Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι βιολογικοί. Αλλά θα τους μουλιάσεις καλά' date=' θα τους ξεφλουδίσεις και θα πετάξεις και το νερό. Οπότε θα είσαι εντάξει. Εγώ όσες φορές το έχω κάνει δεν τις έχουν πειράξει ποτέ. Παίρνω από τον ΑΒ τους δικούς μου.[/quote']

Δοκίμασες να τους μουλιάσεις και να φτιάξεις σοκολατάκια;

Μου φαίνεται θα αλλάζει η σύστασή τους, άσε που υπάρχει και ο κίνδυνος μούχλας εκτός βέβαια και αν βάζεις τα σοκολατάκια αποκλειστικά στο ψυγείο.

Αλλά και να μην τους μουλιάζεις πάλι θα θέλουνε ψυγείο τα σοκολατάκια Κατερίνα γιατί οι νωποί χουρμάδες έχουνε υγρασία.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Δοκίμασες να τους μουλιάσεις και να φτιάξεις σοκολατάκια;

Μου φαίνεται θα αλλάζει η σύστασή τους, άσε που υπάρχει και ο κίνδυνος μούχλας εκτός βέβαια και αν βάζεις τα σοκολατάκια αποκλειστικά στο ψυγείο.

Αλλά και να μην τους μουλιάζεις πάλι θα θέλουνε ψυγείο τα σοκολατάκια Κατερίνα γιατί οι νωποί χουρμάδες έχουνε υγρασία.

Eγώ μία φορά που τους είχα μουλιάσει (σύμφωνα με μια συνταγή) βγήκαν πολύ μαλακά τα σοκολατάκια δεν δεν τρωγόντουσαν :? Μαλλον μαλάκωσαν πάρα πολύ...

Yugup3.png

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/want-babies-in-your-30s-or-40s-lose-the-makeup/?

Want Babies in Your 30′s or 40′s? Lose the Makeup

Τώρα το διάβασα... αυτά τα είδη μακιγιάζ πρέπει να είναι πολύ τοξικά!

Σας είπα ότι στην τελευταία διάλεξή της η Campbell αναφέρει ότι το make-up που φοράει μια κοπέλα μπορεί και να είναι ο λόγος για μια αποβολή εμβρύου; :-(

Και τώρα κατάλαβα το γιατί μ' αυτά που διάβασα και σε συνδιασμό με τη διάλεξη της Fallon που παρακολούθησα χθες, έχει να κάνει με τη βιταμίνη Α που αν δεν υπάρχει σε επαρκείς ποσότητες στον οργανισμό της μαμάς τότε δεν μπορεί να αναπτυχθεί η καρδούλα και διακόπτεται η κύηση ή το παιδί γεννιέται με πρόβλημα :-(

Διευκρίνιση ότι άλλο είναι η βιταμίνη Α και άλλο η β-καροτίνη.

Διαφημίσεις

Τώρα το διάβασα... αυτά τα είδη μακιγιάζ πρέπει να είναι πολύ τοξικά!

Σας είπα ότι στην τελευταία διάλεξή της η Campbell αναφέρει ότι το make-up που φοράει μια κοπέλα μπορεί και να είναι ο λόγος για μια αποβολή εμβρύου; :-(

Και τώρα κατάλαβα το γιατί μ' αυτά που διάβασα και σε συνδιασμό με τη διάλεξη της Fallon που παρακολούθησα χθες, έχει να κάνει με τη βιταμίνη Α που αν δεν υπάρχει σε επαρκείς ποσότητες στον οργανισμό της μαμάς τότε δεν μπορεί να αναπτυχθεί η καρδούλα και διακόπτεται η κύηση ή το παιδί γεννιέται με πρόβλημα :-(

Διευκρίνιση ότι άλλο είναι η βιταμίνη Α και άλλο η β-καροτίνη.

Καλά κάνεις και το διευκρινίζεις γιατί πολλοί το μπερδεύουν και θεωρούν κάποια τρόφιμα τοξικά ένω δεν είναι...:?

