Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βιβλία εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

είχα αγοράσει το "τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" και μου άρεσε πολύ γιατί είναι χαλαρό, καθόλου δογματικό και δεν σε αγχώνει για τίποτα :wink:

http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG184_1235

7Y7np3.png

εμένα μου πήραν ένα που λέγεται "what to expect when you're expecting". δε θυμάμαι πως το μετέφρασαν στα ελληνικά, αλλά το βιβλίο είναι τέλειο, έχει τα πάντα.

το ίδιο λέμε, απλά έχω τη μετάφραση :cool:

7Y7np3.png

Διαφημίσεις

είχα αγοράσει το "τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος" και μου άρεσε πολύ γιατί είναι χαλαρό, καθόλου δογματικό και δεν σε αγχώνει για τίποτα :wink:

http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG184_1235

εμένα μου πήραν ένα που λέγεται "what to expect when you're expecting". δε θυμάμαι πως το μετέφρασαν στα ελληνικά, αλλά το βιβλίο είναι τέλειο, έχει τα πάντα.
είναι το ίδιο βιβλίο αυτό που λέτε και το έχω, είναι εκπληκτικό!

Το είχα διαβάσει προ εγγυμοσύνης τυχαία, τώρα επειδή είναι τεράστιο δεν το πολυδιαβάζω.

Εχω παραγγείλει όμως από την ίδια σειρά το

"Τί να περιμένεις τα τρία πρώτα χρόνια ζωής του μωρού" ή κάπως έτσι είναι ο τίτλος.

Υπάρχει και το "τί να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του μωρού"!

Πιο απλό και περιεκτικό είναι το

"Σύλληψη εγκυμοσύνη τοκετός" της Δρ. Μίριαμ Στόπαρντ, εκδόσεις Μινώας

Επίσης έχω πάρει της Κυρίας Πατσουρού το βιβλίο για το θηλασμό και ένιωσα πόσο μας αξίζει να θηλάσουμε με κάθε κόστος, είναι το καλύτερο δώρο για το μωρό!

Μου πήραν και δώρο ένα τέλειο βιβλίο που δεν θυμάμαι τίτλο και δεν το έχω εδώ να το γράψω τώρα, θα επανέλθω όμως, λέει ακόμη και πως να αλλάζεις πάνα!!! Το διαβάζω στη δουλειά και κλαίω! Λέει τί θα χρειαστείς στο μαιευτήριο μέχρι τί κάνεις στο σπίτι μόνη.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Miss Piggy μάλλον είμαστε κοντά!!εγώ σχεδόν 5 εβδομάδων..δεν είναι αστείο???πολλές απο μας θα αποκτήσουμε μωράκια την ίδια περίοδο!! (συγκινήθηκα πάλι!!)

Λοιπόν ήθελα να σου πω οτι κυκλοφορεί ο πάπυρος Larousse για μητέρες και παιδιά με ένα εβδομαδιαίο περιοδικό, το έχεις υπόψη σου??το πήρα σήμερα κ είναι αρκετά καλό..

y5yep3.png

Εγω εχω 'το βιβλιο της μαμας', ειναι ευχάριστο και ειμαι ικανοποιημενη,ξεκιναει απο τον πρωτο μηνα και τελειωνει στους 10 πρωτους μηνες με το μωρο.

Σου ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη..

http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1000257

Αριάδνη μου, ξημερώνει γιατί σʼ έχω..

EcQXp3.png

Miss Piggy μάλλον είμαστε κοντά!!εγώ σχεδόν 5 εβδομάδων..δεν είναι αστείο???πολλές απο μας θα αποκτήσουμε μωράκια την ίδια περίοδο!! (συγκινήθηκα πάλι!!)

Λοιπόν ήθελα να σου πω οτι κυκλοφορεί ο πάπυρος Larousse για μητέρες και παιδιά με ένα εβδομαδιαίο περιοδικό, το έχεις υπόψη σου??το πήρα σήμερα κ είναι αρκετά καλό..

Εγω το πηρα φαινεται πολυ καλο και δεν σε μπερδευει καθολου

Για την εγκυμοσύνη

1. Η βίβλος της εγκυμοσύνης

2. Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση, Αννα Πατσούρου πολυυυυυυυυυ χρήσιμο για το θηλασμό

Για αργότερα (αλλα τα διαβαζεις απο πριν γιατι μετα δε θα εχεις χρονο)

1. Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του μωρού σου

2. Προικισμένα παιδιά, εμπνευσμένοι γονείς, Στέλιος Παπαβέντσης

3. Για μια άλλη προσχολική διατροφή, Στέλιος Παπαβέντσης

4. 125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα μωρά από 0-12 μηνών

5. Κοιμήσου παιδί μου

Διαφημίσεις

Κορίτσια δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει και η ψυχολογία, αλλά μου έχουν πει τα καλύτερα για το :

"Μεγαλώνοντας μέσα στην ελληνική οικογένεια" του Γιωσάφατ. Τα λέει με πάρα πολύ απλές και κατανοητές λέξεις και όχι με ορολογίες!!!

