Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λινό πουγκί κεντημένο

Missliza

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια και συγχαρητήρια σε όλες σας για τις υπέροχες ιδέες και τις ευφάνταστες δημιουργιες σας!θα ήθελα τη βοήθεια σας.έχω ένα αγοράκι σχεδόν τεσσάρων μηνών και λέμε πρώτα ο θεός να τον βαφτισουμε τον Ιούνιο στο νησί μου την Κέρκυρα.ορμωμενη λοιπόν απο σας αποφάσισα να τα κάνω όλα μονη μου καθότι νηπιαγωγός που ψιλοπιανουν τα χέρια μου.σα θέμα έχω τον πρίγκιπα με μοτο την κορωνα και θα ήθελα για μπομπονιερα να έχω ένα λευκό πουγκι που στο κάτω μέρος θα είναι κεντημενο το όνομα του μπεμπη κ θα το δεσω με καρω σιελ κορδέλα και σιελ δέρμα που απο τη μια θα κρέμεται η κορωνα κ απο την άλλη ένα γαλαζιο μάτι και 3 χαντρουλες.το πρόβλημα μου είναι και εδώ ζητώ την πολύτιμη βοήθεια σας ότι δν βρίσκω στο ΝΕΤ ούτε λινο πουγκι αλλα ούτε κ καμία κεντηστρα...βοήθεια παρακαλώ!!

Διαφημίσεις

Εννοείς κάτι σαν αυτό http://www.elxisdoro.com/details.php?productsid=4181

Όσο για κεντήστρα δεν μπορείς μόνη σου να τα κεντήσεις?Ή η μητέρα σου?Οι παλιές το έχουν.Και θα σου βγει κ πιο οικονομικά.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Περίπου απλά το ήθελα πιο ψηλό για να μην έχει δικό του κορδονακι.δυστυχώς είμαι άχρηστη σε αυτά και ούτε η μαμα μου το πολυκατεχει.η γιαγιακα μου πάλι που ήταν εξπερ σε αυτά είναι στο κρεβάτι.αν βρω το πουγκι μπορώ να βρω κεντηστρα μέσω του άντρα μου που έχει μαγαζι με ρούχα.μήπως σου ακούγεται πολυ φιρτωμενο και με το κέντημα και με το καρω και με το δερματακι με τις κορώνες και τις χαντρες;;;

Καλησπέρα κορίτσια και συγχαρητήρια σε όλες σας για τις υπέροχες ιδέες και τις ευφάνταστες δημιουργιες σας!θα ήθελα τη βοήθεια σας.έχω ένα αγοράκι σχεδόν τεσσάρων μηνών και λέμε πρώτα ο θεός να τον βαφτισουμε τον Ιούνιο στο νησί μου την Κέρκυρα.ορμωμενη λοιπόν απο σας αποφάσισα να τα κάνω όλα μονη μου καθότι νηπιαγωγός που ψιλοπιανουν τα χέρια μου.σα θέμα έχω τον πρίγκιπα με μοτο την κορωνα και θα ήθελα για μπομπονιερα να έχω ένα λευκό πουγκι που στο κάτω μέρος θα είναι κεντημενο το όνομα του μπεμπη κ θα το δεσω με καρω σιελ κορδέλα και σιελ δέρμα που απο τη μια θα κρέμεται η κορωνα κ απο την άλλη ένα γαλαζιο μάτι και 3 χαντρουλες.το πρόβλημα μου είναι και εδώ ζητώ την πολύτιμη βοήθεια σας ότι δν βρίσκω στο ΝΕΤ ούτε λινο πουγκι αλλα ούτε κ καμία κεντηστρα...βοήθεια παρακαλώ!!

ετσι οπως το περιγραφεις ειναι πολυ ωραιο αλλα μηπως να εβαζες μονο το αρχικο απο το ονομα του?

