Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βιβλία για ενήλικες (γενικής θεματολογίας)

Recommended Posts

Πριν πολλά χρόνια είχα αγοράσει ένα βιβλίο της Δημουλίδου <Τα τριαντάφυλλα δεν μυρίζουν πάντοτε> και ήτανε ότι πιο φρικτό είχα διαβάσει ποτέ.Ο τρόπος γραφής της ήτανε γελείος.Απορούσα μάλιστα πως εκδόθηκε ένα τέτοιο βιβλίο.

Από τότε παρόλο που βλέπω τα βιβλία της στα ράφια βιβλιοπωλείων , με τίτλους και περιλήψεις που ακούγονται ενδιαφέρον τρέμω να αγοράσω κάποιο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 740
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σχετικά με τη Δημουλίδου θα συμφωνήσω με τη Βασιλική. Όχι μόνο ως προς τα βιβλία της, γιατι μόνο ένα έχω διαβάσει -τον τίτλο του οποίου δεν θυμάμαι-αλλά για τις απόψεις της και για τον τρόπο που μιλάει. Την είχα ακούσει σε μια εκπομπή.Μια ανισσόροπη προσωπικότητα να την πώ... γελοία να την πώ...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

δεν διαφωνώ, έχω διαβάσει τα περισσότερα..

αυτό που με ενόχλησε στο Σταυροδρόμι των ψυχών ήταν το τέλος:mad: και τα πολλά ορθογραφικά τα οποία ήταν καραμπινάτα...ναι και εγώ κάνω άπειρα αλλά ένας λόγος που διαβάζω πολύ είναι και να διορθώσω τα ορθογραφικά μου:P

Επίσης τα δάκρυα του Θεού ήταν πολύ συγκλονιστικό....

Παιδιά το είπα και πριν κάποιες σελίδες, αξίζει να διαβάσετε και την τριλογία του Λάρσον millenium ( το κορίτσι με το τατουάζ )

Mε '' Τα δάκρυα του Θεού'' είχα ρίξει πολύ κλάμα στο τέλος. '' Το σταυδοδρόμι των ψυχών'' δε το 'εχω διαβάσει. Σχετικά με τα ορθογραφικά δε το ΄χω παρατηρήσει, γιατί εμένα η ορθογραφία μου είναι, εάν όχι άριστη, πάρα πολύ καλή λόγω της δουλειάς μου κιόλας. Να εκδόθηκε με ορθογραφικά δε το νιμίζω γιατί περνάνε απο φιλολογικό έλεγχο πριν την έκδοσή τους. Μάλλον τυπογρφακικά θα είναι τα λάθη. Το κορίτσι με το τατουάζ, έχω ακούσει είναι πολύ καλό αλλά φοβάμαι μη το βαρεθώ...

Πριν πολλά χρόνια είχα αγοράσει ένα βιβλίο της Δημουλίδου <Τα τριαντάφυλλα δεν μυρίζουν πάντοτε> και ήτανε ότι πιο φρικτό είχα διαβάσει ποτέ.Ο τρόπος γραφής της ήτανε γελείος.Απορούσα μάλιστα πως εκδόθηκε ένα τέτοιο βιβλίο.

Από τότε παρόλο που βλέπω τα βιβλία της στα ράφια βιβλιοπωλείων , με τίτλους και περιλήψεις που ακούγονται ενδιαφέρον τρέμω να αγοράσω κάποιο.

''Τα τριαντάφυλλα δεν μυρίζουν πάντοτε'' ήταν η πρώτη της δουλειά, οπότε ίσως και για αυτό να μην ήταν και τόσο καλό. Επιχείρησε να πάρεις ένα πιο πρόσφατό της και θα με θυμηθείς... :D;)

iyuNp3.png4hNCp3.png

Σχετικά .Μια ανισσόροπη προσωπικότητα να την πώ... γελοία να την πώ...