όσο για την Βίβλο της εγκυμοσύνης είναι ένας θησαυρός!!!!Λέει πάρα πολλά και αναλυτικά όσο πρέπει!!!

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

Κορίτσια δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει και η ψυχολογία, αλλά μου έχουν πει τα καλύτερα για το :

"Μεγαλώνοντας μέσα στην ελληνική οικογένεια" του Γιωσάφατ. Τα λέει με πάρα πολύ απλές και κατανοητές λέξεις και όχι με ορολογίες!!!

όσο για την Βίβλο της εγκυμοσύνης είναι ένας θησαυρός!!!!Λέει πάρα πολλά και αναλυτικά όσο πρέπει!!!

Καλησπέρα...

Αυτό θα το πάρω σίγουρα, το έχω τσεκάρει.

Προς το παρον μου εφερε μια φίλη το "τι να περιμένετε όταν είστε εγκυος" που μου το πρότειναν και τα κορίτσια και είαμι πολύ ευχαριστημένη. Και μου εφερε άλλο ένα... Που δεν το θυμάμαι και ειναι και αυτο καλο αν και πιο απλοικο. Ειναι ομως ανα βδομάδα και βολεύει...

c12e25debb.png

Ναι είμαστε κοντά! Ιουνιο και εσυ λοιπόν... Αντε να πάνε ολα καλά κοριτσάκι και να εχουμε μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!:mrgreen:

c12e25debb.png

Για την εγκυμοσύνη

1. Η βίβλος της εγκυμοσύνης

2. Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση, Αννα Πατσούρου πολυυυυυυυυυ χρήσιμο για το θηλασμό

Για αργότερα (αλλα τα διαβαζεις απο πριν γιατι μετα δε θα εχεις χρονο)

1. Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του μωρού σου

2. Προικισμένα παιδιά, εμπνευσμένοι γονείς, Στέλιος Παπαβέντσης

3. Για μια άλλη προσχολική διατροφή, Στέλιος Παπαβέντσης

4. 125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα μωρά από 0-12 μηνών

5. Κοιμήσου παιδί μου

Και εγω λεω να αρχίσω να διαβάζω και για αργότερα από νωρίς, αλλά όχι τόσο νωρίς...

Νομιζω αυτή τη βδομαδα εβαλα τις απορίες μου περι εγκυμοσυνης σε τάξη... Τώρα νιώθω σίγορη για τα βασικά τουλάχιστον: Τι τρώμε, τι δεν τρώμε, τι καλλυντικά χρησιμοποιουμε, τι πρέπει να προσέχουμε, τι αποφεύγουμε... Τι διαιτα πρεπει να κάνω, τι εξετάσεις θα κάνω και πότε...

Οπότε καλά νομιζω τα εχω πάει μέχρι εδω...:wink:

c12e25debb.png

"Η γέννα στο δρόμο της φύσης-αναγέννηση του φυσικού τοκετού". Θα είχα σωθεί από πολλά αν το διάβαζα κατά την εγκυμοσύνη μου...

I believe in miracles, they happen every day:mrgreen:

Διαφημίσεις

"Η γέννα στο δρόμο της φύσης-αναγέννηση του φυσικού τοκετού". Θα είχα σωθεί από πολλά αν το διάβαζα κατά την εγκυμοσύνη μου...

http://ariadni144.wordpress.com/2009/08/20/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF-%CE%B7-%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CF%8D%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1/

πρ'επει να είναι όντως πολύ καλό!!!Ευχαριστούμε

ebyKp3.png?H3UgLDY0

dev272pr___.png

• 1 month later...

Καλημέρα και από εμένα!! Είμαι καινούρια στο forum και μόλις 5,5 εβδομάδων εγκυούλα!!!:D:D

Λοιπόν εγώ έχω πάρει αυτό που προτειναν τα κορίτσια πιο πάνω "τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος". Εχω να σας πω ότι το 2012 θα βγει και η ταινία η οποία βασίζεται σε αυτό το βιβλίο με τη Τζένιφερ Λόπεζ..!!

Εχω αγοράσει όμως ακόμα ένα βιβλίο το οποίο είναι επίσης τέλειο!!!!

Λέγεται "το βιβλίο της εγκυμοσύνης μέρα με την μέρα"

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=194859

Δείχνει πως είναι το μωράκι σας κάθε μέρα που περνάει μέσα στην κοιλια και δίνει διάφορες συμβουλές ανάλογα με την ημέρα στην οποία είσαι!!!

Κάθε μέρα το ανοίγω βλέπω τις εικόνες και σκέφτομαι πως είναι το μικρό μωρακι μου μέσα στην κοιλια μου!!!

Πολύ καλό βιβλίο!! :P:p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...