Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΣΤΑΘΜΟΙ ΙΛΙΟΝ-ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΙΜΕΣ

Recommended Posts

Τρυποκαριδάκι γεια σου είμαστε συγχωριανές καλέ και εγώ Ζεφύρι μένω..

Λοιπόν τον σταθμό που λες δεν τον ξέρω έχω δει διάφορους σε Καματερό, Ίλιον σύνορα Πετρούπολη, Φιλαδέλφεια. Παρεπιπτόντως γιατί δεν έκανες αίτηση στο βρεφονηπιακό της εργατικής εστίας στο Ζεφύρι? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια

Ότι θες με ρωτάς

FXWyp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΥΜΑΡΟΥΛΙ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ!ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΙΛΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΛΑΨ.ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Τρυποκαριδάκι δεν με λες όμως έχεις ακούσει για τον βρεφονηπιακό στο Ζεφύρι στην σουλίου καλά ή κακά λόγια, επίσης άσχετο στο καταπληκτικό πάρκο στην αττική οδό πάτε, καλά φοβερός χώρος ε??? φυσικά αστιεύομαι είναι χάλια μαύρα

FXWyp3.png

Πήγα πρόσφατα στο "ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟΣ" και ρώτησα.

Σαν χώροι είναι καλοί και παρότι καλοκαίρι, είχε και πολλά παιδιά.

Τα μηνιαία δίδακτρα είναι 340€, συν εγγραφή και γραφική ύλη (δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω 200-250€ και τα δύο μαζί).

Αυτό που με έκανε να βγάλω καπνούς είναι ότι έχουν την απαίτηση, Χριστούγεννα και Πάσχα να δώσεις 170€ και 140ε αντίστοιχα (κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά) ως δώρο για τις δασκάλες!!!!! Ακουσον άκουσον!!

Στην ερώτησή μου γιατί να πληρώσω εγώ το δώρο στις δασκάλες και όχι αυτοί που είναι οι εργοδότες και από τη στιγμή που δίνω και 340ε το μήνα, μου απάντησε ότι όπως σε μια δουλειά το αφεντικό πληρώνει τους υπαλλήλους από τα χρήματα που παίρνει από τους πελάτες, έτσι κάνουν κι αυτοί, συμπληρώνοντας ότι ένα μέρος των χρημάτων που καταβάλλουν οι γονείς πάνε ως δώρο (τα υπόλοιπα άραγε που πάνε;;;;)...

Επειδή έχω ρωτήσει σχεδόν όλους τους σταθμούς του Ιλίου και περιχώρων, μόνο αυτός ο σταθμός και άλλος ένας σταθμός ζητάνε δώρα. Αναρωτιέμαι πως υπάρχουν γονείς που το δέχονται, θα μπορούσε να το ενσωματώσει στην τιμή και να μη το καταλάβεις καν!

Επίσης ο σταθμός εκτός από τη μηνιαία επίσκεψη σε κάποιο χώρο (θέατρο κλπ.), δεν παρέχει καμία δραστηριότητα εξωσχολική (κολύμβηση, χορό κλπ.), αλλά αυτό είναι το λιγότερο γιατί αν θες το πας και μόνος σου το παιδί, δεν περιμένεις από το σταθμό.

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΖΥΜΑΡΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΚΑ ΛΟΓΙΑ.ΓΙΑ ΠΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΜΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ(ΜΠΛΙΑΧ)ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

Τα μηνιαία δίδακτρα είναι 340?, συν εγγραφή και γραφική ύλη (δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω 200-250? και τα δύο μαζί).

Αυτό που με έκανε να βγάλω καπνούς είναι ότι έχουν την απαίτηση, Χριστούγεννα και Πάσχα να δώσεις 170? και 140ε αντίστοιχα (κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά) ως δώρο για τις δασκάλες!!!!! Ακουσον άκουσον!!