χμ..ο καθένας έχει τη γνωμή του και στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά..δε νομίζω ότι έχουμε δικαίωμα να εκφραζόμαστε έτσι για ανθρώπους που δε γνωρίζουμε προσωπικά μόνο και μόνο επειδή δε συμφωνούμε μαζί του και τα συμπεράσματα μας είναι από μια τηλεοπτική εκπομπή...:wink:

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

χμ..ο καθένας έχει τη γνωμή του και στο κάτω κάτω γούστα είναι αυτά..δε νομίζω ότι έχουμε δικαίωμα να εκφραζόμαστε έτσι για ανθρώπους που δε γνωρίζουμε προσωπικά μόνο και μόνο επειδή δε συμφωνούμε μαζί του και τα συμπεράσματα μας είναι από μια τηλεοπτική εκπομπή...:wink:

Ναι σίγουρα το προσωπικό μου γούστο εκφράζω, ούτε κρίνω την επιλογή άλλων να διαβάζουν και να προτιμούν τη συγκεκριμένη συγγραφέα. Αλλά γιατί να μην εκφράσω την άποψή μου την οποία βασίζω σε δικά της λόγια και δικές της απόψεις; Από τη στιγμή που εκφράζεται δημόσια μέσω μιας τηλεοπτικής εκπομπής, δεν μου δίνει κι εμένα το δικαίωμα να τη σχολιάσω; Μπορεί να έχω άδικο, δεν σου επιτίθεμαι, προς Θεού...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Ούτε εγώ σε επιτίθομαι και εγώ τη γνώμη λέω και σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα έναν άνθρωπο ανισόρροπο ή γελοίο από μια τηλεοπτική εκπομπή..αυτό

επίσης θα σου πρότεινα να διαβάσεις τα δακρυα του Θεου της Δημουλίδου

rQGhp3.png

Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά;

Η Χρύσα Δημουλίδου και η Χρυσιήδα Δημουλίδου είναι οι ίδιες;;

Διάβασα το << Αντρες ευχαριστώ δεν θα πάρω>> της Χρύσας Δημουλίδου και ήταν οτι πιο απαίσιο έχω διαβάσει.

Διαφημίσεις

έχει διαβάσει κανεί ο Νικητης είναι μόνος του Κοέλο ?

Σκεφτομαι να το αρχίσω σήμερα, τα δανείστηκα από μια φίλη...γενικότερα ο Κοέλο δεν μου κάνει κλικ...

Coelo ; :|:?

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διάβασα το << Αντρες ευχαριστώ δεν θα πάρω>> της Χρύσας Δημουλίδου και ήταν οτι πιο απαίσιο έχω διαβάσει.

Ναι αυτή είναι.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

''Αντρες ευχαριστώ δεν θα πάρω'' το 'χω διαβάσει. Δε τρελάθηκα βέβαια, είναι πάρα πολυ ανάλαφρο..Δε σου δημιουργει προβληματισμό στο τέλος...Δε γνωρίζω εάν είναι η ίδια.

iyuNp3.png4hNCp3.png

η ίδια είναι...όταν άλλαξε εκδόσεις άλλαξε και το όνομα..

ούτε εμένα μου άρεσε το συγκεκριμένο...

Από Δημουλίδου μου άρεσαν πολύ...

Γυναικα της σοφίτας

Φιλί του δράκου

Δάκρυα του Θεού

Coelo ; :|:?

sorry αλλά δε σ'επιασα:-)

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

έχει διαβάσει κανεί ο Νικητης είναι μόνος του Κοέλο ?

Σκεφτομαι να το αρχίσω σήμερα, τα δανείστηκα από μια φίλη...γενικότερα ο Κοέλο δεν μου κάνει κλικ...

Αγόρασα τον Αλχημιστή του Κοέλο , αλλά ειλικρινά δεν κατάφερα να το τελειώσω.Μου άρεσε η φοβερά γλυκειά γραφή του ,αλλά ήτανε και τόσο ήρεμη που με νύσταζε.Ίσως να μην ήτανε και κατάλληλη η στιγμή , δεν ξέρω.

