Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩ ΕΠΕΡΝΕ ΓΙΟΥΤΟΠΑΡ??

Recommended Posts

Κοριτσια βοηθηστε!!!Γεννησε καμια ενω επερνε γιουτοπαρ!??τα αταματαω κανονικα την τριτη και πιστευω ακομα οτι μεχρι τοτε ειμαι οκ και δεν θα γεννησω αλλα σημερα εχω κατι "περιεργα"...

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια βοηθηστε!!!Γεννησε καμια ενω επερνε γιουτοπαρ!??τα αταματαω κανονικα την τριτη και πιστευω ακομα οτι μεχρι τοτε ειμαι οκ και δεν θα γεννησω αλλα σημερα εχω κατι "περιεργα"...

αν υποθεσουμε οτι τα παιρνεις και παρολα αυτα προκαλειται ο τοκετος.. σε αυτη την ηλικια κυησης που εισαι ΓΙΑΤΙ αγχωνεσε???? απο την 36η εβδομαδα και μετα ολα ειναι καλοδεχουμενα, μακαρι να φθασω και εγω εκει αφου ο γιατρος μου ζητησε να κοψω τα yutopar στην 34η (εγω τα κρατησα μια βδομαδα παραπανω απο μονη μου αφου μολις μπηκα στην 35η) και υποτιθεται οτι θα κοψουμε περιδεση στην 37η.. και μεχρι τοτε αντε να δουμε τι θα κανω με τις συσπασεις..

τα δε περιεργα μπορει να ειναι απλα προπαρασκευαστικα και να μην σηματοδοτουν τοκετο.. παρ αυτα για να παρεις yutopar ξερεις πως ειναι οι συσπασεις αρα θα ξερεις και να υπολογισεις και την συχνοτητα τους η οποια προσδιοριζει και τον επερχομενο τοκετο..

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

αν υποθεσουμε οτι τα παιρνεις και παρολα αυτα προκαλειται ο τοκετος.. σε αυτη την ηλικια κυησης που εισαι ΓΙΑΤΙ αγχωνεσε???? απο την 36η εβδομαδα και μετα ολα ειναι καλοδεχουμενα, μακαρι να φθασω και εγω εκει αφου ο γιατρος μου ζητησε να κοψω τα yutopar στην 34η (εγω τα κρατησα μια βδομαδα παραπανω απο μονη μου αφου μολις μπηκα στην 35η) και υποτιθεται οτι θα κοψουμε περιδεση στην 37η.. και μεχρι τοτε αντε να δουμε τι θα κανω με τις συσπασεις..

τα δε περιεργα μπορει να ειναι απλα προπαρασκευαστικα και να μην σηματοδοτουν τοκετο.. παρ αυτα για να παρεις yutopar ξερεις πως ειναι οι συσπασεις αρα θα ξερεις και να υπολογισεις και την συχνοτητα τους η οποια προσδιοριζει και τον επερχομενο τοκετο..

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!

Να πω οτι εχεις αδικο!?:-)Ξερω πολυ καλα πως ειναι αυτες οι χαζοσυσπασεις!Ετσι ειναι οπως τα λες!Σπιτι μου ειμαι ακομα παντως...:PΣε ευχαριστω που μου απαντησες και σου ευχομαι και για σενα ολα να πανε καλα!!!καλα εκανες παντως και τα κρατησες μια βδομαδα ακομα και γω αυτο θα εκανα σιγουρα!Με το καλο το μωρακι σου!γερο να ναι!!!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

συμπεθεραααα:mrgreen: μην μου αγχωνεσαι :) και συμφωνω με μια φιλη που εγραψε παραπανω οτι στην εβδομαδα που εισαι ειναι ολα καλοδεχουμενα :):mrgreen:

dev000br___.png

Διαφημίσεις

συμπεθεραααα:mrgreen: μην μου αγχωνεσαι :) και συμφωνω με μια φιλη που εγραψε παραπανω οτι στην εβδομαδα που εισαι ειναι ολα καλοδεχουμενα :):mrgreen:

;) !!!!!!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Και εμένα με αγχώνει αυτό να πω την αλήθεια..Γίνεται να γεννήσεις ενώ τα παίρνεις?Δεν υποτίθεται ότι είναι μυοχαλαρωτικά για την μήτρα??Τ παίρνω ήδη από την 30η βδομάδα και δεν θέλω να τα σταματήσω ακόμη - υποψιάζομαι ότι θα μου το πει μες τη βδομάδα που θα με δει - γιατί νομίζω πως είναι νωρίς ακόμη..Και δεν έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά......!!!!!!!!!

