Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

νεραιδομανα χαλαρωσε, απο το καροτο θα ειναι ,σκεψου λιγο τι χρωμα ηταν ακριβως ροζ η πορτοκαλι?

στα παιδακια σαν τα δικα μας η εισαγωγη καθε καινουργιας τροφης πρεπει να γινεται πολυ αργα επειδη δεν τους επαρκουν τα ενζυμα και δεν εχει ισορροπησει ακομη η φυσιολογικη χλωριδα ,οποτε ξεκινας με σταγονουλες και αυξανεις σταδιακα την δοση μεχρι και 10 μερες ,ετσι ενεργοποιεις σιγα σιγα το παγκρεας για να αυξησει την παραγωγη των ενζυμων και δεν το σοκαρεις και δινεις την δυνατοτητα και στην φυσιολογικη χλωριδα να διαχειριστει μικρες ποσοτητες φαγητου

Την έχω δει την πάνα άλλες 2 φορές και μου κάνει πιο πολύ πορτοκαλί παρά το ροζ του αίματος.

Αχ τα ξέρω όλα αυτά, όχι βέβαια τοσο επιστημονικά όσο εσύ, αλλά τα ξέρω. Κυριαρχησε η πείνα μου και η σιγουριά αν θες ότι τρώω επιτρεπτά πράγματα και πάνω από όλα δεν έβλεπα βλένες! Αν είχα δει βλένες δεν θα συνέχιζα.

Κατερίνα τεστ ευαισθησίας δεν έχω κάνει γιατί τις τροφές τις κατανάλωνα εγώ. Τώρα που ξεκινάει σιγά σιγά θα της κάνω σε όλα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω και κάτι άσχετο.

Σήμερα χάζευα ένα φυλλαδιο του ΑΒ για τα εορταστικα του προιόντα και είχε ένα κατισκίσιο τυρί από μη παστεριωμένο γάλα, από Γαλλία. Το ξέχασα στο αμάξι, αύριο θα σας πω ακριβώς την μάρκα, αλλά έχετε το υπόψη σας. Έχει ωριμάσει μέσα σε φύλλα κάστανου και είναι στρογγυλή η συσκευασία του.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Την έχω δει την πάνα άλλες 2 φορές και μου κάνει πιο πολύ πορτοκαλί παρά το ροζ του αίματος.

Αχ τα ξέρω όλα αυτά' date=' όχι βέβαια τοσο επιστημονικά όσο εσύ, αλλά τα ξέρω. Κυριαρχησε η πείνα μου και η σιγουριά αν θες ότι τρώω επιτρεπτά πράγματα και πάνω από όλα δεν έβλεπα βλένες! Αν είχα δει βλένες δεν θα συνέχιζα.

Κατερίνα τεστ ευαισθησίας δεν έχω κάνει γιατί τις τροφές τις κατανάλωνα εγώ. Τώρα που ξεκινάει σιγά σιγά θα της κάνω σε όλα.[/quote']παντως το συνηθες οταν υπαρχει πολλη αιμα ειναι να συνοδευεται απο πολλη βλεννα ,σκετο αιμα χωρις βλεννα θα υπηρχε αν ειχε καποια μεγαλη ραγαδα η κατι απο τον πρωκτο

το οτι ηταν νερουλη και παλι οφειλεται στο οτι ηταν μεγαλη η ποσοτητα του χυμου για αυτην και δεν μπορεσε να γινει η πεψη της και ερεθιστηκε λιγο το εντερο

Αχ τα ξέρω όλα αυτά' date=' όχι βέβαια τοσο επιστημονικά όσο εσύ, αλλά τα ξέρω. Κυριαρχησε η πείνα μου και η σιγουριά αν θες ότι τρώω επιτρεπτά πράγματα και πάνω από όλα δεν έβλεπα βλένες! Αν είχα δει βλένες δεν θα συνέχιζα.

Κατερίνα τεστ ευαισθησίας δεν έχω κάνει γιατί τις τροφές τις κατανάλωνα εγώ. Τώρα που ξεκινάει σιγά σιγά θα της κάνω σε όλα.[/quote']

Εγω της κανω σε ολες όσες υποπτευομαι κι ας την φαω εγω... Πάλι θα περάσει μεσω του γάλακτος κ δεν θελω να ρισκαρω πχ ξηρούς καρπούς..