Στην ερώτησή μου γιατί να πληρώσω εγώ το δώρο στις δασκάλες και όχι αυτοί που είναι οι εργοδότες και από τη στιγμή που δίνω και 340ε το μήνα, μου απάντησε ότι όπως σε μια δουλειά το αφεντικό πληρώνει τους υπαλλήλους από τα χρήματα που παίρνει από τους πελάτες, έτσι κάνουν κι αυτοί, συμπληρώνοντας ότι ένα μέρος των χρημάτων που καταβάλλουν οι γονείς πάνε ως δώρο (τα υπόλοιπα άραγε που πάνε;;;;)...

Επειδή έχω ρωτήσει σχεδόν όλους τους σταθμούς του Ιλίου και περιχώρων, μόνο αυτός ο σταθμός και άλλος ένας σταθμός ζητάνε δώρα. Αναρωτιέμαι πως υπάρχουν γονείς που το δέχονται, θα μπορούσε να το ενσωματώσει στην τιμή και να μη το καταλάβεις καν!

Επίσης ο σταθμός εκτός από τη μηνιαία επίσκεψη σε κάποιο χώρο (θέατρο κλπ.), δεν παρέχει καμία δραστηριότητα εξωσχολική (κολύμβηση, χορό κλπ.), αλλά αυτό είναι το λιγότερο γιατί αν θες το πας και μόνος σου το παιδί, δεν περιμένεις από το σταθμό.

Μηπως εννοουσαν να προπληρωσεις καποιο μηνα με αυτο τον τροπο?Στον παιδικο που στελνω τον Κων μου πληρωνουμε τον μισο Ιουλιο τα Χριστουγεννα και τον μισο το Πασχα και τον Ιουλιο δεν πληρωνουμε τιποτα ή τον Αυγουστο αναλογα ποτε παιρνουμε αδεια και δεν τον στελνουμε παιδικο.Επισης ολο αυτο χωρις να σου απαιτουν δηλ.εγω δεν ειχα το Πασχα και τα δωσα τωρα.

Τσεκαρε αν καταλαβες καλα γιατι ειναι εντυπωσιακο αν ισχυει

hGbPp3.png

εμείς δώσαμε όλον τον Ιούλιο τα Χριστούγεννα και όλο τον Αύγουστο το Πάσχα, παρόλο που ο σταθμός θα ναι κλειστός. Είπαμε τι καλοί εργοδότες πληρώνουν τον Αύγουστο τις δασκάλες και δε τις απολύουν. Τελικά τώρα οι μισές δασκάλες λείπουν, τα τμήματα έχουν συγχωνευτεί με αποτέλεσμα το μικρό μου να είναι με παιδάκια αρκετά μεγαλύτερα του. Το τι ακούω απ το στόμα του δε περιγράφεται!

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα σας, χαιρομαι που σας συναντω εδω, εγω την κορη μου την ειχα ξεκινησει απο νωρις, στην σχολη αυγουλεα λιναρδατου, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη εδω και 3 χρονια και θα την στηλω και δημοτικο σε αυτο το σχολειο, το μονο αρνητικο που εχει αυτο το σχολειο, ειναι το οικονομικο και τιποτα αλλο.

οσο για τον παραμυθενιο πυργο που αναφερθηκε, ειναι προβαδισμα για την λακωνικη σχολη, το οποιο δεν εχει καλη φημη σαν σχολειο. η τιμη του παραμυθενιου πυργου παντως, ειναι λιγο λιγοτερη απο τον λιναρδατο, οποτε γιατι να μην στηλεις το παιδι στον λιναρδατο απο τον παραμυθενιο πυργο; για την ομορφια εξωτερικα;

αυτα...............

άντε και καλή τύχη μάγκες, που έλεγε και ο συγχωρεμένος ο σιδηρόπουλος.............. :rolleyes::rolleyes:

Μπορείτε να δείτε και την " Αγωγή και Φροντίδα" στο Ίλιον

Εκεί στέλναμε την κόρη μας μεχρι τη στιγμή που αλλάξαμε σπίτι-πόλη (2 χρόνια).

