Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!!!!

LA LATINA

Recommended Posts

ερχονται ωρες που θελω να κλαψω, εδω που μενω δεν εχω φιλες να πιω εναν καφε, να πω μια βλακεια, με τη μαμα μου (80) και τις φιλεναδες της καλα τα παω, αλλα ΟΚ φτανει πια τι ονειρο ειδανε και τι θα γινει με τη συνταξη

Αχ Στέλλα…. Σε καταλαβαίνω… και εγώ μία από τα ίδια στο σπίτι συνέχεια και παρέα με τον πεθερό μου 82 (σου ρίχνω 2 χρόνια) γ’ αυτό σου λέω δεν το κόβω… ούτε που το σκέφτομαι….

Μην τον παρεξηγείς τον σύζυγο αφού δεν έχει καπνίσει ποτέ δεν μπορεί να καταλάβει… αν του εξηγήσεις ότι σε χαλαρώνει (μαζί με το καφεδάκι) και ηρεμείς πιστεύω ότι θα σε καταλάβει και θα σταματήσει τις σπόντες. Από αυτά που γράφεις φαίνετε ότι σε νοιάζεται… δεν νομίζω να το κάνει επίτηδες για να σου την πει!!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 87
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δυστυχως το εχει δηλωσει, σ αυτο το θεμα ειναι αμειλικτος.....παμε καπου αναβω τσιγαρο αρχιζει μπροστα στον κοσμο να κανει παρατηρησεις, οπου και να κατσω πανω του πηγαινει (σε εξωτερικους χωρους παντα ετσι?) με κανει ρομπα δε λογαριαζει τιποτα, και σπιτι μας τα ιδια.....κανει κομμα και με τη μανα μου που τον υποστηριζει και με κανουνε σκατα....

μου θυμισες τωρα μια φιλη μου που ειχε το ιδιο προβλημα με τη μανα και την πεθερα της.οποτε αναβε τσιγαρο(παντα εξω και αυτη) αρχιζανε και οι 2 να της λενε 1000 λογια και μπροστα σε κοσμο και παντου.

στην αρχη οπως και εσυ το επαιρνε κατακαρδα αλλα μετα ειπε γιατι να τους κανω τη χαρη?θα τους σπασω εγω τα νευρα αντι να μου τα σπανε αυτες.

και μια μερα εκει που βγηκε στο μπαλκονι για τσιγαρο αρχισε η πεθερα της τα ιδια.οσο ελεγε η πεθερα της αυτη φυσαγε τον καπνο κατα πανω της σε μια φαση της λεει φτανει πια με μπουκωσες γιατι φυσας πανω μου.

εγω της λεει δε φυσαω πανω σου.εσυ μπηκες μπροστα μου τοση ωρα και μιλας.

και γενικα το επαιζε τρελλη καθε φορα που την αρχιζανε στο κυρηγμα.

τη μια θα φυσουσε καπνο πανω τους, την αλλη θα ελεγε τραγουδια, την αλλη τους ελεγε δεν ακουω τι ειπες?τι ειπες?εεε?τιιι???:rolleyes:

στο τελος ειδαν αποειδαν και δε της ελεγαν τιποτα.

που και που της πετανε καμια σποντα αλλα το εμαθε τωρα το κολπο:rolleyes:

npbIp1.png

jqdhp1.png

τη μανα μου τη γραφω και της απανταω κιολας δεν τρεχει κατι τοσα χρονια λεει αλλα τον αντρα μου δε θελω να τον στεναχωρω, δεν ειναι συναγωνισμος ποιος θα τη βγει στον αλλον η συμβιωση για μενα, ειναι αμοιβαιες υποχωρησεις αφου υπαρχει τοση αγαπη.....εετσι ζουμε εμεις, απλα σ αυτο το θεμα δεν ξερουμε ποιος πρεπει να υποχωρησει, μαλλον εγω!