Yugup3.png

νεραιδομανα χαλαρωσε, απο το καροτο θα ειναι ,σκεψου λιγο τι χρωμα ηταν ακριβως ροζ η πορτοκαλι?

στα παιδακια σαν τα δικα μας η εισαγωγη καθε καινουργιας τροφης πρεπει να γινεται πολυ αργα επειδη δεν τους επαρκουν τα ενζυμα και δεν εχει ισορροπησει ακομη η φυσιολογικη χλωριδα ,οποτε ξεκινας με σταγονουλες και αυξανεις σταδιακα την δοση μεχρι και 10 μερες ,ετσι ενεργοποιεις σιγα σιγα το παγκρεας για να αυξησει την παραγωγη των ενζυμων και δεν το σοκαρεις και δινεις την δυνατοτητα και στην φυσιολογικη χλωριδα να διαχειριστει μικρες ποσοτητες φαγητου

Αχ βρε Valeri ευτυχως που εχουμε κι εσένα κ μας τα λες πιο επιστημονικά:D

Να γράφεις συχνότερα!!:mrgreen:

Τα καημενα τα παιδάκια μας ειναι πολυ ευαίσθητα:(...

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Τώρα που διάβαζα το gaps.me ( μην κοιτάτε την ώρα τώρα βρήκα ελεύθερο χρόνο:rolleyes:) είδα καθαρά που γραφει πως χρώματιζονται οι κενωσεις απο καρότα καθώς κ απο τα πρασινα λαχανικά σε χυμο!!! Ειναι αυτο που λέει η Valeri ότι σιγα σιγα φεύγει...δεν χρειάζεται δηλαδη να το αφαιρέσουμε απο την διατροφη απλα σε μικρές δόσεις κ σταδιακά..

Yugup3.png

Τώρα που διάβαζα το gaps.me ( μην κοιτάτε την ώρα τώρα βρήκα ελεύθερο χρόνο:rolleyes:) είδα καθαρά που γραφει πως χρώματιζονται οι κενωσεις απο καρότα καθώς κ απο τα πρασινα λαχανικά σε χυμο!!! Ειναι αυτο που λέει η Valeri ότι σιγα σιγα φεύγει...δεν χρειάζεται δηλαδη να το αφαιρέσουμε απο την διατροφη απλα σε μικρές δόσεις κ σταδιακά..

μακαρι να το ηξερα αυτο απο τοτε που εκανα εισαγωγη στερεων στο δικο μου παιδι

:(:(:(

παω να ετοιμασω το παιδι για τον παιδικο;););)(ασχετο)

Κορίτσια κι εγω κόλλησα γαστρεντεριτιδα....:( ( Rosie δεν ηξερα οτι κολλάμε κ απο το forum:lol::lol::lol:)

Απο φαγακι σουπιτσες κ ζωμους;;; Υπάρχει κατι που να βοηθά την διαρροια;; ( εμεις δυστυχως γιαουρτακι δεν μπορούμε ακομα να φάμε...)

Έχω υποψία οτι κ η μικρη θα εμφανίσει γιατι βγάζει κατι τσιριδες κ με τα ακούω την κοιλιτσα της..:(

Yugup3.png

Κορίτσια κι εγω κόλλησα γαστρεντεριτιδα....:( ( Rosie δεν ηξερα οτι κολλάμε κ απο το forum:lol::lol::lol:)

Απο φαγακι σουπιτσες κ ζωμους;;; Υπάρχει κατι που να βοηθά την διαρροια;; ( εμεις δυστυχως γιαουρτακι δεν μπορούμε ακομα να φάμε...)

Έχω υποψία οτι κ η μικρη θα εμφανίσει γιατι βγάζει κατι τσιριδες κ με τα ακούω την κοιλιτσα της..:(

παρε τηλ τον ομοιο γιατρό να δωσει κατι και στις δυο. Η φίλη που κόλλησε και την πέρασε πολύ πολύ άσχημα, με το που πηρε την αγωγή του Κυβελλου, συνήλθε κατά ένα 80% και μάλιστα άμεσα.

