποτε θα παρουμε το μωρο εξω,σε μια εβδομαδα η δεκα μερες... και οπως καταλαβαινετε ειμαι χαλια:? καθε εμπειρια παρομοια με τη δικη μου,θα μου εδεινε κουραγιο,και αν ξερετε αν θα εχει προβλημα το νινι μου... γιατι νε μεν θα εχω μπει στην 36 εβδομαδα,αλλα θα ειναι πολυ αδυνατο:( ευχαριστω προκαταβολικα...:-(

dev000br___.png

Διαφημίσεις

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

βρηκατε γιατι δεν τρεφει ο πλακουντας το μωρο; βρηκατε το προβλημα; εκανες ντοπλερ; ηταν καλο; ο πλακουντας γερασε και γιατι;

μην αγχωνεσαι γιατι γινεσαι χειροτερα. αν και εχεις δικιο γιατι δεν επιασε τα δυο κιλα και ειναι λογικο να φοβασαι. αλλα να σκεφτεσαι θετικα.

βρηκατε γιατι δεν τρεφει ο πλακουντας το μωρο; βρηκατε το προβλημα; εκανες ντοπλερ; ηταν καλο; ο πλακουντας γερασε και γιατι;

μην αγχωνεσαι γιατι γινεσαι χειροτερα. αν και εχεις δικιο γιατι δεν επιασε τα δυο κιλα και ειναι λογικο να φοβασαι. αλλα να σκεφτεσαι θετικα.

πιστευω οτι σε συο βδομαδες περιπου θα το παρουμε που προσθεσα τις μερες... και ελοιζω να εχει πιασει τα δυο κιλακια... το ντοπλερ ηταν καλο,απλα τωρα ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα ο πλακουντας... και για αυτο δεν περνει βαρος το νινι....και ειπε ο ντοκτορ οτι δεν υπαρχει λογος να το αφησουμε μεσα αν δεν τρεφεται....:-(

dev000br___.png

και εμενα ο πλακουντας στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν προβληματικος. 1)ειχα κανει αιματωμα εσωτερικο και ηταν κακης ποιοτητας και 2) ανεβαζα πιεση στη 1 μητριαια αρτηρια. το αποτελεσμα ηταν να μην τρεφεται καλα το μωρο και επειδη προσεχαπαρα πολυ τη διατροφη μου, κοπωση και γενικα δεν ειμαι καπνιστρια ουτε επινα ουτε τιποτα κρατηθηκε μεχρι τις 37+4 αλλα ειχε γερασει προωρα. ηδη στις 30 εβδομαδες στο ντοπλερ ηταν βαθμος 2 προς 3 και ειχε φανει και η πιεση. το μωρο ευτυχως γεννηθηκε 2270 και ειχε καλα πνευμονακια και δεν μπηκε θερμοκοιτιδα.

τωρα παλι φοβομαστε τα ιδια γιατι τωρα φανηκε ηδη αποτο β επιπεδου πουμου εκναε και ντοπλερ οτι ανεβαζω πιεση και στις 2 μητριαιες αρτηριες αν και εχω κομμενο το αλατι απο την αρχη της κυησης κτλ. το καλο τωρα ειναι οτι μεχρι στιγμης ο πλακουντας το τρεφει γιατι φαινεται να ειναι καλης ποιοτητας και ειναι θεμα αντοχης του πλεον και πιεσης. αλλα και πλαλι με προσοχη κτλ δεν πιστευω να γινει κανενα θηριο και ο μπεμπης, παλι ελλειποβαρες θα ειναι το νεογνο αλλα μακατρι να φτασει να ειναι σχετικα τελειομηνο.

Διαφημίσεις

κ εγω αυτο θα σου ελεγα λογικα θα παρει ακομα μερικα γραμμαρι μεχρι να το βγαλετε.μην αγχωνεσαι γιατι δεν το βοηθας το ζουζουνελι σου!!

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΝΤΟΠΛΕΡ(ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ)ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ,ΜΟΛΙΣ 1770ΓΡ. ΣΤΗΝ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ Κ.Τ.ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΔΕ Ο ΓΥΝ. ΟΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΘΡΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΟΡΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ (ΜΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Κ.Τ.) ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ!