εγω ομως το θεωρω ηδη υποχωρηση οτι βγαινω εξω και κανω μετα απολυμανση!

boyboom να σου πω κατι?μηπως ο ανθρωπος φοβαται?μη παθεις τιποτα απο το τσιαγρο εννοω.κοιτα να δεις εμενα με μεγαλωσε ο παππους μου τον οποιο τον λατρευα.καπνιζε μανιωδως!!!παντα τον θυμαμαι με ενα τσιγαρο στο χερι.καποια στιγμη κατι επαθε και ο γιατρος του το ειχε απαγορεψει.εκεινος καπνιζε κρυφα και τον ειδα και τον μαρτυρησα.μου ειχε θυμωσει και δε μου μιλουσε και εγω φυσικα ειχα στεναχωρεθει.ηθελα να τον προστατεψω ομως.τεσπα για να μη μακρυγορω συνεχισε το καπνισμα και επαθε το αναμενομενο στους πνευμονες και τον χασαμε.μπορει ο αντρας σου με αυτα που εχει ακουσει για το τσιγαρο να εχει τρομαξει.σε συνδιασμο με τα προβληματα υγειας που εχεις ειναι λογικο ο ανθρωπος να προσπαθει να σε κανει να το σταματησεις γιατι φοβαται.ο τροπος του μπορει να ειναι σοκαριστικος ακριβως για να πετυχει αυτο.να σε τρομαξει η να σε κανει να πεις αι σιχτηρ δε θα μαλωνω με τον αντρα μου καθε τρεις και λιγο!!και να το κοψεις.το εχεις σκεφτει αυτο?

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου όσα σκέφτεσαι τα σκέφτηκα 1000άδες φορές και δεν κάπνιζα μισό πακέτο αλλά πολλά πακέτα...

Μετά από πολλή σκέψη ότι κάποτε θα θέλουμε μωράκι κτλ το είχα κόψει κάποια χρόνια, ένιωθα υπέροχα, έγινα φανατική ατικαπνίστρια, είχα πάρει πολλά κιλά που έχασα με γυμναστική και ένιωθα ότι είχα κατακτήσει την Αμερική!

Μετά το ξανάρχισα το ρημάδι από "ένα τσιγάρο". Εκοψα τη γυμναστική αφού δε μπορούσα να αναπνεύσω και έγινα φανατική καπνίστρια!!!

Ελεγα δε πειράζει, ας καπνίζω μέχρι να αποφασίσουμε για μωρό. Ετσι κι έγινε. Οταν το ξανάκοψα πολύ πρόσφατα δεν είχα σχεδόν κανένα στερητικό, δεν έβαλα σχεδόν κανένα κιλό. Ολα είναι στο μυαλό.

Είναι κρίμα να αφήνεις το τσιγάρο να κυριεύει το μυαλό και τη ζωή σου, και τα παιδιά να μην ήταν είναι και θέμα υγείας + εγωισμού, όπως και θέμα κοινωνίας πλέον που δεν είναι αποδεκτό παντού και δε το ευχαριστιέται ο καπνιστής. Σκέψου τα και πράξε, το καλύτερο για όλους σας καλή μου!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

ο πατερας μου καπνιζε απο τα 14 του και το εκοψε μαχαιρι στα 55 που το το ειπε ο γιατρος, μαζι με τον καφε, ειχα παραδειγμα δυνατου ανθρωπου ολη μου τη ζωη.......οταν του ελεγα ελα ρε μπαμπα να κανουμε ενα τσιγαρακι ελεγε "παιδι μου εγω δε θελω, καλο ειναι κι εσυ να μην καπνιζεις, αλλα απ το να το κανεις κρυφα προτιμω να ξερω τι κανεις παιδι μου"

εννοειται οτι για καλο το κανει ο αντρας μου αλλα δεν εχει σχεση με την παθηση μου,μ θελω να πω τα ιδια εκανε και πριν, απλα πριν εγω καπνιζα μονο οταν δεν ηταν εδω.......τωρα το θεωρω λαλακια ........δεν κρυβομουν, το ηξερε, απλα για να μη φωναζει.....τωρα με 2 παιδια, οπου βρουμε ωρα ειναι το θεμα,σημερα πχ εκανα το πρωι στις 8μιση 2, μετα 2 στις δυομιση, και μετα ενα στις 7.30

σιγα πια ντουμανιασαμε!

νΝομίζω οι μεγαλύτεροι αντικαπνιστές είναι οι πρώην καπνιστές. Κυρίως γιατί σε αυτούς η μυρωδιά του τσιγάρου είναι πιο δυσβάσταχτη από άλλους.

Μια πρώην καπνίστρια. Που ξύπνησε ένα πρωί, είπε τέρμα και αυτό ήταν.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

ακριβως οπως το λεει.ξυπνας ενα πρωι λες τερμα και ειναι τερμα.ετσι το εκοψα εγω,εκανα το τεστ εγκυμοσυνης και οταν ξυπνησα το αλλο πρωι ειπα ΤΕΡΜΑ.και καπνιζα σχεδον 12 χρονια.ναι ναι απο τα 12...