Περαστικά σας!

Όσο μπορείς ζωμους, γιατί αν το περάσεις άσχημα, ούτε νερό δεν θα μπορείς να πιεις..

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κατερινούλα μια κάψουλα προβιοτικών ανά ώρα!

Δες τι λέει ο Mercola:

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2005/02/05/stomach-flu.aspx

Εγώ έτσι την πέρασα στο πόδι, μια φορά μόνο διάρροια (είχα συχνές κενώσεις αλλά κανονικές, αλά Campbell :lol:), ούτε και εμετός, μόνο έντονη αναγούλα.

Αν μπορείς να πιείς ζωμό θα είναι τέλεια, εγώ ούτε να τον μυρίσω, μόνο λίγη ώριμη μπανάνα έτρωγα και applesauce με λίγο ghee και ωμό μέλι.

You can also consider adding raw honey if the symptoms persist more than a few hours after starting the probiotics, as that will do wonders to calm the inflammation in the stomach. Again, it's very important to find RAW honey, as the typical commercial varieties will not have the same beneficial effect.

Η κόρη μου δεν κόλλησε, μόνο ανέβασε πυρετό ένα βράδυ, αλλά θήλαζε ασταμάτητα, μέρα-νύχτα, και αυτό ήτανε το εξαντλητικό για μένα!

Ούτε κι ο γιος μου κόλλησε!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

Διάβαζα για την ανεξήγητη υποτροπή.

Όταν δεν οφείλεται σε τροφή, σε προβιοτικά και γενικά στις οδηγίες που δεν έχουν ακολουθηθεί σωστά, τότε υπάρχει και αυτή η περίπτωση όπως λέει η Elaine Gottschall

Περίπου τον 2ο με 3ο μήνα υπάρχει μερικές φορές υποτροπή (relapse, αν το μτφρ σωστά)

Μόλις ξεπεραστεί όμως η βελτίωση είναι σταθερή. Βέβαια ανά 2-3 μήνες θα ξαναπαθαίνει μάλλον υποτροπές που θα είναι όμως πιο ελαφριές και συνήθως κρατάνε τον 1ο χρόνο.

Ίσως να οφείλεται στην μάχη που δίνουν τα παθογόνα (ανασυντάσσουν δυνάμεις??)

Μάλιστα μία γρίπη ή ένα κρύωμα μπορεί να φέρει mental illness όπως λέει ο Dr Hoffer.

Κατερινα εσάς σκέφτηκα όταν το διάβασα. Μήπως περνάτε κάτι τέτοιο με το πισωγύρισμα της μικρής?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Fairy's mom ξέρω ότι είσαι φαν της ομοιοπαθητικής (εγώ δεν είμαι και τόσο! :rolleyes:), αλλά στην προκειμένη περίπτωση αν πάρει κάψουλες προβιοτικών ανά μισάωρο-ώρα θα συνέλθει δραματικά μέσα σε λίγες ώρες!

Εγώ μετά τη γαστρεντερίτιδα ακόμη δεν μπορώ να μυρίσω τουρσί, με αναγουλιάζει :(

Γενικά η όρεξη μου ακόμη δεν επανήλθε, με το ζόρι τρώω γιατί θηλάζει πολύ η μικρή.

Χθες όλη μέρα την έβγαλα με λίγο κοτόπουλο και σαλάτα...

Εγώ έχω μόνο το δεύτερο συνθετικό της γαστρεντεριτιδας (ευτυχώς)...το στομάχι δεν μ έχει ενοχλήσει καθόλου (πολύ πολύ σπάνια να με ενοχλησει)...η μητέρα μου είναι όμως χειρότερα με πολλους εμετους κ πυρετο:( (κ δεν θέλει να ακούσει για προβιοτικα-της ειπα τωρα να πάρει τον Κ. που την παρακολουθει)

Αχ μακάρι να έτρωγα κι εγω κοτόπουλο σαν βαλσαμο μου ακούγεται.. Μονο κατσικάκι σουπα μπορω να φτιάξω αν κ θα φτιάξω κ ζωμό κοτόπουλο να βοηθήσω την μητέρα μου...ίσως δοκιμάσω κ σε μας χωρίς το κρέας να δούμε αν ενοχλει...

