Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδιατρος στο ηρακλειο

sofia_nefeli

Recommended Posts

SOS βοηθηστε με! εχω γυρισει τρεις παιδιατρους και ο ενας ειναι χειροτερος απο τον αλλον! δε σας γραφω το στορυ, θα φρικαρετε :evil:

ξερετε καποιον καλο?

Διαφημίσεις

Τη σου κανανε καλη μου κοπελα!!λοιπον εγω εχω τον Τριγωνη ειναι καταπληκτικος γιατρος ειμαι πολυ ευχαριστημενη !!! :D:D

αν θελεις περισσοτερες λεπτομεριες στειλε π.μ να σου πω.φιλια :D

• 5 months later...
Τη σου κανανε καλη μου κοπελα!!λοιπον εγω εχω τον Τριγωνη ειναι καταπληκτικος γιατρος ειμαι πολυ ευχαριστημενη !!! :D:D

αν θελεις περισσοτερες λεπτομεριες στειλε π.μ να σου πω.φιλια :D

καλημέρα,

εμείς μόλις γεννήσαμε ένα κοριτσάκι. τώρα έιναι 9 ημερών.

στείλτε μου σας παρακαλώ ενα pm για ποιο γιατρο προτείνετε στο ηράκλειο, και ποιον οχι. ευχαριστώ πολύ.

.png

Καλημέρα!Χρόνια πολλά!Είμαι από Ηράκλειο! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ για τον γιατρό που αναφέρεται είχα ακούσει αρχικά τα καλύτερα!Αλλά, τυχαία έμαθα για παιδί φίλου 3 ετών που δεν έλεγε ούτε μαμά και τους έλεγε ότι είναι φυσιολογικό, αλλά γνώρισα και τυχαία όταν ήμουν έγκυος άλλη μαμά που μου είπε ότι της έκανε διάγνωση από το τηλέφωνο! Δεν θεώρησα ότι αυτό με καλύπτει εμένα ως μητέρα και δεν τον επέλεξα ως γιατρό αν και μένω σχετικά κοντά στο ιατρείο του. Εγώ έχω την κ. Μπαριτάκη η οποία είναι αρκετά αυστηρή σε σημείο αγχωτικό αλλά την βρίσκω ιδιαίτερα καλή με την έννοια ότι η μικρή μου αντιμετώπιζε στην αρχή της γέννησης της κάποιο εξειδικευμένο πρόβλημα που έχριζε αντιμετώπισης από ειδικό γιατρό και παρόλα αυτά όταν με παρέπεμψε μου είπε τη συμβαίνει και γιατί και την ίδια διάγνωση έκανε και ο εξειδικευμένος γιατρός. Ασε που ήταν η μόνη παιδίατρος -η 3 που πηγαμε- που με πίεσε στο θέμα θηλασμός τονίζοντάς μου διαρκώς την σημασία του για το μωρό, παρόλο που η μικρή μου στην αρχή δεν έπαιρνε βάρος...Καταλήγωντας, πιστεύω ότι γιατροί υπάρχουν αρκετοί και καλοί.Το θέμα είναι τί ζητάει κάθε γονιός και πόση εμπιστοσύνη τρέφει στο πρόσωπο του γιατρού του για να εμπιστευθεί την υγεία του παιδιού του!

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Διαφημίσεις

Αλλά, τυχαία έμαθα για παιδί φίλου 3 ετών που δεν έλεγε ούτε μαμά και τους έλεγε ότι είναι φυσιολογικό

και τελικα δεν ηταν φυσιολογικο? το παιδι ειχε προβλημα δηλαδη?

γιατι δεν πηραν την γνωμη ειδικου?

αλλά γνώρισα και τυχαία όταν ήμουν έγκυος άλλη μαμά που μου είπε ότι της έκανε διάγνωση από το τηλέφωνο!

λοιπον θα σου πω, εγω οταν τον παρω τηλεφωνο του λεω τα συμπτωματα και μου λεει ειναι αυτο αλλα ελατε απο εδω να το σιγουρεψουμε η κανε αυτο και αν δεις οτι σε δυο μερες π.χ δεν ειναι καλα ελατε να σας δω. και φυσικα στα 5 χρονια που τον εχω τωρα δεν εχει πεσει ποτε εξω σε διαγνωση μιας και εχουμε περασει αρκετα με την κορη μου.

Δεν θεώρησα ότι αυτό με καλύπτει εμένα ως μητέρα και δεν τον επέλεξα ως γιατρό

και πολυ καλα εκανες ο καθενας μας εχει δικη του κριση και αυτο που λες το παν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη στον γιατρο σου

η οποία είναι αρκετά αυστηρή σε σημείο αγχωτικό

εγω παλι αυτο δεν το μπορω καθολου στην αρχη που γεννηθηκε η κορη μου την πηγενα σε μια και καθε φορα που εφευγα απο το ιατρειο της εκλεγα γιατι με αγχωνε και συνεχως μου εβρισκε προβληματα στο παιδι χωρις να υπαρχουν :evil:

• 2 εβδομάδες μετά...

εμείς σήμερα κάναμε την πρώτη μας επίσκεψη στην παιδίατρο (καθώς το μωρό μας γεννήθηκε 20/12/08) και πήγαμε σε κάποια παιδίατρο που είχαμε απλά ακούσει ότι είναι καλή.