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

Λόγω ποδηλάτου, για να βελτιώσω τις επιδόσεις μου (είχα σκοπό να συμμετάσχω στον γύρο της Κεφαλλονιάς το Μάρτη του 2010). Αυτό ήταν το κίνητρο.

Και επειδή είμαι πεισματάρ αλλά και παλιοεγωίστρια δεν ήθελα να με δουν να υπαναχωρώ.

Μετά έμεινα έγκυος και έβλεπα πακέτο και αναγούλιαζα.

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

δηλαδη εγω που σιγουρα καποιο ρολο θα παιζει στο να μη μπορω να περπατησω απο αποψη αναπνοης παντα οχι μυων.....ειμαι ενα σκετο ζωον!

Το απλό περπάτημα δεν επηρεάζεται από μερικά τσιγάρα πιστεύω.

Στο ποδήλατο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μιλάμε για άσκηση υψηλής έντσης πολλές φορές σε αναερόβιο κατώφλι. Όταν πχ τη πρώτη φορά πήγα ανάβαση στις κεραίες του Υμητού ήμουν η ποκαχόντας αγκομαχώντας

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Ναι εγω μιλαω για το απλο περπατημα ενος ανθρωπου 110 κιλων που ιδρωκοπαει και χανει την αναπνοη του και εχει ΚΑΙ μυικο προβλημα....για να ειμαι πιο σαφης!

Νομίζω πιο πολύ μετράει σε αυτή τη φάση η απώλεια βάρους. Αλλα είμαι σε θεση να κατανοήσω πόσο δύσκολο είναι και το κόψιμο του τσιγάρου και η απώλεια βάρους με τόσα προβλήματα.

Κακά τα ψέματα τσιγάρο και φαγητό είναι αγχολυτικό καταφύγιο για πολλούς ανθρώπους.

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

Διαφημίσεις

Νομίζω πιο πολύ μετράει σε αυτή τη φάση η απώλεια βάρους. Αλλα είμαι σε θεση να κατανοήσω πόσο δύσκολο είναι και το κόψιμο του τσιγάρου και η απώλεια βάρους με τόσα προβλήματα.

Κακά τα ψέματα τσιγάρο και φαγητό είναι αγχολυτικό καταφύγιο για πολλούς ανθρώπους.

ουουου.....ειδικα με θυρεοειδιτιδα και ωραιοτατη κορτιζονη σε δοσεις για ελεφαντα, εκει να δεις!!!

Εδώ εγω χωρίς αυτά που έχεις εσύ στη πρώτη εγκυμοσύνη πήγα 90 κιλά. Τι λες τώρα...

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

νΝομίζω οι μεγαλύτεροι αντικαπνιστές είναι οι πρώην καπνιστές. Κυρίως γιατί σε αυτούς η μυρωδιά του τσιγάρου είναι πιο δυσβάσταχτη από άλλους.

Μια πρώην καπνίστρια. Που ξύπνησε ένα πρωί, είπε τέρμα και αυτό ήταν.

ETΣΙ ακριβώς το έκοψα και εγώ!!!! Δεν το έχω μετανιώσει ΠΟΤΕ και ειμαι και φανατική αντικαπνήστρια πλέον....

Στελλάκι να ρωτήσω κάτι έτσι όπως το σκέφτομαι στο κεφάλι μου???

Μηπως ο αγαπητός συζηξ σου μιλάει έτσι γιατι μαζί με ΟΛΑ τα προβλήματα υγείας που έχεις επιβαρύνεις και με το τσιγάρο??? Όπως και να το κάνεις είσαι το συντροφάκι του, η αγαπούλα του και σου λεει ο άνθρωπος είναι που είναι ΟΛΑ τα προβλήματα αν μου πάθει κάτι απο το τσιγάρο τι θα κάνω εγω???

