Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ω3 συμπληρωμα

Recommended Posts

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες! Είμαι στο β τρίμηνο (21+3) και απο την πρώτη μέρα που εμαθα ότι είμαι εγκυος ο γιατρός μου μου εδωσε συμπλήρωμα Ω3 της Health Aid. To παίρνει καμια άλλη ή είμαι η μόνη;;;;

Εχω πρόβλημα στην κατάποση, δηλ εχω κοντέψει να πνιγώ 4-5 φορες και ψάχνω για κάποια εναλλακτική μορφή να προτείνω στο γιατρό προκειμένου να μην το κόψω γιατί κάθε φορά πριν το πάρω προσευχομαι να μην ειναι και η τελευταια μου....χαχαχαχα

Πείτε καμια ιδέα μέχρι την Τετάρτη που θα δω τον γιατρό...

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! και εγώ στο β τρίμηνο είμαι (20+3) αλλά δεν μου έχει πει τίποτα για συμπλήρωμα Ω3, αλλά τρώω 1-2 φορές την εβδομάδα ψάρι, φαντάζομαι να καλύπτει την ποσότητα...

Δεν το πήρα επειδή δεν τρώω ψάρια κλπ αλλά όπως και το φιλισιν γιατί βοηθάει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου ή κάτι τέτοιο αρκετά σημαντικό. Ψάρι μου εχει συστήσει 2 φορές την εβδομαδα ετσι κι αλλιως...

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Εγω παίρνω τα pregnacare plus omega 3 που είναι δυο χάπια.ένα το συμπληρωμα με το φολικο οξύ και ένα το ω3.ρώτησε το γιατρό σαν μπορείς να παίρνεις αυτά.δεν είναι πολυ μεγάλα σε μέγεθος.εγω τα καταπινω ταυτόχρονα και τα δυο

wMpkp2.png

tUiRp2.png

Το pregnacare plus το έπαιρνα στην αρχή πριν τα ασβεστια κλπκλπ. Τωρα μου ειπε σκετο Ω3. Παρεπιπτόντως και με αυτη την κάψουλα είχα λιγο πρόβλημα γιατί είναι λίγο πιο φουσκωτη στο κεντρο και μου στεκόταν στο λαιμό αλλα ελάχιστες φορες. Αυτό που έπαιρνα μετα το pregnacare plus και μεχρι τωρα έχει το 2πλάσιο μήκος. Φαντασου.... για τι πράγμα μιλάμε!!!! Κανονικό υπόθετο χαχαχαχα!!!!

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Διαφημίσεις

Αν πνιγοσουνα με τα pregnacare παει να πει ότι έχεις ανατομικο πρόβλημα στενου λαιμου:lol::lol:

Μια φίλη είχε το ίδιο πρόβλημα μαζί σου και άκου τι έκανε:

Δαγκωνε μια μπανάνα,την ελιωνε στο στόμα της και πριν την καταπιει έβαζε και το χάπι επάνω.έτσι έπαιρνε τα χαπακια της χωρις φόβο πνιγμου.

Ακούγεται ηλίθιο αλλα δοκίμασε το.μπορει να πετύχει.

wMpkp2.png

tUiRp2.png

Thanks για το tip!!! Οντως και γω κάτι τέτοια εκανα για να τα καταπιώ...Μαλλον φοβια εχω παρά ανατομικο πρόβλημα!!!! Αλλά βρηκα κάτι μασώμενα ζελεδακια με Ω3 της Seven Seas για παιδια και μάλλον εκει θα καταληξω αν δεν εχει σοβαρη αντιρρηση ο γιατρός βεβαίως βεβαιως!!!!

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Καλησπέρα έγω παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης Ω3 σε καψουλες αλλα είχα πει στην γιατρό μου ότι δεν τρωω πολύ ψαρι!! μήπως να τρως συχνά ψαράκι και να αφήσεις τα χάπια?

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας κορίτσια!:) Τελικά θα συνεχίσω με το ίδιο σκεύασμα... και ο Θεός βοηθός!!! Πάντως με τα ψάρια τα πάω πολύ καλά και δεν μου το έδωσε γι' αυτό! Το θεωρεί απαραίτητο τουλάχιστον μέχρι να γεννήσω. Για την περίοδο του θηλασμού δεν ρώτησα αλλά σιγά μην το γλιτώσω.... Αχ για τον μπεμπουλίνο μου ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Έπαιρνα κι εγώ το pregnacare plus omega 3 αλλά επειδή δεν έχει και ασβέστιο, τα άλλαξα με ένα πολυβιταμινούχο της solgar και πίνω ξεχωριστά Ω3 το Minami MorDHA Prenatal. Πάντως όλα είναι πελώρια χάπια βρε παιδί μου... τα καταπίνω με μπόλικο νερό :?

Διαφημίσεις

Κορίτσια χαίρομαι που επιτέλους ξύπνησαν οι γιατροί και συστήνουν Ω3 στις εγκυμονούσες. Βοηθάει σε πολλά από τα οποία το σημαντικότερο είναι η ανάπτυξη του εγκεφάλου του εμβρύου... Οι μελέτες πλέον είναι αρκετές και με πολύ καθαρά αποτελέσματα για να αγνοηθούν... Εγώ γενικά σαν σκεύασμα χρισιμοποιώ το E-EPA Dr Tolonen's, Φινλανδικής προέλευσης αλλά και το Minami MorDHA είναι πάρα πολύ καλό.

Γενικά θα ήθελα να σας συμβουλέψω να κοιτάτε στα σκευάσματα που παίρνετε την περιεκτικότητα (σε ποσοστό %) σε καθαρό Ω3.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...