Διαφημίσεις

Έχεις απόλυτο δίκιο!με ολόκληρο το όνομα μάλλον θα ναι πολυ φορτωμένο.λες ένα τέτοιο πουγκακι να το κράταγε μετα κανεις η θα το πεταξουνε;

αχ καλή μου σχεδόν πάντα τα πετάνε και τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες.

Εσύ να κάνεις αυτό που θα σε ευχαρτιστήσει εσένα για το παιδάκι σου και θα σου βγει και καλά οικονομικά. Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που έχεις στο μυαλό!!

τόσο ψιλό θέλεις;

http://www.kyriacou.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=77&theid=77&open1=77&open2=&thepid=147&page=2

http://www.eshopgamou.gr/eshop/eidh-gamoy/ylika-gia-mpomponieres/poygkia/67-poygkia-lina.html

http://mansolas.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html

αυτό το μπεζ στην τελευταία διεύθυνση που είναι στο κέντρο με την δαντελίτσα φαίνεται πανέμορφο και πολύ ρομαντικούλι :)

Τι όνομα θα δώσετε στο μωράκι σας;; Αν είναι μικρό μπορείς να το κεντήσεις ολόκληρο αν είναι μεγάλο καλύτερα μονόγραμμα :)

καλημέρα, όταν έψαχνα για μπομπονιέρες είχα δει το παρακάτω πουγκί-φακελάκι, δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς, εμένα μου άρεσαν πολλές ιδέες απο αυτό το site αλλά τελικά δεν το επέλεξα (βασικά απο θέμα κόστους...)

http://www.happyhippie.gr/prod.php?pr=80

:oops:

7Y7np3.png

αχ καλή μου σχεδόν πάντα τα πετάνε και τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες.

Εγώ πάλι νομίζω ότι ένα ωραίο πουγκί από καλό ύφασμα,θα το κρατήσουν οι περισσότεροι.Οι γυναίκες σίγουρα...μπορείς να βάλεις μέσα κάποιο κόσμημα.

Περίπου απλά το ήθελα πιο ψηλό για να μην έχει δικό του κορδονακι.δυστυχώς είμαι άχρηστη σε αυτά και ούτε η μαμα μου το πολυκατεχει.η γιαγιακα μου πάλι που ήταν εξπερ σε αυτά είναι στο κρεβάτι.αν βρω το πουγκι μπορώ να βρω κεντηστρα μέσω του άντρα μου που έχει μαγαζι με ρούχα.μήπως σου ακούγεται πολυ φιρτωμενο και με το κέντημα και με το καρω και με το δερματακι με τις κορώνες και τις χαντρες;;;

Νομίζω ότι υπάρχει ειδικό πρόγραμμα στον υπολογιστή που το συνδέεις με την ραπτομηχανή,επιλέγοντας γραμματοσειρά.Το κέντημα δύσκολα να γίνει στο χέρι,όταν πρόκειται για ολόκληρο όνομα.Οπότε δεν αρκεί να βρεις κάποια που να ξέρει να κεντάει.

Κατά τ'άλλα,μια χαρά μου ακούγεται.Εμένα μου αρέσουν τα φορτωμένα.;)

Jetry είναι τέλεια και τα τρία!!αν και μάλλον το δεύτερο πλησιάζει πιο πολυ σ αυτο που έχω στο μυαλό μου!σ ευχαριστω παρα πολυ!!θα τον πούμε Νικόλα το όνομα του πεθερου μου!είχα σκεφτεί και το κουτακι αλλα τελικά σε κουτακι μικρο σαν αυτά της μπομπονιερας θα βάλω το προσκλητήριο διπλωμενο φυσαρμονικα.πως σου φαίνεται;;

Διαφημίσεις

καλημέρα, όταν έψαχνα για μπομπονιέρες είχα δει το παρακάτω πουγκί-φακελάκι, δεν ξέρω αν είναι αυτό που ζητάς, εμένα μου άρεσαν πολλές ιδέες απο αυτό το site αλλά τελικά δεν το επέλεξα (βασικά απο θέμα κόστους...)