Yugup3.png

Κατερινούλα γιατί δεν παίρνεις βιολογικούς neglet nour χουρμάδες;

Εννοείς από τα καταστήματα με βιολογικά? Επαιρνα παλιά αλλά είναι πολύ ξεροί και δεν νομίζω να γίνονται σοκολατάκια...αυτούς είχα μουλιάσει και τελικά πέταξα όλο το μίγμα...:-(

Ευχαριστώ πάντως για όλες τις πληροφορίες!:D Κατι θα βρω!

Yugup3.png

Να ρωτήσω κάτι για την εξέταση των μαστών. Εχετε διαβάσει πουθενά τι προτείνεται σε όσους κάνουν γκαπς?

Τρώγομαι κι εγώ όταν έχω αυτό το ένστικτο συνήθως βγαίνω αληθινή' date=' οπότε θέλω να ψαχτώ άμεσα. Ο υπέρηχος επιτρέπεται? Γιατί ψηφιακή μαστογραφία δεν θέλω να κάνω και σίγουρα δεν θα συστήνεται κιόλας με τόση ακτινοβολία που έχει.[/quote']

Υπάρχει ένα θέμα εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=36557

Δεν ξέρω αν μπορεί να θεωρηθεί υποκατάστατο όμως.

Ένα λινκ που έχω κρατήσει που λέει για μετά τα 40 εκτός αν έχεις οικογενειακό ιστορικό.

Έχεις ιδιαίτερο λόγο να φοβάσαι;

Ψηλάφηση;

πᾶν μέτρον ἄριστον

Καλά κάνεις και το διευκρινίζεις γιατί πολλοί το μπερδεύουν και θεωρούν κάποια τρόφιμα τοξικά ένω δεν είναι...:?

Ναι, σκέψου ότι οι γυναικολόγοι εδώ πέρα συμβουλεύουνε αποφυγή της βιταμίνης Α ακόμη και στις φυσικές τροφές όπως είναι το συκώτι :evil:

Ωχ μας ηρθαν μεγαλοι λογαριασμοι δεη και ευδαπ και ο συζυγος ειναι ετοιμος να με φαει ζωντανη. Με θεωρει υπευθυνη με ολα τα μαγειρεματα και τα μπανια. Πιστευω βεβαια οτι φταιει το καθημερινο αναμα του θερμοσιφωνα παρα το φαγητο αλλα αποψε εχω σκοπο να βαλω φουρνο για κρεμα, καρυδια και αμυγδαλα και θα μου παρει το σκαλπ, ειδικα αν ειναι να τα αφησω 2 24ωρα!!!!

Να ρωτησω.......αμα μουλιασω τα ξηροκαρπια μετα πρεπει ντε και καλα να ξεραθουν στο φουρνο? Αν τα αφησω ετσι πειραζει?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Ωχ μας ηρθαν μεγαλοι λογαριασμοι δεη και ευδαπ και ο συζυγος ειναι ετοιμος να με φαει ζωντανη. Με θεωρει υπευθυνη με ολα τα μαγειρεματα και τα μπανια. Πιστευω βεβαια οτι φταιει το καθημερινο αναμα του θερμοσιφωνα παρα το φαγητο αλλα αποψε εχω σκοπο να βαλω φουρνο για κρεμα, καρυδια και αμυγδαλα και θα μου παρει το σκαλπ, ειδικα αν ειναι να τα αφησω 2 24ωρα!!!!

Να ρωτησω.......αμα μουλιασω τα ξηροκαρπια μετα πρεπει ντε και καλα να ξεραθουν στο φουρνο? Αν τα αφησω ετσι πειραζει?

Το πιθανότερο είναι ότι θα μουχλιάσουν. Εκτός αν τα φάτε άμεσα.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Οτι θα τα φαμε, θα τα φαμε........απλα αν γινεται να μουλιαζω λιγοτερα. Αμυγδαλα δλδ.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Εννοείς από τα καταστήματα με βιολογικά? Επαιρνα παλιά αλλά είναι πολύ ξεροί και δεν νομίζω να γίνονται σοκολατάκια...αυτούς είχα μουλιάσει και τελικά πέταξα όλο το μίγμα...:-(

Ευχαριστώ πάντως για όλες τις πληροφορίες!:D Κατι θα βρω!

Ναι αυτό εννοώ. Νόμιζα ότι κάνατε και μ' αυτούς σοκολατάκια και κατέληξα να πετάξω κι εγώ ένα μείγμα νομίζοντας ότι φταίει το μούλτι (το οποίο κάηκε!)