Σκέψου το :-*

σιγουρα ετσι το σκεφτεται.........το ξερω.........αλιμονο δεν το λεει απο κακο

απλα υπαρχουν τροποι και τροποι

χτες βραδυ πχ με επιασε πρωτη φορα με το καλο

πρωτη φορα, ηρεμα, με κουβεντουλα, χωρις καταρες και βρισιες

ανθρωπος ειμαι κι εγω δε μπορω ολο στον τακο

Σε καταλαβαινω απολυτα. Ειμαι και γω πρωην καπνιστρια που το εκοψα μαχαιρι, οριστικα και αμετακλητα στην εγκυμοσυνη. Πιο πριν καπνιζα στη δουλεια, αρκετα το ομολογω, και καμμια φορα εξω. Ο δε αντρας μου σαν τον δικο σου, δεν καπνισε ποτε και προερχεται απο μια οικογενεια που εχουν το τσιγαρο σαν τον αντιχριστο. Με επρηζε μονιμως, οπου και να καθοταν πανω του ερχοταν ο καπνος, μπροστα σε αλλους παρατηρησεις, ακριβως οπως ο δικος σου. Κι εγω απο αντιδραση και μονο δεν το εκοβα. Οταν εμεινα εγκυος ηταν σαν να μην καπνισα ποτε. Τρια χρονια μετα, δεν μου εχει λειψει, δεν το σκεφτομαι και δεν το θελω. Και το κοβεις μονο εαν το θελεις δεν πα να λενε οι αλλοι...Οχι οταν πρεπει. Παραδειγμα ο πατερας μου που ενω ΠΡΕΠΕΙ δεν λεει να το κοψει. Ποτε ενα, δυο τη μερα. Μονο μαχαιρι κοβεται νομιζω.

6e27704b68.png

1ce464eb8b.png

Στελλίτσα δυστυχώς δεν μπορώ να σε συμβουλέψω καθόλου γιατί στο θέμα του τσιγάρου λειτουργώ σαν πνευματικά ανάπηρη, και επίσης είναι μια από τις ελάχιστες απολαύσεις που μου έχουν απομείνει και δεν σκοπέυω να την αποχωριστώ εκτός αν μείνω έγκυος!

• 1 month later...

boyboom,

νομίζω ότι ακόμα και τα 5-6 σε καταπιέζουν. Και λόγω του ότι δεν καπνίζεις όσο θέλεις, και λόγω των σχολίων του άντρα σου.

Κάπνιζα από τα 23 (βλακεία, το ξέρω!!!) μέχρι τα 34. Έγκυος στο πρώτο μου παιδί έκανα κάποια την ημέρα (ανά περιόδους). Το ξεκίνησα κανονικά μετά τη γέννα και το θηλασμό (μη φανταστείς, κάνα μήνα το χα κόψει) για να χάσω κιλά. Τα έχασα, αποφάσισα να το κόψω.

Εμένα με βοήθησε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο για το κόψιμο του τσιγάρου (τζάμπα στο ίντερνετ το πρώτο μέρος). Το βρήκα εδώ, στο φόρουμ. Δε μιλάει για το κακό που κάνει το τσιγάρο κλπ, αυτά τα ξέρεις, σου εξηγεί όλον το μηχανισμό: Αξίζει τον κόπο, ρίξε του μια ματιά:

http://www.skeftomai.gr

σε αυτό το σάιτ θα το βρεις!! Κι άλλες κοπέλες από το φόρουμ έχουν βοηθηθεί!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

αχχχχχχχχχχχχ αυτο το τσιγαρο.....εγω σε οικογενεια καπνιστων ο μπαμπας μου 5 πακετα την μερα η μανα μου 3πακετα εγω???? 2 την ημερα στανταρ.......θελω να το κοψω τελειωςςςςςςςςς...απο τοτε που εμαθα πως ειμαι εγκυος καπνιζω 5-6 την μερα απο οταν ακουσα καρδουλα προσπαθω ακομα πιο λιγο....για μενα ειναι τραγικο μητερες να καπνιζουν(εννοω εγκυες)και βαζω και τον εαυτο μου μεσα θυμαμαι την μανα μου οταν ηταν εγκυος στην αδερφη μου(τοτε ημουν 14 χρονων)να καπνιζει σε ολη την εγκυμοσυνη κανονικα η αδερφη μου ευτυχωσ βγηκε υγιεστατη...θελω να το κοψω τελειως γιατι φοβαμαι μηπως παθει κατι το μωρο μου....ολοι μου λενε εεεεεε το κατεβασες στα 5 και δεν μπορεις να το κοψεις???ελα που δεν μπορωωωωωω πως θα το κοψω.??..εβαλα και 2 κιλα δεν ξερω αν ειναι απο την εγκυμοσυνη η που το ελλατωσα παντως ολο τρωω και καταλαβαινω οτι τις περισσοτερες φορες ειναι επειδη μου λειπει το τσιγαρο...μακαρι να εβρισκα τροπο......το θελω πολυυυυυυ!

bUfnp3.pngCxrzp3.png

"Η Μητέρα είναι ένα πρόσωπο το οποίο, βλέποντας ότι υπάρχουν μόνο τέσσερα κομμάτια πίτας για πέντε άτομα, λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε η πίτα"

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...