http://www.happyhippie.gr/prod.php?pr=80

:oops:

Fourka έτσι ακριβώς το χω φανταστεί μόνο σε πουγκακι αντί για φακελάκι.απο το εκτενές ψάξιμο στο νετ μου βγαίνει αρκετά οικονομικά η βαφτιση αν τα κάνω όλα εγω.σ ευχαριστω για το ψαξιμο

Εγώ πάλι νομίζω ότι ένα ωραίο πουγκί από καλό ύφασμα,θα το κρατήσουν οι περισσότεροι.Οι γυναίκες σίγουρα...μπορείς να βάλεις μέσα κάποιο κόσμημα.

Cristina112 επειδή κι εγω τα κρατάω κάτι τέτοια για να βάζω μέσα ψιλικοκο μου φάνηκε και χρήσιμο εκτός απο ωραίο.

Δυστυχώς δν έχω ραπτομηχανη αλλα σκέφτηκα αυτούς που κεντανε τα μονογραμματα στα πουκάμισα που ξέρει δυο τρεις ο άντρας μου και να ρωτήσω τιμες.και να βάλω τελικά το ν κάτω αριστερά με σιελ ασημοκλωστη.

Ωραίο ακούγεται να το κάνεις!Και στην τελική όποιος θέλει να το κρατήσει θα το κρατήσει εσύ το κάνεις για σένα κ τον μικρούλη σου.Ούτε πολύ φορτωμένο είναι έτσι όπως το περιέγραψες.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες: αυτόν που δείχνει, αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει.

Ωραίο ακούγεται να το κάνεις!Και στην τελική όποιος θέλει να το κρατήσει θα το κρατήσει εσύ το κάνεις για σένα κ τον μικρούλη σου.Ούτε πολύ φορτωμένο είναι έτσι όπως το περιέγραψες.

Σ ευχαριστω πολυ!!θα το ψάξω σίγουρα και αν η τιμη δεν είναι απαγορευτική θα το κάνω!το είδα σε κάποιο site αλλα δν μπορω να θυμηθώ σε ποιο.αν το βρω θα το ποσταρω για να μου πείτε γνώμες!!!

Καλησπέρα κι από εμένα !

Σου βάζω την μπομπονιέρα της μικρής μας -περίπου στο ίδιο στυλ με αυτό που ψάχνεις- να πάρεις μια ιδέα.

Ήταν πολύ οικονομική και όμορφη νομίζω αισθητικά. Αυτό που κόστιζε ήταν το "παιχνίδι" που ήταν εξτρά. Αυτό όμως που θες να κάνεις εσύ (δέσιμο με δέρμα κορωνίτσα κλπ κλπ) είναι πολύ οικονομικό.

Αν θες, πες μου να σου στείλω τα στοιχεία της κοπέλας που μας είχε αναλάβει. Έχει μαγαζί με είδη βαπτιστικών και είναι πολύ εξυπηρετική !

Με το καλό η βάφτισή σας (στην Κέρκυρα... αχ βαχ...)

pandesia_home_big.jpg

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Jetry είναι τέλεια και τα τρία!!αν και μάλλον το δεύτερο πλησιάζει πιο πολυ σ αυτο που έχω στο μυαλό μου!σ ευχαριστω παρα πολυ!!θα τον πούμε Νικόλα το όνομα του πεθερου μου!είχα σκεφτεί και το κουτακι αλλα τελικά σε κουτακι μικρο σαν αυτά της μπομπονιερας θα βάλω το προσκλητήριο διπλωμενο φυσαρμονικα.πως σου φαίνεται;;

Χαίρομαι που βοήθησα!!

Φυσαρμόνικα τι εννοείς;; Πρόσεχε να διαβάζεται ε!! :D:D:D έχεις καμια φωτογραφία;

Σίγουρα θα βρεις πολύ καλές τιμές πάντως και θα τα φτιάξεις super!!

