Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Η κουμπάρα - νονά και οι κακίες της


Rob_09

Recommended Posts

Κορίτσια τα νεύρα μου.

Τη μέρα που έμεινα έγκυος ήμουν με την κουμπάρα μου η οποία είναι 6 μηνών έγκυος. Όταν της ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, μου είπε ότι ο άντρας μου δεν ήταν έτοιμος για να γίνει μπαμπάς. Λίγο έλειψε να της επιτεθώ.

Την Παρασκευή, με χαρά και περηφάνια της ανακοίνωσα ότι περιμένουμε κοριτσάκι. Και αμέσως άρχισε να μου λέει ότι ο άντρας μου πρέπει να λυπήθηκε που δε θα του κάνω γιο, γιατί κι εκείνης ο σύζυγος της χάρηκε στην πρώτη κόρη, αλλά στους γιούς πετούσε απ'τη χαρά του. Της είπα ότι εμείς προτιμούσαμε κοριτσάκι και μου είπε ότι το λέμε για παρηγοριά. Έγινα έξαλλη.

Κατα καιρούς έχει πει και χειρότερα. Π.χ όταν αρραβωνιάστηκα με έβαλε να βγάλω το μονόπετρο από το χέρι μου για να το βάλει δίπλα δίπλα με το δικό της, να το συγκρίνει και να ξεφτιλλίσει τον άντρα μου λέγοντας πόσο καλύτερο είναι το δικό της. Όταν παντρεύτηκα είπε ότι ο γάμος μου δεν ισχύει γιατί είναι πολιτικός και όχι ενώπιον του Θεού.

Όταν προσπαθούσα να κάνω μωρό και δυσκολευόμασταν, εκείνη έμεινε έγκυος και όταν μου το ανακοίνωνε, μου είπε "Ζηλεύεις που εγώ η γριά θα κάνω μωρό κι εσύ δε μπορείς;"

Προσπαθούσα να την δικιολογώ γιατί ήταν μια κοπέλα εντελώς αμόρφωτη, από χωριό, που έβλεπε τη ζωή διαφορετικά. Αλλά μήπως το έχει παρακάνει;

Ο άντρας της ήταν κουμπάρος στο γάμο μας και είναι και αφεντικό του άντρα μου. Του είχαμε πει πως θα βάφτιζε το μωρό μιας και είναι σχεδόν 40 και ακόμα δεν έχουν βαφτίσει (όχι πως μου κάνει εντύπωση...). Τώρα όμως δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Ο άντρας μου συμφωνεί μαζί μου αλλά φοβάται πως αν του πει ότι δε θα βαφτίσει το μωρό μας, θα έχει προβλήματα στη δουλειά.

Εγώ λέω το μωράκι μου να ναι καλά και δε με νιάζει καθόλου, βλέπω όμως ότι τον άντρα μου έχει αρχίσει να τον αγχώνει πολύ όλο αυτό. Δεν ξέρω τί να σκεφτώ...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Με το καλό η κοράκλα σου πρώτα και πάνω απ' όλα και απ΄ολους!!!!!! Έίμαι και γω εγκυος και έχω ακούσει τα άπειρα από καλοθελήτες (ονοματα δν λεμε ....). Απο τη στιγμή όμως που κατάλαβα την εγκυμοσύνη μου πήρα απόφαση να κλείσω τα αυτιά μου σε όλα όσα μας μαυρίζουν την καρδιά για χάρη αυτής της ζωούλας που κουβαλάω μέσα μου. Σε κάθε κακία ή βλακεία που άκουγα μπορεί να στενοχωριόμουν για λίγο αλλά δεν έβαζα μέσα μου μαράζι. Η κουμπαρούλα σου για τους χ ψ λόγους είναι αυτή που είναι και σκέφτεται όπως σκέφτεται. Ούτε εσύ ούτε κανείς δεν μπορεί να την αλλάξει. Να προσπαθήσεις να είσαι ήρεμη για το καλό του μωρού σου και να εφαρμόσεις το σύστημα " ο μπαινάκης και ο βγαινάκης".... Όσο για τη βάπτιση και σε μας οι κουμπάροι που μας πάντρεψαν δεν έχουν κάνει καμιά νύξη αλλά δεν με νοιάζει καθόλου.... Ας γεννηθεί το μωρό μου γερό και τίποτα άλλο δεν θέλω!!!! Το ίδιο εύχομαι και σε σενα μέσα από την καρδιά μου!

