Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδιατρος στο ηρακλειο

sofia_nefeli

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσια με τις ηλικίες δεν τα πηγαίνω και πολύ καλά, αλλά πρέπει να είναι γύρω στα 45. Επισκέψεις στο σπίτι δε γνωρίζω αν κάνει, σε μένα δόξα τω θεώ δε χρειάστηκε μέχρι τώρα. Το καλύτερο είναι να τη ρωτήσετε σε επικοινωνία που θα έχετε μαζί της. Να γνωρίζει και εκείνη (αλλά και κάθε γιατρός που επιλέγουμε) τι απαιτήσεις έχουμε από αυτόν . Νομίζω ότι αυτού του είδους οι σχέσεις (και όχι μόνο...) πρέπει να ξεκαθαρίζονται και να οριοθετούνται από το πρώτο ραντεβού.

Διαφημίσεις

• 5 months later...
  • 8 months later...
  • 6 months later...

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωράκι και ψάχνω για καποιο καλο παιδίατρο συμβεβλημένο με το ικα Ηρακλειου είδα τη λίστα αλλά τον μόνο που γνωρίζω ειναι ο Βασιλογιαννάκης ο οποίος με κοίταζε μικρή και τώρα θα είναι αρκετά μεγάλος!! Οπότε απο τους υπόλοιπους γνωρίζεται κάποια ή καποιον καλό και να έχει και να είναι και θετικός με το θέμα του θηλασμού γιατί θέλω να θηλάσω αποκλειστηκά..

Εδώ μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα ονόματα των γιατρών:

http://www.ika.gr/gr/infopages/opadoaee_docs.cfm

uVkHp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...