Καλησπέρα κι από εμένα !

Σου βάζω την μπομπονιέρα της μικρής μας -περίπου στο ίδιο στυλ με αυτό που ψάχνεις- να πάρεις μια ιδέα.

Ήταν πολύ οικονομική και όμορφη νομίζω αισθητικά. Αυτό που κόστιζε ήταν το "παιχνίδι" που ήταν εξτρά. Αυτό όμως που θες να κάνεις εσύ (δέσιμο με δέρμα κορωνίτσα κλπ κλπ) είναι πολύ οικονομικό.

Αν θες, πες μου να σου στείλω τα στοιχεία της κοπέλας που μας είχε αναλάβει. Έχει μαγαζί με είδη βαπτιστικών και είναι πολύ εξυπηρετική !

Με το καλό η βάφτισή σας (στην Κέρκυρα... αχ βαχ...)

pandesia_home_big.jpg

Είναι πανέμορφες οι μπομπο σας!

Είναι πάρα πολύ όμορφο missliza να το κάνεις!Το είχα φανταστεί κάπως αλλιώς αλλά αυτό είναι πανέμορφο!

Jetry δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω το σάιτ που το χα δει και φωτογραφία δν μπορώ να βάλω γιατί έχουν βάλει προστασία αναδημοσιευσης και δεν αφήνει να κανεις copy paste.είναι το κλασικό χάρτινο κουτακι 8*8*5 σε σιελ και το χαρτί της πρόσκλησης είναι μακροστενο και διπλωνει απο πάνω προς τα κάτω σε στυλ φυσαρμονικα.σκέφτομαι να το τυλιξω με χαρτί περιτυλιγματος σα δώρο καρω και να το δεσω με γαλαζια γκρο κορδέλα και να βάλω το σιελ δέρμα ίδιο με της μπομπονιερας με τις χαντρουλες και ένα μεταλλικό αγοράκι ενω απ την άλλη μεριά θα κρεμασω χαρτακι σε σχήμα κορωνας που θα γράφω το όνομα της καθε οικογένειας.τι λέτε;too much?

http://www.pandesiacollection.gr/images/products/IPA06.JPG

Αυτο είχα δει κορίτσια!

Love4four είναι τελειες!!!!αν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία!

Και ναι, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο κόσμος όντως είναι πολύ μικρός....

Ποιά στοιχεία να σου στείλω Λίζα μου ????? Την Ισαβέλλα εννοούσα κι εγώ (pandesia collection)... με την οποία είμαστε γειτόνισσες, έχω κάνει εκεί ένα γάμο (:cool:) και τις δυο βαφτίσεις των παιδιών μας, δυο βαφτίσεις που γίναμε νονοί ... κι όσο κόσμο της έχω στείλει επειδή τους άρεσαν τα δικά μας πράγματα και με ρωτούσαν, έχουν φύγει όλοι ικανοποιημένοι !

Καλά "παιδάκι μου" όπως μπάινεις στο site δεν τις είδες τις μπομπο μας ????:lol:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Είχα βάλει το σιελ στο google κι έτσι μου έβγαλε εικονες!είδες είναι όντως μικρός ο κόσμος τελικά!!!!είναι τελειες πάντως οι μπομπονιερες σας!!!τα μεγάλα πνεύματα :-)!!

Πάντως Λίζα θυμάμαι πως το όνομα είναι με μηχανή χτυπημένο, εγώ είχα επιλέξει την γραμματοσειρά και το χρώμα, και για τις κορδέλες, μου έφτιαξε ένα να το δω δοκιμαστικά και μετά της έδωσα το ΟΚ !

Τώρα την περιγραφή του προσκλητηρίου σόρρυ κιόλας αλλά δεν κατάλαβα. Μιλάς για χαρτί που διπλώνει και θα είναι μέσα σε κουτί? Κι από πού θα κρέμονται τα πραγματάκια ???

στόκος...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png