Επεξεργάστηκαν by depy302

GlXHp3.png

YCLEp3.png

Link to comment
Share on other sites

καλα ειμαστε σοβαροι?τι ειναι αυτα που λεει η κοπελα?το οτι ειναι απο χωριο δεν τη δικαιολογει καθολου!δεν ειναι θεμα μορφωσης ειναι θεμα καλης συμπεριφορας.αν δε θες να σας το βαπτισουν απλα δε θα το βαπτισουν.δικαιολογιες υπαρχουν πολλες.πχ σας παντρεψε φιλος του αντρας σου και θες μια δικη σου φιλη αυτη τη φορα για τη μπεμπα.δεν ειναι νομος το οποιος μας παντρευει πρεπει να μας βαπτισει και το μωρο.να προσπαθεις να μενεις ηρεμη γιατι η μπουμπου το καταλαβαινει αμα αγχωνεσαι.με το καλο να ερθει και ολα τα αλλα ειναι τυπικα.

qcKmp2.png
Link to comment
Share on other sites

Κομπλεξική μου φαίνεται!!! Άκου να συγκρίνει το μονόπετρο.... Εμένα πάντως θα με ανέβαζε αυτή η κατάσταση γιατί για να συμπεριφέρεται έτσι, σημαίνει ότι αισθάνεται κατώτερη σου... Πάντως η νονά είναι σοβαρό θέμα..με τους κουμπάρους του γάμου και να μην ξαναμιλήσεις δεν έγινε κάτι, αλλά το παιδάκι τί φταίει;;;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα!! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη και με το καλό να δεχτείτε την κοράκλα σας! Κοιτα,η όλη συμπεριφορά της κουμπάρας σου δείχνει ένα άτομο κομπλεξικό, με απωθημένα και κακίες. Αλλά δε θα σταθώ σε αυτό, αστην να λέει, μη δίνεις σημασία προέχει η ηρεμία η δική σου και του μπεμπέ σου. Θα σου πρότινα το εξης: από τη στιγμή που δεν μπορείτε να αποφύφετε τη κουμπαριά λόγω φόβων για τη δουλειά, γιατί δεν βάζετε ακόμα μια/έναν νονά/νονό? κάποιον δικό σας άνθρωπο που θα σας αγαπάει και θασα νιάζεται και εσάς αλλά κυρίως την κόρη σας? Έτσι και η μικρή θαα έχει νονά-ό που θα την νιάζεται και λογικά θα έχουν επαφές και σχέσεις και αργότερα, και πρόβλημα με τη δουλειά δε θα έχει ο άντρας σου !

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Η γνώμη μου είναι σε καμμία περίπτωση να μην την κάνεις νονά, γιατί φαντάσου τι έχεις να ακούσεις. Αφού τώρα που δεν της πέφτει κανένας λόγος και σου λέει τόσα, μετά που θα της έχεις δώσει και δικαιώματα πάνω στο παιδί θα σε τρελάνει. Βρες μία δικαιολογία και απέφυγε τη δεύτερη κουμπαρία (κάτι του στυλ: είχα υποσχεθεί από παλιά στην τάδε φίλη μου να γίνει νονά και τώρα δεν δέχεται με τίποτα να αλλάξω γνώμη, οπότε αφού με εσάς είμαστε ήδη κουμπάροι δεν θα σας ενοχλούσε, για να μην παρεξηγηθώ και με τη φίλη μου....)

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα Να, με κάτι τέτοια χαίρομαι ακόμα περισσότερο που είμαι άντρας! Σταμάτησα να σου πω την αλήθεια να το διαβάζω στο τέλος της 2ης παραγράφου αλλά αν δε γράφεις κάτι συγκλονιστικό πιο κάτω ακούγεται σα να τα χει με τον άντρα σου αυτή. ποπο...