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

• 2 εβδομάδες μετά...

Κοριτσαρες τι να πω!!!!τα χω κοψει εδω και μια βδομαδα και τιποτα!ακομα και οταν τα επερνα εκανα συσπασεις κια νομιζα οτι μολις τα κοψω θα γεννησω!!δεν ειναι και τοσο ευκολο τελικα!ολο βολτες ειμαι απο κει που δεν κουνιουμουν απο τον καναπε !!!!το αγχος κανει τη μεγαλυτερη δουλεια οσο αναφορα στις συσπασεις!κΑΤΕΛΗΞΑ!!!ευχαριστω!να στε καλα με το καλο τα μωρακια σας!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Διαφημίσεις

Και εγώ τα έχω κόψει νωρίτερα από ότι είπε ο γιατρός -μου είπε να τα κόψω μεθαύριο και εγώ τα έκοψα από την Παρασκευή γιατί πραγματικά δεν αντέχω άλλες ταχυκαρδίες- και είμαι όπως ήμουνα και πριν..γιατί και πριν οι συσπάσεις δεν είχαν σταματήσει εντελώς!Άντε τώρα απλώς έχω και κάτι πονάκια περιόδου αραιά και που..Αυτό είναι ένδειξη??

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Κοριτσαρες τι να πω!!!!τα χω κοψει εδω και μια βδομαδα και τιποτα!ακομα και οταν τα επερνα εκανα συσπασεις κια νομιζα οτι μολις τα κοψω θα γεννησω!!δεν ειναι και τοσο ευκολο τελικα!ολο βολτες ειμαι απο κει που δεν κουνιουμουν απο τον καναπε !!!!το αγχος κανει τη μεγαλυτερη δουλεια οσο αναφορα στις συσπασεις!κΑΤΕΛΗΞΑ!!!ευχαριστω!να στε καλα με το καλο τα μωρακια σας!

Βρε Χρυσάνθη ακόμη??? Τελικά μάλλον έχουν δίκαιο που λένε ότι όσες ανησυχούν για πρόωρο τοκετό, λόγω χαπιών και προσοχής γεννάνε τελικά στις 40 εβδομάδες!

Άντε με το καλό να γεννήσεις και με έναν πόνο!!! :-P:-P:-P

Εμένα ο γιατρός μου μείωσε το Yutopar, μισό κάθε 12 ώρες. Ηρέμησα απ΄τις συσπάσεις και το είδε στον υπερήχο. Από τότε που μου έγινε γυριστρούλης και λιγότερες κλοτσιές ο μικρούλης, δεν πολυκαταλαβαίνω συσπάσεις!

Άντε με το καλό για όλες μας!

Εγω επερνα utrogestan απο την αρχη της εγκυμοσυνης, 4 με 6 την ημερα...για τις συσπασεις...και τελικα γεννησα την 36 εβδομαδα απο ρηξη αμνιακου υγρου...απο οτι καταλαβα ολα σχετικα ειναι...κανεις δεν εγγυαται οτι δεν θα γεννησουμε προωρα..ο γιατρος τα εβρισκε ολα τελεια Τριτη απογευμα...και Τεταρτη ξημερωματα ετρεχα μαιευτηριο με σπασμενα νερα...:P

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Βρε Χρυσάνθη ακόμη??? Τελικά μάλλον έχουν δίκαιο που λένε ότι όσες ανησυχούν για πρόωρο τοκετό, λόγω χαπιών και προσοχής γεννάνε τελικά στις 40 εβδομάδες!