κι εγω χτες που πηγα στο γιατρο στις 32+6 το μωρακι ηταν 2863 και ειχε πεσει λιγο ο ρυθμος αναπτυξης του και η κοιλιτσα ηταν λιγο κατω απ το μεσο ορο. Μου ειπε οτι ενω ολα ειναι καλα-πχ πλακουντας, αιματωση κτλ- δε μπορει να το εξηγησει κι οτι ισως οφειλεται σε καποια δικη μου λοιμωξη. Εγω παντως δεν ειχα καποια λοιμωξη αυτες τις μερες. Να ανησυχήσω? μου ειπε θα το παρακολουθουμε καθε βδομαδα...

Διαφημίσεις

κ εγω αυτο θα σου ελεγα λογικα θα παρει ακομα μερικα γραμμαρι μεχρι να το βγαλετε.μην αγχωνεσαι γιατι δεν το βοηθας το ζουζουνελι σου!!

προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα λιγο δυσκολο,ολεs οι εγκυουλεs αγχωνομαστε:rolleyes:

dev000br___.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΝΤΟΠΛΕΡ(ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ)ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ,ΜΟΛΙΣ 1770ΓΡ. ΣΤΗΝ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΣΕ Κ.Τ.ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΔΕ Ο ΓΥΝ. ΟΤΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΘΡΟΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΩΟΡΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ (ΜΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Κ.Τ.) ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ!

ελπιζω κ μενα να πανε ολα καλα:-(....αν και δεν μου εχει αναφερει ο γιατροs για τιs ενεσειs για τα πνευμονακια του μωρου,θα του το αναφερω εγω,σε δυο μερεs που θα ξαναπαω και θα ξερω σιγουρα σε ποσεs μερεs θα το βγαλουμε....το καλο ειναι οτι ειπε οτι θα προσπαθησουμε πρωτα για φυσιολογικο τοκετο,οχι κατευθειαν καισαρικη....:rolleyes:

dev000br___.png

συγνωμη 1863 ηθελα να γραψω!!

εγω οπωs βλεπειs εχω σχεδον το ιδιο προβλημα και δυστηχωs δεν μπορω να σε βοηθησω.....μπορει τον επομενο μηνα το νινι σου να παρει τα πανω του,γιατι εισαι κ 32 εβδομαδεs και ειχε αυτο το βαροs..... δεν ξερω,παντωs οτι λενε οι γυναικολογοι πιστευω οτι ειναι καλο....κατι ξερουν παραπανω:rolleyes:αλλα αγχωνομαστε ρε γαμωτο:(:(:(

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Να μην ανησυχείς καθόλου.

Ο γιατρός σου ξέρει πολύ καλά το καλύτερο για σένα και το μωράκι σου.

Αυτή την εβδομάδα, όταν θα ξαπλώνεις να γυρίζεις μόνο από αριστερά.

Και ελπίζω να παίρνεις κανονικά τα συμπληρώματα σιδήρου σου, ε?

Θα δεις που όλα θα πάνε καλά, μη σου πω καλύτερα από όσο πιστεύεις!;)

Να μην ανησυχείς καθόλου.

Ο γιατρός σου ξέρει πολύ καλά το καλύτερο για σένα και το μωράκι σου.

Αυτή την εβδομάδα, όταν θα ξαπλώνεις να γυρίζεις μόνο από αριστερά.

Και ελπίζω να παίρνεις κανονικά τα συμπληρώματα σιδήρου σου, ε?

Θα δεις που όλα θα πάνε καλά, μη σου πω καλύτερα από όσο πιστεύεις!;)

οσο πιο πολυ μπορω,απο την αρχη τηs εγκυμοσυνηs ξαπλωνω απο αριστερα:Pολα κανονικα τα παιρνω,οσα πρεπει!!!! ελπιζω ολα να πανε καλα οπωs λεs και εσυ και να εχω τον μπεμπαρο μου υγειη:-P και ειχα και συσπασειs που ξεκινουαν απο 40 και εφταναν μεχρι και 50-53,,,,τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο.....:?