This is a man's world

Link to comment
Share on other sites

Έχει πρόβλημα η κοπέλα.Εγώ δεν θα την έκανα κουμπάρα ύστερα από τόσες κακίες και ζήλεια!Όταν θα γεννηθεί το μωράκι,θα σου κάνει υποδείξεις,θα λέει ότι τα δικά της είναι καλύτερα.Θα ακούσεις πολλά!Φαντάσου,τα λέει τώρα που δεν είναι ακόμα νονά.Όχι μόνο νονά αλλά ούτε παρέα δεν θα την έκανα.Το θέμα της δουλειάς του άντρα σου είναι λεπτό και καλύτερα να μην το διακινδυνεύσει.Μπορείς να την καλείς τυπικά μια φορά το δίμηνο για καφέ. Βρείτε μια δικαιολογία (για παράδειγμα ότι θέλει να το βαφτίσει ένα ξάδερφος σου πολύ πολύ πολύ αγαπημένος που τον έχεις σαν αδερφό και δεν μπορείς να του το αρνηθείς)

Δεν τα μπορώ καθόλου αυτά τα άτομα!

[/url]

 

Link to comment
Share on other sites

Aυτά που λέει είναι χοντράδες ναι...

Γιατί δεν τη λες πράγματα έτσι ώστε να της κλείσεις το στόμα και να μην ξαναμιλήσει....Όλα όσα σου είπε έχουν την κατάλληλη απάντηση με το γάντι πάντα.....αν δεν ήταν η δουλειά του συζήγου θα σου έλεγα ξέχεσε την και μην ξανασχοληθείς....

Από κει και πέρα έχε στο νου σου ότι άνθρωποι από χωριό και όχι μορφωμένοι τυχαίνει ΠΟΛΛΕΣ φορές να είναι πολύ πιο αξιοσέβαστοι και πραγματικά καλοί άνθρωποι από τους μορφωμένους πρωτευουσιάνους...;)

Αυτό να το θυμάσαι....μην κρίνεις με λάθος κριτήρια γιατί αργά ή γρήγορα θα απογοητευτείς...

rQGhp3.png
Link to comment
Share on other sites

Τρέχα μακρυά όσο είναι καιρός!!! Αν την κάνετε νονά θα μπλέξετε ισοβίως!

Τόσο κόμπλεξ μαζεμένο υπάρχει???

Να δεις που όταν γεννήσεις με το καλό , θα αρχίσει τις συγκρίσεις με τα δικά της παιδιά...πω-πω , μακρυά η φαρμακόγλωσση, βγάλτην από τη ζωή σου , κράτα τα τυπικά και πες της να προσέχει να μη δαγκώσει τη γλώσσα της...

 

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Βρε την κακομοιρα...θα πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο πραγμα να νιωθει καποιος ΤΟΣΟ ανασφαλεια και κατωτεροτητα συνεχως...ειναι για λυπηση η κοπελια μην της δινεις σημασια. Τωρα οσον αφορα την βαπτιση θα προτεινα σιγουρα και εγω να μπει 2 ατομο στην βαπτιση. Αν της αρεσει, αν ΔΕΝ της αρεσει αστο να ειναι δικης της επιλογη αν θα το βαπτισει τελικα η οχι. Παντως σιγουρα να εχεις 2 κουμπαρα-κουμπαρο.Μην ξεχνας οτι ο νονος θεωρειται πνευματικος γονιος......!!!!!

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Link to comment
Share on other sites

υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πετάνε τέτοια κουλά σχόλια και σε μένα έχει τύχει ασχέτως εγκυμοσύνης απο μια παλία συνάδελφο να ακούω βλακείες και απο μια παλιά συμμαθήτρια μου..δηλαδή το φαινόμενο αυτό υπάρχει και σε μικρές ηλικίες..δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε τέτοιες λαλακίες κάποιοι...για να το παίξουν ανώτεροι? για να πουν κάτι?

