Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λινό πουγκί κεντημένο

Missliza

Recommended Posts

Όπως είναι το χαρτί του προσκλητηριου το διπλωνεις σε στυλ φυσαρμονικα και το βάζεις στο κουτακι.το μοτιφ και τις χαντρουλες θα τα κρεμασω σε σιελ δερματακι.θα ψάξω να βρω φωτό να σου δείξω περίπου τι εννοώ :-)

Διαφημίσεις

Όπως είναι το χαρτί του προσκλητηριου το διπλωνεις σε στυλ φυσαρμονικα και το βάζεις στο κουτακι.το μοτιφ και τις χαντρουλες θα τα κρεμασω σε σιελ δερματακι.θα ψάξω να βρω φωτό να σου δείξω περίπου τι εννοώ :-)

καλέ βάλε Link να δούμε τόσα και τόσα link βάζουμε εδώ πέρα!

Πάντως οι πιο πάνω μπομπονιέρες είναι φανταστικές!!!

http://www.mytree.gr/images/65.jpg

κι εδω ειναι με χαρτι περιτυλιγματος για να παρετε μια ιδεα τι εχω στο μυαλο μου

αν δε μου βγει το τσιρκο μεντρανο με ολα αυτα που μ αρεσουν καλα θα ναι

Διαφημίσεις

Εμένα μου αρέσει,ξεφεύγει από τα συνηθισμένα.

αχ σ ευχαριστω!!ετσι λεω κι εγω αλλα φοβομουν μηπως τα χω παραφορτωσει.μ αρεσουν τοσα πολλα που δεν ξερω τι να πρωτοβαλω

Swanocean είδα μόλις τις φωτογραφίες σας.ήταν όλα υπέροχα!!το κάστρο το φτιάξατε με πατρον;θα μπορούσες μήπως να μου πεις που μπορω να το βρω;να σου ζήσει ο νεοφωτιστος!!!

καλέ είναι πανέμορφα!! καλά όταν είπες για φυσαρμόνικα εγ΄ψ σκέφτηκα το δίπλωμα που κάνουμε όταν φτιάχνουμε βεντάλια γιαυτό σε είπα δε θα διαβάζεται χαχαχαχαχαχα Θα τις κάνεις τέλειες!!

Swanocean είδα μόλις τις φωτογραφίες σας.ήταν όλα υπέροχα!!το κάστρο το φτιάξατε με πατρον;θα μπορούσες μήπως να μου πεις που μπορω να το βρω;να σου ζήσει ο νεοφωτιστος!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!Το πατρόν μαζί με τις οδηγίες θα τα βρεις εδώ http://www.stormthecastle.com/paper-castle/make-a-cardboard-castle.htm

Πάντως και το προσκλητήριο μου αρέσει πολύ σαν ιδέα αλλά θα έχεις χρόνο να τα φτιάξεις?Ή θα τα πάρεις έτοιμα?Το λέω γιατί μου φαίνεται ότι έχει διαδικασία.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Διαφημίσεις

καλέ είναι πανέμορφα!! καλά όταν είπες για φυσαρμόνικα εγ΄ψ σκέφτηκα το δίπλωμα που κάνουμε όταν φτιάχνουμε βεντάλια γιαυτό σε είπα δε θα διαβάζεται χαχαχαχαχαχα Θα τις κάνεις τέλειες!!

Όχι καλέ!ασε που θα μ έπιανε ιλιγγος αν ήταν να τα διπλωσω έτσι!!:-)

Swanocean σ ευχαριστω!ευτυχώς η δυστυχώς δε δουλεύω οπότε έχω πολυυυυυυ χρόνο!θα παραγγειλω όλα τα υλικά εκτός των κουφετων απο τώρα και θα ξεκινήσω σιγά σιγά τα πειράματα!!

http://www.mytree.gr/images/65.jpg

κι εδω ειναι με χαρτι περιτυλιγματος για να παρετε μια ιδεα τι εχω στο μυαλο μου

αν δε μου βγει το τσιρκο μεντρανο με ολα αυτα που μ αρεσουν καλα θα ναι

αχ σ ευχαριστω!!ετσι λεω κι εγω αλλα φοβομουν μηπως τα χω παραφορτωσει.μ αρεσουν τοσα πολλα που δεν ξερω τι να πρωτοβαλω

Α ΟΚ ! Τέτοιο πράγμα εννοούσες ! Το μυαλό μου αρχικά είχε πάει στην μικρή την φυσαρμόνικα, και φοβόμουν ότι δεν θα είναι ευκολοδιάβαστο το κείμενο... αλλά όχι, το 1ο που έχεις βάλει μου αρέσει ...

έχεις δουλειά λοιπόν, ξεκίνα τις δοκιμές να δεις τί σου είναι πιο εύκολο και πιο όμορφο στο μάτι !

Με το καλό ! :wink:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...