Άντε με το καλό να γεννήσεις και με έναν πόνο!!! :-P:-P:-P

Εμένα ο γιατρός μου μείωσε το Yutopar, μισό κάθε 12 ώρες. Ηρέμησα απ΄τις συσπάσεις και το είδε στον υπερήχο. Από τότε που μου έγινε γυριστρούλης και λιγότερες κλοτσιές ο μικρούλης, δεν πολυκαταλαβαίνω συσπάσεις!

Άντε με το καλό για όλες μας!

Ακομα και ακομα...βολευτηκε η μπεμπουλιτσα μου και κανει βολτες στην κ κοιλια ανενοχλητη και ανεμπεδωτη!!(δεν εχει μπει το κεφαλακι στη λεκανη)ειναι σε καλη θεση αλλα μαλλον ειμαι ευαισθητη στην περιοχη της κοιλιας και τα νιωθω οοοοοοολα και ενω εκανα συσπασεις συνεχεια και ηταν μεγακης διαρκειας ηταν τελικα μικρης εντασης!για να δουμε τι θα γινει με αυτη τη μπεμπα!!!χιχιχι!Αντε και συμε το καλο!θα σας ενημερωσω!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Και εγώ τα έχω κόψει νωρίτερα από ότι είπε ο γιατρός -μου είπε να τα κόψω μεθαύριο και εγώ τα έκοψα από την Παρασκευή γιατί πραγματικά δεν αντέχω άλλες ταχυκαρδίες- και είμαι όπως ήμουνα και πριν..γιατί και πριν οι συσπάσεις δεν είχαν σταματήσει εντελώς!Άντε τώρα απλώς έχω και κάτι πονάκια περιόδου αραιά και που..Αυτό είναι ένδειξη??

Ονειρακι μου με το καλο και συ κοριτσαρα μου!αντε κοντευει η ωρα !!!τους πονους τους εχω και γω καιρο τωρα αλλα τιποτα αλλα σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα...και μια αλλη κοπελα ειχε βλενη και γεννησε και εγω εχω 20 μερες τωρα και τιποτα!!παντως εχει περασει ο καιρος και εισαι σε καλη εβδομαδα για γεννα!οποτε μα το καλο τα μωρακια μας!τι περιμενεις?εγω κοριτσακι!!!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Διαφημίσεις

Ονειρακι μου με το καλο και συ κοριτσαρα μου!αντε κοντευει η ωρα !!!τους πονους τους εχω και γω καιρο τωρα αλλα τιποτα αλλα σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα...και μια αλλη κοπελα ειχε βλενη και γεννησε και εγω εχω 20 μερες τωρα και τιποτα!!παντως εχει περασει ο καιρος και εισαι σε καλη εβδομαδα για γεννα!οποτε μα το καλο τα μωρακια μας!τι περιμενεις?εγω κοριτσακι!!!

Αγοράκι περιμένουμε:) Βλένη?Ποια βλένη?Εγώ έχω βλένη σε όλη την εγκυμοσύνη και ειδικά από το β' τρίμηνο και μετά πάρα πολύ!Αλλά τίποτα..μύθος τελικά ότι γεννάς άμα τα κόψεις:Ρ

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

Αγοράκι περιμένουμε:) Βλένη?Ποια βλένη?Εγώ έχω βλένη σε όλη την εγκυμοσύνη και ειδικά από το β' τρίμηνο και μετά πάρα πολύ!Αλλά τίποτα..μύθος τελικά ότι γεννάς άμα τα κόψεις:Ρ

Αντε ωραια!!με το καλο!

Απο μυθους που λενε αλλο τιποτα!ολοι ξερουν τα παντα για τις εγκυους !!και λενε τις γνωμες τους αβερτα και στην ανατροφη του παιδιου και σε ολα!!!να τις κρατησουν για τον εαυτο τους!:mad::mad::mad:σου εστειλα 2 πμ ριξε μια ματια!καλο βραδυ!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Εκοψα γιουτοπαρ και ουτροτζεσταν και ουτε παραπανω συσπασεις δεν εχω...

Τοση αγωνια και τοσος φοβος για προωρο τοκετο εδω και δυο μηνες και τελικα ολα πανε φυσιολογικα μεχρι στιγμης!

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...