Ευχαριστω για τις απαντήσεις!!:D:D

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Εγώ μετά τη γαστρεντερίτιδα ακόμη δεν μπορώ να μυρίσω τουρσί, με αναγουλιάζει :(

Ακολούθησε λοιπόν τα μηνύματα ...

Γενικά η όρεξη μου ακόμη δεν επανήλθε, με το ζόρι τρώω γιατί θηλάζει πολύ η μικρή.

Δεν βλέπω τον λόγο να τρώμε όταν δεν πεινάμε ούτε να πίνουμε νερό όταν δεν διψάμε. Έτσι έκανα και εγώ (έτρωγα λίγο) όταν ήμουν άρρωστος (το 2008 :D ) τελευταία φορά αλλά διαβάζοντας Παπαγιανόπουλο κατάλαβα πως ήταν λάθος.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Αντώνη εσύ όμως δεν θηλάζεις μια δωδεκάκιλη γαϊδούρα που δεν βάζει τίποτα άλλο στο στόμα της αυτές τις μέρες! :-P

Πέρα από το αστείο, πραγματικά από την αδυναμία μου δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, αν δεν ήτανε η μαμά μου τι θα κάνανε τα παιδιά... :?:

Ο γιος μου την πρώτη μέρα καταστεναχωρέθηκε που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι για να τον ετοιμάσω για το σχολείο :(

Ακολουθώ όμως αυτά που λέει η Campbell στο άρθρο "One man's meat is another man's poison", τρώω ό,τι μπορώ να αντέξω και επιθυμώ αυτές τις μέρες, πχ εγώ ποτέ μου δεν τρώω εσπεριδοειδή, με ενοχλούνε και δεν μ' αρέσουνε, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες έχω έντονη επιθυμία για πορτοκάλι και τρώω, μέχρι και φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκαλιού ζήτησα από τον άντρα μου να μου φτιάξει! :shock:

Αντώνη εσύ όμως δεν θηλάζεις μια δωδεκάκιλη γαϊδούρα που δεν βάζει τίποτα άλλο στο στόμα της αυτές τις μέρες! :-P

Πέρα από το αστείο, πραγματικά από την αδυναμία μου δεν μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, αν δεν ήτανε η μαμά μου τι θα κάνανε τα παιδιά... :?:

Ο γιος μου την πρώτη μέρα καταστεναχωρέθηκε που δεν μπορούσα καν να σηκωθώ από το κρεβάτι για να τον ετοιμάσω για το σχολείο :(

Ακολουθώ όμως αυτά που λέει η Campbell στο άρθρο "One man's meat is another man's poison", τρώω ό,τι μπορώ να αντέξω και επιθυμώ αυτές τις μέρες, πχ εγώ ποτέ μου δεν τρώω εσπεριδοειδή, με ενοχλούνε και δεν μ' αρέσουνε, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες έχω έντονη επιθυμία για πορτοκάλι και τρώω, μέχρι και φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκαλιού ζήτησα από τον άντρα μου να μου φτιάξει! :shock:

Bρε Rosie κ εγω θέλω πάρα πολύ τα εσπεριδοειδή αλλά φοβαμαι μην με πονεσει το στομαχι μου...σαν να ακουω τον εαυτό μου διαβάζοντας αυτά που γράφεις..

Μάλιστα μετα από πολύ καιρό θέλω ρυζι ή ψωμι...ξέρεις που τρώμε συνήθως στις γαστρεντεριτιδες..:?