 

Εγώ θυμάμαι παλιά συνάδελφο στην δουλειά που είχε την εντύπωση ότι όλοι την ζηλευουν...και δεν είχε και τίποτα να ζηλέψουμε...ακόμα και για τον άντρα της, την πεθερά της και τον πιο κοντινό της αυτή την εντύπωση είχε. Γιαυτό ήταν και μόνη της πάντα και κολλητή με την μαμά της μόνο....τότε είμασταν και οι δύο νιόπαντρες και προσπαθούσε να συγκρίνει εμμέσως τα τετραγωνικά των σπιτιών μας για να βγεί απο πάνω...αλλά δεν της έβγαιναν οι υπολογισμοί είχαμε 50 τετραγωνικά διαφορά :P :p

 

Εγώ γελάω πάντως με κάτι τέτοιες κυριούλες...

 

Πάντως στην περίπτωση σου μια δεύτερη νονά επιβάλλεται, βέβαια με το μικρό μυαλό που διαθέτει μπορεί να ακούσεις διάφορα κουλά λόγω αυτής της επιλογής σου!

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς βγάζει τη ζήλια της προς εσένα με όλα αυτά τα λεγόμενά της και τη γενικότερη συμπεριφορά...η προσωπική μου γνώμη για τη βάφτιση;βάλε κι άλλο ένα άτομο μαζί μια φίλη,ένα φίλο κάποιον που αγαπάς κι εμπιστεύεσαι βρες μια δικαιολογία οτι είχατε δώσει χέρι παλαιότερα και δε μπορείς να κάνεις πίσω και κατόπιν αν δε θες επαφές κόψε και τα πολλά-πολλά και το κυριότερο:ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΜΑ....ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΣΕ ΤΟ!!!!!απάντησε και μη τα μαζεύεις όλα μέσα σου γιατί κακό σε σένα κάνεις σε κανέναν άλλον...απάντησέ της 1,2,3 κάποια στιγμή θα το σκέφτεται πριν ανοίξει το στομα..αυτό με το δαχτυλίδι μου έτυχε κι εμένα εγώ βέβαια την πέταξα την καρφάρα:οχι,δεν ήθελα ούτε μεγαλύτερο ούτε ακριβότερο μονόπετρο επίδειξη σε κανέναν ΔΕΝ έχω ανάγκη να κάνω...

με το καλό να γεννήσεις γερό και δυνατό το κοριτσάκι σου να είναι πάντα!!

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Link to comment
Share on other sites

Αν διαπίστωνες αυτή τη συμπεριφορά αφού είχε γίνει νονά σας, θα έλεγες μετά "αχ πώς δεν το είχα καταλάβει τί σόι άνθρωπος ήταν..."

 

Τώρα που το κατάλαβες μακρυά και αγαπημένοι! Αν έχετε στενές σχέσεις λόγω του κουμπαριού σας πολύ πιθανό να δυσκολέψει και η δουλειά του άντρα σου, αφού η λεγάμενη θα ζηλεύει και θα βάζει λόγια στον άντρα της για τον δικό σου...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια τα νεύρα μου.

Τη μέρα που έμεινα έγκυος ήμουν με την κουμπάρα μου η οποία είναι 6 μηνών έγκυος. Όταν της ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, μου είπε ότι ο άντρας μου δεν ήταν έτοιμος για να γίνει μπαμπάς. Λίγο έλειψε να της επιτεθώ.

Την Παρασκευή, με χαρά και περηφάνια της ανακοίνωσα ότι περιμένουμε κοριτσάκι. Και αμέσως άρχισε να μου λέει ότι ο άντρας μου πρέπει να λυπήθηκε που δε θα του κάνω γιο, γιατί κι εκείνης ο σύζυγος της χάρηκε στην πρώτη κόρη, αλλά στους γιούς πετούσε απ'τη χαρά του. Της είπα ότι εμείς προτιμούσαμε κοριτσάκι και μου είπε ότι το λέμε για παρηγοριά. Έγινα έξαλλη.