επίσης μας βόλευε το μέρος πουείναι το γραφείο της (ακριβώς δίπλα).

Η ρπώτη της ερώτηση ήταν αν θηλάζουμε και της είπαμε ναι, και αμέσω απάντησε με εντονα επιβραβευτικό ύφος : ΜΠΡΑΒΟ,

και γενικά μας είπε ότι το παιδί παίρνει ότι χρειάζεται απο το θηλασμο κλπ που εχουμε πει πολλές φορές έδω στο φορουμ.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό με όλα αυτα που ακούμε για τους γιατρους που γενικά αποθαρρύνουν το θηλασμό, γιάυτό και πιστευω αξίζει να αναφέω το όνομα της παιδίατρου.

Πρόκειται για την παιδίατρο Βασιλάκη , στο κέντρο στην αγορα, οδός Κόσμων και Θησεως (στο πάρκιν ΧΑΡΜΑ)

με τα μεχρι τώρα δεδομένα, τη συστήνω

.png

• 1 month later...
εγω εχω τον Βασιλογιαννακη ο οποιος μεχρι τωρα ειναι πολυ σωστος και πολυ εξυπηρετικος

ggggggggggkrrrrrrrrrr :evil::evil::evil::evil::evil:

καλος γιατρος ...edit admin

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Διαφημίσεις

εγω εχω τον Βασιλογιαννακη ο οποιος μεχρι τωρα ειναι πολυ σωστος και πολυ εξυπηρετικος

Ρε κορίτσια ζει ακομα ο Βασιλογιαννος??!! Εκει με πηγαινε η μαμα μου..ο καλυτερος δε το συζηταω..και στο σπιτι μας ερχοτανε και τα παντα..

Τωρα αν εχει παραξενεψει στα γεραματα..δε ξερω, αλλα πάντα θα τον θυμαμαι να μου ακουμπαει το στηθοσκοπιο στη πλατη και να μου λεει "πάρε" (αναπνοή)..τι καλος. Μεχρι τα 13-14 εκει πηγαινα.

cIWNp3.png

εμείς σήμερα κάναμε την πρώτη μας επίσκεψη στην παιδίατρο (καθώς το μωρό μας γεννήθηκε 20/12/08) και πήγαμε σε κάποια παιδίατρο που είχαμε απλά ακούσει ότι είναι καλή.

επίσης μας βόλευε το μέρος πουείναι το γραφείο της (ακριβώς δίπλα).

Η ρπώτη της ερώτηση ήταν αν θηλάζουμε και της είπαμε ναι, και αμέσω απάντησε με εντονα επιβραβευτικό ύφος : ΜΠΡΑΒΟ,

και γενικά μας είπε ότι το παιδί παίρνει ότι χρειάζεται απο το θηλασμο κλπ που εχουμε πει πολλές φορές έδω στο φορουμ.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό με όλα αυτα που ακούμε για τους γιατρους που γενικά αποθαρρύνουν το θηλασμό, γιάυτό και πιστευω αξίζει να αναφέω το όνομα της παιδίατρου.

να σας ζησει.................γερο και δυνατο.....

Πρόκειται για την παιδίατρο Βασιλάκη , στο κέντρο στην αγορα, οδός Κόσμων και Θησεως (στο πάρκιν ΧΑΡΜΑ)

με τα μεχρι τώρα δεδομένα, τη συστήνω

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Εγω τελικα βρηκα γιατρο! ειμαι σουπερ ευχαριστημενη!!! εχω ανοιξει κ θεμα στο ευχαριστιες!

τεντου μαρια λεγεται η γυναικα και ειναι εξαιρετικη!!

τη συστηνω ανεπιφυλακτα!!

• 7 months later...

Κι εμείς τον Τριγώνη έχουμε!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!Και προπάντων ΥΠΕΡ του θηλασμού!!!Με έχει βοηθήσει αρκετά και θηλάζω ακόμα αποκλειστικά τον μπέμπη μου!!!ΠΟΤΕ εως τώρα δεν μου ανέφερε εισαγωγή ξένου γάλακτος!

Παρακολουθεί και την ανηψιά του άντρα μου εδώ και 12 χρόνια και δεν έχει πέσει ποτέ έξω σε διάγνωσή του!!

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...
Μαρκάκη Άννα Ζωγράφου 10. Πολύ καλή και με εμπειρία στο χώρο.Παρακολουθεί τα παιδιά μου 8 χρόνια.

effie...εχει συμβαση με τι ΙΚΑ??? thanks anyway :)

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

Tα πρωινά μέχρι τις 12.00 είναι στο ΙΚΑ (τώρα στον Εσταυρωμένο, όπου έχουν μεταφερθεί όλα τα ιατρεία) και στη συνέχεια στο δικό της ιατρείο στο κέντρο, όπως έγραψα παραπάνω. Το ωράριο του δικού τους ιατρείου δεν το θυμάμαι ακριβώς, μπορείς να ενημερωθείς τηλεφωνικώς, θα βρεις το τηλέφωνό της στον κατάλογο του ΟΤΕ. Αν πάλι θέλεις να την επισκεφτείς στο ιατρείο του ΙΚΑ, μπορείς να κλείσεις τηλεφωνικά ραντεβού μέσω του 184 ζητώντας ραντεβού με τη συγκεκριμένη γιατρό. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...