Yugup3.png

Ναι αυτό δεν το έχω καταφέρει ... σε αυτή την ζωή :D Ευχηθείτε το μου για την επόμενη μαζί με ... οργασμική γέννα.:D:D:D

...τρώω ό,τι μπορώ να αντέξω και επιθυμώ αυτές τις μέρες, πχ εγώ ποτέ μου δεν τρώω εσπεριδοειδή, με ενοχλούνε και δεν μ' αρέσουνε, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες έχω έντονη επιθυμία για πορτοκάλι και τρώω, μέχρι και φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκαλιού ζήτησα από τον άντρα μου να μου φτιάξει! :shock:

Αυτά είναι τα ωραία. Αφουγκράζεσαι τα μηνύματα ... :D

Το έχω ακούσει και από αλλού αυτό για τα εσπεριδοειδή.

Όπως έλεγε και ο Κυβέλλος προχθές τα γλυκά μας δυσκολεύουν σε αυτή την ικανότητα επειδή δεν είναι φυσική γεύση. α! ξέχασα, σε αυτό το νήμα δεν υπάρχουν, παρά μόνο με μέλι, που όπως είπε σε ερώτηση, ενοχλούν λιγότερο.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Σήμερα χάζευα ένα φυλλαδιο του ΑΒ για τα εορταστικα του προιόντα και είχε ένα κατισκίσιο τυρί από μη παστεριωμένο γάλα' date=' από Γαλλία. Το ξέχασα στο αμάξι, αύριο θα σας πω ακριβώς την μάρκα, αλλά έχετε το υπόψη σας. Έχει ωριμάσει μέσα σε φύλλα κάστανου και είναι στρογγυλή η συσκευασία του.[/quote']

Banon AOC είναι η μάρκα και έχει 6,29 το τεμ.

Το βρίσκετε μόνο σε μεγαλα καταστήματα. Ο δικός μου ΑΒ δεν το είχε.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι είναι gaps legal τυρί?

Ναι αυτό δεν το έχω καταφέρει ... σε αυτή την ζωή :D Ευχηθείτε το μου για την επόμενη μαζί με ... οργασμική γέννα.:D:D:D

:lol::lol::lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Bρε Rosie κ εγω θέλω πάρα πολύ τα εσπεριδοειδή αλλά φοβαμαι μην με πονεσει το στομαχι μου...σαν να ακουω τον εαυτό μου διαβάζοντας αυτά που γράφεις..

Μάλιστα μετα από πολύ καιρό θέλω ρυζι ή ψωμι...ξέρεις που τρώμε συνήθως στις γαστρεντεριτιδες..:?

Την πρώτη μέρα δεν μπορούσα ούτε καν νερό να πιώ!

Αλλά επειδή είχα έντονο πονοκέφαλο έφαγα ελάχιστη μπανάνα και πήρα μια ασπιρίνη και μετά ήμουνα καλύτερα.

Κι εγώ ήθελα πολύ μια ωραία ζεστή φετούλα ψωμί από το προζυμένιο ψωμάκι της μαμάς μου αλλά αντιστάθηκα!

Η μόνη "παραβίαση" που έκανε αυτές τις μέρες ήτανε λίγα ψημένα κάστανα χθες το βράδυ και τα απόλαυσα πολύ ;)

Το έχω ακούσει και από αλλού αυτό για τα εσπεριδοειδή.

Ίσως είναι λόγω βιταμίνης C που την έχει ιδιαίτερα ανάγκη ο οργανισμός μας στις ιώσεις.

Όπως έλεγε και ο Κυβέλλος προχθές τα γλυκά μας δυσκολεύουν σε αυτή την ικανότητα επειδή δεν είναι φυσική γεύση. α! ξέχασα, σε αυτό το νήμα δεν υπάρχουν, παρά μόνο με μέλι, που όπως είπε σε ερώτηση, ενοχλούν λιγότερο.

Ναι, αν διαβάσεις το εξαιρετικό αυτό άρθρο της Campbell θα δεις ότι μπορούμε ν' "ακούσουμε" πραγματικά το σώμα μας μόνο όταν καθαρίσουμε τη διατροφή μας από τα επεξεργασμένα τρόφιμα του δυτ. πολιτισμού, και όταν καταφέρουμε να αφυπνίσουμε ξανά τις αισθήσεις μας, πχ αυτή της όσφρησης με την αποχή από τα τεχνητά αρώματα.