Κατα καιρούς έχει πει και χειρότερα. Π.χ όταν αρραβωνιάστηκα με έβαλε να βγάλω το μονόπετρο από το χέρι μου για να το βάλει δίπλα δίπλα με το δικό της, να το συγκρίνει και να ξεφτιλλίσει τον άντρα μου λέγοντας πόσο καλύτερο είναι το δικό της. Όταν παντρεύτηκα είπε ότι ο γάμος μου δεν ισχύει γιατί είναι πολιτικός και όχι ενώπιον του Θεού.

Όταν προσπαθούσα να κάνω μωρό και δυσκολευόμασταν, εκείνη έμεινε έγκυος και όταν μου το ανακοίνωνε, μου είπε "Ζηλεύεις που εγώ η γριά θα κάνω μωρό κι εσύ δε μπορείς;"

Προσπαθούσα να την δικιολογώ γιατί ήταν μια κοπέλα εντελώς αμόρφωτη, από χωριό, που έβλεπε τη ζωή διαφορετικά. Αλλά μήπως το έχει παρακάνει;

Ο άντρας της ήταν κουμπάρος στο γάμο μας και είναι και αφεντικό του άντρα μου. Του είχαμε πει πως θα βάφτιζε το μωρό μιας και είναι σχεδόν 40 και ακόμα δεν έχουν βαφτίσει (όχι πως μου κάνει εντύπωση...). Τώρα όμως δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω. Ο άντρας μου συμφωνεί μαζί μου αλλά φοβάται πως αν του πει ότι δε θα βαφτίσει το μωρό μας, θα έχει προβλήματα στη δουλειά.

Εγώ λέω το μωράκι μου να ναι καλά και δε με νιάζει καθόλου, βλέπω όμως ότι τον άντρα μου έχει αρχίσει να τον αγχώνει πολύ όλο αυτό. Δεν ξέρω τί να σκεφτώ...

 

Η απορία σου είναι αν το έχει παρακάνει:confused:;Θες να έχεις σχέσεις τόσο στενές με ένα τέτοιο άτομο:confused:;,γιατί;Τι καλό σου δίνει;Το ότι είναι αμόρφωτη δεν δεν δικαιολογεί τα λεγόμενα της...Δική σου απόφαση είναι βέβαια το τι θα κάνεις οπότε σκέψου το καλά:wink:.

Link to comment
Share on other sites

Την Παρασκευή μετά απ'ότι έγινε προσπάθησα να μιλήσω με τον άντρα της μιας κι εκείνος είναι λίγο καλύτερη περίπτωση. Μου επιτέθηκε κι αυτός. "Η γυναίκα μου κάνει αστεία κι εσύ αντιδράς έτσι;", "Φυσικά και αστειεύεται, θα μου μάθεις εμένα τη γυναίκα μου που την ξέρω τόσα χρόνια;" Και τότε μου πετάει και το θεϊκό "Κάντε ότι θέλετε αλλά εμάς τους άντρες αφήστε μας απ'έξω". Όταν του είπα ότι ο άντρας μου συμφωνεί μαζί μου, έγινε τούρκος.

 

Σήμερα του τηλεφώνησε να πάει νωρίτερα στη δουλειά για να συζητήσουν και τελικά κατέληξε να του λέει ότι πριν 6-7 μήνες ένα βράδυ που μας έκαναν το τραπέζι, μίλησα στο σύζυγό μου (ο οποίος είναι Άγγλος) στα αγγλικά μπροστά της. Αυτό το εξέλαβε και καλά ότι την κατηγόρησα μπροστά της στα αγγλικά. Δηλαδή, επειδή η κυρία είναι τίγκα στο κόμπλεξ που δεν ξέρει αγγλικά, βλέπει φαντάσματα παντού. Το πιθανότερο είναι ότι ήθελα να πω κάποια "βρωμιά" και την είπα στα αγγλικά για να μην καταλάβουν τα μωρά. Και δεν το είπε απλά ο κουμπάρος μου στο σύζυγό μου. Του το είπε με ένα ύφος και καλά "Ποιά νομίζει ότι είναι η γυναίκα σου να μιλάει αγγλικά μέσα στο σπίτι μου;"