697577wcowvfyq3s.gif

Οτι θα τα φαμε, θα τα φαμε........απλα αν γινεται να μουλιαζω λιγοτερα. Αμυγδαλα δλδ.

Mouχλιάζουν Βερα μου δύσκολο να διατηρηθούν. Εκτος αν μουλιάζεις ποτήρι ποτήρι και σου αρέσουν βρεγμένα...

Αν κοιτάξεις τον πραγματικό λογαριασμό της ΔΕΗ θα καταλάβεις οτί δεν φταίει η κατανάλωση αλλά προσθετα ποσά! Σε όλους ήρθε παραπάνω! Απλά είπαν τώρα για αυξηση μεγάλη μεχρι το καλοκαίρι :-(

Yugup3.png

Μωρε πες τα στον αντρα μου αυτα που εχει φαγωθει οτι κανουμε υπερβολες! Σκεφτομαι τι θα γινει αν βαλω απο σημερα το φουρνο για 2 24ωρα! Ηδη σταματησαμε τα μπανια και θα κανουμε μερα παρα μερα.

Διαφημίσεις

...

Εγώ έβαλα χθες ένα πήλινο (από γιαούρτι) που είχα μέσα μουλιασμένα & στραγγισμένα αμύγδαλα πάνω στο media player! :-D (ζεσταίνεται αρκετά).

Μια χαρά ήταν σήμερα το πρωί, αρκετά στεγνά αλλά όχι ξερά!

Άλλη λύση είναι ο ήλιος , αν έχει, σκεπασμένα με τουλπάνι.

Η μόνη μου μικρή ανησυχία είναι μήπως οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από τον σκληρό δίσκο του media player επηρεάζουν κάπως τα αμύγδαλα :|

Σίγουρα βοηθάει στο να μην μουχλιάσουν λίγο αλάτι.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Εγώ έβαλα χθες ένα πήλινο (από γιαούρτι) που είχα μέσα μουλιασμένα & στραγγισμένα αμύγδαλα πάνω στο media player! :-D (ζεσταίνεται αρκετά).

Μια χαρά ήταν σήμερα το πρωί, αρκετά στεγνά αλλά όχι ξερά!

Άλλη λύση είναι ο ήλιος , αν έχει, σκεπασμένα με τουλπάνι.

Η μόνη μου μικρή ανησυχία είναι μήπως οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από τον σκληρό δίσκο του media player επηρεάζουν κάπως τα αμύγδαλα :|

Σίγουρα βοηθάει στο να μην μουχλιάσουν λίγο αλάτι.

Μαλλον πρεπει να βαλω το πηλινο πανω στο κεφαλι του αντρα μου.......αυτο κι αν βραζει!

Τι εννοείς; Εδώ έχει σε υγρό: http://www.funkyraw.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=33

Μόλις κοίμησα τη μικρή, δεν έχω δύναμη ν΄ασχοληθώ με την κρέμα, μόνο φάω λίγη ξυνή θέλω.

Και έχω και να ετοιμάσω και το φαγητό του γιου μου για το σχολείο αύριο, ουφ...

De brisko καψουλες για τα παιδια. και χυμα ghee για μενα. Το red23 θα χει απο μεσα Νοεμβρη λεει. Το funky raw ειναι sold out!

Εγω εκανα την κεφιρ σε μια γυαλα, σκεφτηκα να κανω την γιαουρτου αλλα δεν εχω γαλα να το διαλυσω λιγο. Η Καμπελ βεβαια δεν αναφερει πουθενα οτι πρεπει να την αραιωσουμε. Αλλα ειναι οντως πολυ πηχτη.

Εδωσα σημερα 2η μερα αυγο στον μικρο και το τρωει πλεον ολοκληρο! Μαζι με το μελατο κροκο που ουτε να τον δει δεν ηθελε προ ιντρο!!! Ελπιζω να μη βγαλει σπυρακια γιατι ετσι τον καταφερα να πιει το ζωμο του χωρις υστεριες. Καθε μερα πλεον με σκαει με το ζωμο. Τσακωνομαστε και με τον αντρα μου επειδη λεει καταπιεζουμε το παιδι και θα παθει τιποτα και ενοχλουμε και τους γειτονες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...