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση όπου μητέρα και κόρες είναι όλες παιδαγωγοί, οι δασκάλες είναι πολύ καλές και ψαγμένες και έχει πολύ καλό εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλλά και ανθρώπινο προσωπο. Από τη νέα σεζόν θα λειτουργήσουν σε νέους μεγαλύτερους χώρους. Τα χρήματα ήταν πολύ λογικά και έτσι νομίζω θα παραμένουν.

Αξίζει να τον δείτε.

Τηλ. 2102624978.

• 2 εβδομάδες μετά...

Olga, δυστυχώς μια χαρά κατάλαβα.... Και λέω δυστυχώς, γιατί μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας...

Δημήτρη Π.: Και στην "Αγωγή & Φροντίδα" το ίδιο σύστημα έχουν, με μικρότερα ποσά όμως. Ηταν ο πιο οικονομικός απ' όλους τους σταθμούς, τώρα είναι μία από τα ίδια και μάλιστα πέρυσι ζήταγε 250€ για γραφική ύλη!!!!! Φαντάσου φέτος!

Τελικά έχει σημασία πως σου τα παίρνει κανείς.

'Η είναι επαγγελματίας και σου λέει "κύριε κάνει τόσο ο μήνας, μπορείς;" και αν το σηκώνει η τσέπη σου αποφασίζεις, ή δεν είναι, και προσπαθεί με πλάγιους τρόπους (π.χ. υψηλό κόστος γραφικής ύλης, δώρο Χριστουγέννων/Πάσχα κλπ.), να σου αποσπάσει χρήματα...

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

καλημερα και εγω τον γιο μου τον στελνω στην αγωγη και φροντιδα, μεχρι στιγμης εχω μεινει ευχαριστημενη, η δασκαλα του γιου μου ειναι μια καταπληκτικη κοπελα της εχω πολυ εμπιστοσυνη, το μονο ετσι που με χαλαει λιγο ειναι η ιδιοκτητρια τα χανουμε λιγο στην συννενοηση αλλα που λογω οτι τωρα φτιαχνουν καινουργιο σταθμο και δεν την βρισκω ευκολα ελπιζω να φτιαξει αυτο.

οι τιμες οντως ειναι λογικες εμεις δινουμε 280 ευρω, ελπιζω τωρα με το καινουργιο σταθμο να μην αλλαξουν πολυ οι τιμες, θα σας ενημερωσω

Olga, δυστυχώς μια χαρά κατάλαβα.... Και λέω δυστυχώς, γιατί μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας...

Δημήτρη Π.: Και στην "Αγωγή & Φροντίδα" το ίδιο σύστημα έχουν, με μικρότερα ποσά όμως. Ηταν ο πιο οικονομικός απ' όλους τους σταθμούς, τώρα είναι μία από τα ίδια και μάλιστα πέρυσι ζήταγε 250? για γραφική ύλη!!!!! Φαντάσου φέτος!

Τελικά έχει σημασία πως σου τα παίρνει κανείς.

'Η είναι επαγγελματίας και σου λέει "κύριε κάνει τόσο ο μήνας, μπορείς;" και αν το σηκώνει η τσέπη σου αποφασίζεις, ή δεν είναι, και προσπαθεί με πλάγιους τρόπους (π.χ. υψηλό κόστος γραφικής ύλης, δώρο Χριστουγέννων/Πάσχα κλπ.), να σου αποσπάσει χρήματα...

Μία μικρή διόρθωση... 180 ευρώ η γραφική ύλη πέρυσι, 200 ευρώ φέτος... (μυαλό είναι και ξεχνάει...)

• 1 month later...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!!

ΠΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 12 ΕΥΡΩ

ΠΕΡΙΣΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 6 ΕΥΡΩ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ 12 ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ Α ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΑΛΛΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008............. 120 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 12 ΕΥΡΩ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 120 ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ¨? ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ & ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ. ΟΥΤΕ ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΣΧΑ Κ.ΛΠ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΨΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ Κ.ΛΠ ΠΑΝΤΩ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΥΤΕ ΠΕΡΣΥ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

Διαφημίσεις

Μόλις έγινα μέλος στο Forum, κι αυτό τόσο αργά γιατί τώρα έχω πραγματικά ανάγκη την άποψη όλων των νέων γονιών.

Έχω ένα αξιαγάπητο αγοράκι 9 μηνών, το οποίο θα αναγκαστώ να στείλω σε βρεφονηπιακό σταθμό (ιδιωτικό με 250 Ευρώ στην Βέροια, όπου μένω) μόλις από το Νοέμβριο. Θα επανέλθω στη δουλειά μου αρχές του επόμενου έτους, αλλά αποφασίσαμε με τον άντρα μου να στείλουμε τον μικρό από τώρα στο σχολείο για να συνηθίσει και να ξεκουραστώ και εγώ. Πριν έρθει η ώρα να τον στείλω κανονικά στο σχολείο, σκέφτομαι να τον πάω μια ή δύο φορές για να δεί το περιβάλλον. Θα κάνω καλά;

Φοβάμαι τον εαυτό μου όταν τον αφήσω μόνο του ....

Τα μηνιαία δίδακτρα είναι 340€, συν εγγραφή και γραφική ύλη (δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω 200-250€ και τα δύο μαζί).

Αυτό που με έκανε να βγάλω καπνούς είναι ότι έχουν την απαίτηση, Χριστούγεννα και Πάσχα να δώσεις 170€ και 140ε αντίστοιχα (κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά) ως δώρο για τις δασκάλες!!!!! Ακουσον άκουσον!!

Πηγαινουμε το παιδι μας στον σταθμο Μαγικος κοσμος 2 χρονια . Οι δασκαλες ειναι αψογα καταρτισμενες , ευχαριστες , με το χαμογελο παντα στα χειλη και προσεκτικες .

Οι χωροι ειναι μεγαλοι και πεντακαθαροι , με παρουσια μεγαλης και ασφαλης αυλης με κουνιες και παιχνιδια , τακτικες επισκεψεις παιδιατρου , εκδηλωσεις , θεατρο αλλα και εκπληξεις με αποχεραιτιστηρια παρτακια στο τελος της χρονιας.Το φαγητο προσεγμένο , επιλεκτικο , εξαιρετικο για τα παιδακια ολων των ηλικιων . Σταθμοι με αυτες τις παροχες , κοστιζουν πανω απο 400 ευρω , και νομιζω οτι το δωρο που ζητουν και δεν το ενσωματωνουν στην τιμη , ειναι καθε αλλο παρα τιμιο .Υπαρχουν φυσικα και πολυ πιο φτηνοι σταθμοι , με folie folie κρουασαν για πρωινο , με κλειστους και χωρις αυλη χωρους , χωρις γιατρο και χωρις πολλα αλλα.

Καλά όλα αυτά που μας λες αλλά μήπως θα έπρεπε να τους πουμε και ευχαριστώ που μας κοροιδεύουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο αφορά τα θέατρα και τις εκδηλώσεις έχω αναφερθεί παραπάνω, για το τι γίνεται με τις τιμές, δηλαδή για σένα δεν παίζει καμμία σημασία το γεγονος ότι στα πέρνουν χωρίς καμμία ντροπή έ τότε να τους πούμε και ευχαριστώ που εκμεταλλεύονται την ανάγκη μας.

Όσο αφορά τις δασκάλες δεν έχω να πω τίποτα είναι Άψογες όπως τις περιγράφεις και εσύ, και ο χώρος είναι όπως τα λες αλλά αυτά αν δεν σου άρεσαν δεν θα πήγαινες το παιδί σου εκεί............ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΘΕ, ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!