 

Ο άντρας μου με παρακάλεσε να μην πω και να μην κάνω τίποτα και αυτό σκοπεύω να κάνω. Αλλά πώς θα την αντικρύζω τώρα αυτή τη γυναίκα όταν θα βγαίνουμε έξω μαζί; Ξέρει ότι έχω πρόβλημα μαζί της, ασχέτως αν κι εκείνη και ο σύζυγός της πιστεύουν ότι απλά "παρεξηγώ"...

Link to comment
Share on other sites

Πολύ απλά να μην βγαίνετε μαζί! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εμπλακείς σε μια σχέση που δεν την θέλεις. Του άντρα σου είναι επαγγελματική και δεν μπορεί να την αποφύγει... Εσύ δεν χρειάζεται να εμπλακείς... η εγκυμοσύνη σου είναι μια καλή ευκαιρία να απομακρυνθείς.

 

Με το καλό το μπουμπούκι σου και μακριά από κουμπαριές 'αναγκαστικές'

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Link to comment
Share on other sites

με αυτό που έγινε τώρα αυτή θα νιώθει ότι είναι απο πάνω και εσύ υπό...νιώθει ότι με αυτά που σου είπε εσύ έχεις τσιμπήσει και σε όλα όσα σου είπε είχε δίκιο γιατί αν είχε άδικο απλά δεν θα σε ένοιαζε και δεν θα το έκανες θέμα...έτσι νιώθει τώρα αυτή....πρόσεχε μην χάσει ο άντρας σου την δουλειά του...εγώ στην θέση σου όταν θα είμασταν οι δυό μας με την κοπέλα θα της έλεγα ότι με έχουν πειράξει αυτά που έχεις πει και θα τις έδινα παραδείγματα...με ήρεμο τρόπο...και θα έκλεινα εκεί το θέμα...πρέπει να της μιλήσεις ιδιαιτέρως για να το λύσεις επειδή τώρα έγινε κύκλος το πράγμα και δεν μπορείς να εμφανίζεσαι σαν να μην τρέχει τίποτα...για καλό και για κακό θα είχα και ένα ραδιοφωνάκι κάπου να γράφει την συνομιλία για να μην πάει και πει άλλα στον άντρα της :P;)

Link to comment
Share on other sites

απορω πως της μιλας ακομα εγω ουτε καλημερα δεν θα της ελεγα οχι να την αφησω να μου βαφτιση και το παιδι. η γυναικα εχει μεγαλο προβλημα μαζι σου για καποιο λογο προσεξε το.

Τα τρία θεμέλια της ζωής είναι:

να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς, και κάτι να ελπίζεις.

Link to comment
Share on other sites

Ή κάτι έχει μαζί μου, ή είναι απλά παλιοχαρακτήρας. Το θέμα είναι ότι το πράγμα είναι προφανές και ο άντρας της επιμένει ότι την έχω παρεξηγήσει. Το να μιλήσω μαζί της ήρεμα το αποκλείω. Είναι από τους ανθρωπους που θέλουν να ακούγεται μόνο η δική τους φωνή και που ο μόνος τρόπος να σ'ακούσει είναι να υψώσεις τη φωνή σου. Επίσης, είναι άδικος κόπος. Εκείνη τα ξέρει όλα, έχει δίκιο για τα πάντα κι εσύ ότι κι αν της πεις δεν έχει σημασία.