Το τελευταίο βιβλίο του Κοέλο "ο νικητής είναι μόνος" είναι το μόνο του που δεν έχω διαβάσει..

Μου αρέσουν επίσης τα βιβλία της Penny Vincenzi.Σήμερα αγόρασα το καινούριο της "σε μια στιγμή"..

Πάντως βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την τριλογία του Λάρσον!!!!!!!!!!Φανταστικά και τα τρία βιβλία!!

Τελείωσα χθες το βιβλίο ¨ γαλάζιο τετράδιο ¨ του τζειμς λεβιν είναι η αληθινή ιστορία μιας 9 Χρόνης που την πουλαει ο πατέρας της για πόρνη καταθλιπτικό θα έλεγα βιβλίο …..

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Σας έχει τύχει να δανείσετε βιβλίο σε κάποιον και να μην σας το επιστρέψει μετά απο πολύ καιρό.

Εχω δανείσει βιβλίο σε κάποιον πέρσυ το καλοκαίρι και ακόμα δεν μου το επέστρεψε και ντρέπομαι να του το ζητήσω.

Γράφει και το όνομα μου στην πρώτη σελίδα.

ΥΓ επειδή μου έτυχε το ίδιο και άλλη φορά γράφω στην πρώτη σελίδα του βιβλίου μου το όνομα μου( αν και δεν συμφωνώ να γράψω πάνω στα βιβλία)

Σας έχει τύχει να δανείσετε βιβλίο σε κάποιον και να μην σας το επιστρέψει μετά απο πολύ καιρό.

Εχω δανείσει βιβλίο σε κάποιον πέρσυ το καλοκαίρι και ακόμα δεν μου το επέστρεψε και ντρέπομαι να του το ζητήσω.

Γράφει και το όνομα μου στην πρώτη σελίδα.

ΥΓ επειδή μου έτυχε το ίδιο και άλλη φορά γράφω στην πρώτη σελίδα του βιβλίου μου το όνομα μου( αν και δεν συμφωνώ να γράψω πάνω στα βιβλία)

Το έχω πάθει και εγώ και είναι απίστευτα εκνευριστικό.Τόσο που για πολλά χρόνια ΔΕΝ δάνειζα κανένα βιβλίο πουθενά.Ή μου τα εχουν επιστρέψει μαζί με λεκέδες από φραπέ.Ή μου έχουνε πει ότι κάνω λάθος και το συγκεκριμένο το είχαν αγοράσει ....τότε που....εκεί που....(παραμύθια).Άσε το.... ξέχασα κάπου και δεν θυμάμαι.Γκρρρρ...

Από τότε σημειώνω και εγώ το όνομα μου πίσω από το εξώφυλο εκεί που διπλώνει η σελίδα.

Ντρέπεσαι να ζητήσεις το βιβλίο σου πίσω??Κακώς , ή το λες στα ίσια ή το ζητάς και καλά για να το δανίσεις κάπου αλλού , αδερφή , μία φίλη που είχατε μία συζήτηση ...

Ολα της δημουλιδου ειναι συναρπαστικα εκτος απο το πρασινο που μιλαει για την ιδια και δε μαρεσε...Επισης της μαντα ειναι στο ιδιο στυλ ισως και καλυτερα..ποσο μου λειπουν οι εποχες που διαβαζα συνεχεια...τωρα ουτε λεπτο ηρεμιας...ουφ...

Α! Να πω και δυο αγαπημένα μου; "Της νεκρής πριγκήπισσας" και "Το ζαφείρι του Θεού".

Για το πρωτο θα συμφωνησω:wink:. Ειναι εμπνευσμενη απο την ζωη της ιδιας που ειναι εγγονη του Μουρατ Ε'. Καταπληκτικο βιβλιο!!!!!! Το δευτερο δεν το εχω διαβασει!!

7ytop2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...