Και κάτι άλλο τα 340,00 ευρώ γιατί τα δίνουμε μόνο για ένα πρωινό - μεσημεριανό - και ένα ύπνο?? δεν θεωρείς ότι είναι πάρα πολλά για μόνο αυτά ????????????????

Ποιά θέατρα και εκδηλώσεις μου λες όλα εσύ και εγώ τα πληρώνουμε.......

πριν κάποια χρόνια είχαν έστω μια δασκάλα Αγγλικών για καποιες ώρες.

δεν θα έπρεπε να παρέχουν τα θέατρα και τις εκδηλώσεις δωρεάν αφου δεν παρέχουν τίποτα άλλο (γυμναστική- χορό - κολύμβι-αγγλικά)???????????????

NAI αν και δεν παιζει καμμία σημασία για αυτά που αναφέρω παραπάνω....

Για ποιον ακριβως λόγο με ρωτάς αυτό????????????????

οσο αφορα τα 400 ευρω που αναφέρονται ποιο πάνω δεν χρειάζεται να είναι κανείς μαθηματικος για να ξέρει να υπολογίζει

340 χ 12 + 170+140 +120 + (6 θεατρα χ 12 ευρω/2)+ βιβλία 30ευρω=

4570 ευρω

4750/11μηνες=415ευρω

Μπερδεύτηκα λίγο για το αν πρέπει να το έχουμε στα υπόψιν μας αυτο το σχολείο ή όχι. Μάλλον απ ότι καταλαβαίνω εκφράζεται την αγανάκτηση σας για το οικονομικό μέρος ( που σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο) αλλά είστε και ευχαριστημένος από την φροντίδα και την εκπαίδευση που παρέχει,αν κατάλαβα καλά. Πραγματικά είναι δύσκολο να αισθάνεσαι έτσι ειδικά για ένα τόσο σπουδαίο και ευαίσθητο θέμα οπως είναι η αγωγή και η φροντίδα των παιδιών μας.Ίσως αν εκφράζατε την αποψή σας στον υπεύθυνο να νιώθατε καλύτερα.

Κάτι μου λέει ότι μάλλον μιλάω με κάποια από τις υπεύθυνες!!!:o!!!!!!!!!

Έτσι είναι ????????:??????????????????????

ΑΝ ΟΧΙ

Η υπεύθυνη θα πρέπει να μας μιλήσει για όλα αυτά σε μία από τις συναντήσης μας εγώ δεν έχω τίποτα να τους πω γιατί ότι και να πεις στου κουφού την πόρτα (θεωρούν πέζοντας τις αγαθές, ρίχνοντας η μία τα βάρη στην άλλη ακόμα και στις δασκάλες ότι είμαστε όλοι χαζούληδες )

Αυτό που θέλω είναι να το μάθουν όλοι οι γονείς, για να μην τους θεωρούν και ηλίθιους!!!!!!!!!!!! δηλαδή

ΑΝ και με αυτούς που έχω μιλήσει όλοι ξέρουν τι γίνεται!!!!!!!!!!!!!!

μερικοί από αυτούς γι' αυτό δεν έφεραν τα παιδία τους πάλι !!!!!

Δεν θα κάνω αντιπαράθεση σε φανταστικά σενάρια λόγω της συναισθηματικής σας φόρτισης. Εύχομαι να εξελιχθούν όπως επιθυμείτε τα πράγματα για εσας και την οικογένειά σας. :!:

Δεν υπάρχει καμμία συναισθηματική φόρτιση, απλά θέτω τα πράγματα όπως έχουν.

Τελικά δεν κατάλαβα ποιό είναι ακριβώς το φανταστικό σενάριο για σένα??????? (και αν είναι φανταστικό σενάριο γιατί δεν απαντάς σε καμμία από τις ερωτήσεις μου?????????)

• 2 εβδομάδες μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...