Banon AOC είναι η μάρκα και έχει 6' date='29 το τεμ.

Το βρίσκετε μόνο σε μεγαλα καταστήματα. Ο δικός μου ΑΒ δεν το είχε.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρη ότι είναι gaps legal τυρί? [/quote']

Είναι Chevre?

Αν ναι απαγορεύεται! :(

Λοιπόν λέω να ξεκινήσω την ίντρο εγώ και ο μικρός να κάνει μόνο τη φουλ για λίγο καιρό και μόλις μπορέσω να διαχειριστώ το δικό μου die-off effect τότε να ξεκινήσει κι εκείνος. Πώς σας φαίνεται;

Κάνει γύρω στους 4-5 θηλασμούς συνολικά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ε;

Για τις διάρροιες όντως τα προβιοτικά είναι η καλύτερη λύση. Εδώ ο συμβατικός πρώην παιδίατρος, μου είχε συστήσει να έχω στο φαρμακείο μου για τον μικρό ultra levure σε περίπτωση διάρροιας το καλοκαίρι στις διακοπές.

Fairiesmom Χαίρομαι που με το φως της μέρας και τη συμβολή των φιλενάδω μας είσαι καλύτερα.

Κατερινούλα Περαστικά σας.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Κορίτσια μιας κ στην gaps θέλουμε να αποφύγουμε τα χημικά... ήθελα να αντικαταστησω κ τα καλλυντικά μου (πολύ γνωστης εταιρείας) γιατί διαβάζοντας τα συστατικά εφριξα λιγάκι (αν κ δεν είμαι κ πολύ φαν της κρέμας κλπ).

Διάβασα από πολλούς στο θέμα με τα οικολογικά για τα neals yard remedies...είδα επίσης κ τα site που τα παραγγέλνετε για καλύτερες τιμες..αλλά θα ήθελα να τα δοκιμάσω από κοντά πριν την αγορά (είμαι λιγάκι περίεργη στα καλλυντικά...δεν μπορώ αν δεν το έχω δοκιμάσει πρώτα..:cool:). Υπάρχουν σε κάποιο καταστημα στην Αθήνα?? Φυσικό κατάστημα εννοώ... Είδα από το site του εισαγωγέα μία διεύθυνση στο Χαλάνδρι...είναι κ κα΄ταστημα εκεί??

Yugup3.png

Κορίτσια μιας κ στην gaps θέλουμε να αποφύγουμε τα χημικά... ήθελα να αντικαταστησω κ τα καλλυντικά μου (πολύ γνωστης εταιρείας) γιατί διαβάζοντας τα συστατικά εφριξα λιγάκι (αν κ δεν είμαι κ πολύ φαν της κρέμας κλπ).

Διάβασα από πολλούς στο θέμα με τα οικολογικά για τα neals yard remedies...είδα επίσης κ τα site που τα παραγγέλνετε για καλύτερες τιμες..αλλά θα ήθελα να τα δοκιμάσω από κοντά πριν την αγορά (είμαι λιγάκι περίεργη στα καλλυντικά...δεν μπορώ αν δεν το έχω δοκιμάσει πρώτα..:cool:). Υπάρχουν σε κάποιο καταστημα στην Αθήνα?? Φυσικό κατάστημα εννοώ... Είδα από το site του εισαγωγέα μία διεύθυνση στο Χαλάνδρι...είναι κ κα΄ταστημα εκεί??

αυτο λες; http://www.organicbeauty.gr/

δε τους παιρνεις ενα τηλ για το αν μπορεις να δοκιμασεις

παντως εγω εβαλα και το weleda almond και ηταν πολυ απαλο (και ειναι και λιγοτερη ποσοτητα σε περιπτωση που δε σου ταιριαζει)

Ξερετε αν το bristol stool chart εχει εφαρμογη και για τα παιδακια; οι κενωσεις τους δηλ μετα απο ποια ηλικια πρεπει να ειναι σχηματισμενες; Εχω μεινει στο οτι το φυσιολογικο ειναι μη-σχηματισμενες αλλα συμφωνα με το τσαρτ τελικα αυτο δεν ειναι καλο..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...