Φέτος παραμονές Χριστουγέννων στην Κύπρο, πέθανε ένας άνθρωπος επειδή πνίγηκε μ'ένα κομμάτι σούβλα. Κι αυτή είπε μπροστά σε ένα τραπέζι γεμάτο κόσμο "καλά να πάθει, να μάθει να τρώει κρέας παραμονή Χριστουγέννων". Σοκαριστήκαμε όλοι βέβαια και προσπαθήσαμε να της εξηγήσουμε ότι αυτό που είπε ήταν μεγαλύτερη αμαρτία. Εννοείται ότι δεν κατάλαβε τίποτα κι ότι μας έβγαλε όλους τρελούς. Οπότε τί να πω σ'αυτή τη γυναίκα; Κι εμένα τρελή θα με βγάλει. Την έχω πιάσει άπειρες φορές να προσβάλλει άλλες κοπέλες. Μια απ'αυτές - πόσο τη ζηλεύω - απλά γελάει και πάει παρακάτω. Δεν κρατάει κακίες και δεν συγκινείται με τίποτα. Άλλες απλά την ανέχονται εξαιτίας της σχέσης των συζύγων τους. Μόνο μια κοπέλα που έκαναν πολύ παρέα πριν από πολλά χρόνια ξέσπασε και της τα είπε έξω απ'τα δόντια κι από τότε δεν ξαναμίλησαν. Κι όταν διηγείται την ιστορία τους η κουμπάρα μου, ενώ είναι προφανές από τα λεγόμενά της ότι έφταιγε, αυτή το παρουσιάζει λες και ήταν παράλογη η άλλη κοπέλα που της μίλησε άσχημα. Τί να πεις....

Link to comment
Share on other sites

αφού λοιπόν θεωρείς ότι είναι άδικος τρόπος να της μιλήσεις γιατί δεν πρόκειται να καταλάβει...τότε γράψτην και γέλα και εσύ όπως γελούσε και η άλλη η κοπέλα με τα λεγόμενα της....μην της κάνεις κουβέντα και αν βρεθείτε ποτέ όλοι μαζί και πει εκείνη τι γύρισες και είπες στον άντρα μου για μένα, εσύ απλά γέλασε και πές της "ναι είδες πλάκα δεν είχε?"..κάντην να νιώσει όπως νιώθεις και εσύ όταν σου λέει λαλακίες....γενικά χαμογέλα κάνει τους άλλους να ανησυχούν.....Τώρα τι σόι νονά θα γίνει αυτή μόνο ο θεός ξέρει.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη ολες αυτες τις κατινιές τις έζησα και τις ζω στον απ' όταν παντρευομουν με μια φίδι μου,( ουπς φιλη μου) εχω να σου πω το εξης:

 

Θα πεις οτι ειδες στον υπνο σου την γιαγια σου και σου ειπε ο ταδε να βαφτισει το μωρο.

 

Αν δεν πιασει, βάλε και δευτερο κουμπαρο.

 

Αν δεν πιιασει και αυτο, πες της οτι θέλετε να επεκτείνετε τον κύκλο σας και να κάνετε και με άλλους κουμπαριές και οτι δεν αρεσκεστε στα κατεστημένα τυπου σε παντρεψα και σου βαφτίζω και το παιδι.

 

Ουστ απο κει η κάθε κομπλεξικια!

 

Εγω την έκανα να κλάιει στον γαμο μου όταν δεν την έκανα κουμπάρα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Rob μου με το καλό το μωράκι σου και υγεία πάνω απ' όλα.

Είναι δύσκολη η θέση σου με την μ#$%&ω που έχεις μπλέξει διότι εξαρτάται επαγγελματικά ο άντρας σου.Δεν μπορώ να συμβουλέψω για το αν θα την κάνεις νονά ή όχι αυτό όμως που θα ήθελα να σε συμβουλέψω είναι για το διάστημα που θα είσαι έγκυος και 2-3 μήνες μετά να αποστασιοποιηθείς από άτομα , μέρη ή και καταστάσεις που σε στενοχωρούν.Είναι άδικο τώρα που διανύεις την καλύτερη φάση στη ζωή σου να περιβάλεσαι από άτομα τέτοιου τύπου.Όλα τα άγχη και τις στενοχώριες που συσσωρεύεις να ξέρεις ότι τα δέχεται και το μωράκι σου.Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον τρόπο να προστατέψεις την οικογένειά σου.Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Dimitris+Ioanna=Iliana+expected baby!2iftp3.png

Gvuqp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...