dev000br___.png

εγω οπωs βλεπειs εχω σχεδον το ιδιο προβλημα και δυστηχωs δεν μπορω να σε βοηθησω.....μπορει τον επομενο μηνα το νινι σου να παρει τα πανω του,γιατι εισαι κ 32 εβδομαδεs και ειχε αυτο το βαροs..... δεν ξερω,παντωs οτι λενε οι γυναικολογοι πιστευω οτι ειναι καλο....κατι ξερουν παραπανω:rolleyes:αλλα αγχωνομαστε ρε γαμωτο:(:(:(

Να έχεις λίγο και στο νου σου οτι υπέρηχοι έχουν απόκλιση συνήθως γύρω στα 150-200γρ.Εγώ γέννησα πρόωρα(έσπασαν τα νερά μου στις αρχές του 8ου) 2 μέρες πριν γεννήσω μου τον έβγαζαν 1650.Γεννήθηκε 2030 στις αρχές του 9ου!;)(νοσηλευόμουν για 1 μήνα με την κατάλληλη αγωγή για να μην γεννήσω νωρίτερα)Φυσικά είχα κάνει και τις ενέσεις για τα πνευμόνια.Θερμοκοιτίδα μπήκε για 5 μέρες λόγω προωρότητας.Απλά ήθελα να σου πω οτι και τα μηχανήματα κάνουν λάθος καμιά φορά;)

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Να έχεις λίγο και στο νου σου οτι υπέρηχοι έχουν απόκλιση συνήθως γύρω στα 150-200γρ.Εγώ γέννησα πρόωρα(έσπασαν τα νερά μου στις αρχές του 8ου) 2 μέρες πριν γεννήσω μου τον έβγαζαν 1650.Γεννήθηκε 2030 στις αρχές του 9ου!;)(νοσηλευόμουν για 1 μήνα με την κατάλληλη αγωγή για να μην γεννήσω νωρίτερα)Φυσικά είχα κάνει και τις ενέσεις για τα πνευμόνια.Θερμοκοιτίδα μπήκε για 5 μέρες λόγω προωρότητας.Απλά ήθελα να σου πω οτι και τα μηχανήματα κάνουν λάθος καμιά φορά;)

να σαι καλα για τα κλα λογια που μου λεs:rolleyes: και ελπιζω το βαροs να ειναι παραπανω και οχι παρακατω.....μια χαρα το βαροs του μωρου σου για αρχεs του 9ου πιστευω!!!

dev000br___.png

να σαι καλα για τα κλα λογια που μου λεs:rolleyes: και ελπιζω το βαροs να ειναι παραπανω και οχι παρακατω.....μια χαρα το βαροs του μωρου σου για αρχεs του 9ου πιστευω!!!

Όντως ήταν αρκετά καλό το βάρος του!

Γι'αυτό σου είπα να μην αγχώνεσαι.Συνήθως είναι παραπάνω(τουλάχιστον όσες περιπτώσεις πέτυχα εγώ)

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κάνεις ένα υπέροχο υγιή μωράκι!!

QgIJp2.png

vjwRp3.png

Όντως ήταν αρκετά καλό το βάρος του!

Γι'αυτό σου είπα να μην αγχώνεσαι.Συνήθως είναι παραπάνω(τουλάχιστον όσες περιπτώσεις πέτυχα εγώ)

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να κάνεις ένα υπέροχο υγιή μωράκι!!

σε ευχαριστω πολυ,να σαι καλα:-P:-P:-P

dev000br___.png

Ο γιος μου γεννηθηκε την ημερα που εμπαινε στην 33η εβδομαδα 1890 γρ περιπου και ειναι ολογερος μην στενοχωριεσαι. Καθε μερα που κερδιζετε ειναι υπερ σας αλλα ολα καλα θα πανε. Τις ενεσεις κορτιζονης να κανετε συντομα.

Τωρα ειναι δυομιση χρονων και σε τιποτα δεν αργησε να εξελιχτει.

Ο γιος μου γεννηθηκε την ημερα που εμπαινε στην 33η εβδομαδα 1890 γρ περιπου και ειναι ολογερος μην στενοχωριεσαι. Καθε μερα που κερδιζετε ειναι υπερ σας αλλα ολα καλα θα πανε. Τις ενεσεις κορτιζονης να κανετε συντομα.

Τωρα ειναι δυομιση χρονων και σε τιποτα δεν αργησε να εξελιχτει.

αχ να σαι καλα marco polo μου....μου εφτιαξεs τη διαθεση:D:D:D

dev000br___.png